|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
25.7.2011 20:03:29   
melona27
Polikana: Js sm tud iz Brežic originalno, drugače živim v Ljubljani, ampak pridem skoraj vsak vikend za dan ali 2 domov:) Za novembrko vem, da je še Nuša(ki je bla tud moja sošolka v gimn.), pa par iz Brežic jih poznam, ampak so kasnejše;)januar, februar:)user posted image

Pa dobrodošla!!;)user posted image

(odgovor članu polikana)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
25.7.2011 20:16:35   
polikana
Ja hvala.

Mal se še učim "hendlanja" s tem forumom, pa sej bo šlo.

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
25.7.2011 20:58:09   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: moni23
Mene pa zanima na ketere kriterije boste gledle pri jogijih za postlce?? Js se nagibam k dormeo, sam ko ga primeš v roke ni nevem kaj....no nimam nobene predstave kaj naj bi bil kvaliteten jogi za dojenčka?

Midva sva vzela najcenejšega v Ikei. Za tistih par kilc je že OK. Zdej ma tamala 12kg in spi že na veliki postelji.

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Zdej ko ste pa vse doma je pa čas, da se vidimo a ne Savinjčanjke??????

Počakamo hopsala in se zmenimo za drug teden?

Lahko sam jaz bom tamalo imela z sabo, je na dvomesečnem dopustu, ko bo ona končala z mano, bom rabla jaz dopust

Komot. Lahko se pa zmenimo in pripeljem še jst našo. Pač tist dan ne bi šla v vrtec. Samo bi morali najt kak lokal z igrali. user posted image

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
25.7.2011 21:02:19   
Natka23

Lahko sam jaz bom tamalo imela z sabo, je na dvomesečnem dopustu, ko bo ona končala z mano, bom rabla jaz dopust

Komot. Lahko se pa zmenimo in pripeljem še jst našo. Pač tist dan ne bi šla v vrtec. Samo bi morali najt kak lokal z igrali. user posted image

ja to bi blo najboljš, a je tam kaj blizu takega

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 25.7.2011 21:04:37 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
25.7.2011 21:06:15   
lananai

Se bom malo pozanimala. V CE imajo v City Centru en lokal, ki ima tobogan in otroški kotiček. Samo to nam je nekako daleč, ker nobena ni ravno iz tistega konca...

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
25.7.2011 21:11:39   
Natka23

Se bom malo pozanimala. V CE imajo v City Centru en lokal, ki ima tobogan in otroški kotiček. Samo to nam je nekako daleč, ker nobena ni ravno iz tistega konca...

Jaz pozanm tole, kjer imajop notri igralnico , je pa v Grižah
http://www.verdi-verdi.com/index.php?q=node/23

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 25.7.2011 21:13:54 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
25.7.2011 21:13:30   
scarlett_
Spol po letnicah - http://www.bambino.si/spol_otroka_po_kitajski_karti (Pri meni drži)

Barve vozičkov - imam punčko v svetlo modrem vozičku, ker nama je bil daleč najlepši in tudi na splošno se mi zdi, da je čist vseeno, v vsakem primeru jo imajo vsi za fantka user posted image Važno, da je vozek staršem všeč! user posted image

Tetra plenice - imela sem jih 45 (ampak nedonošenko z nemogočim refluksom), mislim da jih za normalno rabo rabimo enih 20, mogoče 25..

Številke otroških oblačil - moja je bila velika 50, pa je skozi nosila št. 62. Sicer res, da je v Racmankah in je rita občutno večja, ampak otrok skozi leži pri miru, kar se previje in podoji, se mi zdi sigurno škoda denarja za manjše številko. To je seveda samo moje mnenje! Jaz bom zdaj tudi imela vse 62, ker je bilo super, samo nazaj zavihaš in je vse pri miru, če bom pa hudo prej rodila in bo res majhna, bo pa že šel moj iskat cunce..

Ljubljančanke - se kaj dobimo? Jaz imam popoldan čas..

Jutri imam pregled, dobim izvide brisa in me je že hudo strah, pa tudi za to otečenost, ki jo imam spodaj.. Bom videla kaj mi bo rekel, meni se zdi, da mi ful dol pritiska! user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
25.7.2011 21:15:40   
lananai

Sem sliko pogledala - od tuki jih še domov ne spraviva več. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
25.7.2011 21:18:00   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: scarlett_
Barve vozičkov - imam punčko v svetlo modrem vozičku, ker nama je bil daleč najlepši in tudi na splošno se mi zdi, da je čist vseeno, v vsakem primeru jo imajo vsi za fantka user posted image Važno, da je vozek staršem všeč! user posted image

To mi je kul. Kontra je pa čudno. Sej svetlo modra barva ni samo za fantke. Sem lih en teden nazaj naši tamali kupila sv. modro trenirko za jesen (pa je za punčke kroj). Jst kar iščem stvari za punčke, ki niso roza. Ker roza ima na zalogi vedno zadost - od daril. user posted image

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
25.7.2011 21:18:55   
Natka23

jah če se bodo druge strinjale, oz če imajo kako drugo idejo bližjo pa tudi ok!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Je mal prilagodljiva do neke mereuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
25.7.2011 21:21:15   
Natka23

To mi je kul. Kontra je pa čudno. Sej svetlo modra barva ni samo za fantke. Sem lih en teden nazaj naši tamali kupila sv. modro trenirko za jesen (pa je za punčke kroj). Jst kar iščem stvari za punčke, ki niso roza. Ker roza ima na zalogi vedno zadost - od daril. user posted image

jaz sem pa ravno danes študirala, kak je žalostno, da cotke, ki jih je Tjaša nosila, predvsem oblekice in kake rozaste in vijolične majice(obožujem vijolično na tamali), ne bo nosila moja hčera večuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
25.7.2011 21:22:27   
lananai

jah če se bodo druge strinjale, oz če imajo kako drugo idejo bližjo pa tudi ok!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Je mal prilagodljiva do neke mereuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sej morjo videt, kje bo čez kake 2 leti najbolj komot it na kaka kosila. user posted image Jst tam še nisem bila. Res pa, da zlo malo ven hodimo jest. Tud zaradi tega, ker ni bil nikoli mir. Sva vedno v izmenah jedla - en je jedel, drugi se je s tamalo zabaval. user posted image Na morju smo šli 1x in moram rečt, da je bila pridna. Smo v miru vsi pojedli. Mogoče je zdej že zadost stara.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
25.7.2011 21:23:12   
felix7
živjo, punce,

morfologija za mano, vse tako kot mora bit user posted image sem imela sabo moža in sina, pa se je tudi malček super odrezal, čeprav mu ni bilo kaj dosti jasno, kaj gleda na ekranu user posted image je bila pa moja G odsotna in jo je nadomeščala tista, ki je delala že od jutra. Mater, je bila čist zmatrana reva, jaz sem bila naročena ob 3h, na vrsto sem prišla ob ob pol šestih, za morfologijo si je ful časa vzela, za kar vsa ji čast, glede na to, koliko je bila ura in kakšna vrsta je še bila za mano. Res sem bila dolgo notri in ko sem končala, sem jo ucvrla skozi čakalnico, ker nisem požela glih pogledov odobravanja user posted image itak polna čakalnica nosečnic in vse naveličane čakanja.

Naslednji pregled imam 30.8.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
25.7.2011 21:23:27   
lananai

jaz sem pa ravno danes študirala, kak je žalostno, da cotke, ki jih je Tjaša nosila, predvsem oblekice in kake rozaste in vijolične majice(obožujem vijolično na tamali), ne bo nosila moja hčera večuser posted image

A nisi rekla, da bosta imela 3 otroke? user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
25.7.2011 21:24:22   
lananai
felix, čestitke za uspešno morfologijo! user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
25.7.2011 21:27:08   
Natka23

Sej morjo videt, kje bo čez kake 2 leti najbolj komot it na kaka kosila. user posted image Jst tam še nisem bila. Res pa, da zlo malo ven hodimo jest. Tud zaradi tega, ker ni bil nikoli mir. Sva vedno v izmenah jedla - en je jedel, drugi se je s tamalo zabaval. user posted image Na morju smo šli 1x in moram rečt, da je bila pridna. Smo v miru vsi pojedli. Mogoče je zdej že zadost stara.

da jim ubijeva idilouser posted image user posted image user posted image Jaz se še spomnim kak je fajn hodit na kavice dokler lahko otroka imaš v vozičku, torej dok ne hodi z oporo ali brezuser posted image Midva raje ne hodiva nazadnje sva bla z kolegi, ki so imel isto starega otroka, ne samo da nas niso postregli eno ur, tamaladva nista bla 5s pri mizi, zato tudi očeta nista blauser posted image user posted image user posted image Ko pa smo končen dobil jest, sta tamaldva postala ubitačno tečnauser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
25.7.2011 21:30:16   
Natka23

A nisi rekla, da bosta imela 3 otroke? user posted image

Ni še 100%, ampak vedno bolj se nagibava k 2, čeprav mene še vleče,na trenutke, ampak zdaj ko sem večinoma sama za vse pa.... ata preveč potuje poslovnouser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
25.7.2011 21:30:42   
felix7

Številke otroških oblačil - moja je bila velika 50, pa je skozi nosila št. 62. Sicer res, da je v Racmankah in je rita občutno večja, ampak otrok skozi leži pri miru, kar se previje in podoji, se mi zdi sigurno škoda denarja za manjše številko. To je seveda samo moje mnenje! Jaz bom zdaj tudi imela vse 62, ker je bilo super, samo nazaj zavihaš in je vse pri miru, če bom pa hudo prej rodila in bo res majhna, bo pa že šel moj iskat cunce..

se strinjam, jaz tudi nisem imela niti ene same cunjice št. 50 za sina, itak se je rodil s 54 cm in ga v 50 niti ne bi stlačili user posted image Tudi št. 56 je tik-tak prerastel, no, naš otrok je pri dobrih dveh letih itak abnormalno velik in je še vsako številko prehitro prerasel user posted image . V prvih treh mesecih so sposobni zrasti 4-5 cm na mesec!

glede barv vozičkov pa tudi meni roza vozički do zdaj niso šli v glavo user posted image mi imamo peščenega, košara pa je sposojena v temno rdeči barvi. In ni bilo nič čudno, da se je sine vozil v rdeči košari. Mah, za tiste tri mesece, dokler ni prerasel košare, bi tudi v roza preživel user posted image

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
25.7.2011 21:31:01   
Natka23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
25.7.2011 21:37:08   
felix7

Ni še 100%, ampak vedno bolj se nagibava k 2, čeprav mene še vleče,na trenutke, ampak zdaj ko sem večinoma sama za vse pa.... ata preveč potuje poslovnouser posted image

jaz sem bila prepričana, da bom imela 3 otroke, dokler nismo dobili prvega user posted image mislim, da bo ta otroček kar zadnji, edino če me kdaj spet kaj piči user posted image Pa niti ni problem v meni, ampak mož pa pravi, da ima dva več kot dovolj. Jaz bi imela takoj več otrok, če ne bi bilo prvih 4 mesecev. To mi je bilo pa najtežje obdobje v življenju otroka... Pa nočem strašit prvorodk, v prvo je itak super, ker nič ne veš, kaj te čaka in je vsak dan nova šola user posted image Zdaj me še najbolj muči to, kako bom zbrala energijo, da se bom posvečala še starejšemu otroku.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
25.7.2011 21:37:41   
felix7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, drage moje user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
25.7.2011 21:48:06   
tjasyka
...pa sem bla optimistka da bom pa lahk počasi vse od začetka prebrala.. no mislim da mi pa le nebo uspelo saj koma uspem čekirat tekoče poste:) mislim da bote-bomo novemberke podrle rekord v čvekanju:)

js mam pa 4.8. pregled pa me malo panika ker mam za sladkor zraven.. upam da bo vse ok..:)

pa še eno vprašanje.. kakšne so pa kaj izkušnje z MAM izdelki?user posted image

fajn vas je brat:)user posted image user posted image

Ko ne moreš pomagati, vsaj nagajaj. Najvažnejše je sodelovati. <3

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
25.7.2011 22:18:04   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tjasyka

...pa sem bla optimistka da bom pa lahk počasi vse od začetka prebrala.. no mislim da mi pa le nebo uspelo saj koma uspem čekirat tekoče poste:) mislim da bote-bomo novemberke podrle rekord v čvekanju:)

js mam pa 4.8. pregled pa me malo panika ker mam za sladkor zraven.. upam da bo vse ok..:)

pa še eno vprašanje.. kakšne so pa kaj izkušnje z MAM izdelki?user posted image

fajn vas je brat:)user posted image user posted image

jaz sem danes eno mam dudico kupila :) lepe so ful, pa funkcionalne so bile tudi, no, vsaj za našega fantka, ki pri dudah itak ni bil zbirčen user posted image

glede čvekanja pa niti nismo takšne čveke, a ne Natka? user posted image v prvi nosečnosti smo marčevke 09 na večer naklofale po 20 strani user posted image še zdej ne vem, kako sem mela cajt vsak večer na netu viset user posted image

(odgovor članu tjasyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
25.7.2011 23:13:25   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz sem bila prepričana, da bom imela 3 otroke, dokler nismo dobili prvega user posted image mislim, da bo ta otroček kar zadnji, edino če me kdaj spet kaj piči user posted image Pa niti ni problem v meni, ampak mož pa pravi, da ima dva več kot dovolj. Jaz bi imela takoj več otrok, če ne bi bilo prvih 4 mesecev. To mi je bilo pa najtežje obdobje v življenju otroka... Pa nočem strašit prvorodk, v prvo je itak super, ker nič ne veš, kaj te čaka in je vsak dan nova šola user posted image Zdaj me še najbolj muči to, kako bom zbrala energijo, da se bom posvečala še starejšemu otroku.

Kako so si otroci (al pa mogoče tudi starši?) različni... Meni so bili pa prvi trije meseci najlažji. user posted image

MAM - niti ne poznam, nismo uporabljali. Dudice so mi ful lepe, samo me moti, ker nimajo "ročaja" za prijet. Smo imeli NUKove. Pa tudi oblika mi je bolj domača od NUK. Sicer pa je oblika bolj pomembna dojenčku - katero sprejme.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
25.7.2011 23:14:59   
lananai
Natka, dej, počakaj. Sej še drugega nisi na svet spravila. In v dveh letih se lahko še marsikaj spremeni. Midva že od začetka praviva, da bova imela 3. Zaenkrat naju še ni minilo. Bomo videli, kakega razgrajača sva uspela ustvarit tokrat. user posted image  user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako pereze dojenčkova oblačila?
Sadrika

Kako perete dojenčkova oblačila?

Ločeno od ostalih oblačil (46%)

Skupaj z ostalimi oblačili (54%)

Število vseh glasov: 265

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!