|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
2.3.2011 9:37:22   
Čebel@
no kje ste-jaz sem že bila na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn.....jutrouser posted image

urša..dober opravita v posvetovalniciuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 976
2.3.2011 9:50:07   
brkn83
jutro

Danes sem kr malo bolj pozna, je bilo potrebnega malo dodatnega počitka, pa še vseen ga je premalo, ker sem že vedno ful utrujena.

salt -lepo da si se oglasila- Drugače pa ne vem če sem noseča ali ne. Bodo naslednji teden bolj jasni podatki.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 977
2.3.2011 9:50:39   
brkn83
čebela - jutro??? Kako si kaj???

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 978
2.3.2011 9:52:00   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

no kje ste-jaz sem že bila na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak se ti da že tk zgodaj na kavico, men se še gledat ne lubi, pa dabi se preoblekla..................in se kam odpravila pa tudi ne-

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 979
2.3.2011 9:54:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

fruštkamuser posted image user posted image .....drugače pa zaenkrat polna energijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 980
2.3.2011 9:55:24   
brkn83

fruštkamuser posted image user posted image .....drugače pa zaenkrat polna energijeuser posted image user posted image user posted image

dober tek. O blagor tebi, a lahk pridem k tebi, da mi odstopiš malo energije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 981
2.3.2011 9:57:03   
Čebel@

kak se ti da že tk zgodaj na kavico, men se še gledat ne lubi, pa dabi se preoblekla..................in se kam odpravila pa tudi ne-
ob 8.00 oddam Hano v vrtec in pol se z eno mamico dobiva na kavici....ej meni je tale tvoja utrujenost tudi malo sumljiva,ker ti si vedno polna energijeuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 982
2.3.2011 9:57:47   
Čebel@

dober tek. O blagor tebi, a lahk pridem k tebi, da mi odstopiš malo energije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
valda pridiuser posted image user posted image user posted image ......lahko imaš pa danes dan za počivanje-škodovalo ti nebiuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 983
2.3.2011 10:00:35   
brkn83

ob 8.00 oddam Hano v vrtec in pol se z eno mamico dobiva na kavici....ej meni je tale tvoja utrujenost tudi malo sumljiva,ker ti si vedno polna energijeuser posted image

aja poteem to itak spotoma narediš.

Ja meni gre tale utrujenost že prav malo na živce in upam, da je kmalu ne bo več. Ker sem res čist hin.
Nič ne bo z dnevom z apočivanje več, ker imam kr nekaj dela danes, poleg tega sva pa popoldan z nikom sama, ker gre ati na tekmo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 984
2.3.2011 10:01:51   
brkn83
v spodnjem delu trebuha, oz- res čist spodaj me kr naprej nekaj špika iin čutim rahlo bolečino. A se kateri kaj sanja kaj bi lahko bilo, oz. kaj naj naredim da mine.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 985
2.3.2011 10:02:42   
Čebel@

aja poteem to itak spotoma narediš.

Ja meni gre tale utrujenost že prav malo na živce in upam, da je kmalu ne bo več. Ker sem res čist hin.
Nič ne bo z dnevom z apočivanje več, ker imam kr nekaj dela danes, poleg tega sva pa popoldan z nikom sama, ker gre ati na tekmo.
spotoma visim na kavi 1,5huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam,da se ti energija kmalu povrneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 986
2.3.2011 10:03:57   
Čebel@

v spodnjem delu trebuha, oz- res čist spodaj me kr naprej nekaj špika iin čutim rahlo bolečino. A se kateri kaj sanja kaj bi lahko bilo, oz. kaj naj naredim da mine.
khmuser posted image .....tko me je špikalo na hanimunu,pol sem začela pol pogosto hodit lulat in čez 8 mesecev rodila Hanouser posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 987
2.3.2011 10:08:21   
brkn83

khmuser posted image .....tko me je špikalo na hanimunu,pol sem začela pol pogosto hodit lulat in čez 8 mesecev rodila Hanouser posted image user posted image

no sej pogosto že itak hodim lulat. Joj ko si ne upam testa narediti,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker če vem da bo negativen, bom potem ful razočarana.

In kdaj so te bolečine pri tebi minile???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 988
2.3.2011 10:08:23   
Čebel@
pri nas spet sneg naletavauser posted image .....ko bi en smeti dol stresaluser posted image user posted image user posted image .....pa piha fuuuuuuullluser posted image .......upam,da naše sunny na primorskem ne odneseuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 989
2.3.2011 10:09:35   
brkn83

pri nas spet sneg naletavauser posted image .....ko bi en smeti dol stresaluser posted image user posted image user posted image .....pa piha fuuuuuuullluser posted image .......upam,da naše sunny na primorskem ne odneseuser posted image

pri nas je oblačno, sicer se hoče mal sonček kazat, res paje ful mrzlo predvsem zato ker piha.

Ja sunny, pa ima verjetn zdej res pravi veter dol. Pa sej na morju tudi zdele ne bi bila

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 990
2.3.2011 10:10:09   
Čebel@

no sej pogosto že itak hodim lulat. Joj ko si ne upam testa narediti,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker če vem da bo negativen, bom potem ful razočarana.

In kdaj so te bolečine pri tebi minile???
potem pa počakaj še kakšen teden da če si user posted image  da ti bo ziher pokazalo-ampak CB(meni je baby ček vedno kasneje pokazal)

minile so pa,ko so se začele slabostiuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 991
2.3.2011 10:11:55   
Čebel@

pri nas je oblačno, sicer se hoče mal sonček kazat, res paje ful mrzlo predvsem zato ker piha.

Ja sunny, pa ima verjetn zdej res pravi veter dol. Pa sej na morju tudi zdele ne bi bila
komaj čakam soboto ko bo sonček in 10 stopinjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 992
2.3.2011 10:12:16   
Urša08
jutro

Evo naju doma. Je pa trajalo danes. Eva je mogla še enkrat kri dat za kontrolo in je ok. Tehta že 5730g in je velika 62 user posted image . Vse je ok, ni pa bila cepljena ker mora zdravnica preverit če je dobila v MB -ju kri. Jaz sem skoraj 100% da jo je tako da če to drži bo šele pri 6 mesecih cepljena. No seveda tud za rota ni bila cepljena. Tekom tedna me pokličejo in če bo lahko bo že v torek cepljena ko morm itak Nejca peljat.
Ko sva domov prišle sem jo slekla in dala v zibko in spi, čeprav je ob 7 nazadnje jedla, potem bo pa huda lakotauser posted image user posted image user posted image

Sedaj si grem en kapučinček narest, pa vas mal prebrat potem pa za delom. Morm stanovanje v red datiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 993
2.3.2011 10:13:16   
Čebel@
2x mi je poslalouser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 994
2.3.2011 10:14:14   
Urša08
Brkn ti opisuješ čiste znake nosečnosti vsaj pri meni je bilo tako, špikanje in utrujenost. Ta utrujenost je trajala kar tri do 4 mesece. Mislim da ni več dvoma in boste dobiliuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 995
2.3.2011 10:15:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Evo naju doma. Je pa trajalo danes. Eva je mogla še enkrat kri dat za kontrolo in je ok. Tehta že 5730g in je velika 62 user posted image . Vse je ok, ni pa bila cepljena ker mora zdravnica preverit če je dobila v MB -ju kri. Jaz sem skoraj 100% da jo je tako da če to drži bo šele pri 6 mesecih cepljena. No seveda tud za rota ni bila cepljena. Tekom tedna me pokličejo in če bo lahko bo že v torek cepljena ko morm itak Nejca peljat.
Ko sva domov prišle sem jo slekla in dala v zibko in spi, čeprav je ob 7 nazadnje jedla, potem bo pa huda lakotauser posted image user posted image user posted image

Sedaj si grem en kapučinček narest, pa vas mal prebrat potem pa za delom. Morm stanovanje v red datiuser posted image

bravo korenjakinja mala oz.velika puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 996
2.3.2011 10:15:46   
Urša08
Sem včeraj poslala sms Ajvy kako so in so na žalost vse tri bolne, Tarja kuha, Tisa vnetje ušesk in učk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ajvy en milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo za vas tri in seveda še cel kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 997
2.3.2011 10:15:50   
brkn83
čebela - sej js tudi komaj čakam, da bo lepše vreme in topleje. Pri nas je zdele izza oblakov končno pokukal sonček. Takole ven je fajn gledat, ko pa vidim kako piha me pa prav nič ven ne vleče.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 998
2.3.2011 10:16:59   
brkn83

Sem včeraj poslala sms Ajvy kako so in so na žalost vse tri bolne, Tarja kuha, Tisa vnetje ušesk in učk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ajvy en milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo za vas tri in seveda še cel kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

ojoj. Ajvy - upam,da se čimprej pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša - drugače pa je eva že prava korenjakinja.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 999
2.3.2011 10:17:06   
Čebel@

boge punceuser posted image user posted image user posted image ......en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Ajvy in princeske

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.