Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 10:55:54
|
|
|
|
TAMIKA3
|
ZA MAMICO BOMA2
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 11:18:36
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Pismo, spet sneži. Dost mam že te zime! Aleks je v vrtcu, sicer je spet neki cartast, očitno bo spet bolan al kaj (sam takrat se carta po cel popoldan). Ah ja. Pri naju bo danes špargljeva juhica, krompir v kosih z ohrovtom in govedina. Čvekice fajn kofetkajte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 11:30:58
|
|
|
|
brkn83
|
žiga - od od nas vse najboljše in najlepše. Želimo ti čim lepše otroštvo. Pri nas pa bo danes kr puranji zrezek na žaru in šobska solata, pa kruh. Druga se mi ne da delat. Tamika - ja sicer sem že konec, sam mentorju vedno nekaj ne paše in je potrebno potem popravljati in dodajati.Pa mi že to pošteno najedda živce.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 14:40:26
|
|
|
|
brkn83
|
vidim, da danes pa res ni nikjer nobene. Kosilo sem naredila in se tudi najedla. Zdej pa dnevno pospravim na hitrro - namreč moje knjige in zapiske za magistrsko nalogo. Imam pravo bombo po dnevni. Potem pa skočim po nika v varstvo, in delat....................tako da se mogoče tipkamo še kaj zvečer, drugače pa jutri. Lep popoldan.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 15:34:37
|
|
|
|
petrušk_
|
helouuuuuuuuuuu prva kofetkarca na raportu :)))) blo je super, kolumbo pa sjmm....sm itak že spoznala pa sta d best...... urša pa birdy pa tud ni za komentirat...itak čvekale kt bi se že 100 let poznale..... kolumbo in birdy še enkrat TENKJU VERIMAČ za cunceeeeeeeeeeeeeee....zj sm pa res založena za en cajt....sam še kej bl toplga pa par malenkosti kupm pa smo zmagal.... zj se pa začne prijetnejši del - pranje in sortiranje cunc...to je res lušno delo komi čakam na nasledn kofi brejk.....k sm res uživala.... čebela...škoda da te ni blo.... brkn....pridna spet na ful....pa dj pejt že po CB K nas bo raznesl od firbčnosti sazi....tud lušna sam je mogla hitr uidt
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 15:38:00
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 kaj danes pa ni nikjer nobene????? hej bejb....kako si ti? long time no read povej mal kaj tolk zapolnjuje tvoje dneve??!!!??
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 17:03:41
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk in ostale....super da ste uživale v klepetu kosilo uspelo v nulo mož zelo pohvalil ......prejle sem pa zlikala en kupček cunj,ki so me vstrajno čakale,tko da imam do nadaljnega mir ......zlikala sem tudi posteljnino za zibko,ati jo je oblekel,tko da že lepo čaka na .....mi je pa kar toplo pri ,ker si je Hana zapomnila kako bo bratcu ime-sicer mu reče Gaj,ampak ok s Hanči greva večerjat in pod tuš lep preostanek popoldneva oz. večer
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 18:07:08
|
|
|
|
sjmm
|
DAN! kofetkanje itak super truper!!!!!!!!! vas je blo lepo videt bejbe, še lepš pa Levčka, Evico in Jurčka pomečkat...sm čist medena domov prdrsala..ja...petrušk..ful tenx k si bla moj taxi doma je blo vse pod kontrolo, sam Maj me je bil toook vesel d sm se kr topila, pol sem juhco pohamsala, dala majkija spat, pa sva dršnila v hipersoseda, Miha in Jan sta bla pa varuške...pa sploh ni blo težko k je blo tok novih risank za videt...urša...ful hvala...se ti kej oddolžim ob priliki tko d zaloge nafilane, pol smo pa kr tortilje nafilal, pa skledo solate, zdej so pa jabolka in grozdje zobali..zvečer pa bodo krofki..so imel glih 6 v paketu no, zdej me pa papirji čakajo, pa majki gre pod tuš...tak d dela ne zmanjka čebelcv...super za likanje in nakup, pa d imaš zdej še zibelko ready tamika...lepo te je brat!!!sam d ste ok!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 19:06:57
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas mir in tišina .....za večerjo je imela kruh z margarino in medom-je full pojedla ......pod tušem itak uživala ....skos poje Babico Zimo in Ringaraja ......a ima katera celo besedilo za Babica Zima .....zdej greva še midva večerjat in v posteljo-včeraj sva mela orto romantikuš večer po nevem kokem času lep večer in lahko noč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 20:02:48
|
|
|
|
TAMIKA3
|
BABICA ZIMA Babica zima z belo glavo kima, kdor obleke nima, naj pri meni se zglasi, takoj po meri jo dobi. Siva rogovila se je oglasila. Milo je prosila, bel klobuček rada bi in haljico na gumbe tri!
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 20:15:07
|
|
|
|
brkn83
|
Čer bejbe. Sem ful vesela , da ste se lepo načvekale. No drugič pa lahk kakšno srečanje naredite vsaj v Ljubljani, da bi še js prišla . Ker na druge itak pozabite, ki smo od mal dlje Petrušk - pa ne da se mi sploh v trgovino hoditi, da bi ga kupila. Bom kr počakala čez vikend še, ker če pa zdej čez ta vikend ne bo nič, potem pa bom res mogla iti kupit. Potem bo pa že izostanek dveh . Čeprav sem kr precej utrujena, me druga nič ne matra. Aja pa nizek pritisk imam in se mi kr skoz drema.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 20:15:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 BABICA ZIMA Babica zima z belo glavo kima, kdor obleke nima, naj pri meni se zglasi, takoj po meri jo dobi. Siva rogovila se je oglasila. Milo je prosila, bel klobuček rada bi in haljico na gumbe tri! o hvala ti .......bom vsaj prav pela
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.3.2011 20:16:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 20:17:24
|
|
|
|
sjmm
|
čebelc@... za malo pevko!!! brkn...no, ti opisuješ take znake k so se mene lotevali glih 4x...pa smo vsakič čez 9 mesecev enga dobili
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 20:46:22
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelc@... za malo pevko!!! brkn...no, ti opisuješ take znake k so se mene lotevali glih 4x...pa smo vsakič čez 9 mesecev enga dobili sj mm- zdej sem se pa prav nasmejala, ko semtole prebrala. Sej tudi js se ne bom pritoževala, če bo tako,........še posebej če bi mi kdo rekel, da bom imela punčko.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 20:50:06
|
|
|
|
Urša08
|
čer Punce hvala vam za tako lep dan, res sem vesela da smo se najdle februarčice 2009 Petrušk sem zelo vesela da sem te uspela spoznati, si tako simpatična punca, ki prav izžareva pozitivno energijo Petrušk in Birdy še enkrat hvala za cunce Sjmm tebe morm pa še enkrat nafehtat za recept za te čudovite rutice odlične so Pri nas so 4 že v deželi sanj samo jaz še bluzim tuki Nejc in Žiga uživala v vrtcu, nobene krizice. Popoldan je itak minil kot bi mignil, mal igranja, pa je že večer. Jutri zjutraj ima pa Eva posvetovalnico in cepljenje tako da se malce kasneje javim . Sem pa jaz tudi nekam utrujena samo ne vem od česa grem čajček popit na kavčka pa mogoče hausa pogledat nočka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 20:51:02
|
|
|
|
Urša08
|
Brkn navijam za punčko ampak tud če bo fantek bo super, mogoče bo pa tretja punčka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 21:04:53
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Brkn navijam za punčko ampak tud če bo fantek bo super, mogoče bo pa tretja punčka itak je vseeno, važno je samo to da je zdrav. Mi ni nič druga bolj pomembno. Sam ene skrite želje so pa vseeno
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 21:27:55
|
|
|
|
brkn83
|
grem js počasi pod tuš in spat, ker vidim da ni nikjer nobene Lahko noč
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 22:04:23
|
|
|
|
sjmm
|
čer! dons je Maj doktoriral v dolžini uspavanja, nazadnje sm mogla kr huda bit in mu povedat, da bo kr sam zaspal, če bo take pokal...sva se dons mau manj vidla, pa je zgleda hotel vse not prinest in je skakal po meni k odtrgan nč...grem tud jz mau kavč speglat...NOČKO!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 1.3.2011 23:03:39
|
|
|
|
SURF
|
Čer ... Hvala,hvala vam za čestitke ob rojstnem dnevu moje čmrlike ..... Bolj malo se javljam,no pa to tako veste....kr skozi je gužva...delam v salonu,izpite še kar počasi vlečem.....enega.....pa dolgo nič......pa nič........pa zopet enega tudi to se bo kmalu poznalo si dvigam moralo..... kok je meni manjkalo,da sem šla med ljudi....se mi zdi da sem prav zakrnela doma...sem se čisto izgubila....sedaj pa sem zopet v družbi s tisto tapravo jaz čeprav tale službica samo za kratek čas...ker imamo doma kar nekaj projektov....Imamo novega družinskega člana,kužota....Ga naša madam tako komandira,si punči misli da ga lohka pošlje spat (v hiško) in potem v naslednji sekundi bi že moral nazaj ven,mu ritko suče in ga obrača kam bi moral iti...se cufata za lopato....pa tudi cartata se....pa tudi kak jok je kdaj...mladiček je še razigran,skače in grizlja....ampak se ujamemo...je zelo dojemljiv in poslušen..tako,da gre v pravo smer.......... Malo si zopet lišpava stanovanje....vsake toliko me prime in imam ideje in potem je tako fajn ko so nared Poroka....jojmene....nič še zares ne dogaja....nekaj informacij takole sproti...moj kr zagnan..ne morem verjet....se informira in zanima...sva rekla da po rojstnem dnevu od tamale pa začneva...no sedaj je prišel tisti čas...no edino za prstane je že fiksno ...... Punce moje drage,sj sm kr nekaj prebrala...pa je toliko za pokomentirat,ura pa tudi že pozna.....mejte se še naprej lepo,pazite nase in na svoje... Ajvy-..........mislim nate....tudi js vem,da si močna in da boš ti tole porihtala tako kot si boš zamislila da bi blo ok...prav gotovo....večkrat pomislim nate .... Kolumbo-madonca kakšna usklajenost všeč mi je Brkn-noseča si Majcyh-ajde...js čakam sms ,da skočim do stropa Punce moje,lahko noč............
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 6:30:28
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 6:36:05
|
|
|
|
Čebel@
|
ati in Hana sta super spala,jaz sem šla po moje 100x na WC.....2x sem se preoblekla,ker sem bila čisto premočena .....ampak važno,da lahko diham kosilo:verjetno kar omakica in makarončki bova z ločeno jedla,ker grem jaz prej od doma,predno on pride.....moram it še vodo v laboratorij dat in pa na CTG salt....katero pasmo ste pa vzeli?.....super,da se Pati in tko fajn razumeta .....kar še malo čaki na sms
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 7:16:08
|
|
|
|
Čebel@
|
ELIZABETA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!! BARBARAGS samo zate:
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 9:31:23
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ELIZABETA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!! BARBARAGS samo zate: vse naj naj in čim lepše otroštvo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.