|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
2.3.2011 16:34:00   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

petrušk, s kje pa si ti? Če si kej tam okoli PO, komot gremo na en kofi! user posted image   Je pa odvisno, kir datum in uro mi bojo določli...Sodelavcu in njegovi punci so v PO dali 3D v nedeljo ob 19:30...user posted image

čebela, lepo za pregled in ctg!

Gremo z Gajo malo počivat, k je tečna...Rajši kot pomagat pospravit igrače, se je trmala in pol sm ji vse najljubše igrače zmetala v vrečko za smeti -za foro, da bo kej palilo...Ja itak...sweet dreams mati...user posted image user posted image user posted image   Še pomagala mi je dajat v vrečo! user posted image

Nam je pa burja poširla okna na balkonu...Tko, ene pol centima lufta je...user posted image user posted image user posted image

ja blizu iz cerknce, tko da  sporoč k dobiš datum pa se zmeniva za kofi

petrušk_

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
2.3.2011 16:52:32   
Katjusa
hej punce..... dons je padla prva plačauser posted image user posted image user posted image user posted image no sam si ne bom mogla nič privoščit ker smo čist zablzuliuser posted image user posted image user posted image user posted image (razn tist vikend k smo ga že plačali) moj kr naprej neki išče kaj še rabi in mi gre že mal na živce k nč ne razmišlja o položnicah..... jah ene 2 meseca še pa bo bolje po mojih predvidevanjih pač je prišla ena položnica za dobrih 400€ ki je nismo pričakovali in pozabli smo do konca januarja oddat za otroške in zdej jih ta mesec ne bo..... vedno sem dobila obvestilo, da morem oddat tokrat pa ni prišlo in sem pozabla.....

drugače smo pa vredu sam jst sem mal utrujena in komi čakam sončka tole je za znoretuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
2.3.2011 17:04:49   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

hej bejbe moje...
jst glih s pregleda....vse ok...vse še zaprtouser posted image user posted image user posted image , sicer mali že trka na vrata...je čist dol zasukan, in prov tišči na maternični vrat, zato me tud tko matra vse skupi....je še vedno fantekuser posted image user posted image
mam pa 3xna dan magnezij za pit pa za vsak slučaj mam še buscopan, če bi še kej otrdevalo....
dimenzije glih taprave, tko da prov super, sm se res bala glede na moje hujšanje v zadnjem času....tko da res super.....

hej sjmm....akcija...recept za sojino zelenjavne polpetke in za rižotko....bi jst tud to kuhala....
ajvy...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brkn..čist preveč si pridna....
čebela...dobr oprav na ctg-ju
sunny....tam okrog 25 tedna je 3d, no sj ti bojo itak oni datum poslal...po mailu so kar ažurni....k boš šla na 3d palohk še k men na kofi uletišuser posted image
kolumbo...super, za spanje in počitek , sj je prov tako...jst sm dons že spet brez ostala, k sm bla pri G tacajt k je mala spančkala, zj pa akcija....mal sm vas pršla prebrat zj pa šibam sarme kuhat....tko da me dolg ne bouser posted image user posted image user posted image

sojino-zelenjavni polpetki

eno skodelico Biotop sojinih kosmičev...preliješ z ene pol litra vrele vode in mau soli, stoji 5-10 minut, odcediš in ožmeš

prepražiš čebulico, po želji tud mau pora., mau naribanega korenja....mau ohladiš dodaš k ožetim kosmičem

bučko naribaš, soliš, naj stoji d odda vodo...pol dodaš mešanici

vse skupaj lepo zmešaš z malo soli, popra, peteršilja, dodaš jajce, če imaš veliko mase, lahko tudi 2, jz dodam še eno malo skodelico ovsenih kosmičev biotop bio linija...ponavadi ima sosed največ izbire tega, potem pa masi dodam še kako žlico drobtin in žlico kečapa, pustim stati 10 minut potem ali oblikujem polpetke in jih polagam v vroče olje ali pa oblikujem štruco in pečem z nekaj kapljami olja na peki papirju v pekaču v pečici....ene 20 minut na 180-200

rižota

prepražim por, dodam nariban korenček...potem opran riž, malce popražiš na malo vročine, da riž lepo postekleni, potem pa počasi zalivam z zelenjavno čisto juhco, lahk tud z govejo, vmes pa mešam in spet zalijem, spet mešam....da iz riža nastane fajn mehka, ne preveč suha rižotka, na koncu pa še začimbe po želji, košček masla ali pa pol dcl Mu sladke smetane..to je to

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
2.3.2011 17:08:11   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

aja keksi so že pečeni, kosilo pa se tudi že kuha. Zdej grem pa mal cunje zložit, pa mogoče likalnik prižgem in polikam kar imam.

kakšni keksi???? Mi bi tudi!!!!!!!! a je kak izi recept????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
2.3.2011 17:08:21   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

hej bejbe moje...
jst glih s pregleda....vse ok...vse še zaprtouser posted image user posted image user posted image , sicer mali že trka na vrata...je čist dol zasukan, in prov tišči na maternični vrat, zato me tud tko matra vse skupi....je še vedno fantekuser posted image user posted image
mam pa 3xna dan magnezij za pit pa za vsak slučaj mam še buscopan, če bi še kej otrdevalo....
dimenzije glih taprave, tko da prov super, sm se res bala glede na moje hujšanje v zadnjem času....tko da res super.....

hej sjmm....akcija...recept za sojino zelenjavne polpetke in za rižotko....bi jst tud to kuhala....
ajvy...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brkn..čist preveč si pridna....
čebela...dobr oprav na ctg-ju
sunny....tam okrog 25 tedna je 3d, no sj ti bojo itak oni datum poslal...po mailu so kar ažurni....k boš šla na 3d palohk še k men na kofi uletišuser posted image
kolumbo...super, za spanje in počitek , sj je prov tako...jst sm dons že spet brez ostala, k sm bla pri G tacajt k je mala spančkala, zj pa akcija....mal sm vas pršla prebrat zj pa šibam sarme kuhat....tko da me dolg ne bouser posted image user posted image user posted image

super za dober pregleduser posted image user posted image user posted image , no pa fajn d je še zmeri user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
2.3.2011 17:08:26   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

i backuser posted image

v 20tih minutah kar sem bila na ctg-ju je zaznal 3 popadke,ampak jaz jih nisem tko da ni panikeuser posted image user posted image user posted image ......zredila sem se pol kile(v 14tih dneh)user posted image ......naredila mi je UZ-mali v nizkem štartuuser posted image user posted image user posted image ......še vedno user posted image user posted image user posted image user posted image .....kontrola drug tedenuser posted image .....sem jo pa vprašala za izcedek in je pogledala-gliviceuser posted image user posted image

mala je bila pridna v vrtcu....zjutraj ko sem jo peljala sem ji povedala da gre mami pogledat user posted image  in ko je ati prišel ponjo je takoj mu povedala da je šla mami gledat user posted image user posted image user posted image user posted image ......ko sem stopla čez vrata je gledala če bo še user posted image  prišel čez praguser posted image user posted image user posted image .....zdej se pa baše z grozdjemuser posted image

super za vašega user posted image user posted image ..očitno bo še malček počakal...zdej smo pa že vsi nestrpniuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
2.3.2011 17:11:14   
sjmm
jz sm dons naspidirana...sm že čist kuhno spedenala..cote vse zlikane in že na svojem mestu, zdele me pa mika al neki spečt al pa po kuhni po tleh pomit...no, mogoče celo oboje...jao jao...se vidi d prihaja najljubši in najprijaznejši obisk meseca...buuu

Maj spet s strelo na pohodu, dons že drugič...včas mi gre mau na jetra

moj je čist neki zabluzen...se mi zdi d bo šeu še koga nabutat dons k ga vlečejo z unim denarjem...pri nas pa položnce že iz vseh predalov letijo..šit so tile cajti, res...še HB za naše mulčkeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
2.3.2011 17:36:16   
Čebel@
katjuša......se te bere tko kot bi bila malo slabe voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm......vav čist si pridna,naspidiranauser posted image user posted image user posted image ...sej bojo spet lepši časi za €user posted image user posted image user posted image user posted image

s Hano sva bili že pod tušem...sva umili laske-pogumna punca fulluser posted image user posted image user posted image ....sem ji pa umila glavo z mustelo ker so se ji začele delat temencauser posted image ....upam,da bo šlo doluser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
2.3.2011 17:37:21   
Čebel@
petrušk......super da je bilo na pregledu vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
2.3.2011 17:39:56   
Čebel@
jaz moram pa še kuhinjo in kopalnico v red dat,ampak danes se mi ne da večuser posted image ....jutriuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
2.3.2011 17:47:50   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

aja keksi so že pečeni, kosilo pa se tudi že kuha. Zdej grem pa mal cunje zložit, pa mogoče likalnik prižgem in polikam kar imam.

Ja ful enostavni keksi, ki jih pa vsi obožujemo:

recept:
250g kosmičev (ovsenih) ali pa kakšnih drugih
100g kokosove moke
150 g masla
150 g rjavega sladkorja
250 g moke
2 jajci
3 žlice mleka
1 pecilni prašek
1 vanili sladkor
malo ruma
2 žlici kakava

Vse skupaj zmešaš in oblikuješ kroglice, ter jih spečeš in to je to

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
2.3.2011 17:57:26   
brkn83
vse kr nekaj delate, js pa popoldan nisem čist nič naredila.

Danes bom edino še niku večerjo naredila, pa ga spat dala. POtem pa grem še kr js pod tuš in v postlo. Moj itak ful pozno pride.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
2.3.2011 18:32:13   
brkn83
js pa zdej mal po netu brskam in iščem kakšno idejo za mal ureditev okolice, pa seveda za ureditev vrta. Ko smo "urejali" (še ni končano), smo prestavljali vrt in bi zdej rada ga mal bolj lepo uredila. Predvsem okoli postavili probnike, pa mogoče kakšno leto leseno ograjo, takšno bolj nizko, aja pa na vrtu bi si rada uredila eno gredo z začimbami.....................pa ne najdem nič kaj dobrih fotografij. A ma katera kakšno idejo, kje bi lahko kaj našla.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
2.3.2011 19:12:44   
Čebel@

js pa zdej mal po netu brskam in iščem kakšno idejo za mal ureditev okolice, pa seveda za ureditev vrta. Ko smo "urejali" (še ni končano), smo prestavljali vrt in bi zdej rada ga mal bolj lepo uredila. Predvsem okoli postavili probnike, pa mogoče kakšno leto leseno ograjo, takšno bolj nizko, aja pa na vrtu bi si rada uredila eno gredo z začimbami.....................pa ne najdem nič kaj dobrih fotografij. A ma katera kakšno idejo, kje bi lahko kaj našla.
vtipkaj v gogla vrt in daj slike in ti bo svašta pokazalouser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
2.3.2011 19:13:31   
Čebel@
mala v posteljiuser posted image user posted image user posted image .....jaz pa še en kakavček spijemuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
2.3.2011 19:17:33   
Čebel@

vtipkaj v gogla vrt in daj slike in ti bo svašta pokazalouser posted image
pa še vrt z zelenjavo vtipkaj-ti tudi lepe fotke najdeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
2.3.2011 19:20:19   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Ja ful enostavni keksi, ki jih pa vsi obožujemo:

recept:
250g kosmičev (ovsenih) ali pa kakšnih drugih
100g kokosove moke
150 g masla
150 g rjavega sladkorja
250 g moke
2 jajci
3 žlice mleka
1 pecilni prašek
1 vanili sladkor
malo ruma
2 žlici kakava

Vse skupaj zmešaš in oblikuješ kroglice, ter jih spečeš in to je to

HVALA!!!!!!FUL DOBR IN SIMPL!!!BOMO KR JU3 SPROBAL!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
2.3.2011 19:42:00   
brkn83
čebela - hvala za info.

sjmm - malenkost. Js večkrat naredim te kekse ker so res hitro narejeni.

Nik spi, js pa se še kr ne morem spraviti v postlo.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
2.3.2011 20:01:29   
Čebel@
zgaga me pečeuser posted image .....grem kar v posteljouser posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
2.3.2011 20:11:57   
brkn83

zgaga me pečeuser posted image .....grem kar v posteljouser posted image user posted image

ojoj boga. Nja ti hitro mine. Lahko noč- in naj bo čimmanj odhodov na wc.

Js sempa prej en kapučin spila, pa mi je zdej ful slabo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
2.3.2011 20:23:01   
TAMIKA3

http://dominvrt.si/

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
2.3.2011 20:27:43   
TAMIKA3
čer user posted image
user posted image user posted image spita, user posted image user posted image imata še pohode user posted image user posted image , ati gleda fuzbal, mami pa na netu visi user posted image user posted image ... me pa čaka še kuhinja za pospravit, potem pa tuš in postelja ... danes verjetno giro odpade, ker sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... mam že vrh glave zimo user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
2.3.2011 20:31:34   
brkn83
tamika - sem gledala to spletno strn, pa ni nič kaj pametnih slik. Sej mi je stric google zdej nekaj našel. Bomo videli, kako bomo izpeljali vse skupaj. Upam, da bo uspelo, tako kot si bom zamislila. Moram pa še letos mal okolico zasaditi, kakšen drevešček, pa nekaj grmičkov in bo.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
2.3.2011 20:32:32   
brkn83
moj mož končno prišel domov, tk da grempočasi pod tuš in potem proti postelji,

Lep preostanek veečra vam želim.

Lahko noč.user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
2.3.2011 21:00:26   
TAMIKA3
LAHKO IN DOLGO NOČ

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.