|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
21.7.2011 10:40:13   
šebela
Hoj punce!
Sem malo lena za pisat....
GH: mi pojemo približno 100g, čeprav se mi zdi, da pol ostane v okolici. Ne vem kaj naj z njenimi rokicami ker ona prime žlico z obema rokam, pol pa  da vse skupaj v usta in pol ostane na rokicah oz. gre v okolico..... če ji držim rokice pa valda začne tečnarit user posted image   Pol se pa umaže zrokami še po celi faci in laseh user posted image user posted image Tako, da moreva it po hranjenju pod tuš.Bom mogla vedno enkrat več skuhat, da bo pol lahko dovoji pojedla. Drugače jemo korenček, bučko (nas malo napenja) in krompir, včeraj smo začeli brokoli (je blo fino), potem nameravam še kolerabo in cvetačo, pa špinačo in blitvo. Potem pa riž in polento.

Zanimive štorije z vodouser posted image user posted image , mi smo  že izven nevarnost, da se nam zgodi kaj takega, se kopamo zdaj kr v kopalnici (mala banjica v veliki bani), ker špricamo tako da sem jaz cela mokra zraven user posted image user posted image

Nina, trsica glave pod vodo in to hitro. Da bi pa moj znal masirat si pa tudi jaz želim, ampak je čist levi za to..... je pa za kaj druga bolj desn. Nina upam, da bo hrbet hitro bolje....

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
21.7.2011 10:50:47   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

Hoj punce!
Sem malo lena za pisat....
GH: mi pojemo približno 100g, čeprav se mi zdi, da pol ostane v okolici. Ne vem kaj naj z njenimi rokicami ker ona prime žlico z obema rokam, pol pa  da vse skupaj v usta in pol ostane na rokicah oz. gre v okolico..... če ji držim rokice pa valda začne tečnarit user posted image   Pol se pa umaže zrokami še po celi faci in laseh user posted image user posted image Tako, da moreva it po hranjenju pod tuš.Bom mogla vedno enkrat več skuhat, da bo pol lahko dovoji pojedla.

Eno prazno žlico ji daj v roke.user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
21.7.2011 10:52:20   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Je katera za kakšno kavico oz srečanje v kratkem? Lokacija ni pomembna, ampak recimo okrog Lj v radiju do Kranja, če razumete kaj mislim. user posted image

Dolžina ni pomembna? Meni tudi ne. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
21.7.2011 11:29:46   
Urša
Pridne ste, da mešate kašice s svojim mlekom-meni se ne da! S črpalko sem pa skregana! user posted image  Sem si pri prvi user posted image   črpala vsak dan na 3 ure-4 mesece! Tako da sem bolj na komot, za v kašico kar AM skuham.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
21.7.2011 11:44:13   
Urša

Mi ni za tablete, da bi pa kaj notri imela me pa tud ne mika.

Mi2 nisva imela nobene zaščite, sva merkala in je ta metoda kar uspevala-5 let, potem pa se je odločil naš škrat prit v trebuh! user posted image  Zdaj imam mireno, ker res ne bi rada, da pride do 4. presenečenja! Mi bi bilo preveč stresno vsak mesec čakat, a bo M ali je ne bo.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
21.7.2011 11:48:15   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Mi smo nabavli neko ultrazvočno zadevico od Chicca - taka mala napravica je, ki jo pripneš na voziček al na postlco (js jo včas ukradem in jo obesim nekam na sebe).

Tole sem pa videla in me res zanima, če deluje. Bi kupila za na morje za na voziček.

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
21.7.2011 11:52:30   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

P.S. A ne bi bilo fajn, če bi bile denarnice take kt koš za umazano perilo - jemlješ pa jemlješ ven pa je še skoz poln user posted image . Mogoče se pa zato pranje denarja splača user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
21.7.2011 12:07:01   
Jane77
Hoj,

mi smo imale včeraj pregled, vse OK, mali se je prevračal in polulal najprej sestro, ko ge je tehtala in potem še zdravnico user posted image user posted image user posted image ...in sva se z mojim hecala, da se naš mali prav pošč... na zdravstvo user posted image

Drugače pa za seznam: teža 7600g in 64 cm. Dobil je tudi drugo pikico, ni nič veliko reagiral, razen doma je bil popoldan hudo siten, skoz neki jokcal in kr neki bi dremal...pa tud ponoči smo meli veselice, ker se je ful pogosto zbujal in jokal, drugače pa je že kar lepo spal ponoči...ma katera podobne izkušnje po cepljenju? Kako so odreagirali vaši dojenčki? Pri prvem cepljenju pa ni bilo nič reakcije, je bil čist kul.

GH: mi je rekla zdravnica naj probam že kr zamenjat kak obrok, čeprav še nismo probal vse zelenjave in sadja... bomo probali, mali kr lepo je z žlice..

No, grem, ker se sitnoba nadaljuje user posted image

papa

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
21.7.2011 12:17:49   
Urša
Včeraj sem nabavila Milupine sadne žitne kašice za zmešat z vodo-AM je že dodano. Jih imajo v Tušu na -50. user posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
21.7.2011 12:20:44   
Urša

Jaz pa nasprtono od nine in trsice mislim, da Tejo še premal nosim. Mala je skoz na puzzlah, pa se lepo igra. Včasih se grem z njo igrat, večinoma se pa kar sama zaigra.

O, kako fajn! Jaz pa dobivam mišice. Ni šans, da se kje zamoti za več kot 5 min! user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
21.7.2011 12:26:18   
Tisia
ojla mamike...kaj novega dogajauser posted image
mi smo kar fajn,lepo papamo že GH,je tako vesela ko zagleda žličkouser posted image  sedaj ji dajem obrok zjutraj potem bi pa še nekje popoldne pa ne vem kdaj naj začnemuser posted image  ko sprobamo vso zelenjavo in sadje ali že kaj prej mal sem že izven tegauser posted image ..mah saj imamo drug teden pregled pa bo menda tudi zdr. kaj povedala a ne...
vidim da so vaši srčki že veliki in pravi požeruščki,mamike pa pridne lepo hranite.....jaz sicer ne stiskam svoje mleko v kašico ampak sem kupila od aptamila že gotovo žitno z mlekom pa sam dodam vodo,mnjam tako je dobra da bi jo še jaz jedlauser posted image ..
mami je začela mal hujšat user posted image  tako da sem se odrekla sladkem in mojemu ljubemu sladoledu ki sem ga žrla v nedogleduser posted image ,tako da počasi gre...jem pa lubenico namest sladkega z nečem si moram dvignit cuker user posted image
NINA33 user posted image user posted image tisto z košem in denarnico bi pa še jaz rada da se zgodi meniuser posted image user posted image  sploh ne bi mogla ponucat denarja ker je pri meni koš ves čas poln pri 5 članihuser posted image
mi smo pa tudi bili za vikend na morju ste me nadražile s tem morjem tako da smo kar šli na Debeli rtič in smo se meli prav lepo...čeprav ve jamrate na komarje,sem tudi sama popikana kot še nikol ampak povrh vsega so me še meduze ožgale dvakrat da se mi tudi v vodo ni luštalo večuser posted image  Anabelo smo pa itak kopali v bazenčku...smo pa na tej strani dali našo slikico z morja bomo videli če nam uspe zmagati user posted image   http://bibaleze.si/ujemi_utrip/
grem še malo pokukat kaj ste pisale,mi pa računalnik nagaja user posted image že 2x ta mesec crknu in sem že dala 80 eur za popravilo menda bom morala zamenjat to visto z nekim drugim programomuser posted image
lepo se mejte in cartajte z vašimi sončkiuser posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
21.7.2011 12:36:00   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Je katera za kakšno kavico oz srečanje v kratkem? Lokacija ni pomembna, ampak recimo okrog Lj v radiju do Kranja, če razumete kaj mislim. user posted image

Dolžina ni pomembna? Meni tudi ne. user posted image

user posted image
Saj res ni.

Joj, prejle sem skor živčnega dobila. Mala je kao lačna, ji naredim kašico in poje par žličk, pol je itak ostalo v okolici. Jo umijem (zadeva poteka enako kot pri šebeli) in zdaj se jezi na puzzlah. Meni ni nič jasno. Je pa ne dojim več po obroku, če sama tega ne zahteva. Ji pa obrok ne zadostuje za dve uri, ker jo itak dojim na dve uri, včasih na tri. Variira v glavnem. Borbe pri priklopu so pa še vedno. Kdaj se to umiri, če se sploh? user posted image Ker včasih je bilo dojenje enostavno, zdaj je pa skorajda muka. Da ne omenjam, če kam gremo in jo je treba podojit. Joško razkazujem naokoli tretjini ljubljančanov, ker si mala zmišljuje. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
21.7.2011 12:45:10   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Pridne ste, da mešate kašice s svojim mlekom-meni se ne da! S črpalko sem pa skregana! user posted image  Sem si pri prvi user posted image   črpala vsak dan na 3 ure-4 mesece! Tako da sem bolj na komot, za v kašico kar AM skuham.

Jaz ji tudi včasih kar stisnem malo mleka, če je kašica pregosta in nimam več vode v kateri sem kuhala. Pa se mi zdi, da je bolj kalorično, tako da včasih malo dodam, če je zelenjave premalo.

Tale tvoja "pazi metoda" je pa kar tvegana, jaz si ne bi upala. Vem, da so v predsemenski tekočini tud semenčice in je že marsikatera zanosila na tak način. Nimam "jajc" za kej tazga (drgač so v hladilniku user posted image ). Sicer pa mene "teta" še ni obiskala, pa si tud brez šipoliznikov ne upam. Sem še večji ziheraš, ker sva Tejo dobila na manj pazljiv način. Čeprav je lepo presenečenje, da ne bo pomote. user posted image

biljana bravo za hujšanje. Meni se sploh ne da. In potem se čudim, če se kg na tehtnici sploh ne premaknejo. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
21.7.2011 15:26:11   
Tigrica86
Tale tvoja "pazi metoda" je pa kar tvegana, jaz si ne bi upala. Vem, da so v predsemenski tekočini tud semenčice in je že marsikatera zanosila na tak način. Nimam "jajc" za kej tazga (drgač so v hladilniku user posted image ). Sicer pa mene "teta" še ni obiskala, pa si tud brez šipoliznikov ne upam. Sem še večji ziheraš, ker sva Tejo dobila na manj pazljiv način. Čeprav je lepo presenečenje, da ne bo pomote. user posted image

Midva pa imava super metodo - user posted image noče (za)spat in se je tk treba z njim ukvarjat. Kadar ta metoda zaspi, pa sva na "pazi" metodi user posted image Že prej je kr delovala kako leto, pol sva pa tak namenoma nehala pazit (no, pa je zgleda v prvo gratalo user posted image ). Čezšipoliznikov ne prenašama, ker pol je vseen če sploh ne user posted image , ker ni nobenga užitka. Samo energija gre v nič user posted image .

Zdj me pa jezi, k ne vem kk redno bo user posted image prihajala, ker je že več k mesec dni od prve po porodu, pa je še ni na (ponovni) obisk.. sicer pa tud če bi zanosla, ne bi blo panike (zame in za  user posted image , drugi bi pa jajco znesli user posted image )

biljana bravo za hujšanje. Meni se sploh ne da. In potem se čudim, če se kg na tehtnici sploh ne premaknejo.

Pri meni se pa premikajo... malo gore, malo dole... user posted image načeloma pa še vedno tk, kot takrat k sm pršla iz P. Tolk o tem, da polno dojenje zbije kile user posted image ... pol pa svizec zavije...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
21.7.2011 15:26:40   
lil_
GH joj nasi imata pa se vedno take probleme....no ja...jst mam take probleme. tamali sta z mlekom zgleda se prevec zadovoljni. se vedno ne pridemo dlje od parih zlick hrane. sem ful vesela da mate ostale take jedce. sploh nevem vec kaj narest. a mislte, da ce bosta rabili vec, da bosta zeceli bolj jest? ker trenutno se mi zdi, da res se ne potrebujeta. sej probavamo s hrano ponujam po veckrat na dan, vsesorte stvari...tut sadje, pa se ponavad vse konca z jokom.
probala sem dat za probat, ko sta siti, lacni, pol ure po obroku, eno uro,... oh ja nic ne pomaga. zjutraj, dopoldne, popoldne, zvecer...nic.

patronazne sploh ne upam poklicat, ker vem kako nas je silla z dojenjem. smo jokale vse tri.

jaz bom vztrajala naprej in upam, da nam pocas stece.

morje mi bomo sli najbrz konec avgusta.

men se tut zdi, da ju premal nosmo. ko pa ju nosim par minut, se mi zdi, da ju imam samo po rokahuser posted image

ce se boste zmenile za kavico...pridemo, ce bomo le doma.

jst tut ce se mi zdi kasica pregosta dodam svoje mleko. ga imam se v skrinjuser posted image

midva se greva "pazi metodo" upam, da bo uspevala vsaj tok casa, da punci mal zrasteta, pol pa ce nas presenet, nas pac bouser posted image

hujsanje jst pojem tok cokolad kokr jih je doma. pa se kaksno bi, sam je na mojo zalost ni. da o meloni in lubenici ne govorim. samo sladko bi.
joj se ena prigoda s cokolado. ker je zadnjic zmanjkalo navadne cokolade....sem se pocutila kot debevec iz nase male klinike...sem vzela lesnikovo in lesnike dajala ven, cokolado sem pa lih tko pojedlauser posted image ce je kriza...user posted image
ker se pa tice tehtanja...pa imamo tehtnico se vedno v garazi...najbols, da tam tut ostaneuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
21.7.2011 15:31:17   
lil_
sicer pa tud če bi zanosla, ne bi blo panike (zame in za  , drugi bi pa jajco znesli )

user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala, drugac pa bi blo pri nas najbrz podobno.

no tut moje user posted image se ni blo in upam, da jo se neki casa ne bo.

aja mi je pa smesno, ko kdaj mojmu recem, da bova z naslednjim clanom se mal pocakala, ker te dve se hodta ne...pa mi rece...pa sej do takrat ze bostauser posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
21.7.2011 15:32:32   
Tigrica86
aja, še eno vprašanje...

kdaj ste poleg uvajanja GH začele z mlečnimi/riževimi/... kašecami zvečer? A je treba najprej popolnoma nadomestit en obrok (kosilo) , al lahko že prej.

Dans smo poskusli bučko (najprej samo, potem pa mal korenčka zraven). Je kr rad jedel (cca 70 g)user posted image .  čeprav mu je bil brokoli dosedaj še najbolj všeč user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
21.7.2011 15:36:28   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

aja mi je pa smesno, ko kdaj mojmu recem, da bova z naslednjim clanom se mal pocakala, ker te dve se hodta ne...pa mi rece...pa sej do takrat ze bostauser posted image

a je z mojmu user posted image kj v žlahti

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
21.7.2011 16:18:56   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

Midva pa imava super metodo - user posted image noče (za)spat in se je tk treba z njim ukvarjat. Kadar ta metoda zaspi, pa sva na "pazi" metodi user posted image Že prej je kr delovala kako leto, pol sva pa tak namenoma nehala pazit (no, pa je zgleda v prvo gratalo user posted image ). Čezšipoliznikov ne prenašama, ker pol je vseen če sploh ne user posted image , ker ni nobenga užitka. Samo energija gre v nič user posted image .

Zdj me pa jezi, k ne vem kk redno bo user posted image prihajala, ker je že več k mesec dni od prve po porodu, pa je še ni na (ponovni) obisk.. sicer pa tud če bi zanosla, ne bi blo panike (zame in za  user posted image , drugi bi pa jajco znesli user posted image )

biljana bravo za hujšanje. Meni se sploh ne da. In potem se čudim, če se kg na tehtnici sploh ne premaknejo.

Pri meni se pa premikajo... malo gore, malo dole... user posted image načeloma pa še vedno tk, kot takrat k sm pršla iz P. Tolk o tem, da polno dojenje zbije kile user posted image ... pol pa svizec zavije...

midva sva tudi na metodi"rikverc" do sedaj se je obneslo...user posted image
user posted image pa še vedno nimam ker dojim, je pa da mi bodo kg potem šle  kar hitro dol ko jo dobim.....user posted image  
sem pa zmanjšala z sladkim ker sem se videla v kopalkah user posted image grozaaaaa...je pa kr fajn težko da ne pokusim sladoledauser posted image  sicer se nisem zredila mam pa ene 8-10  kg za zgubit,čeprav se mi zdi da je več v tem da se mi telo oblikuje,ker mam 68 kg in me je zgoraj tolk kot da sem pamela andersonuser posted image  ramena podobna bilderjemuser posted image  trebuh je že manjši,bokiuser posted image  še širokiuser posted image user posted image  ....če nič mam vsaj večjo rituser posted image  pa bom prišparala na silikonih,menda je sedaj moderna "big ass"user posted image user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
21.7.2011 19:18:11   
aktak
Živijo,
sploh ne vem kaj vse sem hotela pokomentirat
Samsara mogoče sva se videle, če si bila dopoldan kaj v Kobaridu na kavici skoraj sigurno... je bilo pa več "neznanih" mamic, mogoče si bila katera izmed njih user posted image
GH pri nas ne gre najbolje vsaj zaenkrat, ko sva začele z bučko se je tako grdo skremžila da ne vem kako ji je uspelo tako zakrivit usta user posted image , če je sadje potem ni panike še nekako gre ampak s polžjo hitrostjo.
Kar zadeva user posted image no coment največkrat sva preveč utrujena, pa naš tati tudi ni kaj preveč zagret. Sicer pa user posted image še vedno ni in ne vem kdaj pride, upam da čim kasneje...
Kg pa so še vedno tam nekje kot ko smo se vrnili iz P, še malo pa me bodo ponovno začeli po cesti spraševat če pričakujemo ponovno user posted image , a kaj ko sem stalno lačna in bi jedla samo sladko in to ob vseh urah... katastrofa bo treba malo se vzet v roke
Zagotovo sem pozabila še kaj ampak se trenutno ne spomnim... pa kasneje

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
21.7.2011 20:01:55   
Teyla
lil_ mogoče probaj bolj razredčit kašico tako da je skoraj tekoča. Enim je namreč ta prehod zelo težaven, pa jim redkejša kašica bolj ugaja. Če seveda tega še nisi probala. user posted image Če pa ne gre, pa pač res ne potrebujeta še. Bosta že pogruntali zadevo, ko bo treba.

biljana če je res "big ass" zdaj moderna, pol sem bolj v koraku z modo, kot sem mislila. user posted image Pa še večja bo, ker mi user posted image zdajle peče omelto in toaste (sem lačna kot volk). Ah, kaj je men fajn. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
21.7.2011 20:05:20   
lil_

aja mi je pa smesno, ko kdaj mojmu recem, da bova z naslednjim clanom se mal pocakala, ker te dve se hodta ne...pa mi rece...pa sej do takrat ze bosta

a je z mojmu kj v žlahti

jst sm pa misnla da je samo moj tak...no vidm da tut drugim ni prihranjenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
21.7.2011 20:07:53   
lil_
zgoraj tolk kot da sem pamela anderson  ramena podobna bilderjem  trebuh je že manjši,boki  še široki  ....če nič mam vsaj večjo rit  pa bom prišparala na silikonih,menda je sedaj moderna "big ass"

hahahahauser posted image user posted image user posted image

kar se tice pamele...semzadnic mogla kupitmajcko eno stevilko vecjo, ker jo drugac nisem dobila cez (.)(.) user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
21.7.2011 20:14:44   
lil_
lil_ mogoče probaj bolj razredčit kašico tako da je skoraj tekoča. Enim je namreč ta prehod zelo težaven, pa jim redkejša kašica bolj ugaja. Če seveda tega še nisi probala.  Če pa ne gre, pa pač res ne potrebujeta še. Bosta že pogruntali zadevo, ko bo treba.

probala tut to. sem jima pa danes spasirala lubenico(dobila sok) in zmesala z rizevimi kosmici. sta se nekak odpirale usta...ampak to so res male kolicine. pol ju pa neki casa nisem podojila..nisem lih gledala na uro, ampak se mi je zdel, da je za neki casa kar zaleglo. se mi res zdi da ne rabta se. sam glede na to da pridno korakamo proti sedmemu mescu mislim da bi mogle bol jest.

biljana če je res "big ass" zdaj moderna, pol sem bolj v koraku z modo, kot sem mislila. Pa še večja bo, ker mi zdajle peče omelto in toaste (sem lačna kot volk). Ah, kaj je men fajn.

sm tut jst moderna ja...cedalje boljuser posted image
joj jst bi tut kej jedla...bom pocakala mojga da pride in kej nardiuser posted image matr sm komotuser posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
21.7.2011 20:50:21   
Teyla

lil_ mogoče probaj bolj razredčit kašico tako da je skoraj tekoča. Enim je namreč ta prehod zelo težaven, pa jim redkejša kašica bolj ugaja. Če seveda tega še nisi probala.  Če pa ne gre, pa pač res ne potrebujeta še. Bosta že pogruntali zadevo, ko bo treba.

probala tut to. sem jima pa danes spasirala lubenico(dobila sok) in zmesala z rizevimi kosmici. sta se nekak odpirale usta...ampak to so res male kolicine. pol ju pa neki casa nisem podojila..nisem lih gledala na uro, ampak se mi je zdel, da je za neki casa kar zaleglo. se mi res zdi da ne rabta se. sam glede na to da pridno korakamo proti sedmemu mescu mislim da bi mogle bol jest.

biljana če je res "big ass" zdaj moderna, pol sem bolj v koraku z modo, kot sem mislila. Pa še večja bo, ker mi zdajle peče omelto in toaste (sem lačna kot volk). Ah, kaj je men fajn.

sm tut jst moderna ja...cedalje boljuser posted image
joj jst bi tut kej jedla...bom pocakala mojga da pride in kej nardiuser posted image matr sm komotuser posted image

Sej bi te k men povabla, ampak je že zmanjkalo. user posted image Je tako dobro naredu, da je še sebi vilico pripravu, pa sva skupaj pojedla. Zdajle se pa z malo bori, da jo obleče v pižamo. Teja se namreč že par dni vztrajo obrača s hrbta na trebuh na previjalni in to TAKOJ ko začuti, da je noben ne drži. user posted image

Mislim, da smo vse včasih mal komot, pa je treba bit. Dvojne mamice ste lahko dvojno komot. user posted image

No, dans sem nekaj "teto s krvavca" omenjala, da je še ni, pa bo verjetno kmalu prišla sem danes opazila že prvi znak. user posted image Ah pa sem mislila, da bom še kak mesec ziher imela mir.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?