|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
2.2.2011 9:42:18   
trsica
Ha, kaj sem jaz matchmaker. user posted image Nina33 in PilotGirl7 sem spravila skupaj. user posted image Nina33 gre danes domov, tako da Meta21 ti lahko nehaš dežurat ponoči in greš rodit. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
2.2.2011 9:46:07   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: valek

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Vprašanje za tiste, ki pričakujete vsaj 2. otroka oz. imate že enega doma. Kaj rečete sorodnikom, ko vas vprašajo, kaj naj vam prinesejo za darilo? Jaz mam toliko cot za malega (40 bodijev za prve 3 meseceuser posted image ) ta veliki pa komaj premore 2-3 hlače pa kakšno trenirko-mislim, saj ima dovolj za oblečt ampak v primerjavi s tamalim tako malo, da bi najrajši rekla naj nosijo številke od 110 naprej. To je pa njbrž malo hecno, če pridejo novorojenčka pogledat, ne?!

Pa kaj pošlješ poleg telegrama drugorodki, če pa ima že vse?

Mene še sploh nobeden ni vprašal, kaj nam naj prinesejo. user posted image user posted image Sem res popolnoma asocialno bitje očitno. user posted image
Itak pa če pridejo user posted image pogledat, da morajo tudi kaj prinesit za bratca/sestrico. A ni tako prav? user posted image

Mene so že kar nekaj spraševali.....sestra mi bo kupila Sangvenic za plenice, brat mi je kupil več manjših  stvari (stvari za kopanje, mazanje,alkohol,tisto raztopino za nos, dekico,copateke Pu, posodil mi je avtosedež,..)in  mi že dostavil, ,mama mi bo dala denar( me je spraševala kaj bi imela jaz za rojstvo-mi je hotela ogrlico kupiti,pa js ne nosim teh stvari in sma se zmenile za denar...bom šla v šoping zase,ko pridem v linijo),za otroka pa mi bota skupaj nekaj z atom dala,samo nevem še kaj....no drugi pa še niso spraševali...no sej še imajo čas....:)

Enostavno - zraven telegrama priloži bon od katere od otroških trgovin user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
2.2.2011 9:46:41   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: valek

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Kako sem fajn za 2 urci zadremala! user posted image

Same, sameuser posted image  Edino ne vem zakaj že nekaj časa vsak dan po kosilu, ko grem dremat tako zašvicamuser posted image . Zadnič je nina33 omenjala nekaj o spremembi temperature pred porodom pa mi ni uspela odgovorit, ko sem jo prosila za obrazložitev, ker je prej rodilauser posted image . A katera druga kaj ve o tem?

Nič, grem Lovra zbudit in na "maraton"user posted image

Meta tudi meni se to dogaja....da ko se zbudim imam kar mokro pod lasmi na vratu ali še kje...oz. tudi nasplošno sem v času nosečnosti bolj vročekrvna,,,..me nikol ne zebe....če bi mene kdo vprašal bi najraje kar v spodnjem perilu po hiši hodilauser posted image user posted image user posted image (pa sicer sodim bolj med zmrzljive tipe ljudi)

Se podpišem pod to, ker je pr meni čist enako user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
2.2.2011 9:47:03   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Morda pa bo to, to. Meni se pa je tako začelo, ampak ponoči tako da nisem polagala pažnje na cajt je pa pol kar celo noč trajalo da sem se v P spravla tako da mislim da bo tud očetu uspelo vse porihtat user posted image

Malo me skrbi, ker sem drugorodka. Kolegica je bila drugič doma do popadkov na 5 minut in rodila v sprejemni.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
2.2.2011 9:47:17   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: maurica
suzy; ti kr še malo počakaj user posted image

A ja user posted image  Teb je lahko rečt, k že maš čmrlčka zraven sebe user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
2.2.2011 9:54:18   
JEŠA
Nina33 in PilotGirl7 ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pri meni se pa dogaja,......včeraj sme imela CTG ni bil nič kaj posebnega pol pa pregled pri G....in mali je v kanalu in pritiska že dol,  odprta 2 cm, MV meheh,kratek,....Jutri mi sprožijo porod....če ne bom prej šla že sama kaj gor.....

Včeraj me je spet ful zvijalo,...na 8 minutk, na 5 na 3 minutke,...pol spet na 10 ,....okoli 1 sem končno malo zaspala....me pa pritiska odspredaj, odzadaj,...povsod:(
Sem mislial, da to bo to,..saj za prvič sem imela lahke popadke pa sem pol rodila,..a tokart pa,...me zvija že več kot teden dni kot da bom dobila hudo menstruacijo, zdej me vleče vse dol,...ma ne cedim,..v petek sem šla v bolnico in so me zadržali in mi je babica rekla, da to so samo pripravljalni popadki,..in da ne rabim paničarit,...še dobro da so prvič bili enako boleči in sem pol čez 3 urce rodila,:(user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vglavenm dokler me ne bo bolelo, da ne morem dihat ne grem v bolnico,...itak če ne bom pa jutri ob 6,30 morala že bit gor da mi sprožijo porod,...Me pa res zanima, ki vsi razlagajo da gre drugič hitreje,...Vam bom prov znala povedat,...za enkrat ne kaže na to,...

Držim pesti za vse vas,....jutri grem po mojega malega:)

Sestrica se končno veseli:)

LP Ješa

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
2.2.2011 10:06:40   
meta21
Ješa, jaz mam pa glih kontra težave. Se mi zdi, da me premalo boli.user posted image Ko sem prvič prišla v P sem do porodne še imela nekaj malega svojih popadkov potem so se pa nehali. Na koncu so me našopali z vsem bogom, da sem se odpirala in rodila v parih urah. In če se spomnim teh zadnjih popadkov imam trenutno samo malček prebavnih motenj.

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
2.2.2011 10:08:09   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Ha, kaj sem jaz matchmaker. user posted image Nina33 in PilotGirl7 sem spravila skupaj. user posted image Nina33 gre danes domov, tako da Meta21 ti lahko nehaš dežurat ponoči in greš rodit. user posted image

Hvala, hvala!user posted image  Tistega prvega dela pa ne razumemuser posted image  Kako si ju skup spravla? A sta skupaj v sobi al samo v P? Pa kaj maš ti pri tem?

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
2.2.2011 10:09:19   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Po kopanju moraš dat user posted image obvezno bombažno kapico gor pa mogoče za kratek čas zaviješ v odejico. In je to to. Vsaj jaz sem tako delala.
Temperatura v kopalnici pri kopanju mora pa biti kar visoka, tam okrog 26 stopinj. V stanovanju pa normalna, prav tako v prostoru, kjer user posted image spi, pretoplo ni dobro.

Jaz pa nimam nobenega bona za porabit. Če ima katera kakšnega viška, se priporočam.
user posted image

Kaj pa če ga kopaš v spalnici user posted image  Pri nas imamo zelo ozko in majhno kopalnico, tako da sigurno ne bomo novorojenčka kopali tam. Prevajalno pa imamo tako originalno z vgrajeno banjico a vrhu in jo mislim uporabiti........

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
2.2.2011 10:09:42   
suzy29
Juxy, čestitke user posted image .....................
user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
2.2.2011 10:11:25   
Urša
Čestitke PilotGirl! user posted image user posted image user posted image  

user posted image

Katera bo pa danes na vrsti? Jaz se javim! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
2.2.2011 10:18:42   
valek
Punce , pridne ste bile, ste poskrbele za kar nekaj čtiva za branje...
no da malo javim, sem nazaj iz ctg-ja, do roka še imam 2 tedna in 4 dni...,zaenkrat vse ok, ctg še ni nič posebnega dogajanja pokazal, sem pa bila vesela, ko je ginekolog izjavil, da kaže ctg na izredno dobro dojenčkovo zdravstveno stanje....
sicer ne vem po čem se to vidi, ampak sam da je tak...se nič ne pritožujemuser posted image user posted image user posted image

Čestitke Pilotgirl za njenega sinčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (je pa kr pohitela....pa ima rok en dan za mano...)
Čestitke tudi Junxy!!user posted image user posted image user posted image

js se grem zdaj malo vležt, ker nisem najbolje spala,pa še trikrat sem se vmes zbudila.....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
2.2.2011 10:18:53   
JEŠA
META...ma fora pri meni je, da me zvija kot za menstruacijo, pa mali ko se premika, se mi zdi da me bo razneslo,....ne čutim pa pravih popadkov, ko me stisne predihavam,...ma niso še tisti pravi ki so kakšno urco dve pred porodm,....

Pri Kaji sem imel apopadke ma niti malo hude,....in pol so me dali n a klestir, in šele pol so začeli pravi popadki in pol sem v slabih 3 urah rodila,...-zato sem tudi v petek šla gor ker sem mislial, da bo enako,..ma,....očitno je drugič drugače,...

No bomo vidli v toku dneva kaj bo,...Če že ima za prit ven magari danes bi rada le da počaka do večera, da v miru grem po malo v vrtec, jo peljem k staršem in pol pridem domov, da se stuširam,..in pol tudi če grem rodit,..... morem pa obvezno zdržat še najmanj 8-9 ur,...:)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
2.2.2011 10:22:08   
JEŠA
META sem te pozabila vprašat kako pa zgledajo umetni popadki,...nekateri pravijo da gre hitreje ampak da bolj bolijo,...drugi glih kontra,....

Ma učinkujejo takoj ko ti jih dajo v žilo?

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
2.2.2011 10:25:55   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

hayabusa..sem videla da se na FB nekaj za JUSTOVO kozmetiko pogovarjaš. Še lahko za mene vzameš kremo materina dušica? Bi jo rada sprobala, če jo že vsi tako hvalijo

Jaz imam to kremo doma in jo skoz uporabljam pri prehladih.... sploh pri mali. Če želiš ti jo lahko jaz zrihtam iz katerega konca pa si?!

No jaz sem iz amnie, me je kar fajn zabolelo, ker pravi da imam majčkeno luknjo in pravi da ne bo še nič v petek imam pa ponovno amnio, če ne bo kaj prej. glede na napoved naj nebi bilo. Nočem še enkrat amnie k ni fletn. Mi je pa rekel da naj ful hodim če lahko pa naj veliko in to kar notri, da bo kao pripomoglo k temu da bo prej.

Patrisha- jaz je nisem nikoli kopala v kopalnici pač pa v banjici v dnevni sobi, pa ni bilo nobene velike spremembe.... ker je potem še nekaj časa ležala v dnevni preden je šla v sobico spat..... če pa imaš v kopalnici pol je pa res rzalika pa tudi tako je razlika če imaš ti v bajti 23 st. je vkoplnici tolk več, ker je mnajši prostor inpa še z vodo ga zagreješ.

Registrirana- jaz nisem nič kapice gor dajala.... v spalnici kjer smos pali je bilo pa največ 19 st. nič več pa še sedaj je tako ptudi na 18 pade.

Darilni boni so res super, samo je pa fora v tem da nekateri nočejo nosit, ker nikoli ne vedo kje je za koga dovolj....

Teyla- super porodna zgodba.... ti pa se lepo pomiri, saj se boš navadila mala pa tudi, na ritem na vse. Ja res je drugače če stiskaš se povpraševanje poveča samo to je vedno tako na začetku ko enkrats teče pa organizem ve koliko je potrebno potem pa ni panike več. Pomiri se in ne sekiraj se če ti otrok joka vzemi jo v naročje in jo malo pocrkljaja, je pa res da je največkrat prav kupček problem vseh težav.

Juxy- čestitke....

PilotGril- super in iskrene čestitke evo in smo dobili otovritveni februar.... lepo cartanje in čimveč prespanih noči.

Meta- no upam, da se bo počasi začelo dogajati pri tebi, če se že ne. Drugače ste bile pa priden ponoči sploh ste klfale ko nore.

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
2.2.2011 10:26:47   
suzy29
Pilotgirl - Pa je končno tu. Zdej pa lahko tudi vse ostalo rešujete!!!!  Čestitke user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
2.2.2011 10:27:19   
trsica

Hvala, hvala!user posted image  Tistega prvega dela pa ne razumemuser posted image  Kako si ju skup spravla? A sta skupaj v sobi al samo v P? Pa kaj maš ti pri tem?

Obe sta v KR P. In ker to vem, sem povedala še Nini33 in sta se našli. user posted image Itak je v KR to samo en štuk, ki ima cca. 20 sob. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
2.2.2011 10:27:43   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: JEŠA

META sem te pozabila vprašat kako pa zgledajo umetni popadki,...nekateri pravijo da gre hitreje ampak da bolj bolijo,...drugi glih kontra,....

Ma učinkujejo takoj ko ti jih dajo v žilo?

Kolk hitr učinkujejo ne vem. V teoriji je tako, da umetnih popadkov sploh ni-so samo tvoji lastni, ki jih umetno sprožijo, torej krčenje najbrž. Precej intenzivni so ja, ampak je blo pa potem res hitro konec. S svojimi sem se v 5 urah odprla 3-4 cm, po umetnih pa 6 cm v 3 urah, torej 2x hitreje. In babica mi j ves čas govorila, da bolj kot boli, hitreje bo.

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
2.2.2011 10:27:56   
suzy29
teyla lepa porodna zgodbauser posted image , na začetku smo pa itak vsi malo zgubljeni user posted image  user posted image  user posted image

Meta21, zdej sta naju pa Juxy in pilotgirl prehiteli. Si ju kej okregala, kaj se štulita user posted image  user posted image . Drugače......... pa držim pesti, da bo zate danes dan D user posted image  user posted image  user posted image i.........če že meni ni ravno namenjeno user posted image . Zgleda, da je našem tam not prav fajn user posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 2.2.2011 10:32:06 >

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
2.2.2011 10:28:30   
suzy29

O suzy, kaj še tukaj delaš???? Bi rada, da stavo zgubiva al kaj?user posted image

Sem že skor obupala, da bo ta teden pri nas tudi kaj akcijeuser posted image   user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
2.2.2011 10:28:32   
šebela
Jutro babe!
sem si rekla, da vas malo ob jutranji kavici preberem, pa je kr ena ura minla jez pa še brez zajterka.... ste res čvek.
ČESTITKE JUXY IN PILOT GIRL...... IN PRVI FEBRUARČEK JE TU. Škoda, da nismo šle stavit, ktera bo dobila prvega februarskega otroka, ne vem kako nam ni padlo na pamet. Je pa Pilot Gigl za las ujela 1.2.
Hvala za celo debato glede kopanja, sem kr pomirjena ko vidim da še koga skrbijo take reči. Meni gredo tudi zdaj same take malenkosti po glavi. Me kr strese včasih kako se bom znašla.
 Teyla, jaz kr sočustvujem s tabo, si kr predstavljam, da bom jaz ista. Probaj malo glaboko zadihat vsake tolko, kot med popadki in se pomirit, saj vem da je lahko govorit, ampak sem prepričana, da bodo težki dnevi kmalu za tabo in da boste ujeli pravi ritem.
Se sploh več ne spomnim, kaj sem misla napisat..... no saj s praznim želodcem res ne morem.... grem po zajterk in pridem nazaj!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
2.2.2011 10:29:26   
meta21

Obe sta v KR P. In ker to vem, sem povedala še Nini33 in sta se našli. user posted image Itak je v KR to samo en štuk, ki ima cca. 20 sob. user posted image

Aja! Zdaj pa razumem! No saj PilotGirl rabi Nino, da jo malo pomiri, me veseli, da si ju zmečmejkalauser posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
2.2.2011 10:31:03   
meta21
Joj, kaj naj naredim. Ne bi rada mojega iz službe zvlekla pol pa nič ne bo. Zdaj me zvija že na 5 minut.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
2.2.2011 10:34:34   
suzy29

Joj, kaj naj naredim. Ne bi rada mojega iz službe zvlekla pol pa nič ne bo. Zdaj me zvija že na 5 minut.user posted image

Glede na to, da si drugorodka, bi se jaz na tvojem mestu kar lepo odpravila v P. Drugače znaš rodit še nazadnje doma user posted image  Kr v akcijo in GO;GO;GO;::::: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
2.2.2011 10:36:16   
hel32
Ješa, da ti odgovorim, namesto Mete, umetni popadki BOLIJO KO 100 MATERuser posted image user posted image user posted image učinkujejo pa dokaj hitro, meni so jih pri 2 dali pa mi je babica naštimala preveliko dozo in sploh niso spustili, dokler nisem sama rekla, da me skozi držijo, ne želi si jih, raje 5 ur svoje prenašam.

No, sicer pa grem danes na zadnji pregled k svojmu G, nadaljni so v P MB, tako, da, če katera še hodi na ctg v MB, se vidimauser posted image user posted image user posted image , imam pa danes še 13 dni do PDP-ja. Se grem stuširat, lase umit, sfenat, mali spi, mož pride okoli 12tih iz službe, in gremo vsi 4je.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?