|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
2.3.2011 12:24:01   
brkn83
aja keksi so že pečeni, kosilo pa se tudi že kuha. Zdej grem pa mal cunje zložit, pa mogoče likalnik prižgem in polikam kar imam.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
2.3.2011 12:32:42   
sunny24
Ta mala me je skinla iz računalnika...Ena doza za odvisnico od Nodija je mogla bit! user posted image user posted image user posted image

čebela ja, morfo mam full neki pozno...bom v 24. tednu...

user posted image A katera ve, kdaj je najbpljše za 3D UZ? Se mi zdi, da bi se mogla hmali naročit...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
2.3.2011 12:34:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ta mala me je skinla iz računalnika...Ena doza za odvisnico od Nodija je mogla bit! user posted image user posted image user posted image

user posted image A katera ve, kdaj je najbpljše za 3D UZ? Se mi zdi, da bi se mogla hmali naročit...

naša odvisnica ima Nodija kar na Tvuser posted image ....meni je 3D naredila takrat kot morfologijouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
2.3.2011 12:35:01   
Čebel@
desca bo kapuser posted image sem spalnico spucala v nulouser posted image bo mislil,da bomo šli že rodituser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
2.3.2011 12:36:48   
sjmm
hojla!

dans vorkam še za včer k sm se potepala...sm zdej matrala loverja ...je že skor zdihnuuser posted image

urša...super teža!!!! bravo mami in Evica!!!user posted image user posted image user posted image

aja ..RECEPT ZA SKUTNE LUNCE AL PA RUTKE

250G PASIRANE SKUTE
250G MARGARINE..KOCKA RAME...PO ŽELJI LAHK DAŠ POL MARGARINE POL MASLA
250G MOKE + 1/4 PECILNEGA...ČE BO TESTO PACKASTO KAR DODAJ ŠE ENE 3-5 ŽLIC MOKE

ZGNETEŠ V FAJN TESTO, GLADKO, NEPACKASTO, AMPAK JE PA KR MEHKO, POČIVA POL URCE...POL PA REŽEŠ KVADRATKE, NAFILAŠ IN ZAPOGNEŠ V RUTKO AL PA KR S KOZARCEM NAPADEŠ TESO IN DOBIŠ LUNCE..STIK ROBOV FAJN PRITISNEŠ Z VILICO...ZA FILO JZ UPORABIM OD PRESADA MARMELADO ZA PEKO, KER RES NE TEČE VN AL PA LAHK KR NUTELO, ČE VAM PAŠEuser posted image

brkn....jz navijam za +, sicer so pa znaki ful očitni...user posted image user posted image

kolumbo ......super za lepotni spanec!!!!sej Jurčiju se pa vidi d rad je!!!user posted image

ajvy.....za vas bejbike pa en xxxl paket...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
2.3.2011 12:38:10   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

desca bo kapuser posted image sem spalnico spucala v nulouser posted image bo mislil,da bomo šli že rodituser posted image

vau, kok si pridna!!! sam zdej ti pa počitek predpisujemuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
2.3.2011 12:39:07   
sjmm

men je nardila 3D UZ skupaj z morfologijo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
2.3.2011 12:42:54   
sunny24
Ja, sam pri nas na Goriškem in širši okolici, nimamo 3D UZ in se morem naročit v Postojno, ki nam je najbližje...Ma, bom poklicala kr gor in se naročila...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
2.3.2011 12:43:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

vau, kok si pridna!!! sam zdej ti pa počitek predpisujemuser posted image
bom čez 1 uro počivala na ctg-juuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
2.3.2011 12:54:07   
brkn83
sem polikala dva stroja cunj, pa sem zdej čist hin. Moje počutje je res čist v k............

čebela - si bla pa res pridna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
2.3.2011 13:00:07   
Čebel@
še makarončke skuham,da bom jedla predno grem,pa pod tuš in via ZD....me pa že celo dopoldne zvija,ko grem na WC ni pa ničuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
2.3.2011 13:09:23   
sunny24
Evo, sem poslala mail v Postojno in se naročila. Zdej čakam odgovor.

čebela, fajn opravi na ctg!!! user posted image

Jst bom pa šla počasi kej skuhat...Sam se morm še odločit, al temfane bučke, krompir in kak mesek al pa porovo rižoto...

user posted image   Sej naši mulčki lahko jejo kak sojni polpet, ne?

sjmm...tebe bom pa nažicala za kak receptek...Pred časom si napisala za spomladanske zavitke in za bananin šejk,sam si talent nisem shranla oz sem si pa mi je sesulo PC. Pa za pasulj in kako zelenjavno omakico za na pašto bi tudi prosila...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
2.3.2011 13:11:34   
brkn83
sunny - ja ga lahko jedo- nik ga je že večkrat jedel.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
2.3.2011 13:20:56   
sunny24
U brkn, hvala za odgovor...Zdej jih že full cajta nisem kupla, so mi prej na bučo padli da bi Gaji lahko dala za kosilo. user posted image

O madona, sej sm pozabla, da si tudi ti ena super kuharca pa bi lahko tebe nažicala za kak receptek...user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
   [Brisano sporočilo]
2.3.2011 13:43:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
2.3.2011 13:44:09   
sjmm

Jst bom pa šla počasi kej skuhat...Sam se morm še odločit, al temfane bučke, krompir in kak mesek al pa porovo rižoto...

sjmm...tebe bom pa nažicala za kak receptek...Pred časom si napisala za spomladanske zavitke in za bananin šejk,sam si talent nisem shranla oz sem si pa mi je sesulo PC. Pa za pasulj in kako zelenjavno omakico za na pašto bi tudi prosila...

sunny ni problem...se popoldne kej zmislim...zvečer pa natipkamuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
2.3.2011 13:46:43   
sjmm
jz grem tud kuhat k fate mam za dons dost

mali še spi, mIha je napadel ananas

evo naše kosilo....rižota s porom in korenčkom in smetano

sojino zelenjavni polpetki...morm zdej hitr maso nardit( suuny...mi jih kr doma delamo in so njamsi!!!!)

pa kako solato se bo treba zmislituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
2.3.2011 13:54:17   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sunny ni problem...se popoldne kej zmislim...zvečer pa natipkamuser posted image

evo kr preci...bananin šejk....3 dcl mleka, 2 banani, žlica medu al pa žlička rjavega sladkorja, fajn je mau cimeta, lahk pa tud malo žličko unga ta pravga vanlin sladkorja, pa pol lahk dodaš stepeno smetano, al pa kako kepico sladoleda, po želji pa lahk namesto mleka uporabiš navaden jogurt al pa kefir

zvitki....jz uporabim kupljeno listnato testo v lističih...zrežem na kvadratke tam nekje 10X10 cm

nadev...čebulca, por, kitajsko ali pa navadno belo sladko zelje, nariban korenček, po želji lahk dodaš še faširano meso ali pa poparjene sojine kosmiče...sam kosmiče dodaš čist na konc, ko je ostalo že lepo mehko zdušeno, pa seveda sol, poper, pa še kaka začimba po okusu....ko se hladi ta masa lahk not vmešaš še kako žlico drobtin...pol pa lepo za veliko žlico nadeva na vsak kvadratek, ki ga zasukaš. da so špice gor, dol, levo desno, da potem s špico na noter začneš zavijanje, levo in desno pa pa š**** zavihneš proti sredini.....pol pa jih pa namakaš v stepeno jajce+malo mleka+sol in direkt v razbeljeno olje........fajn omakca za zravn ...sojina omaka+ sok limete + nasekljan svež peteršilj ali drobnjak

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
2.3.2011 13:54:37   
sjmm
user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
2.3.2011 14:17:57   
sunny24
sjmm, hvala!!! user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
2.3.2011 15:00:55   
petrušk_
hej bejbe moje...
jst glih s pregleda....vse ok...vse še zaprtouser posted image user posted image user posted image , sicer mali že trka na vrata...je čist dol zasukan, in prov tišči na maternični vrat, zato me tud tko matra vse skupi....je še vedno fantekuser posted image user posted image
mam pa 3xna dan magnezij za pit pa za vsak slučaj mam še buscopan, če bi še kej otrdevalo....
dimenzije glih taprave, tko da prov super, sm se res bala glede na moje hujšanje v zadnjem času....tko da res super.....

hej sjmm....akcija...recept za sojino zelenjavne polpetke in za rižotko....bi jst tud to kuhala....
ajvy...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brkn..čist preveč si pridna....
čebela...dobr oprav na ctg-ju
sunny....tam okrog 25 tedna je 3d, no sj ti bojo itak oni datum poslal...po mailu so kar ažurni....k boš šla na 3d palohk še k men na kofi uletišuser posted image
kolumbo...super, za spanje in počitek , sj je prov tako...jst sm dons že spet brez ostala, k sm bla pri G tacajt k je mala spančkala, zj pa akcija....mal sm vas pršla prebrat zj pa šibam sarme kuhat....tko da me dolg ne bouser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
2.3.2011 15:47:14   
Čebel@
i backuser posted image

v 20tih minutah kar sem bila na ctg-ju je zaznal 3 popadke,ampak jaz jih nisem tko da ni panikeuser posted image user posted image user posted image ......zredila sem se pol kile(v 14tih dneh)user posted image ......naredila mi je UZ-mali v nizkem štartuuser posted image user posted image user posted image ......še vedno user posted image user posted image user posted image user posted image .....kontrola drug tedenuser posted image .....sem jo pa vprašala za izcedek in je pogledala-gliviceuser posted image user posted image

mala je bila pridna v vrtcu....zjutraj ko sem jo peljala sem ji povedala da gre mami pogledat user posted image  in ko je ati prišel ponjo je takoj mu povedala da je šla mami gledat user posted image user posted image user posted image user posted image ......ko sem stopla čez vrata je gledala če bo še user posted image  prišel čez praguser posted image user posted image user posted image .....zdej se pa baše z grozdjemuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
2.3.2011 15:58:44   
sunny24
petrušk, s kje pa si ti? Če si kej tam okoli PO, komot gremo na en kofi! user posted image   Je pa odvisno, kir datum in uro mi bojo določli...Sodelavcu in njegovi punci so v PO dali 3D v nedeljo ob 19:30...user posted image

čebela, lepo za pregled in ctg!

Gremo z Gajo malo počivat, k je tečna...Rajši kot pomagat pospravit igrače, se je trmala in pol sm ji vse najljubše igrače zmetala v vrečko za smeti -za foro, da bo kej palilo...Ja itak...sweet dreams mati...user posted image user posted image user posted image   Še pomagala mi je dajat v vrečo! user posted image

Nam je pa burja poširla okna na balkonu...Tko, ene pol centima lufta je...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
2.3.2011 16:15:22   
brkn83
petrušk - danes pa sploh nisem bila nič kej pridna. Se mi itak že cel dan nič ne da.

Čebela - super za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
2.3.2011 16:17:09   
brkn83
no nama z nikom je spotoma vspelo iti še v trgovino po jogurte in sadje, pa skutko.

Aja pa na pošto sva tudi šla, tk da kolumbo danes sem ti poslala. Se opravičujem ker sem tk dolgo potrebovala, pa nikakor se nisem mogla spravit

Pri nas pa zdej rahlo naletava sneg in bova z nikom kr notri, ker zunaj piha in je mrzlo.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.