tassika
|
Mimsi jaz ga nič slabše ne občutim, samo bolj poredko, revež pomoje zaradi tempa v službi rajši kar spi, takoj ko se pa umirim, pa se začne preikat. Zatečenost, ja no pomoje da je, ne gledam veliko, ker itak kmalu več ne bom mogla. Punce jaz pa še par uric oddelam in spakiram, jutri pa na morje, komaj čakam, potem pa malo delat in pomoje kra na bolniško. Moram videti kakšno bo stanje 9.8. tale moj MV me malo heca. Aja glede mofrologije, mei je povedal, da so možgani ok, da je srček ok, ledvice mi je tudi kazal, pa jih nisem videla, hrbtenico, po stegnenici je ocenil težo 450g, potem je pogledal spol, pa rokice, ena slikica nogice bi bila tako lepa, pa jo je mulo prehitro umaknil , obrazka nisem dobro videla, mogoče zato, ker je že na glavo, pri tamali ker je sedela na riti se je ful lepo videlo. Aja potem mi je zmeril vse pretoke in vaginalno pogledal MV. Evo toliko z moje morfologije, sicer povedal je samo nujne zadeve, vse ostalo sem sama firbcala, imam pa vedno tak čuden občutek na teh pregledih, ko gledajo in se mrščijo, so tiho, samo čakaš kaj bo 3D mi je prestvaila na 2.8., pregled imam 9.8.. Mene ne bo v vzezdo, sicer ob 12 bom itak v službi, potem pa letim domov pakirat, imam točno 2 urci, predno grem po tamalo v varstvo. ps. da vam ne povem, da sem v lekarni dala 72eur, za samo najbolj nujne zadeve