|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
1.3.2011 10:55:54   
TAMIKA3
ZA MAMICO BOMA2

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 951
1.3.2011 11:18:36   
Pikica_82
Dan. Pismo, spet sneži. Dost mam že te zime!
Aleks je v vrtcu, sicer je spet neki cartast, očitno bo spet bolan al kaj (sam takrat se carta po cel popoldan). Ah ja.

Pri naju bo danes špargljeva juhica, krompir v kosih z ohrovtom in govedina.

Čvekice fajn kofetkajte user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 952
1.3.2011 11:30:58   
brkn83
žiga - od od nas vse najboljše in najlepše. Želimo ti čim lepše otroštvo.

Pri nas pa bo danes kr puranji zrezek na žaru in šobska solata, pa kruh. Druga se mi ne da delat.

Tamika - ja sicer sem že konec, sam mentorju vedno nekaj ne paše in je potrebno potem popravljati in dodajati.Pa mi že to pošteno najedda živce.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 953
1.3.2011 14:40:26   
brkn83
vidim, da danes pa res ni nikjer nobene.

Kosilo sem naredila in se tudi najedla. Zdej pa dnevno pospravim na hitrro - namreč moje knjige in zapiske za magistrsko nalogo. Imam pravo bombo po dnevni.

Potem pa skočim po nika v varstvo, in delat....................tako da se mogoče tipkamo še kaj zvečer, drugače pa jutri.

Lep popoldan.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 954
1.3.2011 15:34:37   
petrušk_
helouuuuuuuuuuu

prva kofetkarca na raportu :))))
blo je super, kolumbo pa sjmm....sm itak že spoznala pa sta d best......
urša pa birdy pa tud ni za komentirat...itak čvekale kt bi se že 100 let poznale.....
kolumbo in birdy še enkrat TENKJU VERIMAČ za cunceeeeeeeeeeeeeee....zj sm pa res založena za en cajt....sam še kej bl toplga pa par malenkosti kupm pa smo zmagal....
zj se pa začne prijetnejši del - pranje in sortiranje cunc...to je res lušno delo

komi čakam na nasledn kofi brejk.....k sm res uživala....

čebela...škoda da te ni blo....
brkn....pridna spet na ful....pa dj pejt že po CB K nas bo raznesl od firbčnostiuser posted image user posted image user posted image
sazi....tud lušna sam je mogla hitr uidt

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 955
1.3.2011 15:38:00   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

kaj danes pa ni nikjer nobene?????
user posted image

hej bejb....kako si ti? long time no readuser posted image user posted image
povej mal kaj tolk zapolnjuje tvoje dneve??!!!??

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 956
1.3.2011 17:03:41   
Čebel@
petrušk in ostale....super da ste uživale v klepetuuser posted image user posted image user posted image

kosilo uspelo v nulouser posted image user posted image user posted image mož zelo pohvaliluser posted image user posted image ......prejle sem pa zlikala en kupček cunj,ki so me vstrajno čakale,tko da imam do nadaljnega miruser posted image user posted image user posted image ......zlikala sem tudi posteljnino za zibko,ati jo je oblekel,tko da že lepo čaka na user posted image user posted image user posted image user posted image .....mi je pa kar toplo pri user posted image ,ker si je Hana zapomnila kako bo bratcu ime-sicer mu reče Gaj,ampak okuser posted image user posted image

s Hanči greva večerjat in pod tuš

lep preostanek popoldneva oz. večer  

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 957
1.3.2011 18:07:08   
sjmm
DAN!

kofetkanje itak super truper!!!!!!!!! vas je blo lepo videt bejbe, še lepš pa Levčka, Evico in Jurčka pomečkat...sm čist medena domov prdrsala..ja...petrušk..ful tenx k si bla moj taxiuser posted image user posted image

doma je blo vse pod kontrolo, sam Maj me je bil toook vesel d sm se kr topila, pol sem juhco pohamsala, dala majkija spat, pa sva dršnila v hipersoseda, Miha in Jan sta bla pa varuške...pa sploh ni blo težko k je blo tok novih risank za videt...urša...ful hvala...se ti kej oddolžim ob prilikiuser posted image user posted image

tko d zaloge nafilane, pol smo pa kr tortilje nafilal, pa skledo solate, zdej so pa jabolka in grozdje zobali..zvečer pa bodo krofki..so imel glih 6 v paketuuser posted image

no, zdej me pa papirji čakajo, pa majki gre pod tuš...tak d dela ne zmanjkauser posted image

čebelcv...super za likanje in nakup, pa d imaš zdej še zibelko ready user posted image user posted image user posted image

tamika...lepo te je brat!!!sam d ste ok!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 958
1.3.2011 19:06:57   
Čebel@
pri nas mir in tišinauser posted image .....za večerjo je imela kruh z margarino in medom-je full pojedlauser posted image user posted image user posted image ......pod tušem itak uživalauser posted image user posted image user posted image ....skos poje Babico Zimo in Ringarajauser posted image user posted image user posted image user posted image ......a ima katera celo besedilo za Babica Zimauser posted image .....zdej greva še midva večerjat in v posteljo-včeraj sva mela orto romantikuš večer po nevem kokem časuuser posted image user posted image user posted image

lep večer in lahko nočuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 959
1.3.2011 20:02:48   
TAMIKA3
BABICA ZIMA

Babica zima z belo glavo kima,
kdor obleke nima,
naj pri meni se zglasi,
takoj po meri jo dobi.

Siva rogovila
se je oglasila.
Milo je prosila,
bel klobuček rada bi
in haljico na gumbe tri!

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 960
1.3.2011 20:15:07   
brkn83
Čer bejbe.

Sem ful veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ste se lepo načvekale. No drugič pa lahk kakšno srečanje naredite vsaj v Ljubljani, da bi še js prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ker na druge itak pozabite, ki smo od mal dljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk - pa ne da se mi sploh v trgovino hoditi, da bi ga kupila. Bom kr počakala čez vikend še, ker če pa zdej čez ta vikend ne bo nič, potem pa bom res mogla iti kupit. Potem bo pa že izostanek dveh user posted image . Čeprav sem kr precej utrujena, me druga nič ne matra. Aja pa nizek pritisk imam in se mi kr skoz drema.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 961
1.3.2011 20:15:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

BABICA ZIMA

Babica zima z belo glavo kima,
kdor obleke nima,
naj pri meni se zglasi,
takoj po meri jo dobi.

Siva rogovila
se je oglasila.
Milo je prosila,
bel klobuček rada bi
in haljico na gumbe tri!

o hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......bom vsaj prav pelauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 962
   [Brisano sporočilo]
1.3.2011 20:16:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 963
1.3.2011 20:17:24   
sjmm
čebelc@...user posted image user posted image user posted image za malo pevko!!!

brkn...no, ti opisuješ take znake k so se mene lotevali glih 4x...pa smo vsakič čez 9 mesecev enga user posted image dobiliuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 964
1.3.2011 20:46:22   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebelc@...user posted image user posted image user posted image za malo pevko!!!

brkn...no, ti opisuješ take znake k so se mene lotevali glih 4x...pa smo vsakič čez 9 mesecev enga user posted image dobiliuser posted image user posted image

sj mm- zdej sem se pa prav nasmejala, ko semtole prebrala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej tudi js se ne bom pritoževala, če bo tako,........še posebej če bi mi kdo rekel, da bom imela punčko.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 965
1.3.2011 20:50:06   
Urša08
čer

Punce hvala vam za tako lep dan, res sem vesela da smo se najdle februarčice 2009 user posted image user posted image user posted image user posted image Petrušk sem zelo vesela da sem te uspela spoznati, si tako simpatična punca, ki prav izžareva pozitivno energijouser posted image
Petrušk in Birdy še enkrat hvala za cunce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sjmm tebe morm pa še enkrat nafehtat za recept za te čudovite rutice user posted image user posted image user posted image odlične so user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas so 4 že v deželi sanj samo jaz še bluzim tuki user posted image user posted image user posted image Nejc in Žiga uživala v vrtcu, nobene krizice. Popoldan je itak minil kot bi mignil, mal igranja, pa je že večer. Jutri zjutraj ima pa Eva posvetovalnico in cepljenje tako da se malce kasneje javimuser posted image .

Sem pa jaz tudi nekam utrujena samo ne vem od česauser posted image

grem čajček popit na kavčka pa mogoče hausa pogledat

nočka

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 966
1.3.2011 20:51:02   
Urša08
Brkn navijam za punčko ampak tud če bo fantek bo super, mogoče bo pa tretja punčka user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 967
1.3.2011 21:04:53   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Brkn navijam za punčko ampak tud če bo fantek bo super, mogoče bo pa tretja punčka user posted image

itak je vseeno, važno je samo to da jeuser posted image  zdrav. Mi ni nič druga bolj pomembno. Sam ene skrite želje so pa vseeno

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 968
1.3.2011 21:27:55   
brkn83
grem js počasi pod tuš in spat, ker vidim da ni nikjer nobene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 969
1.3.2011 22:04:23   
sjmm
čer!

dons je Maj doktoriral v dolžini uspavanja, nazadnje sm mogla kr huda bit in mu povedat, da bo kr sam zaspal, če bo take pokal...sva se dons mau manj vidla, pa je zgleda hotel vse not prinest in je skakal po meni k odtrganuser posted image user posted image

nč...grem tud jz mau kavč speglat...NOČKO!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 970
1.3.2011 23:03:39   
SURF
Čeruser posted image ...

Hvala,hvala vam za čestitke ob rojstnem dnevu moje čmrlikeuser posted image .....
Bolj malo se javljam,no pa to tako veste....kr skozi je gužva...delam v salonu,izpite še kar počasi vlečem.....enega.....pa dolgo nič......pa nič........pa zopet enegauser posted image tudi to se bo kmalu poznalo si dvigam moralo.....user posted image kok je meni manjkalo,da sem šla med ljudi....se mi zdi da sem prav zakrnela doma...sem se čisto izgubila....sedaj pa sem zopet v družbi s tisto tapravo jazuser posted image čeprav tale službica samo za kratek čas...ker imamo doma kar nekaj projektov....Imamo novega družinskega člana,kužota....Ga naša madam tako komandira,si punči misli da ga lohka pošlje spat (v hiško) in potem v naslednji sekundi bi že moral nazaj ven,mu ritko suče in ga obrača kam bi moral iti...se cufata za lopato....pa tudi cartata se....pa tudi kak jok je kdaj...mladiček je še razigran,skače in grizlja....ampak se ujamemo...je zelo dojemljiv in poslušen..tako,da gre v pravo smer..........
Malo si zopet lišpava stanovanje....vsake toliko me prime in imam ideje in potem je tako fajn ko so nareduser posted image
Poroka....jojmene....nič še zares ne dogaja....nekaj informacij takole sproti...moj kr zagnan..ne morem verjet....se informira in zanima...sva rekla da po rojstnem dnevu od tamale pa začneva...no sedaj je prišel tisti čas...no edino za prstane je že fiksnouser posted image ......

Punce moje drage,sj sm kr nekaj prebrala...pa je toliko za pokomentirat,ura pa tudi že pozna.....mejte se še naprej lepo,pazite nase in na svoje...
Ajvy-..........mislim nate....tudi js vem,da si močna in da boš ti tole porihtala tako kot si boš zamislila da bi blo ok...prav gotovo....večkrat pomislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Kolumbo-madonca kakšna usklajenostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image všeč mi jeuser posted image
Brkn-noseča siuser posted image
Majcyh-ajde...js čakam sms ,da skočim do stropauser posted image

Punce moje,lahko noč............

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 971
2.3.2011 6:30:28   
Čebel@
jutro

user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 972
2.3.2011 6:36:05   
Čebel@
ati in Hana sta super spala,jaz sem šla po moje 100x na WC.....2x sem se preoblekla,ker sem bila čisto premočenauser posted image .....ampak važno,da lahko dihamuser posted image user posted image

kosilo:verjetno kar omakica in makarončkiuser posted image

bova z user posted image  ločeno jedla,ker grem jaz prej od doma,predno on pride.....moram it še vodo v laboratorij dat in pa na CTGuser posted image

salt....katero pasmo ste pa vzeli?.....super,da se Pati in user posted image  tko fajn razumetauser posted image user posted image user posted image .....kar še malo čaki na smsuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 973
2.3.2011 7:16:08   
Čebel@
ELIZABETA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!

user posted image

BARBARAGS samo zate:

user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 974
2.3.2011 9:31:23   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ELIZABETA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!

user posted image

BARBARAGS samo zate:

user posted image

vse naj naj in čim lepše otroštvo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.