|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
24.7.2011 16:22:21   
Zojatisa
evo prispel iz dopusta

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
25.7.2011 8:16:37   
soncnica1985
:)))) Jeeej :) Kako ste se imeli? Ste ravno ujeli še lepo vreme, kajne? :)

Evo, jaz se pa ubadam kaj še vse kupiti...se ne upam čakati na november niti na oktober, ker se zna zgoditi, da me vse skupaj prehiti :( Kaj menite o flaškah Phillips Avent oziroma Tommee Tippee? Katere boste uporabljale? Zdi se mi, da je nekaj dobro pri enem, nekaj pri drugem, problem pa je, ker bojda izdelki niso glih kompatibilni med sabo :( V smislu npr. sterilizator flašk Phillips pa flaške Tommee. Jaz bom porabla morje flašk, tko da ga kar rabim :))

Tudi jaz sem se odločila, da celic ne bom dala shraniti, bom jima pa dala delat DNK analizo, Pride 295 EUR na otroka in ti povedo kako bo presnavljal določeno hrano, ali je na kaj alergičen, predpostavke glede športa :) To se mi zdi kar fajn :)

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
25.7.2011 8:36:45   
Natka23
OJ!

Evo sem mal kopirala seznam ki so ga ene napisale, nisem ziher ali oktoberke ali sept, mal čekiram vsepovsod, svojega tak ne najdem, sam se mi zdi dokaj ok!
GARDEROBA;
20-30 tetra plenic; dovolj jih je 20
50 plenic za enkratno uporabo; ok
5 povijalnih plenic; 3 kose za začetek - ni nujno, da jih sploh rabiš
5-10 tetra ali mako majčk (št. 56/58/62); mako majčke: 3 kose št. 56 in 3 kose št.62 (jaz bom kar bodye in navadne majčke kombinirala, mi ni noben problem oblačenje)
4 bombažne žabice; dvoje 56 in dvoje 62
2 bombažni kapici; ok - št.56
2 kapici za pokrit (pleteni,...); ok (lahko je že zraven kompletov)
4 spodnji pajaci (mednožno ali hrbtno zapiranje) (št. 56/58/62); 2-3 št.56 in 2-3 št.62
4-5 zgornjih kompletov (pliš); 2-3 št.56 in 2-3 št.62
2 ali več parov copatkov; ok2 pajacka za spanje; ok
4 slinčki; za začetek ne rabiš - za brisanje uporabljaš tetra plenice
2 spalni vreči (z zadrgo/gumbi pri dnu); za začetek je dovolj 1
1 otroški plašček s kapuco; ok
3 otroške brisače; ne rabiš posebnih brisač, lahko uporabljaš normalne
2 odejici za pokrivanje; ok (za voziček..)

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 25.7.2011 8:38:08 >

(odgovor članu soncnica1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
25.7.2011 10:01:14   
spominčica
Tale seznamček se mi zdi še kar normalen. Nekaj sem že dobila od sestrične, nekaj upam še bom od brata pol bom pa vidla kaj še rabim. Flaško sem (samo eno) že nabavla pri vita baby in je steklena. Nekak se mi zdi boljše kot plastična, vsaj na začetku ko jo bom držala jaz. Sicer pa upam, da bo dojenje mala malca in nam bo šlo od rok.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
25.7.2011 10:02:56   
jagodaaa
Bravo za seznam! bo prišel prav.

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
25.7.2011 12:14:19   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaF

Ne uspe mi prilepit slikico!user posted image Jo pa imam v albumu tako, da si lahko tam pogledate mojo pikico iz 3D in sobico

Suzana, super slikice user posted image lepo ste zrihtali sobico. Kje pa imaš kaj trebuščka? user posted image

Rakica - uživajte na morju user posted image

Ikea - iz Ljubljane je najbližja v Celovcu, je pa res, da ni avtoceste tja čez Ljubelj user posted image Pol se pa sproti ustaviš še mal v Toys'r'us user posted image niti ne potrebuješ avstrijske vinjete, ker do Ikee prideš, brez da greš na AC.

alsa88 - dobrodošla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

Tudi mi že gledamo razne stvari. Malo primerjam cene iz BC, Pikapolonice, Ikeje, pa tudi na bolho pogledam.. Potem bomo pa videli, kaj se kje najbolj splača kupit user posted image

splača se pa pokukat še na Amazon, Ebay in razne italijanske spletne trgovine. Pri nas so cene itak čist bolane user posted image

Jana73 - user posted image user posted image user posted image za tvojega dragega, upam, da je zdaj vse ok user posted image Če bi pa šefi nad mano kakšne čudne prijeme se šli, bi pa kar lepo popokala na bolniško!

Cotke - nimam še izkušenj, ampak če pomislim, mislim, da bi morala imeti dovolj nekje do 10-15 bodijev za prvi mesec, pač gledano potem z vidika pranja.. Da ne bom prala po 3 cotke.. Če se motim, me popravite.. Kje pa bi se dale dobit kakke cotke za "nomalen" denar - da en bi ravno za en bodi dala 10 evrov..

bodije se da ful poceni dobit v C&A po 2,90 EUR, pa v Šparu tudi dobiš po 3 v kompletu za 9,90 EUR, Leclerc ima velikokrat akcije... Ponudba je kar velika, samo cajta premalo, da bi človek vse to obletal user posted image

007sissi - vedno obstaja možnost, da se G zmoti, ampak še vedno bi jaz prej njej verjela, kot slutnjam user posted image

hramba matičnih celic - tako kot v prvo jih bomo dali v javno banko. Nič ne stane, kvečjem lahko naredim nekaj dobrega s tem user posted image

Danes pa imam morfologijo. Komaj že čakam, pa še mož in sinček gresta zraven. Me zanima, kako bo malček reagiral user posted image Muca*maca, midve se pa menda utegneva še srečat user posted image

pleničke za enkratno uporabo - še to sem hotla rečt, da si ne delajte prevelike zaloge teh pleničk na začetku, ker mogoče vašemu otroku ne bodo ustrezale in boste morale eksperimentirati in kupovati druge znamke. Mi smo sicer imeli srečo in imeli od vsega začetka Mullerjeve, dokler jih niso pred nekaj meseci "kao" izboljšali in je bil po njih cel pikast user posted image Ma skoraj vsi, ki so jih prej imeli in hvalili, so imeli potem težave s pikicami...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu SuzanaF)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
25.7.2011 14:01:26   
SuzanaF
Pozdravljene!
Ja felix7 ta moja pikica pa se še kar skriva!
Sem mislila, da je kaj narobe ali pa da ne raste dovolj hitro ker se mi na zunaj pozna res malo, toda baje je vse ok in tudi živahna je precej saj lahko že na oko spremljam njene gibe, ko se prematava! Zdaj se še lahko ker ima dovolj prostora! user posted image Je pa možno, da se mi vidi zato bolj malo ker nosim nizko in zadaj! Zato pa tudi sem na bolniškem!

Danes sem opravila ta test za sladkorno! Skoraj 3 ure sem bila v bolnici! Najprej so mi odvzeli kri, nato sem mogla spit tisto grozno cukrano vodo in počakat 1 uro, da so mi spet vzeli kri toda tokrat iz prsta in nato spet 1 uro čakanja in ponoven odvzem krvi iz prsta!!
Izvidi bodo čez 3 dni pri moji gin. toda takrat pa bomo tudi mi že na lušnem!!!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
25.7.2011 14:27:28   
007sissi
pozdravljene, ali morda ve katera od vas če imajo v pikapolonici na rudniku kako novo zimsko robo.....lp

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
25.7.2011 16:23:43   
scarlett_
Stekleničke - sama sem za Avent, vsi njihovi izdelki so bili meni vredni denarja!! Ima pa res vsak proizvajalec kakšno prednost..

(odgovor članu 007sissi)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
25.7.2011 17:14:57   
breskvica13
Dan! Kar se steklenič tiče bom jaz kar Aventove kupila.
Nabivala pa bom tudi dude. In to avent in mam, kar oboje. moj prvi sonček ni bil zbirčen in je imel kar oboje.

(odgovor članu 007sissi)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
25.7.2011 18:03:11   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: soncnica1985
Hm, a ste že kaj kupovale posteljice? Jst sem malo v precepu, koliko se splača dati zanjo, glede na to, da bo v uporabi dve leti? Kaj pa jogi? Npr. Dormeo ima Baby pedic - samo stane 89 EUR. Se mi zdi kar veliko...kaj pa posteljnina? Gledala sem jo v BC, se mi zdi kar ugodna - 7delni komplet stane 55 EUR.

Midva sva vse nabavila v Ikei. Še najbolj se po mojem splača posteljnina. Samo morš pazit, da zraven nabaviš še odejo in povštr, ker imajo drugačne mere kot pri nas (morš preverit).

SuzanaF, čestitke za user posted image in vso srečo pri izbiri imena. user posted image

_tina_, se strinjam, naš stari leseni tripp trapp stolček je zakon. Sem bila na začetku tudi malo skeptična, kako bo pol leta star dojenček tam noter sedel... ampak se še danes, pri njenih dveh letih, super obnese. Ga ne zamenjam. In najbolj komot izdelava možna.
Kar se pa prenosne posteljice tiče, meni ni preveč fajn. Nimaš možnosti nastavitve višine. Potem se moraš pa ful noter sklanjat po user posted image . Pa še ko se kotali noter, ful bolj "škriplje" - to našo malo moti, ko je že večja. So pa praktične za kak teden dopusta, ko se s takimi malenkostmi sprijazniš.

hopsala, jst ti lahko povem za tetra plenice - enih 20 komadov. Za ostalo pa po občutku. Jst bi gledala, da ima ene 7x za preoblečt. Ker bo zima, bo to najbrž bodi + pajac + dolg rokav za povrh. Če bo polival, bo to najbrž premalo. Če ne bo polival, bo preveč. No, razen, če ga ne nameravaš preoblačit ene 3x na dan. user posted image Naša je imela ful malo. Itak je samo spala in jedla. Preoblačili smo jo na 2 dni, ker se skor ni umazala. Včasih ji je prišlo čez pleničko. Pa še sušilo se je ful, ker je bilo lepo vreme. Zdej bomo imele dojenčke lih na zimo, bo vsaj kar se sušenja tiče, bolj švoh... Ne maram sušenja v sušičcu in pranja na visokih temperaturah, ful uniči cunje.

Joj, sem šele na str. 112, ste se naklepetale, ko smo bili na morju. Počasi se prebijam... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2886
25.7.2011 18:06:21   
punsha
Hej,
vidim, da vse kupujete kar velike številke za začetek. Ok 56 jaa, 62 pa pride na vrsto čez par mesecev. Mogoče imam le jaz takšno izkušnjo, ker je mali nedonošenček... Jaz sem sedaj za čisti začetek kupila št. 50, je pa res, da se pričakuje da bom prej rodila. Sicer res nisem veliko kupovala - po 3 stvari št 50. potem imam pa naprej št 56. Ne vem, sama raje kupim manj in pa prave velikosti, kot pa da otroku vse visi. Saj vem, da hitro preraste, pa vseeno. Prijateljica je sedaj rodila punčko, veliko 53, pa prav lepo nosi št 50. Le kam bi dala št 62, ki je 12 cm večja?

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu breskvica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
25.7.2011 18:17:21   
lananai
Ali se je morda pri kateri otrok že obrnil? Mene so zadnjič kar malo prestrašili, da če se zdaj ne obrne, bo potreben CR? Vendar glede na to, da še nismo tako daleč, je še čas, kajne :)

Pet tednov nazaj, na zadnjem pregledu, je bil obrnjen že z glavo dol. Prejšnji teden pa spet z glavo gor. Imajo pa še čas. Mi ni G nič rekla, da bi bilo kaj narobe.

IZVIRNO SPOROČILO: kristidream
imamo ga...bugabujčka roza...zdej bo pa res mogla bit punčka . Sva ga kupla na Bolhi,je stal 600 evrov, nov je pa kr malo predrag...sam čakala sva, da bo kdo dal tako barvo na oglas in včeri...evo, pa ga mamo . Ful je lep in res ohranjen, ima še eno leto garancije.

No, brez zamere, ampak vedno sem si želela nekoga vprašat, zakaj kupiš roza voziček?? Nameravata imet samo enega otroka? Ker za fantka mislim ne pride v poštev ta barva. Pa res ne zamerit, ampak mi je bilo vedno smešno, ko sem videla mamice z roza vozički. Sem najprej pomislila, da je to njihov edini ali pa zadnji otrok.

IZVIRNO SPOROČILO: moni23
Naslednji pregled: 24.8 + glukozni test

Mene zanima glede tega glukoznega testa, a to mormo vse opravljati al sam če obstaja sum na to??? In če ti odkrijejo sladkorno...jo imaš pol celo življenje al kako?? al po porodo izveni??

Naša G da vse user posted image nad 24 let. Prejšnja G me ni dala (2 leti nazaj, ko sem jih imela 28).

Neposredna povezava do sporočila: 2888
25.7.2011 18:25:21   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

No, brez zamere, ampak vedno sem si želela nekoga vprašat, zakaj kupiš roza voziček?? Nameravata imet samo enega otroka? Ker za fantka mislim ne pride v poštev ta barva. Pa res ne zamerit, ampak mi je bilo vedno smešno, ko sem videla mamice z roza vozički. Sem najprej pomislila, da je to njihov edini ali pa zadnji otrok.

jaz sem se srečala danes z kolegico je tudi kupal sivo rozast voziček, ker je pač punčka, no jaz sem kupla rdečega, nič boljša, če zdaj pomislim, da se bo na začetku fantek vozil v njem, sam sej zdej več ni pomebno modra ali roasta, mojo so vseen menjal za fantauser posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
25.7.2011 18:28:33   
lananai
a se bo katera šla kam slikat? Midva sva potem verjetno končala z otroci, tako da bi rada ovekovenčila trebušček....:)))

Razmišljam o tem. Pa da bi zraven zajela slikanje cele družinice, tudi starejše sestrice. Mi je izbrana fotografinja povedala, da najraje slika okrog sedmega meseca, tako da bo treba pohitet z rezervacijo. user posted image

tyasika, dobrodošla! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lean
Sem že premišljevala pa se nikakor ne morem spomnit, koliko prej lahko odnesem tisti papir za pomoč ob rojstvu otroka? Sem namreč brez dohodka pa bom morala kar počakat z nakupami.

Mislim, da 60 dni pred PDP. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2890
25.7.2011 18:56:06   
lananai
SuzanaF, joj, kako majhen trebušček. user posted image Moram moje slike dol s fotiča vzet in mojega gor prilimat. Obljubljam že dolgo, vem.

Lotosova, zakaj pa nista šla v Celoevc v Ikeo? Če si iz LJ, ti je bližje, pa še vinjete ne rabiš kupovat. Midva sva blizu CE (proti LJ) doma in greva raje v Celovec.

alsa88, dobrodošla tudi ti! user posted image Zdaj nas je pa že 100! user posted image user posted image Gužva bo, gužva!

hopsala, luštne slike sobice. In luškan voziček. Nekaj takega bi tudi jst izbrala, če bi ponovno gledala. Sicer pa je naš podoben in ga ne zamenjam. user posted image
Ja, mi smo lih iz morja prišli. Mrzlo. Se ne spomnim, da bi kdaj imeli tako slabo vreme na morju. Vsako noč dež. Še dobro, da vsaj samo ponoči. Ampak na morju pa valovi vsak dan. Se naša tamala sploh not ni upala. Smo komaj našli en bolj miren zalivček in je bilo treba že domov. Je pa ful uživala z rokavčki plavat, je hotla kar sama. In ji ni bilo mar, če jo je malo oblil val. Sem ful vesela, ker vidim, da ne bo straha pred vodo. Sicer pa že od malega ful uživa v vodi. Še dobro, da ponovimo že čez 14 dni, po mojem pregledu. user posted image Natka23 in hopsala, če bosta dol (08.08. - nekje 15.08. ali pa še dalj) - kamp Sirena, parcela 140. Natka, bo naša tamala imela družbo, me se bomo pa naklepetale. user posted image

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
25.7.2011 18:56:16   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Jana73
hopsala...user posted image SUPER!!!!
Natka23 user posted image TUDI SUPER!!!
lunanai noče povedat... (komaj čakam, da slišim, če sem vtrofla...)
zojatisa bo pa počakala na user posted image ... tako kot jaz. Seveda tudi komaj čakam, da izvem kaj bo!

hihihi, boste vidle (upam da že) oktobra user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jana73
Kaj je kaj novega? Ste se kaj dobile?  Dajmo kaj kofetat, pa še katera naj se nam pridruži!

_perla_ ALA TI VERA A TAKE SEZNAME!!!! ČESTITKE!

Perla, res vsa čast ti za seznamčke! user posted image

Savinjčanke, zdej sem 2 tedna doma in imam čas! V sredo grem dat še kri, potem sem do vikenda fraj za kak kafe! Rade volje bi si ogledala vaše trebuščke! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lisicamica
Ali katera mogoče razmišlja o hrambi matičnih celic oz. imate mogoče kakšne informacije od kolegic?

Midva sva dala v javno banko in bova tokrat tudi.

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
25.7.2011 18:56:26   
lananai
Cotke - nimam še izkušenj, ampak če pomislim,  mislim, da bi morala imeti dovolj nekje do 10-15 bodijev za prvi mesec, pač gledano potem z vidika pranja.. Da ne bom prala po 3 cotke.. Če se motim, me popravite.. Kje pa bi se dale dobit kakke cotke za "nomalen" denar - da en bi ravno za en bodi dala 10 evrov.. 

Po mojem preveč, če misliš to vse kupovat v isti številki. Jst bi prepolovila, ene 7 bo zadost. No, kot sem že napisala, razen če bi dojenček ful polival in bi ga bilo treba večkrat na dan preoblačit. Tud prat ti ni treba od user posted image stvari posebej. Jst jih nisem. Pač pereš še zase in za svojega brez mehčalca. Potem se pa hitro nabere za cel stroj. No, moje mnenje.
Za bodije pa lahko izkoristiš Sparky ali Lumpi. Imajo po več skupaj - dost ugodno in kvalitetno, itak hitro prerase dojenček. Pa spremljaj akcije v Hoferju ali Lidlu - zdej na jesen bodo sigurno kaki bodiji z dolgimi rokavi. Jst sem bila tudi z njihovo kvaliteto in ceno zadovoljna. Drugače pa ima tudi LeClerc in H&M pakiranih po 5 bodijev skupaj in je malo ceneje. Je pa res, da so vsi med sabo dosti podobni (npr. vsi v roza odtenkih ali vsi v modrih, vsi beli z malo slikico spredaj...).

IZVIRNO SPOROČILO: hopsala
videla sem pa da nekatere hvalijo tudi Kik,.. izkušenj pa tudi jaz še nobenih ampak vedno gledam da je bombaž in da ni kaj umetnega!

Kik je OK, ima luštne stvari do št. 86 in po ugodnih cenah. Samo za bodije pa ne tam gledat, imajo zelo malo pa še to morš bolj trofit, da dobiš.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
25.7.2011 19:06:58   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

jaz sem se srečala danes z kolegico je tudi kupal sivo rozast voziček, ker je pač punčka, no jaz sem kupla rdečega, nič boljša, če zdaj pomislim, da se bo na začetku fantek vozil v njem, sam sej zdej več ni pomebno modra ali roasta, mojo so vseen menjal za fantauser posted image user posted image

Sej rdeča je pa unisex, a ni? Meni se rdeča zdi super barva za otroka. user posted image Ah, našo še zdej, vso v roza, za fantka zamenjajo. In to starši z malimi otroci. user posted image Ima pač kratke laske, nočejo rast. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
25.7.2011 19:07:58   
lananai
Uh, sem končno vse predelala. Sej je blo fajn, samo ste res klepetulje. user posted image Moj me bo še od hiše napodil, ker visim za računalnikom že predolgo... user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
25.7.2011 19:22:04   
Natka23

Sej rdeča je pa unisex, a ni? Meni se rdeča zdi super barva za otroka. user posted image Ah, našo še zdej, vso v roza, za fantka zamenjajo. In to starši z malimi otroci. user posted image Ima pač kratke laske, nočejo rast. user posted image

tjaši pa rastejo kot gobe, smo vsaka 2 meseca pri frizerjuuser posted image user posted image user posted image

Zdej ko ste pa vse doma je pa čas, da se vidimo a ne Savinjčanjke??????

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
25.7.2011 19:27:05   
lananai

Počakamo hopsala in se zmenimo za drug teden?

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
25.7.2011 19:28:58   
Natka23

Počakamo hopsala in se zmenimo za drug teden?

Lahko sam jaz bom tamalo imela z sabo, je na dvomesečnem dopustu, ko bo ona končala z mano, bom rabla jaz dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
25.7.2011 19:29:57   
moni23
Pozdravček!

Mene pa zanima na ketere kriterije boste gledle pri jogijih za postlce?? Js se nagibam k dormeo, sam ko ga primeš v roke ni nevem kaj....no nimam nobene predstave kaj naj bi bil kvaliteten jogi za dojenčka?

DRugač pa js tud kopujem cotike 50 številko, pač tud rajš vidim, da mu bojo prav...pa bom že sproti kopuvala dalje...

Aja,...pa še neka zanimivost....neka ženska zna napovedat spol (js je osebno ne poznam) kao, kdaj imaš možnost za punčko in kdaj za fantka...no in tak za firbec me zanima, ke rjs nekak ne vrjamem v to če to res drži....nama je nareč ugotovilauser posted image ....gleda po po letnicah, js sm letnica 87, moj pa 86....in imava možnost za punčko samo ko bom js 27, moj pa 28....hm, je kakšen tak par tu na forumu, da vidim če mate res fantke? user posted image

lpuser posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
25.7.2011 19:38:28   
polikana
Hello,

sem čist nova na forumu, drugač pa tudi novemberka. Od kod si? Jaz živim v Brežicah in morm priznat, da nimam ženske družbe iz tega konca, še posebej kake user posted image .

Je tu še kaka posavka user posted image za kak čvek?

< Sporočilo je popravil polikana -- 25.7.2011 19:39:50 >

(odgovor članu voxaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

RABLJENE IGRAČE
misolinka

Ali bi otroku kupili rabljeno igračo?

DA (61%)

NE (39%)

Število vseh glasov: 140

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!