Nina33
|
Hoj! Mišyka, upam, de osebna čimprej pride in de boste poj maximalno uživali . Sem imela pa včeri tut jaz "situacijo" z dežjem: sred polja, mali v naročju, ker se je v vozku jokal, starejši na kolesu, prilično zmatran (že na baterijah ) pa zagrmi in čez minutko začne dež Pa dam malega v voz (kjer se je drl neki cajta še), kolo v košaro pod vozek ( za naš voz), starejšega v naročje in gasa . Mali miš se je nehal jokat, ker smo šli ko Elija, starejši se je smejal in me lupčkal od veselja, jaz sem pa skor crknila . Če bi me vsak drug dan tkole hecal... sem fit 1,2,3 Dojenje: trkam, de se še pr nas ne "skvari", sicer morava biti v miru in tišini, če želim, delepo pije, če je pa res fajn lačen (de mine skor 4 ure od prejšnjega obroka) pa tut ob manjših motnjah lepo poje (kot npr. dans v ZOOju ). Upam, de sta krivi res "le" vročina in pa luna. Šebela - za tvoj hrbet, naj se čimprej u red spravi. Pregledi: mi imamo v torek tretko posvetovalnico in drugo cepljenje, po dveh mescih in pol ga bodo videli, upam, de mamo naslednjo kej prej Čeprav: važn, de smo zdravi Meta, uživej na morju še mal za nas nesrečnike, ki morma doam bit. Pa super za vrtec Krema za na sonce (glih sončil se ne bomo ): mi mamo Eucerinov sprej, ko bo tega zmanjkalo, si bom pa kajdruzga omislila - ne verjamem glih, de je faktor 50 res potreben (oziroma kej bolj zaščiten kot recimo 30) Čas budnosti čez dan: komot tut cel dan, le med dojenjem drema No, sej se trudim ga zaspat ene 2x na dan (in rata, če smo v muvingu), vseen je pa več ko tri ure v kosu najmanj buden. Kake hude rutine pa ni, se probam držat ritma (pri hrani gre), samo če neče spat...pač ne spi. Obračanje: našmu se ne da več tako fest trenirat obračanja na trebuh, je raje v naročju in se pustii nosit, falot , na hrbet se zvrne bolj po nesreči kot namenoma. Je bil prvi glih en tak, je zgledal, ko de ne bo nič z njim, poj pa kr naenkrat vse raztura . Lepo noč vsem!