|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
14.7.2011 20:01:46   
smrketa24
Iiii, prelepi bušiji user posted image user posted image user posted image

Pa dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image

Mi smo se šli pa danes malo ohladit do iškega vintgarja. Je prav pasalo, ker je bilo prijetno hladno. Pri nas je zunaj še vedno več kot 29 stopinj, doma imam pa klimo prižgano, samo je notri vseeno še 27 stopinj. Sicer meni paše toplota, samo zoprno mi je, ker je sonce tako močno, da te lahko opeče, potem sem pa raje notri ali pa v senci. Smo pa sedaj itak večinoma zunaj, zaradi sina, ker uživa, pa še novo hišico ima postavljeno pred hišo in je to sedaj neverjetno doživetje user posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
14.7.2011 20:32:11   
amarnat
umiramo od vročine, ja...

no, pregled v ponedeljek minil in je vse bp. izmerila mi je maternični vrat - 4,2 in je rekla, da je to ok.. izvidi krvi so bili tudi dobri. imam pa pred naslednjim pregledom še glukozni test.. naslednji pregled pa imam 11.8.
še par dni pa se odpravimo na dopust!komaj čakam! pol pa delam še avgusta, septembra pa koristim dopust, pol pa že v porodniškouser posted image   joj, ko bo hitro naokoli!
aja, da se pohvalim - dobila sem službo za nedoločen čas user posted image  česar, glede na to, da grem na porodniško ravno nisem pričakovala...
tako, zdaj pa namazat trebušček in spat,
lahko noč

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
14.7.2011 22:16:49   
Oblačka
mimsi: Ok vela,upam da bom našla to zvezdo, ker nisem ravno iz Lj in po pravic povedano še nisem bila tam. Kako se bomo pa spoznale? No sej bom gledala katera ma bušija sam upam, da jih nau prevečuser posted image . Drugače pa ja vabljene vse ostale. Se vidimo, nočkauser posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
14.7.2011 22:39:23   
scarlett_
Zdravo,
tudi jaz sem opravila z morfologijo, žal je blo res ful rutinsko vse skupaj, samo rekel mi je, da je vse ok in da je punčka. Ne vem nobenih mer in takih zadev, videla pa tudi nisem nič, ne vem a sm jst smotana ali kaj..

Mam pa eno vprašanje za vas, sicer mal nerodno, ampak kaj čem - koliko imate kaj zatečene sramne ustnice? Ker prejšnič sem vprašala G, pa je rekel, da je še normalno, ampak jaz sem v 2 tednih res že ko fantek spodaj. Ne vem, a jo res tolk nizko nosim (tako se meni zdi, ker prvič res ni bilo vse tako spodaj in tako dol prtiskalo) al kaj?

Pa urin mi nagaja, nisem več za nikamor, vmes smo bili na dopustu in sm se dvakrat vmes kar polulala, ker itak nič ne čutim. No, pa saj sem vedela, da bo tako, ker imam take posledice prvega poroda, je pa res malo neprijetno! user posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
15.7.2011 0:46:59   
mimsi
oblačka, zvezda je v tisti rdeči hali 12, zraven merkurja in malo naprej od BC-ja. Sem ti pa na ZS tudi poslala svojo št., pa me pokliči, če ne boš najdla. user posted image

O, teodora, kok si lepa...user posted image

scarlett, ja to gre pa tudi meni blazno na živce...ta presneta rutina, ampak, če bi kar koli blo narobe, bi ti ziher omenili. Drgač maš pa v materinski cifre napisane, če se kaj znajdeš iz napisanega...jaz se bolj ne. user posted image a te je mel Rončevič? Mene ma jutri/danes on.
Kar se pa tvojih težav tiče, mam jes tudi podobno. Sicer ni zdej blazno natečeno, je pa. Pa ko počepnem, mam tak občutek, kot da mi bo vse skup ven pogledalo.user posted image

No, jes mam pa spet 1 vprašanje. In sicer bolj za tiste, ki ste 2. noseče. Namreč, jaz tegale otročka ful slabše čutim, kot sem 1. Ne vem, velik bolj nežen je tale zdaj.user posted image Kako pa je kaj pri vas?

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
15.7.2011 5:19:25   
tassika
Mimsi jaz ga nič slabše ne občutim, samo bolj poredko, revež pomoje zaradi tempa v službi rajši kar spi, takoj ko se pa umirim, pa se začne preikat. Zatečenost, ja no pomoje da je, ne gledam veliko, ker itak kmalu več ne bom mogla.
Punce jaz pa še par uric oddelam in spakiram, jutri pa na morje, komaj čakam, potem pa malo delat in pomoje kra na bolniško. Moram videti kakšno bo stanje 9.8. tale moj MV me malo heca.

Aja glede mofrologije, mei je povedal, da so možgani ok, da je srček ok, ledvice mi je tudi kazal, pa jih nisem videla, hrbtenico, po stegnenici je ocenil težo  450g, potem je pogledal spol, pa rokice, ena slikica nogice bi bila tako lepa, pa jo je mulo prehitro umakniluser posted image , obrazka nisem dobro videla, mogoče zato, ker je že na glavo, pri tamali ker je sedela na riti se je ful lepo videlo. Aja potem mi je zmeril vse pretoke in vaginalno pogledal MV. Evo toliko z moje morfologije, sicer povedal je samo nujne zadeve, vse ostalo sem sama firbcala, imam pa vedno tak čuden občutek na teh pregledih, ko gledajo in se mrščijo, so tiho, samo čakaš kaj bouser posted image

3D mi je prestvaila na 2.8., pregled imam 9.8..

Mene ne bo v vzezdo, sicer ob 12 bom itak v službi, potem pa letim domov pakirat, imam točno 2 urci, predno grem po tamalo v varstvo.

ps. da vam ne povem, da sem v lekarni dala 72eur, za samo najbolj nujne zadeveuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
15.7.2011 7:14:58   
Oblačka
mimsi: ok hvala zdele bom pa sigurn našlauser posted image . Pod ZS pa nimam nobenga sporočila al pa ne znam pogledatuser posted image . Sj se tam pod nabiralnik pogleda ane??

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
15.7.2011 8:00:56   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mimsi

No, jes mam pa spet 1 vprašanje. In sicer bolj za tiste, ki ste 2. noseče. Namreč, jaz tegale otročka ful slabše čutim, kot sem 1. Ne vem, velik bolj nežen je tale zdaj.user posted image Kako pa je kaj pri vas?

Ja, tudi jz tega manj čutim, verjetno zto, ker imam posteljico spredaj, pri mateju sem jo imela pa zadaj. Sedaj še ko čutim brciko, so zelo nežne, pri Mateju so bile pa tako močne, da je cel trebuh plesal sem in tja. So se vsi čudili kako je bil živahen. No, saj je še vedno. Vedno v gibanju, nikoli se ne umiri user posted image

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
15.7.2011 8:01:09   
Klara-1
Dobro jutro. Saj človek samo pogled od ekrana umakne, pa že toliko načvekate, da vas je ne mogoče sledit :). Saj tako je prav.

Dobrodošle vse nove.

user posted image za bušije. Jaz še nimam kaj konkretnega za pokazat. Kljub temu, da sem v 25. tednu, se mi bolj malo pozna. Imam preveč kg od prej pa še čisto zadaj nosim, tako da tisti, ki ne vejo, skoraj ne morejo ugotovit.

Hvala bogu smo se danes zbudili v oblačno jutro. In celo malo pihlja. Mene je ta vročina čisto zdelala. Sem že na škrge dihala. Dobesedno. Zadnje 3 dni tako težko diham, da imam občutek, da me bo pobralo.

Včeraj smo ponavljali morfologijo in prva stvar, ki smo jo videli je bil peceljček, ki je štrlel v zrak (dobesedno tako se je izrazila zdravnica) user posted image . Torej bo user posted image . Ime imava izbrano. Florjan bo. user posted image

Zdaj pa pod tuš, nato pa me čaka delo.

Pazite nase.

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
15.7.2011 8:03:06   
smrketa24
Joj, tudi jaz bi z veseljem danes prišla v Zvezdo, pa imam Mateja doma, mož pa barva vrtno hišico in ga nimam kam dat. Z njim pa nikakor ne morem na kavico, ker ni nič pri miru in ne bi bila potem nič z vami, ampak samo z njim.

Neposredna povezava do sporočila: 2685
15.7.2011 8:26:24   
Oblačka

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Joj, tudi jaz bi z veseljem danes prišla v Zvezdo, pa imam Mateja doma, mož pa barva vrtno hišico in ga nimam kam dat. Z njim pa nikakor ne morem na kavico, ker ni nič pri miru in ne bi bila potem nič z vami, ampak samo z njim.

Ti kar pridi vseeno, bomo že zamotle Matejauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2686
15.7.2011 8:28:26   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Oblačka

hehe, ne vem, če se bo pustil user posted image Razmišljam pa, da bi res prišla, ker ima mami danes dopust in mi je sama rekla, naj ji ga pripeljem, pa ga bo pazila. Itak pa moram it še nekaj do BC, ker moram zamenjat. Sporočim, ok?

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
15.7.2011 8:37:10   
Oblačka

hehe, ne vem, če se bo pustil user posted image Razmišljam pa, da bi res prišla, ker ima mami danes dopust in mi je sama rekla, naj ji ga pripeljem, pa ga bo pazila. Itak pa moram it še nekaj do BC, ker moram zamenjat. Sporočim, ok?

No vidiš super pol pa le pridi. Te bova čakale z mims pa če se bo nama še katera pridružla, ker jst grem zdele od doma in ne bom mogla več na računalnik. Če pa slučajno ne bo šlo pa drugič, lepo bodiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2688
15.7.2011 8:44:51   
punsha
Hej,
se vračam po parih dneh in ste se res razpisale user posted image . Najbolje, da kar sproti malo komentiram.
križ, mene obupno boli ko ležim. Če sem na hrbtu včasih niti noge ne morem premakniti, s težavo se obrnem na bok, da potem vstanem. Res je obupna bolečina. Ampak je pa tako, da ko potem pravilno spremenim položaj, je pa kot da nič ne bi bilo.
blazina, jaz sem jo kupila malo nazaj in sicer čisto novo preko bolhe. Je bila 20 eur. No dobila sem 2, ena velika in ena mala, je pa to tista, ki jo imajo v BC. Meni je super za čez dan, ko večinoma ležim in se valjam po postelji. Ponoči imam pa ta malo blazino.
starejši otrok v vrtcu. Niti še nisem premišljevala o tem, ali bo ob rojstvu sestrice doma ali v vrtcu. Se bomo pomoje kar takrat odločili, ko bomo videli kako bo.
trebuščki, iiiijoj, kolk lepe slikice user posted image . Prav res vas je lepo videti. No meni se pa še slikat ni uspelo user posted image .
amarnat user posted image , vaaav, super! Čestitke za službo user posted image . To je pa res super ane. Se ti kar kamen odvali iz srca user posted image
sramne ustnice hmmm, pri meni zaenkrat ni kakih sprememb. V prvi nosečnosti so nekje po 30 tednu malo zatekle. Očitno je različno.
uhajanje urina, jaz imam težave, če kihnem, če se res kaj napnem. Zadnjič mi je šlo tako na bruhanje, mi je tudi ušlo...Jah posledice poroda ja...
brcike ni kakih večjih razlik med to in prvo nosečnostjo. Tudi sedaj brca zelo močno. Trebuh prav lepo valovi. So pa sedaj te premiki čutiti tako čez cel trebuh, kot da potegne nogico po trebuhu. No v glavnem super je tole

Pa mi je uspelo na hitro malo pokomentirat user posted image
Danes pa prav paše, ko je zunaj takole sveže. Imam vsa okna odprta, jaz pa lepo ležim v spalnici in prav prijetna temperatura je. Sva pa včeraj z malim prišla iz vikenda. Sem malo okolje zamenjala in ležala na drugem koncu slo user posted image . Je prav pasalo. Edino prejšnjo noč ne vem kaj mi je bilo... Obupna slabost, bruhala pa tudi tako, da ni bilo več nič notri. Je najhuje ko se daviš in ni nič za ven. No ampak sedaj sem vredu.
Bom počasi zaključila, tole že en roman ratuje user posted image

< Sporočilo je popravil punsha -- 15.7.2011 8:47:36 >

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu soncnica1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
15.7.2011 9:59:34   
smrketa24

No vidiš super pol pa le pridi. Te bova čakale z mims pa če se bo nama še katera pridružla, ker jst grem zdele od doma in ne bom mogla več na računalnik. Če pa slučajno ne bo šlo pa drugič, lepo bodiuser posted image

Pridem tudi jaz, samo šele okoli 13h. Upam, da bosta še tam, če ne bom šla pa samo v BC, pa se bomo videle naslednjič. Pridem pa definitivno najprej v Zvezdo pogledat, če sta še tam. Itak mimsi poznam, tako da bom točno vedela, če sta tam.

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
15.7.2011 10:05:34   
soncnica1985
Dekleta, žal se vam ne bom utegnila pridružiti...mam službo takrat...škoda, pa drugič :)

Jaz sem imela morfologijo najprej v kranjski porodnišnici, pa je bil malček namrgoden, češ kolk je to nogic in rokic za pogledat...:) Menda ti pogledajo le najbolj nujne zadeve (obseg, premer glavice, stegnenice, organe), zato mi je ginekologinja predlagala, da naj grem še po eno mnenje...Ravno pred dopustom sem uspela dobiti dr. Pušenjaka, ki je izvedel natančen pregled in nama je vse to tudi povedal! Sem bila zelo navdušena nad njim, zato bova tudi 3D pregled imela pri njem...

Neposredna povezava do sporočila: 2691
15.7.2011 10:07:13   
hopsala
Zdravo!

Kako ste? Danes se pa malo lažje diha-končnouser posted image  

križ, ja tudi mene ful boli, sploh ne morem več na hrbtu spat, se premikam iz enega boka na drugega kot kak penzijonist user posted image
blazina, jaz si zaenkrat pomagam kar z letnim pregrinjalom, ki je ravno prav debel, ko pa ne bo šlo več bom šla pa za to blazino pogledat, če je prej ne bom dobila user posted image
sramne ustnice, zaenkrat nisem opazila nobenih sprememb, pri urinu imam pa podobne težave sploh pri kihanju ali dolgem sedenju se zgodi
trebuščki, res lepii vsiiiuser posted image user posted image   posebej všeč mi je pa od teodoreuser posted image  res uau user posted image
brcike, ja to pa so akrobacijeuser posted image

No pa da še malo poročam iz včerajšne težko pričakovane morfologije user posted image  videlo se je vse, kaže da je vse ok, težki smo že 530g kar se mi zdi kar veliko ampak je G rekel da je ok, dobila sem tudi eno slikico, imamo pa user posted image  user posted image . Tako da ne bo Hana ampak Miha user posted image  
pa še za seznamček: naslednji pregled imam 29.7.

...no zdej grem pa naprej ustvarjat pa risat na steno user posted image  počasi napredujemuser posted image

lepo bodite!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
15.7.2011 10:33:21   
spominčica
Dan buškice

Jest pa slavnostno objavlajm, da sem včeraj opravila prvi nakup za najin naraščaj. Kupila sem posteljico (http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/lip-outlet/savanah-mladinska.php)...iiiiiiiiiiiii kok je lepa. Tko da.... sezona najlepših nakupov je pri nas odprta. Veseeeeeeelaaaaaaaaaaa.

Lepo preživite dan. Mene čaka še služba popoldan ampak bo danes (upam)bolj znosno kot prejšnje dni.

Papa

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
15.7.2011 10:42:02   
muca*maca
Oooo, jst bi šla tud z vami v Zvezdo, pa sem na Obali ta teden.
Je pa že kar petek.
Danes greva z dragim pogledat te vozičke tle v KP, Baby boom, kjer dobiš vse v paketu za 350 EUR . športni del, košaro, lupinco, zimsko vrečo...
mogoče pa prepričam dragega :)

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2694
15.7.2011 10:52:53   
jagodaaa
user posted image

no da vidim če je ratalo! to je sicer slika iz 23t, čeprav sem zdaj že v 26. :)

Neposredna povezava do sporočila: 2695
15.7.2011 11:46:59   
soncnica1985
Jagodaaa....ratalo!!!! :) Luštna si!

(odgovor članu jagodaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
15.7.2011 12:32:34   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: soncnica1985

3masha, toliko se ti je povečalo? Jst imam še vedno enako številko modrčka, kot na začetku...

meni se veča samo košarica, obseg pa ne. Sem pa po prvem porodu prilezla iz B na D/E user posted image No, če želite poceni modrčke za dojenje (itak jih nosiš par mesecev, včasih še tok ne), jih lahko vzamete tudi v Mullerju. Niso sicer lepi, ampak se preživi user posted image .
Tokrat še kar svoje modrce nosim, prej so bili malo bolj prazni, zdej pa malce čez kipi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Felix - a kar punčka bo??? user posted image user posted image in seveda vsem ostalim za dobro opravljene morfologije, preglede, sladkorne....

a veš kaj več kot jaz? user posted image jaz prvič slišim, da bomo imeli punčko user posted image si najbrž zamešala s katero drugo user posted image

teodora, jagodaaa - luškan bušek user posted image
Lotosova - welcome user posted image
amarnat - čestitke za službo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mimsi

eni otročki so pač bolj mirni. Tak je bil naš ta prvi. In je še zdaj tak nežen in miren fantek user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu soncnica1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
15.7.2011 12:51:46   
Urugu
živjo user posted image , toliko čvekate, da sploh ne preberem vsega, če me kakšen dan ni gor.

punce, ki vam uhaja urin - keglove vaje obvezno - samo tako sem si popravila mišice po 1 in 2 porodu, sedaj sem jih začela izvajati takoj ko so se mi pojavile težave in je spet vse ok

premikanje dojenčka - brcike - sedaj imam spet posteljico odzadaj in jih konkretno čutim, v drugi nosečnosti sem imela posteljico spredaj in je bilo vse bolj nežno, enkrat sem celo zagnala paniko, da otroka ne čutim (pa mi je pušenjak na pregledu lepo povedal, ja gospa ali vam niso povedali, da se veliko slabše čuti otroka, če je posteljica spredaj)

trebuščki - krasne imate, moj še ni tako okrogel, drugače pa čutim, kako se mi razteguje koža okoli popka in me vse srbi

modrčki - končno sem našla eno luštno stran, vendar bom še malo počakala preden naročim

http://www.nursingbra-shop.co.uk/search.asp?types=HotMilk

dovoj imam teh enostavnih, se želim tudi po porodu počutiti sexi user posted image

lepo se imejte

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
15.7.2011 13:11:19   
voxaja
No pa da še jaz malo pokomentiram.

Brcike- pri meni je pa ravno obratno in sedaj veliko bolj pogosto in intenzivno čutim brce kot v 1. user posted image . Pa sem prvič imela posteljico spredaj, sedaj pa imam zadaj. Očitno je to bolj odvisno od tega kako živahen je user posted image . Sara je bila že v trebuščku bolj mirna in tudi ko se je rodila je prve tri mesece bolj ali manj prespalauser posted image Sedaj pa bomo vidli, če bo tadrugi bolj živahen tudi ko se rodi.

Bolečine- zaenkrat še nimam težav s križem, mi je prav čudno ker prvič me je precej bolel čeprav nisem imela velikega trebuha. Imam pa rahle probleme z zgago (tudi sedaj v blažji obliki kot prvič), pa si pomagam z donatom in je ok.

Otečenost-  nisem opazla da bi bla kaj otečena tam spodajuser posted image

Blazina- je nimam. Ko spim si lepo kovter zvijem pod sebe pa je čist ok. Ampak potem mož ostane brez kovtrauser posted image Sicer pa je blo zdaj itak tako vroče da ga ni rabil.user posted image

Starejši otrok v vrtcu- hčerka ni vpisana v vrtec, tako da bo itak skos doma. Bom imela kar pestro ob novorojenčku in 1,5 letnici. Če pa bo tadrugi tak zaspanec kot je bila Sara pa sploh ne bo problema. Čeprav dvomim v to ker so si ponavadi sorojenci povsem različni.
Amarnat- user posted image user posted image čestitke za službo. res super.

Pa še eno mal hecno vprašanje. A se za pregled pri ginekologu uredite tam spodaj. Mislim predvsem takrat ko gre za vaginalni pregled. meni je mal hecno da bi pršla čist na sveže pobrita in spedenana, da si ne bi g mislu da sm se samo za njega uredilauser posted image Ponavad se nekaj dni prej dam na nulo, tak da ni videt, da bi se samo za pregled posebej uredila..sm hecna neuser posted image

Uživajte ob malce bolj prijetnih temperaturah kot so ble te dni. Meni je prav pasala tale ohladitev.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
15.7.2011 13:17:47   
punsha
Urugu, ta stavek mi je pa zelo zelo všeč user posted image

dovoj imam teh enostavnih, se želim tudi po porodu počutiti sexi

Jaz bi si mogla tudi kupiti kak modrček za dojenje in pa tudi kake spodnje hlačke. Si že dolgo nisem privoščila. Joj, včasi si res mislim, da bi morala bolje skrbeti zase. Nič, se šibam zdepilirat pa nohte nalakirat user posted image . No malo heca, malo pa za res user posted image . Res se pa človek tako fino počuti, če je vse kot mora biti. Teli modrčki na linku...meni je že takoj prvi všeč user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Urugu)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......