vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: JEŠA Nina33 in PilotGirl7 ČESTITKE No pri meni se pa dogaja,......včeraj sme imela CTG ni bil nič kaj posebnega pol pa pregled pri G....in mali je v kanalu in pritiska že dol, odprta 2 cm, MV meheh,kratek,....Jutri mi sprožijo porod....če ne bom prej šla že sama kaj gor..... Včeraj me je spet ful zvijalo,...na 8 minutk, na 5 na 3 minutke,...pol spet na 10 ,....okoli 1 sem končno malo zaspala....me pa pritiska odspredaj, odzadaj,...povsod:( Sem mislial, da to bo to,..saj za prvič sem imela lahke popadke pa sem pol rodila,..a tokart pa,...me zvija že več kot teden dni kot da bom dobila hudo menstruacijo, zdej me vleče vse dol,...ma ne cedim,..v petek sem šla v bolnico in so me zadržali in mi je babica rekla, da to so samo pripravljalni popadki,..in da ne rabim paničarit,...še dobro da so prvič bili enako boleči in sem pol čez 3 urce rodila,:( Vglavenm dokler me ne bo bolelo, da ne morem dihat ne grem v bolnico,...itak če ne bom pa jutri ob 6,30 morala že bit gor da mi sprožijo porod,...Me pa res zanima, ki vsi razlagajo da gre drugič hitreje,...Vam bom prov znala povedat,...za enkrat ne kaže na to,... Držim pesti za vse vas,....jutri grem po mojega malega:) Sestrica se končno veseli:) LP Ješa bom držala pesti, da mine čim prej in čim manj boleče glede popadkov - kot jaz vem je bolje počakat na svoje popadke doma, kot da prideš prehitro, pa ti dajo še umetne. baje bolijo veliko bol - ne vem kker sem imela samo umetne . žal ti ne morem potrditi da hitreje učinkujejo saj mi po 14 urah še vedno ni šlo ven, zato sem šla na sc meta jaz bii tudi počasi klicala dragega in se napotila notri. vsaj na varnem boš, da ti nekje med potjo ne pade ven
|