felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca IZVIRNO SPOROČILO: felix7 živjo, punce, morfologija za mano, vse tako kot mora bit sem imela sabo moža in sina, pa se je tudi malček super odrezal, čeprav mu ni bilo kaj dosti jasno, kaj gleda na ekranu je bila pa moja G odsotna in jo je nadomeščala tista, ki je delala že od jutra. Mater, je bila čist zmatrana reva, jaz sem bila naročena ob 3h, na vrsto sem prišla ob ob pol šestih, za morfologijo si je ful časa vzela, za kar vsa ji čast, glede na to, koliko je bila ura in kakšna vrsta je še bila za mano. Res sem bila dolgo notri in ko sem končala, sem jo ucvrla skozi čakalnico, ker nisem požela glih pogledov odobravanja itak polna čakalnica nosečnic in vse naveličane čakanja. Naslednji pregled imam 30.8. No, tkole... Tud jst sem včeraj opravila morfologijo, samo s to razliko, da sem prišla na vrsto ob pol osmih zvečer, naročena sem bila pa ob pol petih. Ja, seveda, isto kot pri Felix. imava isto ginekologinjo. Si je pa ta zdravnica res vzela čas in tako podrobno naredila morfologijo! Kaj misliš, Felix, Lena je veliko hitrejša Upam, da se bo hitro pozdravila. Sem te pa videla včeraj, Felix, končala si kar nekaj ur pred mano Sem pa že tok spraševala po čakalnici, če ma še katera morfologijo, da mi je blo pol že nerodn in sem nehala. Sicer se mi je zdel, da si ti, ampak - kot si rekla - si tok hitr odšibala ven iz čakalnice, da te nisem mogla ustavit Drgač pa te niso spremljali jezni pogledi, ampak veseli: kao, no, pa je še ena opravila! Še je upanje za nas, hahaha!!! Pri meni je tudi vse ok, sem pa tako dolgo čakala, da sem potem pozabila vprašat za velikost in težo Je rekla, da je primerne velikosti glede na rok in to me je zadovoljilo. Se je pa tako dobro videlo na UZ, da mi je za minutko prižgala še 3D - to je bilo šele veselje!!! Naslednji pregled imam pa ravno tako 30.8. LP vsem a pol se 30.8. "spet" vidiva? naslednjič bom zihr sama, samo povej, ob keri uri maš. Jaz mam ob 14h, mi je kar pasalo, da bom mal prej, da še mal prej iz službe pobegnem in ja, sem vedla, da si v čakalnici, ampak nisem glih mogla vprašat: Kdo tukaj je muca*maca? a maš FB? se lohk tam poveževa, ker tukaj nama dogovarjanje ne gre najbolje kako si bla pa oblečena? si mela slučajno roza majčko?