|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
25.7.2011 23:15:35   
lananai
Zdej grem pa spat. Lahko noč.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
26.7.2011 7:25:59   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Natka, dej, počakaj. Sej še drugega nisi na svet spravila. In v dveh letih se lahko še marsikaj spremeni. Midva že od začetka praviva, da bova imela 3. Zaenkrat naju še ni minilo. Bomo videli, kakega razgrajača sva uspela ustvarit tokrat. user posted image  user posted image

men osebno ne bi blo težko imet 3, glede na stanje, da M. ful zarad službe potuje, jaz pa sama in ker sem medicinska sestra, ki dela v Lj, in me praktično ni ne petke ne svetke(cilj mi je najdet bližje službo in boljše delovno mesto), je to malo težko.Želim biti mama, ki ima čas za otroke, vendar pa...Bomo videluser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
26.7.2011 7:28:42   
Natka23
user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Ni še 100%, ampak vedno bolj se nagibava k 2, čeprav mene še vleče,na trenutke, ampak zdaj ko sem večinoma sama za vse pa.... ata preveč potuje poslovnouser posted image

jaz sem bila prepričana, da bom imela 3 otroke, dokler nismo dobili prvega user posted image mislim, da bo ta otroček kar zadnji, edino če me kdaj spet kaj piči user posted image Pa niti ni problem v meni, ampak mož pa pravi, da ima dva več kot dovolj. Jaz bi imela takoj več otrok, če ne bi bilo prvih 4 mesecev. To mi je bilo pa najtežje obdobje v življenju otroka... Pa nočem strašit prvorodk, v prvo je itak super, ker nič ne veš, kaj te čaka in je vsak dan nova šola user posted image Zdaj me še najbolj muči to, kako bom zbrala energijo, da se bom posvečala še starejšemu otroku.

Kako so si otroci (al pa mogoče tudi starši?) različni... Meni so bili pa prvi trije meseci najlažji. user posted image

MAM - niti ne poznam, nismo uporabljali. Dudice so mi ful lepe, samo me moti, ker nimajo "ročaja" za prijet. Smo imeli NUKove. Pa tudi oblika mi je bolj domača od NUK. Sicer pa je oblika bolj pomembna dojenčku - katero sprejme.

jaz pa študiram, če bi tokrat tisto kupla grdo rjavo  dudo, uh se ne spomnim kak se ji reče, ki je čisto ustecem pravilne oblikeuser posted image user posted image Prvič sem imela avent

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
26.7.2011 7:29:01   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: tjasyka

...pa sem bla optimistka da bom pa lahk počasi vse od začetka prebrala.. no mislim da mi pa le nebo uspelo saj koma uspem čekirat tekoče poste:) mislim da bote-bomo novemberke podrle rekord v čvekanju:)

js mam pa 4.8. pregled pa me malo panika ker mam za sladkor zraven.. upam da bo vse ok..:)

pa še eno vprašanje.. kakšne so pa kaj izkušnje z MAM izdelki?user posted image

fajn vas je brat:)user posted image user posted image

jaz sem danes eno mam dudico kupila :) lepe so ful, pa funkcionalne so bile tudi, no, vsaj za našega fantka, ki pri dudah itak ni bil zbirčen user posted image

glede čvekanja pa niti nismo takšne čveke, a ne Natka? user posted image v prvi nosečnosti smo marčevke 09 na večer naklofale po 20 strani user posted image še zdej ne vem, kako sem mela cajt vsak večer na netu viset user posted image

ma kjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
26.7.2011 8:07:26   
punsha
barve, meni se zdi, da punce pašejo v vse barve oblačil, vozičkov...medtem ko pa fantu nikakor ne paše roza barva. In roza voziček...razumem, če je to zadnji otrok, sicer mi je pa škoda denarja. Res ni potrebe, da bi drugemu otroku potem kupovala nov voz. No ja, sicer jaz že tako nisem kak privrženec roza stvari. Oblačila, ki sem jih sedaj kupila za punčko prav nič ne povedo, da bo punca, vsaj v smislu roza barve. Itak potem dobiš cel kup roza daril, in oblačila lepo kombiniraš.

In kako se kaj počutite? Mene zadnje čase obupno boli v križu, ko se komaj premikaš. Pa ne vem, kot bi me ledvica bolela. Ampak boli, ko pritisnem na pravo mesto oz če sem v takšnem položaju. Ne vem, kako sploh bolijo ledvica? Ma kot ena stara mama sem user posted image . In pa začela me je matrati zgaga. Res da je maternica že kar visoko nad popkom...je možno, da že pritiska na želodec? Občutek je ravno takšen...No, sedaj sem pa še malo pojamrala, bo takoj bolje user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
26.7.2011 8:59:34   
Jana73

felix7
Jana73 - user posted image user posted image user posted image za tvojega dragega, upam, da je zdaj vse ok user posted image Če bi pa šefi nad mano kakšne čudne prijeme se šli, bi pa kar lepo popokala na bolniško!

Saj ravno v tem je problem! FUUUL trapasto se mi zdi met bolniško, ko so pa POČITNICE!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
26.7.2011 9:09:47   
Jana73

Zdej ko ste pa vse doma je pa čas, da se vidimo a ne Savinjčanjke??????

Počakamo hopsala in se zmenimo za drug teden?

Lahko sam jaz bom tamalo imela z sabo, je na dvomesečnem dopustu, ko bo ona končala z mano, bom rabla jaz dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KDAJ TOREJ? PO 2. avgustu šibamo v Umag....

< Sporočilo je popravil Jana73 -- 26.7.2011 9:10:14 >

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
26.7.2011 10:13:30   
twiggi
mi2 z mojim sva vzela kar zeleno črni voziček. se mi zdi da paše k obema spoloma. gledama tudi malo naprej, ker ne nameravama ostati pri ene otročeku. cilj: vsaj trije. ja no, to je zdaj, bomo pa še videli. pri enem ziher ne bova ostala.  se mi pa zdi brezveze kupovati za vsakega malega nov voziček. te stvarce konec koncev niso niti tako poceni.

jogi za posteljico: sem ga dobila kar zraven posteljice, ki sem jo kupila rabljeno. ne zdi se mi slab. za malo ritko bo ravno pravšlji. tudi pri mojem doma imava jogi, kateri je še od mojega, ko je bil mali. z Dormeotom pa nimam ravno dobrih izkušenj. Ok vzglavniki so mi dobri, samo jogiji so mi pa pretrdi. Vsaj za mene. In potem me zjutraj vse boli ko se vstanem.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
26.7.2011 10:53:49   
muca*maca

živjo, punce,

morfologija za mano, vse tako kot mora bit user posted image sem imela sabo moža in sina, pa se je tudi malček super odrezal, čeprav mu ni bilo kaj dosti jasno, kaj gleda na ekranu user posted image je bila pa moja G odsotna in jo je nadomeščala tista, ki je delala že od jutra. Mater, je bila čist zmatrana reva, jaz sem bila naročena ob 3h, na vrsto sem prišla ob ob pol šestih, za morfologijo si je ful časa vzela, za kar vsa ji čast, glede na to, koliko je bila ura in kakšna vrsta je še bila za mano. Res sem bila dolgo notri in ko sem končala, sem jo ucvrla skozi čakalnico, ker nisem požela glih pogledov odobravanja user posted image itak polna čakalnica nosečnic in vse naveličane čakanja.

Naslednji pregled imam 30.8.

No, tkole...
Tud jst sem včeraj opravila morfologijo, samo s to razliko, da sem prišla na vrsto ob pol osmih zvečer, naročena sem bila pa ob pol petih.
Ja, seveda, isto kot pri Felix. imava isto ginekologinjo.
Si je pa ta zdravnica res vzela čas in tako podrobno naredila morfologijo! Kaj misliš, Felix, Lena je veliko hitrejša user posted image  Upam, da se bo hitro pozdravila.

Sem te pa videla včeraj, Felix, končala si kar nekaj ur pred manouser posted image
Sem pa že tok spraševala po čakalnici, če ma še katera morfologijo, da mi je blo pol že nerodn in sem nehala. Sicer se mi je zdel, da si ti, ampak - kot si rekla - si tok hitr odšibala ven iz čakalnice, da te nisem mogla ustavit user posted image
Drgač pa te niso spremljali jezni pogledi, ampak veseli: kao, no, pa je še ena opravila! Še je upanje za nas, hahaha!!!

Pri meni je tudi vse ok, sem pa tako dolgo čakala, da sem potem pozabila vprašat za velikost in težouser posted image
Je rekla, da je primerne velikosti glede na rok in to me je zadovoljilo. Se je pa tako dobro videlo na UZ, da mi je za minutko prižgala še 3D - to je bilo šele veselje!!!

Naslednji pregled imam pa ravno tako 30.8.

LP vsem

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
26.7.2011 11:05:43   
kristidream
lananai...pri Bugabooju se da zgornji del zamenjat za slabih 40 evrov (s katerokoli barvo želiš!!!)...sicer pa mi je roza barva velik lepša (in živahnješa) kot kakšna rjava, okr, črna kot je večina vozičkov, rdeča barva mi ni všeč, razmišljala sm edino še o zeleni, ampak mi je tale pink ful lepa, ker je res tka živa! Sicer sm pa nameravala voziček takoj po uporabi prodat, če se bo dalo...in pri naslednjem pač drugega kupit...predvsem zarad prostora...morš imet prostor, da vse te stvari shraniš.

Lp
K

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
26.7.2011 11:14:19   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

živjo, punce,

morfologija za mano, vse tako kot mora bit user posted image sem imela sabo moža in sina, pa se je tudi malček super odrezal, čeprav mu ni bilo kaj dosti jasno, kaj gleda na ekranu user posted image je bila pa moja G odsotna in jo je nadomeščala tista, ki je delala že od jutra. Mater, je bila čist zmatrana reva, jaz sem bila naročena ob 3h, na vrsto sem prišla ob ob pol šestih, za morfologijo si je ful časa vzela, za kar vsa ji čast, glede na to, koliko je bila ura in kakšna vrsta je še bila za mano. Res sem bila dolgo notri in ko sem končala, sem jo ucvrla skozi čakalnico, ker nisem požela glih pogledov odobravanja user posted image itak polna čakalnica nosečnic in vse naveličane čakanja.

Naslednji pregled imam 30.8.

No, tkole...
Tud jst sem včeraj opravila morfologijo, samo s to razliko, da sem prišla na vrsto ob pol osmih zvečer, naročena sem bila pa ob pol petih.
Ja, seveda, isto kot pri Felix. imava isto ginekologinjo.
Si je pa ta zdravnica res vzela čas in tako podrobno naredila morfologijo! Kaj misliš, Felix, Lena je veliko hitrejša user posted image  Upam, da se bo hitro pozdravila.

Sem te pa videla včeraj, Felix, končala si kar nekaj ur pred manouser posted image
Sem pa že tok spraševala po čakalnici, če ma še katera morfologijo, da mi je blo pol že nerodn in sem nehala. Sicer se mi je zdel, da si ti, ampak - kot si rekla - si tok hitr odšibala ven iz čakalnice, da te nisem mogla ustavit user posted image
Drgač pa te niso spremljali jezni pogledi, ampak veseli: kao, no, pa je še ena opravila! Še je upanje za nas, hahaha!!!

Pri meni je tudi vse ok, sem pa tako dolgo čakala, da sem potem pozabila vprašat za velikost in težouser posted image
Je rekla, da je primerne velikosti glede na rok in to me je zadovoljilo. Se je pa tako dobro videlo na UZ, da mi je za minutko prižgala še 3D - to je bilo šele veselje!!!

Naslednji pregled imam pa ravno tako 30.8.

LP vsem

a pol se 30.8. "spet" vidiva? user posted image naslednjič bom zihr sama, samo povej, ob keri uri maš. Jaz mam ob 14h, mi je kar pasalo, da bom mal prej, da še mal prej iz službe pobegnem user posted image
in ja, sem vedla, da si v čakalnici, ampak nisem glih mogla vprašat: Kdo tukaj je muca*maca? user posted image a maš FB? se lohk tam poveževa, ker tukaj nama dogovarjanje ne gre najbolje user posted image kako si bla pa oblečena? si mela slučajno roza majčko?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 2936
26.7.2011 11:16:51   
felix7

jaz pa študiram, če bi tokrat tisto kupla grdo rjavo  dudo, uh se ne spomnim kak se ji reče, ki je čisto ustecem pravilne oblikeuser posted image user posted image Prvič sem imela avent

tole misliš? http://www.bimbomarket.it/gb/en/soother-physio-soft-0m--P10967.htm

mi smo jo imeli, pa jo je imel glih tko rad, kot vse ostale, pač ni bil zbirčen user posted image samo se mi zdi, da te dude preveč smrdijo po kavčuku.

aja, btw, to je ena italijanska spletna stran, kjer se da dobit kakšno stvar bistveno ceneje kot pri nas user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
26.7.2011 11:18:16   
SuzanaF
Pozdravljene!
Včeraj sem imela torej ta pregled za sladkor. Vse skupaj je trajalo 3 ure! Najprej odvzem krvi potem spit tisto grozno sladko vodo po kateri me je kar žgalo po želodcu, nato čakanje 1 uro in odvzem krvi iz prsta in spet čakanje 1 uro in ponoven odvzem krvi iz prsta. To sem se načakala!!!user posted image Izvid pa pošljejo k moji gin. Mislim, da tako in tako nimam problema z sladkorjem!

Vozički- Ja midva sva v upanju, da bova imela 2 user posted image zato misliva kupit voziček bolj v nevtralni barvi ker mogoče naslednjič pride user posted image ! Pa še upam, da bo moj tudi pikico vozil na sprehode tako, da niti ne bi bil za rozasto al vijolično barvo. Bi pa imela zelenega pa tudi rdeč v kombinaciji kakšne temne barve ne bi bil slab.
Zdaj pa počasi do osebnega zdravnika, da mi izda bolniški list in potrdilo za dopust!! Jutr pa na lušno!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2938
26.7.2011 11:27:30   
kristidream
Kar se tiče barv sam še to...to, da roza kao "spada" k punčkam in modra k fantkom je človeški konstrukt...tako smo pač ljudje "določili"... lahko rečete karkoli, ampak je tako! Enako za "oblike" igrač, ki bi naj jih uporabljale deklice in fantki...ne vem zakaj bi pač moglo bit tko...jst ko sm bla majhna se se velik rajši igrala z avtomobili kot s punčkami, moj brat pa obratno in sva oba zrastla v "normalni" odrasli osebi. Poznam tudi veliko odraslih fantov, ki brez problema oblečejo roza srajco pod obleko al pa roza pulover...pa ni nč "narobe" z njimi...jst se pa rajši oblačim v modro in nimam niti ene roza cunje... in tudi oblačil za svojo pikico ne kupujem roza, ampak sem do zdaj večinoma kupla zeleno, oranžno in rumeno...pa tudi modro, ker mi je pač blo to tist trenutek všeč... ljudje smo si pač različni in tako jemljemo tudi barve...meni je bil všeč tale roza bugaboo, drugi roza vozički pa pač ne...ko sem gledala Janeta, sem gledala zelenega in modrega. Če pa bo slučajno fantek...pa sploh ne vidim nobenga problema zakaj ne bi bil v roza vozičku...sej zarad tega ne bo imel nobenih posledic, ko bo večji, ali pač!?

Pa ne zemerit...nism misla nč groznega, ker meni je itak vseeno kakšne barve voziček ima kdo user posted image

(odgovor članu kristidream)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
26.7.2011 11:40:09   
muca*maca

a pol se 30.8. "spet" vidiva? user posted image naslednjič bom zihr sama, samo povej, ob keri uri maš. Jaz mam ob 14h, mi je kar pasalo, da bom mal prej, da še mal prej iz službe pobegnem user posted image
in ja, sem vedla, da si v čakalnici, ampak nisem glih mogla vprašat: Kdo tukaj je muca*maca? user posted image a maš FB? se lohk tam poveževa, ker tukaj nama dogovarjanje ne gre najbolje user posted image kako si bla pa oblečena? si mela slučajno roza majčko?

Ja, menda... Ne, upam,da se dobiva samo na kavi, ker imam pregled šele ob 17.45 in ti res ne privoščim, da bi tako dolgo čakalauser posted image

Nisem imela roza majčke (ta je sedela nasproti mene, jaz sem tudi pomislila, če je mogoče tiuser posted image ), pač pa očala z rdečim okvirjem, pa že na stopnicah smo se srečali (ti si bila še z možem in sinkom). Imela sem hlače in tuniko rjave in morde barve z nekimi rožicami ali kaj.

Predlagam, da se dobiva na kavi med obema pregledoma - jaz pridem malo prej, ti pa končaš in potem greva na kofe, jaz pa potem na pregled user posted image  misliš, da je izvedljivo? FB pa nimam

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
26.7.2011 11:41:51   
muca*maca
Ah, ja, pa še tole - meni bo pa posodila vvoziček kolegica, quinnya in sem tako veselaaaaaa!!!
user posted image user posted image user posted image  za kolegice!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2941
26.7.2011 12:02:30   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Ja, menda... Ne, upam,da se dobiva samo na kavi, ker imam pregled šele ob 17.45 in ti res ne privoščim, da bi tako dolgo čakalauser posted image

Nisem imela roza majčke (ta je sedela nasproti mene, jaz sem tudi pomislila, če je mogoče tiuser posted image ), pač pa očala z rdečim okvirjem, pa že na stopnicah smo se srečali (ti si bila še z možem in sinkom). Imela sem hlače in tuniko rjave in morde barve z nekimi rožicami ali kaj.

Predlagam, da se dobiva na kavi med obema pregledoma - jaz pridem malo prej, ti pa končaš in potem greva na kofe, jaz pa potem na pregled user posted image  misliš, da je izvedljivo? FB pa nimam

jaaaaaaaaaaa, zdej pa vem, kdo si user posted image user posted image user posted image sej sva skupaj v čakalnici sedeli, še preden sem šla notri. Ja, ja, dobro se te spomnim in ko sem šla ven, si se nasmehnila user posted image Naslednjič te bom že prepoznala user posted image in seveda, če se nama bo izšlo, se komot usedeva na eno pijačko.

a si dobila Quinny Freestylerja?

Neposredna povezava do sporočila: 2942
26.7.2011 13:05:28   
voxaja

Ni še 100%, ampak vedno bolj se nagibava k 2, čeprav mene še vleče,na trenutke, ampak zdaj ko sem večinoma sama za vse pa.... ata preveč potuje poslovnouser posted image

jaz sem bila prepričana, da bom imela 3 otroke, dokler nismo dobili prvega user posted image mislim, da bo ta otroček kar zadnji, edino če me kdaj spet kaj piči user posted image Pa niti ni problem v meni, ampak mož pa pravi, da ima dva več kot dovolj. Jaz bi imela takoj več otrok, če ne bi bilo prvih 4 mesecev. To mi je bilo pa najtežje obdobje v življenju otroka... Pa nočem strašit prvorodk, v prvo je itak super, ker nič ne veš, kaj te čaka in je vsak dan nova šola user posted image Zdaj me še najbolj muči to, kako bom zbrala energijo, da se bom posvečala še starejšemu otroku.

Vidim, da imate debato o številu otrok. Tudi mi2 z možem imava v planu 3 otroke. Sedaj je drugi na poti in tudi mene skrbi kako bo to laufalo, sploh ker bo tako mala razlika v letih (hčerka bo novembra stara leto in pol). Pri prvem otroku se lahko spočiješ vsaj takrat ko spi, ko pa imaš dva pa je to neizvedljivo, sploh če je taprvi zelo aktiven-kot je naša tamala. Me res zanima kako bo to..pa sej bo kmal tu novemberuser posted image

Številke cotk- vidim da se večina vas nagiba k večjim številkicam (62). Tudi jaz sem prvič kupovala samo št 56 ali večje, pa tudi dobila sem od sestre oblekce od 56 naprej. Potem pa sem rodila hčerkico ki je bla velika 46 cm, tako da ji je bilo vse čist preveliko in sem mogla nabavit št 46 in 50. Se spomnim da je nosila št 56 šele pri treh mesecih. Tako da kakšne žabice pa bodi je fajn met št 56, sicer pa se tudi lahko še sproti dokupi.

Barve- voziček sem že prvič kupila tak da je primeren zauser posted image in user posted image , je v rjavo-bež kombinaciji. Glede oblekc pa je res da kar sem dobila za darilo je bilo čisto vse v roza ali vijola barviuser posted image Kot da punčki ne moreš oblečt nič drugega kot roza oblekcouser posted image Sicer je bla vmes tudi kaka bolj nevtralna barva, vendar pa je bilo potem gor narisana kaka rožica al pa kak drug punčkast motiv. Sedaj še ne vem kaj se skriva v mojem trebuščku, vendar če bo fantek bom mogla dokupit še kar nekaj oblekc, da ga ne bom ravno v roza cunje dajalauser posted image

Dude, flaške- jaz sem prvič nabavila od aventa pa k sreči nša pupa ni bila izbirčna  tako da nisem potem nič menjavala. Tudi sedaj že imam dve dudici od aventa za user posted image . Ostalo pa niti nisem še kupovala.

Jogi- prvič sva kupila jogi od Lagee, je bilo ravno neko znižanje v BC, vendar je še vseen prišel okrog 70eur se mi zdi. Je pa res da ni čist navaden jogi ampak je malo boljše kvalititete, protialergijski in ne vem kaj še. Sedaj pa bova tudi mogla kupit nek jogi, ker hčerka še spi v posteljci. Kot kaže bova posteljico dobila od moje sestre ker je njena hčerka že prevelika, jogi pa bova še dokupla ker je tisti že precej star. Bova pa najbrž vzela nekaj podobnega kot prvič, saj se mi zdi da je fajn da je jogi kvaliteten, ker dojenčki in mali otroci kar precej dneva prespijo. To je moje mnenje.

Še slabe dva tedna in gremo na moorjeuser posted image . komaj čakam. Vreme pri nas je bolj oktobrsko kot julijskouser posted image Bi pasalo da spet mal sonček posije.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
26.7.2011 13:29:53   
muca*maca
Quinny speedy user posted image

Ga sicer še nisem videla v živo, ampak po slikah sodeč, je S U P E R

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
26.7.2011 14:01:48   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: Jana73

Zdej ko ste pa vse doma je pa čas, da se vidimo a ne Savinjčanjke??????

Počakamo hopsala in se zmenimo za drug teden?

Lahko sam jaz bom tamalo imela z sabo, je na dvomesečnem dopustu, ko bo ona končala z mano, bom rabla jaz dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KDAJ TOREJ? PO 2. avgustu šibamo v Umag....

POtem bi moral ta teden se dobit!!!!

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
27.7.2011 9:32:52   
teodora75
Juhu!

A tole sploh dela?

T.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
27.7.2011 9:36:54   
teodora75
O, pa saj dela, sem bila prepričana da ne, glede na to, da ni bilo včeraj pop in danes še nobene objave.

Pa saj nimam kaj posebnega za povedat user posted image

In bom samo še jaz 'zatežila' Ljubljančankam: a se kaj vidimo ali ne? Dajmo no!
Samo za hec: se spomnim, ko smo se lani tak čas dobile septembrke v Zvezdi in nas je bilo ene 10 (kotalečih) primerkov, pa enemu kelnarju nikakor ni bilo jasno, kako smo se lahko toliko prijateljic naenkrat zmenile in si 'naštimale' trebuščke user posted image

A ga čmo spet mal spravit v razmišljanje, hehe

No, ko se kakšna spet oglasi....

pozdrav do takrat!

T.

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
27.7.2011 10:20:11   
malanovinka
hej... jaz sem tudi mela morfologijo v pon in je bilo vse ok... moj user posted image  ma že celih 800 gramov - se mi zdi full veliko :) drugače pa veselo brca je pa zaenkrat še vedno presenečenje kaj bo :) 

ne vem če ima katera takšne probleme....user posted image saj naju je oziroma bolj mojega fanta ginekolog kar malo prestrašil glede spolnih odnosov.... kako lahko, pa kolko globoko.... blo je kar hudo, tako da je moj dragi kar zaključil, da najboljše da sploh ne več in jaz cela užaljena, si bom pa ljubimca poiskala :)

naslednji pregled 31.08. do takrat pa veselo v službo po novem samo po 4 ure.....

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
27.7.2011 11:21:27   
amalija81
Pozdravljene nosečkeuser posted image

Kako ste kaj? Meni tale hladna klima kar odgovarja, sploh ker je dopust že za mano...

Včeraj sem imela pregled in so mi nenapovedano naredili glukozni test. Spila sem sladko vodo, potem pa čez 1 uro dala kri. Sem pa vprašala, če vsem delajo ta test, pa mi je G rekla da se odločijo glede na starost in obremenitev (to pomeni 30let in ker hodim v službo). Za izvide pa verjetno pokličejo če je kaj narobe. Sem pozabila vprašat. user posted image  aja pa še za tokso so mi naredili 2 test. Drugače pa kg le  +3 glede na prvi pregled!

user posted image  pridno brca se prekopicuje in je celo bil z glavo navzdol prvič do zdajuser posted image  je rekla G, da je zelo vitalen in živahen user posted image  Tako da sem bila res vesela!

Do 15.08 imam bolj pestro v službi, potem se pa tudi jaz počasi začnem pripravljat z opremo in rekviziti iz seznama, to bo še veselo. Nimam še čisto nič, le nekaj nagledanih zadev....

Naslednji pregled imam 26.08 + 4D ultrazvok, ker ga opravlja kar moja G. Sedaj si bom vzela tudi CD user posted image

Savinjčanjke kaj je sedaj s srečanjem? Jaz sem za petek. Dajmo se zmenit no!

Lepo se imejte in uživajte s trebuščki!

(odgovor članu malanovinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
27.7.2011 12:38:40   
twiggi
a bo katera iz mb in okolice hodila zdaj avgusta v šolo za starše v ukc?

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu amalija81)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ime za fantka

Katero ime za fantka?

Mark (43%)

Tinej (6%)

Tian (26%)

Anej (25%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!