Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:37:26
|
|
|
|
hel32
|
Meta, spakiraj, rešilca, in idi, da še res kje ne rodiš doma!!! Pa srećno
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:38:22
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joj, kaj naj naredim. Ne bi rada mojega iz službe zvlekla pol pa nič ne bo. Zdaj me zvija že na 5 minut. Glede na to, da si drugorodka, bi se jaz na tvojem mestu kar lepo odpravila v P. Drugače znaš rodit še nazadnje doma Kr v akcijo in GO;GO;GO;::::: Se strinjam. In zgleda, da bo maurica zmagala. Dajmo Meta!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:40:29
|
|
|
|
Jo@n
|
Meta, kar v P se spokaj. Pa srečno!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:43:07
|
|
|
|
šebela
|
Meta šibaj.... navijam za tebe!!! Jaz pa končno zajtrkujem, weetabix mini choko z banano, pa še vodo za čaj sem pristavla..... lahk bi enkrat skupaj nazdravle s tem malinovim zvarkom!!!! Hel ne še rodit, k maš isti dan rok kot jaz, pa sem bla v poedeljek še čist zaprta... me bo pl kr strah če boš ti že jaz morem pa še tolk enih stvari nardit... vsaj ta teden morem bit še doma.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:44:58
|
|
|
|
Tisia
|
pilotgirl čestitke za fantka in prvega februarčka juxy čestitke tudi tebi za fantka no bo katera sedaj kakšno punčaro rodila da bomo imeli ravnovesje med in meta no upam da se je pri tebi kaj začelo in boste kmalu cartali .. suzy ti greš pa lahko tudi danes da ne boste stavo zgubile in boste skupaj dihale no meta in little*miss hvala za nočno izmeno,da sem imela kaj prebrati zjutraj..pa še polno humorja mene skoz nekaj zvija, da ne vem kaj naj si mislim,križ in trebuh kot da bom dobila menst. dogaja pa nič...tak da komaj čakam petek na CTG da vidim ali se res kaj dogaja al me kar nekaj zeza ima katera probleme z bolečinami v zapestju mene boli d.zapestje kot da sem si včeraj masirala da sem sploh zaspala... trsica ti se kar pridno javljaš me veseli da se dobro počutite in nam lahko kaj sporočaš o
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:46:25
|
|
|
|
suzy29
|
Končno sem uspela vse prebrat. Je blo kr dosti . Prave čveke, ni kaj . Zdej grem pa počasi prištimavat kosilo, potem mam pa še v načrtu pospravljanje kopalnice. Bomo vidl, če bo pršla danes na vrsto Vse, ki imaste danes preglede - čakamo na fajne novičke Zdej pa res šibam.........se še javim kaj kasnej............
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:49:01
|
|
|
|
šebela
|
Biljana mene pa stopala bolijo, kot da bi imela skoz kake hudo visoke neudobne pete obute, po moje da so se nam kite tak zrahljale in si si malo pretegnila zapestje. Tako si jaz mislim za moja stopalčka, ker pač skoz okoli letam, čeprav v udobnih čevljih.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:51:15
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joj, kaj naj naredim. Ne bi rada mojega iz službe zvlekla pol pa nič ne bo. Zdaj me zvija že na 5 minut. Glede na to, da si drugorodka, bi se jaz na tvojem mestu kar lepo odpravila v P. Drugače znaš rodit še nazadnje doma Kr v akcijo in GO;GO;GO;::::: Sem poklicala zdaj moža in pride domov pa greva v P. Trebuh mam še vedno visoko in o čepu ne duha ne sluha
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:53:00
|
|
|
|
Tisia
|
META SREČNO da bosta čimprej cartala
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:54:05
|
|
|
|
Urša
|
Srečno Meta, pa DIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:54:06
|
|
|
|
little*miss
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: vipercat IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: little*miss Aja, dober tek Hvala! Zdaj pa najboljše da grem po sesalec... Ne, še boljše. Stresla bom na tla pa bo moj jutri sesal hahahahahahah vama je bilo pa ponoči res dolgčas super pilotgirl čestitam za prvega februarčka Me prav zanima kakšna angora zajčica je little miss danes. No jaz že gledam mal navzkriž, ker nisem skoraj nič spala. Če bomo danas rodili, upam, da ne bo predolgo trajalo, ker nimam moči (no saj tudi druge dneve ne rabi dolgo trajat ) Podočnjake imam temno vijolične , ampak zaspana pa nisem To mi je ful čudno..lahko grem ob 2 zjutraj spat, se zbudim ob 7 pa bom super, če pa bi šla ob 11 spat, pa bi se komaj zbudila
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:54:17
|
|
|
|
little*miss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Čestitke PilotGirl! Katera bo pa danes na vrsti? Jaz se javim! Da nebi kje!! Me je že tamy prehitela
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:55:01
|
|
|
|
little*miss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 IZVIRNO SPOROČILO: little*miss hayabusa..sem videla da se na FB nekaj za JUSTOVO kozmetiko pogovarjaš. Še lahko za mene vzameš kremo materina dušica? Bi jo rada sprobala, če jo že vsi tako hvalijo Jaz imam to kremo doma in jo skoz uporabljam pri prehladih.... sploh pri mali. Če želiš ti jo lahko jaz zrihtam iz katerega konca pa si?! Iz Ptuja sem. Mi je že hayabusa napisala, da še bo za mene vzela, tako da hvala vseeno.. Morem probat ja, ker ta fitobalm se mi zdi da nič prav ne pomaga. Upam, da bo nam tudi pomagalo. Saj zdaj je mala ok, iz noska ji samo teče (to ji že 3 mesece), ampak če pa jo spet zagrabi pa bi rada bila pripravljena, ker je ful mučno otrokeca gledat kako trpi
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:55:34
|
|
|
|
little*miss
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joj, kaj naj naredim. Ne bi rada mojega iz službe zvlekla pol pa nič ne bo. Zdaj me zvija že na 5 minut. Glede na to, da si drugorodka, bi se jaz na tvojem mestu kar lepo odpravila v P. Drugače znaš rodit še nazadnje doma Kr v akcijo in GO;GO;GO;::::: Se strinjam. Kak dolgo pa jih že imaš na 5 min? Nevem, jaz bi na tvojem mestu verjetno šla, ker bi me bilo preveč strah, da bi potem v avtu rodila
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:56:57
|
|
|
|
Mišyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 No jaz sem iz amnie, me je kar fajn zabolelo, ker pravi da imam majčkeno luknjo in pravi da ne bo še nič v petek imam pa ponovno amnio, če ne bo kaj prej. glede na napoved naj nebi bilo. Nočem še enkrat amnie k ni fletn. Mi je pa rekel da naj ful hodim če lahko pa naj veliko in to kar notri, da bo kao pripomoglo k temu da bo prej. A to ti G tam v porodnišnici dela? Baje da to itak samo še v KR delajo, je pa res, da noben UZ tega ne more videt. Upam, da ne bom rabla sprobat. V prvo sem rodila dan pred rokom, pa še v LJ, tko da amnio ni bla potrebna. IZVIRNO SPOROČILO: biljana l ima katera probleme z bolečinami v zapestju mene boli d.zapestje kot da sem si včeraj masirala da sem sploh zaspala... Mene so zapestja bolela kako leto nazaj in to kar par mesecev - takrat pač še nisem bla noseča, ampak zakaj pa nisem nikol ugotovila. Pol je bil pa kr en dan mir in od takrat naprej nimam več problemov. Je pa res, da nisem šla nč do zdravnika Meta držimo pesti, da je to to!!!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:57:35
|
|
|
|
meta21
|
Da bom še malo pametna preden grem rodit (pol bom imela pol možganov manj )... Bolj se bližamp porodu bolj se sprošča relaksin, hormon, ki pomaga rahljat sklepe, da se lažje razširimo v bokih. Seveda pa ta hormon ne zna vplivat samo na medenico in pač vpliva na vse sklepe-zato nam mimogrede koleno ali zapestje otrdi, kolk klecne ipd. Deluje še nekaj časa po porodu zato menda tudi naj ne bi po turško sedele, ker si širimo boke s tem. Jaz sem že razmišljala, če si lahko noge zravnam s tem hormonom, ker jih mam malo na X
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:59:20
|
|
|
|
little*miss
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l no meta in little*miss hvala za nočno izmeno,da sem imela kaj prebrati zjutraj..pa še polno humorja Ni zakaj. Ampak danes bom očitno sama ostala meta ti kar idi rodit, si zaslužiš, ker že tako dolgo čakaš Če bi bilo isto kot pri prvi, bi mogla jaz tudi it danes rodit (prvič sem rodila 6 dni pred PDP-jem). Ampak žal CTG lep kot rožica, nič ni kazal. No, dvakrat mi je trebuh otrdel in so popadki narastli do 95. Sem si mislila koliko so takrat, ko jih imaš res V prvo nisem niti CTG-ja gledala, ko sem bila na porodni postelji, tako da pojma nimam kam je skakala ta črta
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 10:59:57
|
|
|
|
meta21
|
Pa sej grem no ... Sej kar padajo pa otroci tudi ne ven Mora še mož iz LJ prit
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 11:00:14
|
|
|
|
Tisia
|
no jaz sem pa danes začela z 38 t. cool ,....sedaj smo že pripravljeni in bi že lahko kaj pokukali ven
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 11:01:49
|
|
|
|
little*miss
|
Pilot girl iskrene čestitke za fantka Zdaj pa le rešite probleme s tvojo nogo
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 11:02:13
|
|
|
|
little*miss
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa sej grem no ... Sej kar padajo pa otroci tudi ne ven Mora še mož iz LJ prit Škoda, ne?
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 11:02:16
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Da bom še malo pametna preden grem rodit (pol bom imela pol možganov manj )... Bolj se bližamp porodu bolj se sprošča relaksin, hormon, ki pomaga rahljat sklepe, da se lažje razširimo v bokih. Seveda pa ta hormon ne zna vplivat samo na medenico in pač vpliva na vse sklepe-zato nam mimogrede koleno ali zapestje otrdi, kolk klecne ipd. Deluje še nekaj časa po porodu zato menda tudi naj ne bi po turško sedele, ker si širimo boke s tem. Jaz sem že razmišljala, če si lahko noge zravnam s tem hormonom, ker jih mam malo na X super hvala meta,sedaj mi je bolj jasno zakaj me tako boli zapestje ...no saj lahko še kakšno pametno poveš preden pride tvoj...sam glej da ne boš rodila kje doma
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 11:02:25
|
|
|
|
hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: šebela Meta šibaj.... navijam za tebe!!! Jaz pa končno zajtrkujem, weetabix mini choko z banano, pa še vodo za čaj sem pristavla..... lahk bi enkrat skupaj nazdravle s tem malinovim zvarkom!!!! Hel ne še rodit, k maš isti dan rok kot jaz, pa sem bla v poedeljek še čist zaprta... me bo pl kr strah če boš ti že jaz morem pa še tolk enih stvari nardit... vsaj ta teden morem bit še doma. Ej, saj še ne bom rodila sam imam pa čist "spuščen trebuh", no, bomo vidli, kaj bo danes G rekel!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 11:26:51
|
|
|
|
MoSoNi
|
juxy čestitke!!! Pilotgirl tudi - za prvega "uradnega" februarčka Zdej pa še nogo poštimat, pa bo Pri nas je pa sooončeeek Paše mal spremembe...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 2.2.2011 11:29:36
|
|
|
|
sisi8
|
Čestitke Pilotgirl, juxy. Meta21 srečno!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?