|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
18.7.2011 18:53:16   
šebela
Hoj!!!
Misyka, sočustvujem user posted image user posted image upam, da jutri odrinete!!
Fluor: mislim, da se ga več ne dodaja, ker v Sloveniji ni preparata (Fluorovih tabletk), smo premale ribe, da bi se farmacevtom splačalo....user posted image , če ga izrecno hočeš lahko greš v Avstrijo. Je pa zelo priporočljivo, da se za otroke striktno uporablja zobne paste z dodanim fluorom, itak ga imajo vse razen kakih bio-eko variant - tako da z bio varianto lahko v tem primeru celo škodiš

Razvajanje : jaz bi predvsem rabla kako dobro masažo, pa frizerja, pedikure in kozmetičarke se tudi nebi branla, za manikuro pa se brezupen primerek.... itak imam zmeraj kratke nohte

Riževa kašic
: Jaz sem moji mali miži včeraj prvič dala riževo kašico (Holle) z mojim mlekom in je spala do 4h user posted image user posted image Imam pa en problem, namreč ko jo naredim z mojim mlekom se ne zgosti, oz. se na začetku zgosto pol pa je spet vedno bolj redka, tako da je po žlički dajat jo prava packarija. Nevem zakaj? Mleko sem malo segrela (ni bilo vroče, ker je pač moje...), sem isto probala narest z vodo in se je lepo zgostila.... pa na škatli piše, da se lahko dela z materinim mlekom. A mi zna kdo pomagat? Katere kašice uporabljate?
Sem kr žalostna, ko mi končno zalaufa črpanje in sem kupla že 2 črpalki zdaj pa še kašic ne bom mogla z mojim mlekom delat, ker ne bodo kašaste.user posted image user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
18.7.2011 18:54:43   
šebela
Diana, upam, da se vročina ne ponovi. In da ste zdravi. Baje imajo eni malo povišano temparaturo, ko jim zobki rasejo...poglej ?

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
18.7.2011 18:57:31   
šebela
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Ima kera že izkušnje s temle? Mnenje?

Zanimiva stvar, mogoče bomo sprobali! Če boš ti pa poročaj!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
18.7.2011 20:19:52   
DIANE

IZVIRNO SPOROČILO: šebela

Diana, upam, da se vročina ne ponovi. In da ste zdravi. Baje imajo eni malo povišano temparaturo, ko jim zobki rasejo...poglej ?

Ja nvem če nam ne gredo že zgornja dva ven. Sm vidim nč še tk da nvem.

Kdaj pa zgornji zrastejo zobje a takoj ko sta zunaj spodnja dva al kako?

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
19.7.2011 3:42:57   
Teyla
Mišyka škoda za morje. Upam, da boste jutri šli od doma. oz danes.Držim pesti.

šebela kar se manikure tiče se ti pridružujem- imam tud jaz vedno kratke nohte zarad spleta okoliščin (beri: plezanje).user posted image

Joj, jaz pa ne morem spat, ker mi je tako grozno vroče, da kar puhtim. Sem si zadala nalogo, da danes poiščem tistega komarja, ki Tejo pika vsako noč, pa ga ni od nikoder. Sama seb se že zdim butasta, ko s svetilko svetim izza voglov. Dejansko ne vem več, kje i se lahko skrival, mala ima pa vsako jutro najmanj dve piki več.user posted image

Midva sva se pa z dragijem predvčerajšnjim skregala, pa sva se šele zvečer "pobotala" (pogovorila se še nisva). Sva smešna, ker sva sposobna ne govorit en z drugim kar dolgo časa. Včeraj se je pol tud men malo "utrgalo" in je v glavnem on skrbel za Tejo, jaz sem jo samo nahranila. Ji ni čisto nič manjkalo, sem hkrati še preverila, če je res tako navezana name. No, kot kaže ne. Zaspala je brez enega samega piska in na splošno se je imela res fajn. user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
19.7.2011 12:30:37   
DIANE
Teyla si našla komarja?
No midva sva tut popikana od komarjev so ga v nedeljo napikali in sm dones kupla tole ful fajn seveda piše kar mi je pa pomembno je pa da je naravno no če katera mogoče rabi nej si mal prebere, če pa ima katera že izkušnje se pa priporočam
http://www.ekolife.si/si/plavi-cudez-20-ml-po-pikih-insektov-za-hitrejse-celjenje-ran-i1059.shtml
Jah no tut midva sva včeri mela z možekom prepir sm tok jezna ampak bo že si rečem pač deci.

Kaj uporabljate za zaščito proti pikom komarjev jst bom neki rabila za na morje?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
19.7.2011 12:31:33   
DIANE
No tole sm dubla po mailu:
[size= 12pt]Naravni načini za odganjanje komarjev

Komarje privlači predvsem telesni vonj ljudi, zato ga moramo za preprečevanje komarjih pikov čim bolj prekriti. Pri tem nam lahko
pomagajo:

- Česen: Kot dobro vemo, ima česen zelo močan vonj, ki ga komarji ne marajo. Učinkovit je, če ga jemo, ali pa če se z njim namažemo po koži
- kar pa zna odgnati tudi kakšnega človeka.

- Zelišča: Za odganjanje komarjev si lahko pomagamo tudi z zelišči.
Liste mete, timijana ali bazilike zalijemo z vrelo vodo, poparek pa ohladimo in shranimo v stekleničko z razpršilom ter ga nato uporabljamo namesto repelenta.

- Začimbe: Močno začinjena hrana je prav tako izvrsten naravni način za odganjanje komarjev. V državah s tropskim podnebjem med drugim tudi zaradi tega jedo tako močno začinjeno hrano. Če tvoje brbončice prenesejo pikantno hrano, jo torej kar pogumno začini s čilijem.

- Eterična olja: Proti komarjem naj bi bila izjemno učinkovita eterična olja čajevca, cedre, evkaliptusa ali cimeta. Z njimi lahko odišavimo prostor ali pa jih nanesemo neposredno na kožo - pred tem jih razredčimo z nekaj vode.

- Limona, citronka, limonina trava: Tudi kisel vonj citrusov odganja komarje, pri čemer velja isto, kot pri eteričnih oljih - z vonjem citrusov lahko odišaviš prostor, ali pa sebe.

- Ognjič in rožmarin: Če v cvetličnih lončkih v stanovanju posadiš ognjič, sivko ali rožmarin, bodo komarji ostali daleč stran

- Petrolejska lučka napolnjena s petrolejem s citronello jih odganja v radiu 1.5 m

Naravni načini za blaženje komarjih pikov

- Led: Za blaženje vnetja - kar komarji pik je, srbečice in morebitne otekline pomaga ledeni obkladek.

- Vročina: Po drugi strani pa je za blaženje komarjega pika izredno učinkovita vročina, saj iz pika izvleče histamin. Komarji pik polij z vročim voskom, ali pa nanj položi žlico, ki si jo prej nekaj časa držala pod vročo vodo - le pazi, da ne bo prevroča, da ne bi namesto pika dobila opekline.

- Aloe vera: Čudežni zdravilni učinki aloe vere so koristni tudi pri odpravljanju neželenih posledic komarjega pika. Uporabiš lahko rastlino samo, ali pa gel.

- Bananin olupek: Z notranjostjo bananinega olupka namaži komarji pik in kmalu bo bolje. Zdravilo bo še bolj učinkovito, če boš olupek hranila v zamrzovalniku.

- Česen in limona: Ti dve živili nista dobri le za odganjanje komarjev, temveč tudi za blaženje komarjih pikov. Ker sta tako česen kot limona naravna antibiotika, je zelo učinkovito, če z njima namažemo komarji pik.

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
19.7.2011 13:34:55   
lil_
antoninap nasi sta stari vec kot pol leta pa nismo dobile nobenga fluora, se vitamina D ne jemlemo.

pri nas se nismo zaceli z mesom, ker se ostalo ne greuser posted image

jaz pa sem bila ze pri frizerju in pomoje bom mogla spet v kratkem...boga jstuser posted image user posted image
kaksna kozmeticarka bi mi tut prov prsla...ker cokolada pac naredi svojeuser posted image joj na manikuri pa tut ze dolg nisem bila...sam to pa traja predolgo, da bi sla v kratkem. pedikuro, pa naredim kar sama user posted image

rizeva kasica: jaz jo tut naredim z mojim mlekom. tut men rata pol redkejsa. sam se ne sekiram. ce ni fuuul redka jo lih tako dajem po zlicki naprej in tamali pojesta. ce se mi pa zdi preredka dam pa se mal rizeve kasice notr. z vodo pa jo nisem probala narest.

teyla a pa mislis da je samo en komar? vsako noc lahko pride se kaksen zravnuser posted image sej vem da te jezi, sam mi je bilo smesno da sumis samo enega.

pri nas imamo za komarje kar tisto za vstekat v elektriko.

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
19.7.2011 14:05:56   
Teyla
Pa se le vidi, da so počitnice, ker je tako zatišje tu gor. user posted image

Glede uvajanja GH Jaz ji dajem samo zelenjavo in krompir. Zdaj ima spet ponovitve, ker smo spet dobili novo dozo zelenjave. Je pa pridno pojedla vse akr je dobila, samo količina jo zadnje čase malo heca. Se hitro naveliča, pa začne trmarit, ampak usta pa še vseeno odpira. user posted image   Malo pa tudi živčke kravžlja, ko odpre usta in deloma pogoltne, drugo polovico pa pljune ven skupaj z "brrrr". Si lahk predstavljate kako pucanje imam potem. Dans me je, baraba mala, še pogledala in ji se ji nasmejem ona pa z "brrrr" pošlje vame izstrelke krompirja in buče. user posted image user posted image

lil_ ja, sumim samo enega, ker imamo zvečer vse zaprto in rolete dol, okna se odprejo šele ko je temno. Dobro, saj vem, da zveni smešno, ampak stanovanje je majhno, in ta hudič od komarja ima majhno število prostorov, kjer se lahko skrije. Ampak barabi očitno uspeva. Sicer pa danes ni bila mala nič popikana, mogoče je crknu, ker je mene pičil predvčerajšnjim. user posted image user posted image

Aja tsitega za v elektriko pa ne uporabljam, ker mene grozno moti. Se nič ne vonja, ampak jaz ga vseeno "čutim" v zraku in me potem kar sluznica peče. Bom raj kakšno mrežo nabavla, če bo še tak problem. Sam zdaj nama taktika z roletami kar uspeva samo kakšna barabe se vsake tolko not prikrade. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
19.7.2011 15:36:44   
Tigrica86
ojla!

Mišyka, upam, da uživaš na morju user posted image

Js sm ravno danes dobila osebno za malega (je trajalo 8 dni), pa evropske zdravstvene kartice, tak da zdj lahk gremo. no, ne mormo še, ker še mormo počakat naš termin user posted image user posted image

GH - kdo je reku da korenček zapira? Nas je ekstra ofnalo user posted image Ga pa ne mara najbolj. Mu je bil brokoli bolj všeč,m čeprav mi je to čudno user posted image

Komarji - js jih sovražim do onemoglosti. Sm alergična/preobčutljiva nanje, tak da  mam ful zateklo če me kak pikne. Malega je sicer en usekal pr moji mami zadnič, pa ni blo panike, doma jih pa ni, ker sm zahtevala da na vsa okna damo (home made) komarnike. Zadeva se super obnese, edino na balkonu ni zvečer za sedet, ker majo v nasprotnem primeru požrtijo (na men seveda) user posted image

Razvajanje - ala manikura, pedikura,  itd - JA, PROSIM user posted image v resnici pa ne najdem cajta še za lase oprat user posted image sam si bom mogla prvoščit vsj kako masažo križa, ker zdj me pa že tolk boli, da je neznosno. me je strah, da bom malega kdaj iz rok spustila, k me štihne. sploh ponoč je kriza user posted image ma v nosečnosti me ni nč bolelo v primerjavi z zdj... moj prav, da bi pol mogoč mogla spet zanosit user posted image

Fluor - nč ne vem o tem. zdj mu šele začenjam po malem devat AD3 (poleg Oleovita D3 oz. en dan ene, drug dan druge)

Zobje - ma pikolino, js jih krivim že en mesec za tečnobo malega, pa jih ni še od nikoder. Mi je pa čudno, k ma spodi v kotičku taki dve beli pikici, ki sta na otip trdi, in ne gre dol če podrgnem (sm sumila na soor, pa mi ne deluje tk) in se sprašujem, če je možno da bi prvo mu vn pokukal kočnik user posted image enkici pa čakamo in čakamo in čakamo...

Grem kosilat predno se mali zbudi, k pol me čaka kup dela z vlaganjem user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
19.7.2011 17:50:47   
samsara04
Hej, hej,

pa smo spet doma. Je moj imel v petek dost gužve in vročine in sva se na vrat na nos odločila in spakirala na podaljšan vikend v Posočje user posted image kok je bilo fajn. Aktak, mogoče sva se pa kje videli?

Ja, križ je tudi mene začel bolet in bi pasala ena masaža. Pedikure, manikure pa ne pogrešam...do sedaj sem bila le enkrat na manikuri, pa še to za mojo poroko. Bi pa rada šla en večer ven, malo plesat.

Ah, komarji. Letos jih niti ni, če pa so, so pa uni tigrasti in imajo od nas treh najraj mene user posted image

GH: bučke mu ne grejo, malo jabolčne kašice je že probal, jutri pa mu bom dala krompirček. Sej se nam nikamor ne mudi.

Lepo se mejte, lp

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
19.7.2011 20:52:44   
Teyla
Fajn da ste se malo zbudle. Mi tud zobke čakamo, pa jih še nima, se pa vidi neka sivina spodaj, sam po moje bo še trajaaaal...user posted image

Joj, moram povedat, kaj je mala malo prej naredila. Sva jo kopala na najini postelji kot vedno. Sva vse podložila za brisačami, tako da ni panike, če malo šprica. No, ko je bilo konec kopanja, jo moj vzame ven in jo počasi nese na brisačo in jo počasi zavije notri, nakar jo jaz prevzamem. Tip vzame, da bi odnesel banjo in vidi notri nekaj proornega in prime v roke in gleda, pa si misli, da mu je nekaj znano. Nakar se mu posveti (bohve kolk časa je trajalo user posted image ), da je to zamašek od odtoka banjice. In namest, da bi hitro zaprl nazaj, on še pogleda proti odtoku in vidi, da ni mehurčkov ali kaj podobnega in si misli "aja saj nič ne teče, saj je brisača spodaj". In mi pokaže zadevo rekoč "aaaaam?"  Jaz pa sam "ja dj hitro zapri nazaj!". Človek bi podvomu v njegovi dve diplomi in magisterij. user posted image user posted image Opisala sem na široko, ker mi je on tak razložu, trajal pa ni dolgo-čeprav je vsaka sekunda bila predolga. No, rezultat je mokra odeja in celoten jogi, direkt po sredini. Po moje bom na kavču spala danes, ker je vsaj zame dovolj velik. user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
19.7.2011 21:08:28   
trsica
teyla user posted image

proti komarjem imamo pa mi en spray OFF active (http://www.moja-lekarna.com/p-762-repelent-off-active.aspx še ena drugačna pakunga je). Na nas preverjeno deluje. Lani, ko smo se sprehajali ob morju, sem bila jaz nasprejana, mož pa ne. Pa čeprav sva se sprehajala objeta, so njega pikali, mene pa ne. Običajno grizejo samo mene. user posted image

fluor- phhh, pozabila, kako je bilo pred 7 leti.user posted image

razvajanje- pri frizerju sem že bila, pa bo treba spet. v četrtek grem na masažo po porodu (mi je moja mami kupila kao darilo ob rojstvu dvojčkov http://www.beli-lotos.si/masaze/). Menda traja 175 minut. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
20.7.2011 0:34:37   
Urša
Teyla, zanimiva prigoda! user posted image user posted image user posted image  Kaj naj rečem, se zgodi! user posted image
Trsica, fouš za masažo! Čeprav 175 min pa ne vem, le bi zdržala, mogoče je pa pavza vmes! user posted image
Mi smo danes sporbali kolerabo pa se je sploh ni dalo fajn spasirat-je bila tazelena in polno žil vmes. user posted image  Verjetno sem premalo lupine obrezala. Bom jutri probala brokoli.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
20.7.2011 9:51:51   
Jane77
Ojla,
madonca, ene pa res ne morte spat, da ob taki pozni uri še čvekate tule user posted image jst sem pa zvečer običajno kr utrujena in padem v posteljo... No, danes ponoč se je pa naš mali spet neki začel zbujat...od dveh zjutri skor na vsako uro al pa dve, tak da je bla bolj švoh noč...drgač mi je pa že več kot en teden prespal noč...upam, da so bile to samo kratkotrajne motnje spanja....Aja, na trebuh se obrača v spanju, pa mu pol ta poza ni več všeč, pa se verjetno od tega zbudi user posted image
GH: mi smo probal korenček, bučke, krompirček, blitvo in jabolko včeraj . vse mu kar gre, ampak so to bolj male količine, je pol kmal spet lačen, ker probavamo med obroki...pa še riževo kašico malo zvečer pojemo pred mlekcom. Jo ma raduser posted image
Danes imamo P, pa da vidimo, kako je naš mali zraseluser posted image

Poročam, ko pridemo nazaj! Ajd uživajte!

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
20.7.2011 15:34:05   
lola_J
Vidim, da je malce zatišja tle gor. Očtino jih veliko uživa na morjuuser posted image . Nas to še čaka čez 3 tedne. Komaj čakamuser posted image
GH mi smo še kar pri zelenjavi. Danes sva jedli več kot pol ure. Sem jo morala pošteno animirat, da je vsaj nekaj pojedla (cca 100ml) cvetače in krompirja. Se mi zdi, da je to še vedno premalo, za cel obrok. Še vedno ji ponudim (.) . Upam, da nam do 6 meseca uspe uvesti celotni obrok zelenjave, da potem štaratamo na sadje.

Zobje nas že malce srbijo dlesni. Zelo rada si jih s čim žuli (kar ji pač pride pod rokeuser posted image ). NO lahko je pa tudi samo faza raziskovanja. Bomo videli.Starješi sin jih je dobil že pri 6 mesecih, pri njej bo očitno malce kasnje.A že ima kateri kakšnega zobka ven?

teyla
zanimiva prigoda. To se je tudi nam enkrat zgodilo in sicer pri prvem. Takrat smo kopali še v dnevni sobi, ker v kopalnici nisem še imela previjalne. No v glavnem, jaz sem tisiti večer pičila za eno uro na en piknik, mož se je pa spravil skopat Matica in ugotovi, da čepa ni v odprtini. No naj omenim, da je potleh parket. Zadevo je rešil, mislim, da mu je na pomoč priskočila mama. Ko sem prišla domov je bilo že vse posrpavljeno user posted image

kontracepcija saj je vrejtno bila že na to temo kakšna debata, pa vseeno me zanima, kakšno začitno imate, če jo sploh imate? Ma jaz sem doglo oklevala kaj narediti. Sicer sem na prvem pregledu vzela tablete cerazzete, pa so še kar zapakirane v škatli. NO po 4 mesecih je prišla user posted image , tak čist običajana, ne boleča. No, ko je minilo 28 dni, menstruacije od nikoder. Ok sem si rekla, pač zamuja, glede na to da še dojim, pa po pordou, rabi čas da se noramlizira. Čeprav sem po prvem porodu imela skoz dokaj točne user posted image . No pa mine skoraj 10 dni, pa še vedno nič. Potem se se pa kar malce ustrašila, kljub uporabi kondomov. No in grem jaz po test, pa naredim enega in je bil negativen, drugo jutro naredim še enega (sta bila dva v škatlici), pa se mi je zdelo, kot da se za kratek čas čisto malce obarval. No potem me je pa že pošteno grabila panika. In grem jaz še po enega in ta je bil negativen. Sem mi je kar kamen od srca odvali. Ker če bi bila user posted image , bila to kar malce premajhna razlika med vsem tremi. No in se mi rekla, da ne bom več trpela tega straha, ter se odločila za mireno, včeraj šla do G, ki mi jo je tudi vstavil. Upam, da bo služila svojemu namenu in da mi bo odgovarjala. Mogoče je bom pa čez kakšne 3 leta dala ven in si bomo zaželili še enga user posted image . Bomo videli, kaj bo prinesel čas.user posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
20.7.2011 17:04:14   
Teyla
lola to je moglo bit tud zabavno. user posted image Sicer pa imamo tud mi po tleh parket, umivava jo pa na postelji, ker drugače ni prostora. Če bi bil parket, bi se curek slišal, tako je bohve koliko časa teklo, preden je zaprl. No, vode je bilo res občutno manj kot prej.

kontracepcija mi2 imava kar šipoliznike. Mi ni za tablete, da bi pa kaj notri imela me pa tud ne mika.

morje letos ne bo nič z daljšim dopustom. Bo pa kakšen dan na bazenu. Kdaj bo to, pa še ugotavljamo. user posted image

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
20.7.2011 22:35:48   
MoSoNi
Dober večer!

Mi smo spet doma... smo meli podaljšan vikend (četrtek - ponedeljek) na morju, v kampu pri kolegici. Prav lušno je blo... Sem vlekla za Naca polno enih cotk zraven, pol je bil pa skoz sam v plenički.

Mi smo letos naštimani bolj na kratke variante dopusta, bo pa zato večkrat... do zdej smo bli na morju dva podaljšana vikenda, v začetku avgusta pade Bovec (ne moremo brez njega), pol pa še kak teden ali dva morja. Komi čakam.

Eno vprašanje... Na morju se je Nacu po trebuščku pojavlo polno enih majhnih rdečih izpuščajev... ker uvajamo GH, sem najprej poštudirala da je kaka reakcija, ampak ni takrat jedel nič kaj novega. Pol sem poštudirala na vročino ali sonce - ampak zakaj bi se mu pol pojavli sam po trebuščku? Ker sem na dieti brez mleka in jajc, tud to ne more bit... Kaka izkušnja al pa nasvet? user posted image Zdej mu trebušček mažem z Bepanthenom, pa študiram da bi se šla mal pokazat k P...

IZVIRNO SPOROČILO: šebela
Riževa kašic
: Jaz sem moji mali miži včeraj prvič dala riževo kašico (Holle) z mojim mlekom in je spala do 4h user posted image user posted image Imam pa en problem, namreč ko jo naredim z mojim mlekom se ne zgosti, oz. se na začetku zgosto pol pa je spet vedno bolj redka, tako da je po žlički dajat jo prava packarija. Nevem zakaj? Mleko sem malo segrela (ni bilo vroče, ker je pač moje...), sem isto probala narest z vodo in se je lepo zgostila.... pa na škatli piše, da se lahko dela z materinim mlekom. A mi zna kdo pomagat? Katere kašice uporabljate?
Sem kr žalostna, ko mi končno zalaufa črpanje in sem kupla že 2 črpalki zdaj pa še kašic ne bom mogla z mojim mlekom delat, ker ne bodo kašaste.user posted image user posted image

Js imam riževo kašico od Milupe in jo tud mešam s svojim mlekom (čeprav ga js še vedno stiskam kr na roke, črpalka čiča in čaka v omari), ampak dodam bolj mal kašice in dam Nacu po flaški (Aventovi, za GH) - je pa res, da se kašica kr nekako "stopi" v mleku. Prav goste še nisem poskusla naredit, bomo pa počas mogli tud to probat. Čeprav ko mu dam zvečer še flaško s kašico, ga morem kr mal prisilit, da vsaj večino spije, ker takoj po tem zaspi in je konec z njim. Ne predstavljam si kako bi ga takrat matrala z žlico...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE
Kaj uporabljate za zaščito proti pikom komarjev jst bom neki rabila za na morje?

Mi smo nabavli neko ultrazvočno zadevico od Chicca - taka mala napravica je, ki jo pripneš na voziček al na postlco (js jo včas ukradem in jo obesim nekam na sebe). Sicer ne vem če res pomaga kot oblublajo, morem pa priznat da Naca ni še noben komar piknu... No, mene si pa privoščijo. Po navadi nisem glih bla na njihovem jedilniku, letos me pa vse žre... od komarjev, do nekih malih muhic, obadov, ta velkih mravelj, ki znajo fajn ugriznt... mah, očitno mam po novem neko novo aromo user posted image Z morja sem pršla cela marogasta user posted image

Razvajanje... js sem bla celo pred kratkim pri frizerju (postrigla grozne konice in zamenjala živo oranžno barvo za svetlo rjavo), pa tud masažo sem si ene dvakrat privošla po porodu. Grozno si želim it na eno pedikuro - nisem bla še nikol (tud na manikuri ne), pa bi le rada mal uredila moje prste in kremplčke na nogah user posted image Kaka masaža hrbta bo še ziher padla, ker me križ ubija, še posebi zadnje čase.

Uvajanje GH... mi uvajamo cca 14 dni, pa smo do zdej probali bučke, korenček, rumeni korenček in krompir, juter mamo na sporedu kolerabo. Do zdej smo prišli na količino 170 g, pa še bi pojedu, če bi mu dala user posted image . Mal sicer tu pa tam trmari, se zvija in dviguje ritko, ampak večinoma lepo odpira usta in komi čaka, da žlička prispe do njih user posted image Zdej mu po kašici niti ne ponujam več mleka, ker zadošča za vsaj 3 ure. Počas nameravam dodat mal olivnega olja, pa začet s sadjem. Dans sem mu sicer skuhala eno suho slivo in iz tega naredla sok (ker že neki časa ni kakal), pa mu nikakor ni dišal - je spil par požirkov, pa konc. Se pa fejst napenja in ne more kakat in ne vem kaj bi še probala... user posted image

Sem pa ugotovila, da so kupljene kašice iz zelenjave (npr. korenčka) velik bolj sladke kot tiste, ki jih pripravim doma. Sem kupla kašice za na morje, da nisem tam pacala... In jih je seveda dost rajš pojedu user posted image
Aja, kero zelenjavo še lahk dam tu okrog 6. meseca? Namen mam probat še kolerabo, cvetačo in brokoli, pol mi bo pa počas zmanjkalo idej. Predvidevam da lahk kumare tud? Pa kaj še? user posted image

Zobki... Tud mi jih že kr neki časa krivimo za tečnobo, pa jih kr ni pa ni od nikoder. Se mi zdi da že neki časa občutim konico od spodnje enkice, vidi se pa nič ne... Bojo že, vse ob svojem času user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
20.7.2011 23:09:41   
Nina33
Čer!
Jaz sem zadnje dni nekam sitna, pa starejši tut, mališ se je pa tak odločil, de ne bo več "sam" več ko 15 minut in bo raje mami in atiju težil za "prevoz" - tako, de...Mete ni, ker nima (jo) wireless-a, jaz sem pa čist wireless user posted image .
MoSoNi - po trebuščku se najraje spustijo kake pikice, ker je koža tam bolj nežna in običajno bolj "skrita". Hočem reči - verjetno ni nič drugega kot vročina (pa rob pleničk mogoče user posted image )
Lola_J - fajn te je tale teta s Krvavca user posted image . Glede kontracepcije sem pa Teylinih misli user posted image .
Jane - kako je bilo na pregledu? Mi smo bili včeri - če se temu reče pregled user posted image Ga je imela "pregledanega" v 10 sekundah user posted image Dobil je drugo dozo cepiva in nov datum - 11.10.?!? Ma, mi je čudno - pri prvem je bilo vse drugače, pa le dve leti sta minili. Kri in vodo bodo baje tut šele takrat gledali. Smo pa dobili svečke za kakat (je vseen Gorenjc, to pot sem zdržala 8 dni preden sem mu to svečko dala, sladka voda in svečka iz masla sta bili blažev žegn) inpa paracetamol - al smo Gorenjci al nismo user posted image .
Seznam: ga bom jaz nocoj malo posodobila, se mi zdi, de že dolgo ni bil user posted image
Masaže ipd. : včasih si res želim, de bi moj user posted image to res obvladal in tut izvajal user posted image . Čeprav sploh ni smešno: L roko spet slabo čutim, križ je pa popuser posted image , se zjutraj zbudim takooo polomljena, de ni res user posted image Upam, de kmalu mine.
Fluor: dve leti nazaj ga ni noben ponujal user posted image
Komarji: še vedno jih sovražim. Pa un ultrazvočni odganjač...se mi zdi, de jih samo v salbo voljo spravi, odžene pa ne. Čeprav HB zaenkrat še ni krize. Me je bolj strah klopov, imam en un UZodganjač zanje še v vozku pa s Forthom prešpricam mal cote in robove voza... Zaenkrat smo na 2:1:0:0 (jaz, Š, N, user posted image ), mene imajo te golazni od nekdaj najraje (kot je Tršica pisala, samo obratno in brez spreja user posted image . Pa ne z njenim možem sevede user posted image )
Teyla, čudovita poplava, ni kej user posted image
Posočje, Bovec ipd. - prosim, ne mi več delat skomin user posted image user posted image user posted image do septebra itak časovne ne gre poj je pa mal riskantno v tistih koncih user posted image . Pa še v vrtec bomo starejšega poj uvajali...No, sej bo en teden na morju zadostoval. Bo že moral. Drugo leto pa gasa user posted image Upam.
Grem še seznam poiskat, mogoče poj še kaj pokomentiram a za vsak slučaj user posted image :
lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
20.7.2011 23:31:43   
Nina33

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.12.2010

d3lfink4
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Neža/Eva
rojstvo: 1880 g/2180 g ,43 cm/43 cm

3.1.2011
lil_
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Loti/Neli
rojstvo: 1830 g/1740 g ,43 cm/43 cm
2. mesec: 3150 g/2920 g, 48,5 cm/48 cm
3. mesec: 4820 g/4440 g, 55,5 cm/ 54 cm
5. mesec: 6010 g/5600 g, 60 cm/ 57,5 cm
6. mesec: 6590 g/6430 g, 62 cm/ 62,5 cm

14.1.2011
maurica
(PDP 1.2.2011) user posted image Anže
rojstvo: 3140 g, 50 cm
1. mesec: 4590 g,
ninchi9 (PDP 3.2.2011) user posted image Alex
rojstvo: 3550 g, 52 cm
3. mesec: 6160 g, 61 cm
4. mesec: 7340 g, 65 cm

16.1.2011
HoneybeeMaja
(PDP 6.2.2011)user posted image user posted image Zoja/Maj
rojstvo: 3250 g/2500 g, 51 cm/48 cm

17.1.2011
cukica
(PDP 5.2.2011) user posted image Nejc
rojstvo: 3610 g, 53 cm
1. mesec: 4800 g, 58 cm
2. mesec: 5300 g, 60 cm
3. mesec: 6100 g, 64 cm
4,5 meseca: 6620 g, 67 cm

19.1.2011
foxylady
(PDP 4.2.2011) user posted image Tanaja
rojstvo: 3460 g, 50 cm
1. mesec: 4260 g, 52 cm
urshy
* (PDP 3.2.2011) user posted image Žana
rojstvo:
3020 g, 50 cm

21.1.2011
Zasi
(PDP 14.2.2011) user posted image Julija
rojstvo: 2680 g, 47 cm
1. mesec: 3190 g, 50 cm
2. mesec: 4260 g, 54,5 cm
3. mesec: 4920 g, 58 cm
 Lina80
(PDP 3.2.2011) user posted image Ajda
rojstvo: 2350 g, 49 cm

23.1.2011
sara1986
(PDP 5.2.2011) user posted image Ervin
rojstvo: 3630 g, 53 cm
1. mesec: 4680 g, 56 cm
2. mesec: 5630 g, 58,5 cm
3. mesec: 7330 g, 64 cm

rebeka84
(PDP 3.2.2011) user posted image Matej
rojstvo: 3040 g, 51 cm

25.1.2011
d'ori
(PDP 2.2.2011) user posted image Mark
rojstvo:
3360 g, 53 cm
IsabellaLana (PDP 22.2.2011) user posted image Lana
rojstvo:
2630 g, 48 cm
2. mesec: 4180 g, 54 cm
3. mesec: 5760 g, 59 cm
4. mesec: 6890 g, 65 cm
Vrtnica21 (PDP 6.2.2011) user posted image Nina
rojstvo: 3100 g, 49 cm

27.1.2011
trsica (PDP 14.2.2011) user posted image user posted image Nadja/David
rojstvo: 2850 g/2900 g, 47 cm/47 cm
3. mesec: 6200 g/6900 g, 62 cm/63 cm

5.mesecev: 7500g/8300g, 68,5 cm/69 cm

28.1.2011
Teyla (PDP 6.2.2011) user posted image Teja
rojstvo: 3270 g, 51 cm
1. mesec: 4320 g, 54 cm 
2. mesec: 5530 g, 60 cm
3. mesec: 6620 g, 64 cm
4,5. meseca: 7300 g, 67 cm

Oxer (PDP 2.2.2011)    
user posted image Alja
rojstvo: 3620 g, 50 cm

29.1.2011
Ina5505
(PDP 12.2.2011) user posted image Maja
rojstvo: 2980 g, 50 cm
1. mesec: 3620 g, 52 cm
2. mesec: 4600 g, 57,5 cm
3. mesec: 5360 g, 61 cm

30.1.2011
Nina33 (PDP 13.2.2011) user posted image Nande
rojstvo: 2770 g, 51 cm
1,5 mesec: 4530 g, 53 cm
3. mesec: 5555 g, 58,5 cm
4. mesec: 6045 g, 61,5 cm
5.5. mesec: 6635 g, 64,5 cm

31.1.2011
Tamy82 (PDP 8.2.2011)user posted image Val
rojstvo: 3140 g, 52 cm

petrap
(PDP 10.2.2011) user posted image user posted image Maj/Nal
rojstvo: 2960 g/2570 g, 46 cm/51 cm
 Juxy (PDP 7.2.2011) user posted image Niklas
rojstvo: 3400 g, 53 cm
1. mesec: 4300 g, 57 cm
2. mesec: 5200 g, 60 cm
j6 (PDP 4.2.2011) user posted image Katja 
rojstvo: 3250 g, 51 cm 

1.2.2011
 PilotGirl7
(PDP 22.2.2011)user posted image Nik
rojstvo: 2250 g, 45 cm
1. mesec: 2900 g, 49 cm
prvičmami
(PDP 12.2.2011)   user posted image  Tjaša
rojstvo: 2430 g, 46 cm
KLARA 1
(PDP 4.2.2011) user posted image
rojstvo: 3270 g, 53 cm

2.2.2011
 Meta21 (PDP 1.2.2011)user posted image Bine
rojstvo: 4330 g, 54 cm
1. mesec: 5150 g, 59 cm
2. mesec: 6400 g, 64 cm
3,5. meseca: 7900 g, 68 cm
5. mesec: 9000g, 73,5 cm
lola_J (PDP 10.2.2011)  user posted image Tinkara
rojstvo: 3480 g, 53 cm
2. mesec: 5200 g, 57 cm
3. mesec: 5900 g, 61 cm
4,5. mesec: 6800 g, 64 cm

3.2.2011
  hayabusa (PDP 7.2.2011)user posted image Lovro
rojstvo: 3850 g, 53 cm
marjetka
(PDP 10.2.2011)  user posted image Ažbe 
Ješa
(PDP 7.2.2011) user posted image Aleksej 
rojstvo: 3430 g, 52 cm
Grozdek
(PDP 8.2.2011) user posted image  Nika

5.2.2011
  Annai (PDP 3.2.2011) user posted image Evelyn
rojstvo: 3320 g, 52 cm

6.2.2011
 Kiara24 (PDP 2.2.2011)user posted image Zala
rojstvo: 3740 g, 53 cm
3. mesec: 6300 g, 66,5 cm
Sisi8
(PDP 3.2.2011)   user posted image  Tanaj
rojstvo: 4500 g, 55 cm

7.2.2011
 MoSoNi (PDP 4.2.2011)    user posted image Nac
rojstvo: 3470 g, 51,5 cm
1. mesec: 4115 g, 54 cm
2. mesec: 5150 g, 59 cm
3.mesec: 5995 g, 62 cm

8.2.2011
 Urša (PDP 8.2.2011)     user posted image  Izak 
rojstvo: 3930 g, 53 cm
cca. 5. mesec: 7000 g, 70 cm - cca.
Little*Miss
(PDP 8.2.2011)   user posted image  Jan
rojstvo: 3300 g, 50 cm
1. mesec: 4400 g, 53,5 cm
2. mesec: 5500 g, 58 cm
3. mesec: 6300 g, 63 cm
4,5. mesec: 7300 g, 65 cm

9.2.2011
hel32
(PDP 15.2.2011)   user posted image Maja Lucija 
rojstvo: 3800 g, 52 cm
1. mesec: 4750 g, 58 cm
2. mesec: 5660 g, 60 cm
3. mesec: 6820 g, 64,5 cm
4,5. meseca: 8290 g, 67,5 cm
tincha21
(PDP 6.2.2011)   user posted image Nik 
rojstvo: 3900 g, 51 cm
1. mesec: 5050 g, 55 cm
2. mesec: 6030 g, 59,5 cm

10.2.2011
Mija24
(PDP 13.2.2011)   user posted image Zara 
rojstvo: 3850 g, 52 cm
Šebela
(PDP 15.2.2011)  user posted image  Klara
rojstvo: 2840 g, 49 cm
1. mesec: 3690 g, 53,5 cm
2. mesec: 4310 g, 57 cm
3. mesec: 5190 g, 61,5 cm
4,5. meseca: 5890 g, 64 cm
  Muca (PDP 26.2.2011)  user posted image Liza 
rojstvo: 3180 g, 50 cm

11.2.2011
  Antoninap
(PDP 4.2.2011)    user posted image  Brina 
rojstvo: 3680 g, 52 cm
1,5. meseca: 5020 g, 56,5 cm
3,5. mesec: 6480 g, 62 cm
4,5 mesec: 7300 g, 66 cm

12.2.2011
Suzy29
(PDP 1.2.2011)  user posted image  Matija 
rojstvo: 3550 g, 53 cm
1. mesec: 4780 g, 56 cm
2. mesec: 5620 g, 60 cm

3. mesec: 7030 g, 63,5 cm
4.mesec: 7390 g, 67 cm

14.2.2011
Patrisha
(PDP 11.2.2011)    user posted image  Gaia
rojstvo: 2470 g, 47 cm
1. mesec: 3790 g, 52,5 cm
2. mesec: 4500 g, 
aktak
(PDP 14.2.2011) user posted image  Ela    
rojstvo: 3400 g, 50 cm
1. mesec: 4180 g, 52 cm
2. mesec: 4860 g, 54,5 cm
5. mesec: 6200 g, 61 cm

16.2.2011
Jo@n
(PDP 18.2.2011)  user posted image  Tinkara
rojstvo: 3870 g, 53 cm
1. mesec: 4620 g, 56 cm
2. mesec: 5660 g, 61 cm
3. mesec: 6330 g, 64 cm
4,5. mesec: 7370 g, 67,5 cm

17.2.2011
lutika89
(PDP 26.2.2011) user posted image Tea 
rojstvo: 3750 g, 50 cm

18.2.2011
Vipercat
(PDP 23.2.2011)  user posted image  Nina
rojstvo: 3720 g, 53 cm
1. mesec: 4550 g, 55 cm
2.mesec: 6230 g, 59 cm
3.mesec: 7260 g, 62 cm
Tigrica86
(PDP 9.2.2011) user posted image Marcel
rojstvo: 3530 g, 51 cm
1. mesec: 4970 g, 57 cm
2. mesec: 6160 g, 61,5 cm
3. mesec: 6480 g, 64 cm
4,5. meseca: 7130 g, 69,5 cm

20.2.2011
Registirana
(PDP 19.2.2011)  user posted image Mark
rojstvo: 3690 g, 53 cm
4. mesec: 7420 g, 68 cm

21.2.2011
Tanjusi  (PDP 28.2.2011)  user posted image  Nika
rojstvo: 3600 g, 52 cm 
Jane77 (PDP 16.2.2011) user posted image Jakob
rojstvo: 3300 g, 52 cm
1. mesec: 4420 g, 54 cm
2. mesec: 5420 g, 58 cm
3.mesec: 6480 g, 62 cm

22.2.2011
valek
(PDP 21.2.2011)user posted image   Kevin
rojstvo: 3970 g, 54 cm
1. mesec: 4760 g, 56 cm
2. mesec: 6180 g, 62 cm

23.2.2011
babynitka
(PDP 27.2.2011) 
user posted image  Ema
rojstvo: 3660 g, 52 cm
1. mesec: 4400 g, 54,5 cm
2. mesec: 4900 g, 58 cm
3. mesec: 5500 g, 61 cm

24.2.2011
METULJ1
(PDP 28.2.2011)
user posted image Brina 
rojstvo: 3545 g, 51 cm
1. mesec: 4180 g, 54 cm
2. mesec: 4660 g, 56 cm
3. mesec: 5390 g, 60,5 cm

25.2.2011
mateyci
(PDP 24.2.2011)
user posted image Maks 
rojstvo: 4490 g, 56 cm

27.2.2011
Misyka
(PDP 22.2.2011) user posted image  Neža
rojstvo: 3370 g, 54 cm
1. mesec: 4030 g, 56 cm
3. mesec: 5480 g, 60,5 cm
3,5 meseca: 5890 g
DIANE
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jošt
rojstvo: 3860 g, 54 cm
1. mesec: 4880 g, 56,5 cm
3. mesec: 5990 g, 62 cm
4. mesece: 6250 g, 63,5 cm

1.3.2011
samsara04
(PDP 24.2.2011)
user posted image Sebastian
rojstvo: 4000 g, 55 cm
1. mesec: 5000 g,
2. mesec: 6700 g, 62 cm
3. mesec: 7520 g, 64 cm
4,5. mesec: 7700 g, 66 cm

8.3.2011
biljanaI
(PDP 24.2.2011)
user posted image Anabela
rojstvo: 3820 g, 51 cm
1. mesec: 4830 g, 55 cm
2.mesec: 5520 g, 59 cm
3. mesec: 6450 g, 62 cm

???
peti2
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jure
rojstvo: 3840 g, 51 cm

user posted image = 37   in     user posted image = 31

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3220
20.7.2011 23:39:26   
Nina33

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.12.2010

d3lfink4
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Neža/Eva
rojstvo: 1880 g/2180 g ,43 cm/43 cm

3.1.2011
lil_
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Loti/Neli
rojstvo: 1830 g/1740 g ,43 cm/43 cm
2. mesec: 3150 g/2920 g, 48,5 cm/48 cm
3. mesec: 4820 g/4440 g, 55,5 cm/ 54 cm
5. mesec: 6010 g/5600 g, 60 cm/ 57,5 cm
6. mesec: 6590 g/6430 g, 62 cm/ 62,5 cm

14.1.2011
maurica
(PDP 1.2.2011) user posted image Anže
rojstvo: 3140 g, 50 cm
1. mesec: 4590 g,
ninchi9 (PDP 3.2.2011) user posted image Alex
rojstvo: 3550 g, 52 cm
3. mesec: 6160 g, 61 cm
4. mesec: 7340 g, 65 cm

16.1.2011
HoneybeeMaja
(PDP 6.2.2011)user posted image user posted image Zoja/Maj
rojstvo: 3250 g/2500 g, 51 cm/48 cm

17.1.2011
cukica
(PDP 5.2.2011) user posted image Nejc
rojstvo: 3610 g, 53 cm
1. mesec: 4800 g, 58 cm
2. mesec: 5300 g, 60 cm
4,5. mesec: 6620 g, 67 cm

19.1.2011
foxylady
(PDP 4.2.2011) user posted image Tanaja
rojstvo: 3460 g, 50 cm
1. mesec: 4260 g, 52 cm
urshy
* (PDP 3.2.2011) user posted image Žana
rojstvo:
3020 g, 50 cm

21.1.2011
Zasi
(PDP 14.2.2011) user posted image Julija
rojstvo: 2680 g, 47 cm
1. mesec: 3190 g, 50 cm
2. mesec: 4260 g, 54,5 cm
3. mesec: 4920 g, 58 cm
 Lina80
(PDP 3.2.2011) user posted image Ajda
rojstvo: 2350 g, 49 cm

23.1.2011
sara1986
(PDP 5.2.2011) user posted image Ervin
rojstvo: 3630 g, 53 cm
1. mesec: 4680 g, 56 cm
2. mesec: 5630 g, 58,5 cm
3. mesec: 7330 g, 64 cm

rebeka84
(PDP 3.2.2011) user posted image Matej
rojstvo: 3040 g, 51 cm

25.1.2011
d''ori
(PDP 2.2.2011) user posted image Mark
rojstvo:
3360 g, 53 cm
IsabellaLana (PDP 22.2.2011) user posted image Lana
rojstvo:
2630 g, 48 cm
2. mesec: 4180 g, 54 cm
3. mesec: 5760 g, 59 cm
4. mesec: 6890 g, 65 cm
Vrtnica21 (PDP 6.2.2011) user posted image Nina
rojstvo: 3100 g, 49 cm

27.1.2011
trsica (PDP 14.2.2011) user posted image user posted image Nadja/David
rojstvo: 2850 g/2900 g, 47 cm/47 cm
3. mesec: 6200 g/6900 g, 62 cm/63 cm

5. mesec: 7500g/8300g, 68,5 cm/69 cm

28.1.2011
Teyla (PDP 6.2.2011) user posted image Teja
rojstvo: 3270 g, 51 cm
1. mesec: 4320 g, 54 cm 
2. mesec: 5530 g, 60 cm
3. mesec: 6620 g, 64 cm
4,5. mesec: 7300 g, 67 cm

Oxer (PDP 2.2.2011)    
user posted image Alja
rojstvo: 3620 g, 50 cm

29.1.2011
Ina5505
(PDP 12.2.2011) user posted image Maja
rojstvo: 2980 g, 50 cm
1. mesec: 3620 g, 52 cm
2. mesec: 4600 g, 57,5 cm
3. mesec: 5360 g, 61 cm

30.1.2011
Nina33 (PDP 13.2.2011) user posted image Nande
rojstvo: 2770 g, 51 cm
1,5. mesec: 4530 g, 53 cm
3. mesec: 5555 g, 58,5 cm
4. mesec: 6045 g, 61,5 cm
5,5. mesec: 6635 g, 64,5 cm

31.1.2011
Tamy82 (PDP 8.2.2011)user posted image Val
rojstvo: 3140 g, 52 cm

petrap
(PDP 10.2.2011) user posted image user posted image Maj/Nal
rojstvo: 2960 g/2570 g, 46 cm/51 cm
 Juxy (PDP 7.2.2011) user posted image Niklas
rojstvo: 3400 g, 53 cm
1. mesec: 4300 g, 57 cm
2. mesec: 5200 g, 60 cm
j6 (PDP 4.2.2011) user posted image Katja 
rojstvo: 3250 g, 51 cm 

1.2.2011
 PilotGirl7
(PDP 22.2.2011)user posted image Nik
rojstvo: 2250 g, 45 cm
1. mesec: 2900 g, 49 cm
prvičmami
(PDP 12.2.2011)   user posted image  Tjaša
rojstvo: 2430 g, 46 cm
KLARA 1
(PDP 4.2.2011) user posted image
rojstvo: 3270 g, 53 cm

2.2.2011
 Meta21 (PDP 1.2.2011)user posted image Bine
rojstvo: 4330 g, 54 cm
1. mesec: 5150 g, 59 cm
2. mesec: 6400 g, 64 cm
3,5. mesec: 7900 g, 68 cm
5. mesec: 9000 g, 73,5 cm
lola_J (PDP 10.2.2011)  user posted image Tinkara
rojstvo: 3480 g, 53 cm
2. mesec: 5200 g, 57 cm
3. mesec: 5900 g, 61 cm
4,5. mesec: 6800 g, 64 cm

3.2.2011
  hayabusa (PDP 7.2.2011)user posted image Lovro
rojstvo: 3850 g, 53 cm
marjetka
(PDP 10.2.2011)  user posted image Ažbe 
Ješa
(PDP 7.2.2011) user posted image Aleksej 
rojstvo: 3430 g, 52 cm
Grozdek
(PDP 8.2.2011) user posted image  Nika

5.2.2011
  Annai (PDP 3.2.2011) user posted image Evelyn
rojstvo: 3320 g, 52 cm

6.2.2011
 Kiara24 (PDP 2.2.2011)user posted image Zala
rojstvo: 3740 g, 53 cm
3. mesec: 6300 g, 66,5 cm
Sisi8
(PDP 3.2.2011)   user posted image  Tanaj
rojstvo: 4500 g, 55 cm

7.2.2011
 MoSoNi (PDP 4.2.2011)    user posted image Nac
rojstvo: 3470 g, 51,5 cm
1. mesec: 4115 g, 54 cm
2. mesec: 5150 g, 59 cm
3.mesec: 5995 g, 62 cm

8.2.2011
 Urša (PDP 8.2.2011)     user posted image  Izak 
rojstvo: 3930 g, 53 cm
5. mesec: 7000 g, 70 cm (vse cca.)
Little*Miss
(PDP 8.2.2011)   user posted image  Jan
rojstvo: 3300 g, 50 cm
1. mesec: 4400 g, 53,5 cm
2. mesec: 5500 g, 58 cm
3. mesec: 6300 g, 63 cm
4,5. mesec: 7300 g, 65 cm

9.2.2011
hel32
(PDP 15.2.2011)   user posted image Maja Lucija 
rojstvo: 3800 g, 52 cm
1. mesec: 4750 g, 58 cm
2. mesec: 5660 g, 60 cm
3. mesec: 6820 g, 64,5 cm
4,5. meseca: 8290 g, 67,5 cm
tincha21
(PDP 6.2.2011)   user posted image Nik 
rojstvo: 3900 g, 51 cm
1. mesec: 5050 g, 55 cm
2. mesec: 6030 g, 59,5 cm

10.2.2011
Mija24
(PDP 13.2.2011)   user posted image Zara 
rojstvo: 3850 g, 52 cm
Šebela
(PDP 15.2.2011)  user posted image  Klara
rojstvo: 2840 g, 49 cm
1. mesec: 3690 g, 53,5 cm
2. mesec: 4310 g, 57 cm
3. mesec: 5190 g, 61,5 cm
4,5. mesec: 5890 g, 64 cm
  Muca (PDP 26.2.2011)  user posted image Liza 
rojstvo: 3180 g, 50 cm

11.2.2011
  Antoninap
(PDP 4.2.2011)    user posted image  Brina 
rojstvo: 3680 g, 52 cm
1,5. mesec: 5020 g, 56,5 cm
3,5. mesec: 6480 g, 62 cm
4,5. mesec: 7300 g, 66 cm

12.2.2011
Suzy29
(PDP 1.2.2011)  user posted image  Matija 
rojstvo: 3550 g, 53 cm
1. mesec: 4780 g, 56 cm
2. mesec: 5620 g, 60 cm

3. mesec: 7030 g, 63,5 cm
4.mesec: 7390 g, 67 cm

14.2.2011
Patrisha
(PDP 11.2.2011)    user posted image  Gaia
rojstvo: 2470 g, 47 cm
1. mesec: 3790 g, 52,5 cm
2. mesec: 4500 g, 
aktak
(PDP 14.2.2011) user posted image  Ela    
rojstvo: 3400 g, 50 cm
1. mesec: 4180 g, 52 cm
2. mesec: 4860 g, 54,5 cm
5. mesec: 6200 g, 61 cm

16.2.2011
Jo@n
(PDP 18.2.2011)  user posted image  Tinkara
rojstvo: 3870 g, 53 cm
1. mesec: 4620 g, 56 cm
2. mesec: 5660 g, 61 cm
3. mesec: 6330 g, 64 cm
4,5. mesec: 7370 g, 67,5 cm

17.2.2011
lutika89
(PDP 26.2.2011) user posted image Tea 
rojstvo: 3750 g, 50 cm

18.2.2011
Vipercat
(PDP 23.2.2011)  user posted image  Nina
rojstvo: 3720 g, 53 cm
1. mesec: 4550 g, 55 cm
2. mesec: 6230 g, 59 cm
3. mesec: 7260 g, 62 cm
Tigrica86
(PDP 9.2.2011) user posted image Marcel
rojstvo: 3530 g, 51 cm
1. mesec: 4970 g, 57 cm
2. mesec: 6160 g, 61,5 cm
3. mesec: 6480 g, 64 cm
4,5. mesec: 7130 g, 69,5 cm

20.2.2011
Registirana
(PDP 19.2.2011)  user posted image Mark
rojstvo: 3690 g, 53 cm
4. mesec: 7420 g, 68 cm

21.2.2011
Tanjusi  (PDP 28.2.2011)  user posted image  Nika
rojstvo: 3600 g, 52 cm 
Jane77 (PDP 16.2.2011) user posted image Jakob
rojstvo: 3300 g, 52 cm
1. mesec: 4420 g, 54 cm
2. mesec: 5420 g, 58 cm
3.mesec: 6480 g, 62 cm

22.2.2011
valek
(PDP 21.2.2011)user posted image   Kevin
rojstvo: 3970 g, 54 cm
1. mesec: 4760 g, 56 cm
2. mesec: 6180 g, 62 cm

23.2.2011
babynitka
(PDP 27.2.2011) 
user posted image  Ema
rojstvo: 3660 g, 52 cm
1. mesec: 4400 g, 54,5 cm
2. mesec: 4900 g, 58 cm
3. mesec: 5500 g, 61 cm

24.2.2011
METULJ1
(PDP 28.2.2011)
user posted image Brina 
rojstvo: 3545 g, 51 cm
1. mesec: 4180 g, 54 cm
2. mesec: 4660 g, 56 cm
3. mesec: 5390 g, 60,5 cm

25.2.2011
mateyci
(PDP 24.2.2011)
user posted image Maks 
rojstvo: 4490 g, 56 cm

27.2.2011
Misyka
(PDP 22.2.2011) user posted image  Neža
rojstvo: 3370 g, 54 cm
1. mesec: 4030 g, 56 cm
3. mesec: 5480 g, 60,5 cm
3,5 mesec: 5890 g
DIANE
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jošt
rojstvo: 3860 g, 54 cm
1. mesec: 4880 g, 56,5 cm
3. mesec: 5990 g, 62 cm
4. mesece: 6250 g, 63,5 cm

1.3.2011
samsara04
(PDP 24.2.2011)
user posted image Sebastian
rojstvo: 4000 g, 55 cm
1. mesec: 5000 g,
2. mesec: 6700 g, 62 cm
3. mesec: 7520 g, 64 cm
4,5. mesec: 7700 g, 66 cm

8.3.2011
biljanaI
(PDP 24.2.2011)
user posted image Anabela
rojstvo: 3820 g, 51 cm
1. mesec: 4830 g, 55 cm
2.mesec: 5520 g, 59 cm
3. mesec: 6450 g, 62 cm

???
peti2
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jure
rojstvo: 3840 g, 51 cm

user posted image = 37   in     user posted image = 31

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 20.7.2011 23:47:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 3221
20.7.2011 23:40:40   
Nina33
Porkaš - mi je javil, de ni objavil in sem šla še 1x iskat vse skupi user posted image user posted image user posted image , zdej je pa vse dvojno user posted image  

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
21.7.2011 0:04:02   
Nina33
No, ja user posted image zdej vsaj vem, kako je beseda "mesec" smešna, ko jo v eno stoto vidiš na ekranu user posted image . Pa opazila sem, de je naš pobč zdej velik in težak glih en tolk kt Tršičina "mala" dvojčka pri treh mescih (al pa Metin "fantek" pri dveh user posted image ). Saj je prav tako, ne moremo biti vsi glih, k ne de user posted image .
Morm pa mal pojamrat še: skoz imam enega v naročju al pa druzga za vratom (al pa oboje) in imam občutek, de ne morem čisto nič narest user posted image (no, količina detergenta za posodo in pralnega praška upada, tko de... neki delam zgleda vseen user posted image ). Sej ne, da bi želela kaj fest delat, deleč od tega, samo...jaz bi rada "ne-delala" tako kot se spodobi: nekje v senčki ob eni vodi, v tišini, s kako knjigo v rokah in vedenjem, de me vsaj kako uro ne bo nihče, ampak res nihče za nič rabil. Ker imam glavo res že ko sod smodnika - samo čakam, kdaj bo preveč user posted image user posted image . Evo, dost jamra:

user posted image
Ravnovesje je zakon - če ga kje srečate, mi prosim povejte user posted image .

P.S. A ne bi bilo fajn, če bi bile denarnice take kt koš za umazano perilo - jemlješ pa jemlješ ven pa je še skoz poln user posted image . Mogoče se pa zato pranje denarja splača user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 21.7.2011 0:06:18 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
21.7.2011 7:15:42   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Morm pa mal pojamrat še: skoz imam enega v naročju al pa druzga za vratom (al pa oboje) in imam občutek, de ne morem čisto nič narest user posted image (no, količina detergenta za posodo in pralnega praška upada, tko de... neki delam zgleda vseen user posted image ). Sej ne, da bi želela kaj fest delat, deleč od tega, samo...jaz bi rada "ne-delala" tako kot se spodobi: nekje v senčki ob eni vodi, v tišini, s kako knjigo v rokah in vedenjem, de me vsaj kako uro ne bo nihče, ampak res nihče za nič rabil. Ker imam glavo res že ko sod smodnika - samo čakam, kdaj bo preveč user posted image user posted image .

Tole sem jaz glih včeraj ugotovila. user posted image Še dobr, da je tretji na terenu (ga gremo v soboto iskat v Brežice).

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
21.7.2011 10:06:07   
Teyla
MoSoNi probaj še s špinačo, bučo in koromačem. Pol pa tudi meni zmanjka idej. Cvetače še ni z vrta, tako da ne vem. Mesa ji še ne bi začela dajat, ker je komaj dober teden mimo. Mogoče bom začela tiste fine recepture uvajat, ki jih imam v knjigi. user posted image

Komarji No, včeraj sva ga končno zmaznila. user posted image Sva z mojim lih user posted image pa mi začne neki brenčat okol ušes. user posted image Victory! user posted image

Nina33 denarnica = koš za perilo user posted image Ta je pa dobra. Pr men bi delovalo. 

Jaz pa nasprtono od nine in trsice mislim, da Tejo še premal nosim. Mala je skoz na puzzlah, pa se lepo igra. Včasih se grem z njo igrat, večinoma se pa kar sama zaigra.

Danes grem spet na brnik skupaj s Tejo in si greva ogledat policijski hangar. Sem vesela čist preveč.

Je katera za kakšno kavico oz srečanje v kratkem? Lokacija ni pomembna, ampak recimo okrog Lj v radiju do Kranja, če razumete kaj mislim. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?