Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 9:37:22
|
|
|
|
Čebel@
|
no kje ste-jaz sem že bila na brkn.....jutro urša..dober opravita v posvetovalnici
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 9:50:07
|
|
|
|
brkn83
|
jutro Danes sem kr malo bolj pozna, je bilo potrebnega malo dodatnega počitka, pa še vseen ga je premalo, ker sem že vedno ful utrujena. salt -lepo da si se oglasila- Drugače pa ne vem če sem noseča ali ne. Bodo naslednji teden bolj jasni podatki.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 9:50:39
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - jutro??? Kako si kaj???
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 9:52:00
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no kje ste-jaz sem že bila na brkn.....jutro urša..dober opravita v posvetovalnici kak se ti da že tk zgodaj na kavico, men se še gledat ne lubi, pa dabi se preoblekla..................in se kam odpravila pa tudi ne-
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 9:54:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 čebela - jutro??? Kako si kaj??? fruštkam .....drugače pa zaenkrat polna energije
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 9:55:24
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 čebela - jutro??? Kako si kaj??? fruštkam .....drugače pa zaenkrat polna energije dober tek. O blagor tebi, a lahk pridem k tebi, da mi odstopiš malo energije
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 9:57:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no kje ste-jaz sem že bila na brkn.....jutro urša..dober opravita v posvetovalnici kak se ti da že tk zgodaj na kavico, men se še gledat ne lubi, pa dabi se preoblekla..................in se kam odpravila pa tudi ne- ob 8.00 oddam Hano v vrtec in pol se z eno mamico dobiva na kavici....ej meni je tale tvoja utrujenost tudi malo sumljiva,ker ti si vedno polna energije
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 9:57:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 čebela - jutro??? Kako si kaj??? fruštkam .....drugače pa zaenkrat polna energije dober tek. O blagor tebi, a lahk pridem k tebi, da mi odstopiš malo energije valda pridi ......lahko imaš pa danes dan za počivanje-škodovalo ti nebi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:00:35
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no kje ste-jaz sem že bila na brkn.....jutro urša..dober opravita v posvetovalnici kak se ti da že tk zgodaj na kavico, men se še gledat ne lubi, pa dabi se preoblekla..................in se kam odpravila pa tudi ne- ob 8.00 oddam Hano v vrtec in pol se z eno mamico dobiva na kavici....ej meni je tale tvoja utrujenost tudi malo sumljiva,ker ti si vedno polna energije aja poteem to itak spotoma narediš. Ja meni gre tale utrujenost že prav malo na živce in upam, da je kmalu ne bo več. Ker sem res čist hin. Nič ne bo z dnevom z apočivanje več, ker imam kr nekaj dela danes, poleg tega sva pa popoldan z nikom sama, ker gre ati na tekmo.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:01:51
|
|
|
|
brkn83
|
v spodnjem delu trebuha, oz- res čist spodaj me kr naprej nekaj špika iin čutim rahlo bolečino. A se kateri kaj sanja kaj bi lahko bilo, oz. kaj naj naredim da mine.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:02:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no kje ste-jaz sem že bila na brkn.....jutro urša..dober opravita v posvetovalnici kak se ti da že tk zgodaj na kavico, men se še gledat ne lubi, pa dabi se preoblekla..................in se kam odpravila pa tudi ne- ob 8.00 oddam Hano v vrtec in pol se z eno mamico dobiva na kavici....ej meni je tale tvoja utrujenost tudi malo sumljiva,ker ti si vedno polna energije aja poteem to itak spotoma narediš. Ja meni gre tale utrujenost že prav malo na živce in upam, da je kmalu ne bo več. Ker sem res čist hin. Nič ne bo z dnevom z apočivanje več, ker imam kr nekaj dela danes, poleg tega sva pa popoldan z nikom sama, ker gre ati na tekmo. spotoma visim na kavi 1,5h upam,da se ti energija kmalu povrne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:03:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 v spodnjem delu trebuha, oz- res čist spodaj me kr naprej nekaj špika iin čutim rahlo bolečino. A se kateri kaj sanja kaj bi lahko bilo, oz. kaj naj naredim da mine. khm .....tko me je špikalo na hanimunu,pol sem začela pol pogosto hodit lulat in čez 8 mesecev rodila Hano
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:08:21
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 v spodnjem delu trebuha, oz- res čist spodaj me kr naprej nekaj špika iin čutim rahlo bolečino. A se kateri kaj sanja kaj bi lahko bilo, oz. kaj naj naredim da mine. khm .....tko me je špikalo na hanimunu,pol sem začela pol pogosto hodit lulat in čez 8 mesecev rodila Hano no sej pogosto že itak hodim lulat. Joj ko si ne upam testa narediti, ker če vem da bo negativen, bom potem ful razočarana. In kdaj so te bolečine pri tebi minile???
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:08:23
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas spet sneg naletava .....ko bi en smeti dol stresal .....pa piha fuuuuuuulll .......upam,da naše sunny na primorskem ne odnese
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:09:35
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas spet sneg naletava .....ko bi en smeti dol stresal .....pa piha fuuuuuuulll .......upam,da naše sunny na primorskem ne odnese pri nas je oblačno, sicer se hoče mal sonček kazat, res paje ful mrzlo predvsem zato ker piha. Ja sunny, pa ima verjetn zdej res pravi veter dol. Pa sej na morju tudi zdele ne bi bila
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:10:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 v spodnjem delu trebuha, oz- res čist spodaj me kr naprej nekaj špika iin čutim rahlo bolečino. A se kateri kaj sanja kaj bi lahko bilo, oz. kaj naj naredim da mine. khm .....tko me je špikalo na hanimunu,pol sem začela pol pogosto hodit lulat in čez 8 mesecev rodila Hano no sej pogosto že itak hodim lulat. Joj ko si ne upam testa narediti, ker če vem da bo negativen, bom potem ful razočarana. In kdaj so te bolečine pri tebi minile??? potem pa počakaj še kakšen teden da če si da ti bo ziher pokazalo-ampak CB(meni je baby ček vedno kasneje pokazal) minile so pa,ko so se začele slabosti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:11:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas spet sneg naletava .....ko bi en smeti dol stresal .....pa piha fuuuuuuulll .......upam,da naše sunny na primorskem ne odnese pri nas je oblačno, sicer se hoče mal sonček kazat, res paje ful mrzlo predvsem zato ker piha. Ja sunny, pa ima verjetn zdej res pravi veter dol. Pa sej na morju tudi zdele ne bi bila komaj čakam soboto ko bo sonček in 10 stopinj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:12:16
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Evo naju doma. Je pa trajalo danes. Eva je mogla še enkrat kri dat za kontrolo in je ok. Tehta že 5730g in je velika 62 . Vse je ok, ni pa bila cepljena ker mora zdravnica preverit če je dobila v MB -ju kri. Jaz sem skoraj 100% da jo je tako da če to drži bo šele pri 6 mesecih cepljena. No seveda tud za rota ni bila cepljena. Tekom tedna me pokličejo in če bo lahko bo že v torek cepljena ko morm itak Nejca peljat. Ko sva domov prišle sem jo slekla in dala v zibko in spi, čeprav je ob 7 nazadnje jedla, potem bo pa huda lakota Sedaj si grem en kapučinček narest, pa vas mal prebrat potem pa za delom. Morm stanovanje v red dati
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:13:16
|
|
|
|
Čebel@
|
2x mi je poslalo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:14:14
|
|
|
|
Urša08
|
Brkn ti opisuješ čiste znake nosečnosti vsaj pri meni je bilo tako, špikanje in utrujenost. Ta utrujenost je trajala kar tri do 4 mesece. Mislim da ni več dvoma in boste dobili
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:15:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Evo naju doma. Je pa trajalo danes. Eva je mogla še enkrat kri dat za kontrolo in je ok. Tehta že 5730g in je velika 62 . Vse je ok, ni pa bila cepljena ker mora zdravnica preverit če je dobila v MB -ju kri. Jaz sem skoraj 100% da jo je tako da če to drži bo šele pri 6 mesecih cepljena. No seveda tud za rota ni bila cepljena. Tekom tedna me pokličejo in če bo lahko bo že v torek cepljena ko morm itak Nejca peljat. Ko sva domov prišle sem jo slekla in dala v zibko in spi, čeprav je ob 7 nazadnje jedla, potem bo pa huda lakota Sedaj si grem en kapučinček narest, pa vas mal prebrat potem pa za delom. Morm stanovanje v red dati bravo korenjakinja mala oz.velika punca
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:15:46
|
|
|
|
Urša08
|
Sem včeraj poslala sms Ajvy kako so in so na žalost vse tri bolne, Tarja kuha, Tisa vnetje ušesk in učk Ajvy en milijon samo za vas tri in seveda še cel kup zate
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:15:50
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - sej js tudi komaj čakam, da bo lepše vreme in topleje. Pri nas je zdele izza oblakov končno pokukal sonček. Takole ven je fajn gledat, ko pa vidim kako piha me pa prav nič ven ne vleče.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:16:59
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem včeraj poslala sms Ajvy kako so in so na žalost vse tri bolne, Tarja kuha, Tisa vnetje ušesk in učk Ajvy en milijon samo za vas tri in seveda še cel kup zate ojoj. Ajvy - upam,da se čimprej pozdravite. urša - drugače pa je eva že prava korenjakinja.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:17:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem včeraj poslala sms Ajvy kako so in so na žalost vse tri bolne, Tarja kuha, Tisa vnetje ušesk in učk Ajvy en milijon samo za vas tri in seveda še cel kup zate boge punce ......en kup za Ajvy in princeske
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.