lean
|
Dobro jutro se že dolgo nisem oglasila, enostavno ni časa, ima moj dopust pa skoz nekaj delamo. Vas pri kavici na hitro preletim, za komentiranje pa ni časa, tako da nisem na tekočem, bom malo o tem kaj mi je ostalo v spominu. Nejprej tasyika dobrodošla pa seveda še ostale, lepo da ste se oglasile, sem res vesela, da nas je toliko . Drugače za bebija še nisem nič štimala, se je pa začelo. Zdaj smo v fazi pleskanja, tamala je dobila svojo sobico, ji je nabavo moj predragi brat ... pa potem jeseni pridejo na vrsto pregled cunj, kozmetiko pa to kar bo še treba, bom pa nabavlala, ko pridejo denarci od države. Sem že premišljevala pa se nikakor ne morem spomnit, koliko prej lahko odnesem tisti papir za pomoč ob rojstvu otroka? Sem namreč brez dohodka pa bom morala kar počakat z nakupami. Test za sladkorno, je odvisno od G. Prejšnja G je dala vse, ta zdajšnja pa ne, tako da upam da mi ne bo treba it. Kg, na prjšnjem pregledu sem bila +7 pa sem štartala z 72 kg pa se ne sekiram preveč, bom že dala dol. Nekaj je pa res, malo je to pogojeno, da če se nosečnica ne redi, da potem ima tudi dojenček majhno porodno težo. Je pa res, da ste ene srečnice in lahko pojeste veliko pa ne grejo kg preveč gor. Pač različno Nekaj ste se menle o pojavu mleka. Jaz sem dojila do letos marca pa zdaj ni več ene kapljice, so se mlekarne zaprle. Mi pa tudi v ta prvo ni teklo, mleko je prišlo šele drugi dan po porodu. Upam, da tokrat ne bodo takšne muke z dojenjem. Je potem kar stresno na začetku, če ne laufa kot bi trebalo. Glede brcik, nosim zadaj pa jih zelo slabo čutim, v bistvu če sem cel dan na nogah skoraj nič, šele potem ko se uležem. Čutim pa jih zelo nizko in na sredini. Je pa podobno kot v ta prvo pa imamo zdaj dečvo s še preveč energije . Glede zunanjega obrata pa rajši ne kot ja, recimo pri nas ga ne izvajajo, ampak ti naredijo CR. Pa pozabla sem sporočit datum pregleda: 11.8 pa še starost 29 let.