|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
2.3.2011 10:17:41   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

2x mi je poslalouser posted image

to si zanalašč naredila, sej zato pa maš tolk postovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
2.3.2011 10:17:55   
Urša08
čebela super za jutranjo kavico user posted image user posted image user posted image user posted image prav paše z nekom it v miru na kavicouser posted image . Ja Eva se je čisto lepo poredila, tako da kljub bolezni nič več ni v zaostankuuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
2.3.2011 10:18:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

to si zanalašč naredila, sej zato pa maš tolk postovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej si me pa razkrinkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
2.3.2011 10:19:33   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Brkn ti opisuješ čiste znake nosečnosti vsaj pri meni je bilo tako, špikanje in utrujenost. Ta utrujenost je trajala kar tri do 4 mesece. Mislim da ni več dvoma in boste dobiliuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no če sem noseča super, sam ta utrujenost pa mi ni najbolj všeč. Namreč vem da imam ful velik dela, pa se mi potem ne da nič narediti.

evo danes sem do sedaj edino postle postala pa zajtrk si naredila. Če pa pomislim, kaj vse naredim drugače do takšnega časa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
2.3.2011 10:19:39   
Čebel@

čebela super za jutranjo kavico user posted image user posted image user posted image user posted image prav paše z nekom it v miru na kavicouser posted image . Ja Eva se je čisto lepo poredila, tako da kljub bolezni nič več ni v zaostankuuser posted image .
res mi paše tale jutranja kavica.....sva se z eno mamico res poštekali(še isto sva stari)user posted image user posted image user posted image .....res sem vesela,da Eva lepo napredujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
2.3.2011 10:20:14   
brkn83

zdej si me pa razkrinkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej to sem že js dolgo ugotavljala, kako ti to uspeva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
2.3.2011 10:20:30   
Čebel@
sjmm......jutroooooouser posted image ........kako si spala?......rabiš user posted image  ali si spočita?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
2.3.2011 10:21:20   
Čebel@

sej to sem že js dolgo ugotavljala, kako ti to uspeva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
si odkrila moj receptuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
2.3.2011 10:22:53   
brkn83
čebela - ja ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . dolgo je trajalo ampak mi je uspelo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
2.3.2011 10:24:47   
Čebel@

čebela - ja ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . dolgo je trajalo ampak mi je uspelo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej ko rodim bom pa bolj malo tukaj in me boste skos pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
2.3.2011 10:27:36   
Urša08
brkn utrujenost je del nosečnosti in jo je treba kar sprejeti. Je pa zoperno ker se ti nič ne da, nimaš energije, najraje bi kar spal, no sej jaz sem kar na kavču omagala že ob osmih zvečeruser posted image user posted image user posted image ampak ko pa prvi 3,4 meseci minejo dobiš pa energijo nazaj oz. včasih jo maš še več user posted image user posted image user posted image Ti kar lepo poslušaj svoje telo in če ti pravi počivaj se tega držiuser posted image . Glede Eve sem pa jaz tudi zelo vesela da lepo napredujeuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
2.3.2011 10:28:23   
Urša08

sej ko rodim bom pa bolj malo tukaj in me boste skos pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bo user posted image tako priden kot Hana in če bo Hana v vrtcu boš mela tud za nas čas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
2.3.2011 10:34:12   
Čebel@

Če bo user posted image tako priden kot Hana in če bo Hana v vrtcu boš mela tud za nas čas user posted image user posted image user posted image user posted image

no ja-to je res...ampak kadar bo lepo vreme bom vozičkala,ker prihajajo toplejši meseciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
2.3.2011 10:38:51   
brkn83
čebela - ne ne sej nisem tko mislila, fajn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je s tabo čvekati, tk da ti kr redno prihajaj

urša - hvala za te besede. Sej poskušam kr čimbolj počivati, zato pa tudi daens nisem še nič naredila.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
2.3.2011 10:40:55   
Čebel@

čebela - ne ne sej nisem tko mislila, fajn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je s tabo čvekati, tk da ti kr redno prihajaj

urša - hvala za te besede. Sej poskušam kr čimbolj počivati, zato pa tudi daens nisem še nič naredila.
dokler še lahko tukaj visim bom itak še čvekala-pol pa pač bolj poredko oz. zvečer ko bojo mulci spaliuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
2.3.2011 11:04:12   
brkn83
sem se odločla, da bom zdej ene kekse spekla. Pa mal kuhno pospravila spotoma, predvsem posode v stroj zložla. Mogoče še bom potem sesalec mal prižgala.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
   [Brisano sporočilo]
2.3.2011 11:24:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1017
2.3.2011 11:46:07   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro

sm si prvoščla lepotilni spanec DO ZDELEuser posted image ...no Jurko se je seveda striktno zbujal na 2 uriuser posted image

BRKN sm sanjala tvoj klir blu in je bil+user posted image ....tem tvojim znakom oz špikanju se drugač reče raztezanje materniceuser posted image

AJVYuser posted image user posted image user posted image zate in za bejbike

zdej bom probala dokler deci ne pridejo dam mal cot speglat

ojoj kolumbo - temule sem se pa res mogla zdej nasmejati. No ja, mogoče se bodo pa tvoje sanje uresničile. Js kr potiho upam, da bo res, čemprav pa si vseen ne upam delati testa.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
2.3.2011 11:49:05   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro

sm si prvoščla lepotilni spanec DO ZDELEuser posted image ...no Jurko se je seveda striktno zbujal na 2 uriuser posted image

BRKN sm sanjala tvoj klir blu in je bil+user posted image ....tem tvojim znakom oz špikanju se drugač reče raztezanje materniceuser posted image

AJVYuser posted image user posted image user posted image zate in za bejbike

zdej bom probala dokler deci ne pridejo dam mal cot speglat

ojoj kolumbo - temule sem se pa res mogla zdej nasmejati. No ja, mogoče se bodo pa tvoje sanje uresničile. Js kr potiho upam, da bo res, čemprav pa si vseen ne upam delati testa.

poznam ta občutek-sem ga imela predno sem delala test za tega user posted image .....sem si želela da bo +,po drugi strani mi je bil čas malo mimo,ampak me je bilo vseeno strah da bo negativno.....dokler se ne vlije user posted image  ali pa da naresdiš test,ne boš vedela pri čem si....če je čas še za enega user posted image  je že tako namenjeno

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
2.3.2011 11:49:58   
Čebel@
poslušam Don Juan-e in pospravljamuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
2.3.2011 11:59:21   
sunny24
Jutro! Kako smo?
Z Gajo smo spale do 11h...user posted image   Zuni pa tko piha, da nam dela kar vakum po stanovanju...user posted image  
Mi je šou tata po kruh tu v eno trgovino in so barabe zaradi burje podražale štruco...Drugače je med tednom tam okoli 1,70 evra, danes pa 2,10 evra...Ista štruca...Mater jim oderuško!!!user posted image user posted image user posted image
Prejšni teden smo bli v Čatežu. Blo fajn, samo mrzlo, pa sneg...Pa še kopala se nisem tko da je blo malo dosadno na bazenu...Ma sm preživela!

brkn
, dej naredi že test no...Sej po mojem si tudi srečka nosečka! Da ne boš ku jst k sem ugotovila da sem noseča, ko mi je že hmali ta druga M izostala...user posted image user posted image user posted image

ursa, super za posvetovalnico! Eva je pa že velika bejba! Ej, sorry vprašanju, ampak pozabljam...Kolko je zdej Evica stara?

čebela, super za kofetkanje! user posted image

kolumbo, full ste bli fensi šmensi na krstu!!! Se mi dopade! user posted image

ajvy, za vas punce pa samo miljavžnt user posted image user posted image user posted image   in  user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
2.3.2011 12:07:48   
Čebel@
sunny...... o mater kakšni oderuhiuser posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image  za spanje....kako se počutiš?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
2.3.2011 12:11:22   
sunny24
Ja, za jih prijavt kam!

Ma jst sem v redu, to naše dete veselo brca...V  petek sem imela preglad in je blo vse OK. Morfologijo mam pa 23.3., tko, da se bom še načakala da ga vidim!

Sm pa dobili ključe od našega barčka in danes imamo že študentsko žurko tam...Sicer ni še poštimano-kar smo študentom tudi povedali, ampak jih očitno ne moti. Prov uradno ga bomo pa odprli enkrat maja po mojem...Moremo še balkon odpret, da bo plac za kadilce! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
2.3.2011 12:16:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ja, za jih prijavt kam!

Ma jst sem v redu, to naše dete veselo brca...V  petek sem imela preglad in je blo vse OK. Morfologijo mam pa 23.3., tko, da se bom še načakala da ga vidim!

Sm pa dobili ključe od našega barčka in danes imamo že študentsko žurko tam...Sicer ni še poštimano-kar smo študentom tudi povedali, ampak jih očitno ne moti. Prov uradno ga bomo pa odprli enkrat maja po mojem...Moremo še balkon odpret, da bo plac za kadilce! user posted image

ma sej nebi bilo nič boljše četudi bi jih prijaviluser posted image

u imaš pa pozno morfologijouser posted image .....komaj čakam,da izvem kaj boste imeliuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za ključe-upam,da bo fajn lavfalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
2.3.2011 12:23:01   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ja, za jih prijavt kam!

super, da je z user posted image  vse ok.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za barček, naj vam novi posel lepo laufa.

Drugače bom pa delala test naslednji teden, če me prej user posted image  ne preseneti.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.