|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 17:03:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
   RE: Februarke 2011 III.del
1.2.2011 17:04:49   
Patrisha
maurica joj tele bolnice, zdaj pa jih ze mam vrh glave... samo goflajo nekaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne mores nic kaj, delas kolko lahko, trudis se kolko gre..
super da si stitskas pa da vsaj mas nekaj mlekeca in sploh nema veze ce mene vprasas kak pije, al na dojki al po flaski! vazno da se redi in lepo raste.. sicer vrjamem da je zoprno, ker pac mame hocemo vse dojit, ampak se ne splaca sekirat, s tem delas najvec skode mickenemu!

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
1.2.2011 17:06:59   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Po kopanju moraš dat user posted image obvezno bombažno kapico gor pa mogoče za kratek čas zaviješ v odejico. In je to to. Vsaj jaz sem tako delala.
Temperatura v kopalnici pri kopanju mora pa biti kar visoka, tam okrog 26 stopinj. V stanovanju pa normalna, prav tako v prostoru, kjer user posted image spi, pretoplo ni dobro.

Jaz pa nimam nobenega bona za porabit. Če ima katera kakšnega viška, se priporočam.
user posted image

no ok kaj pa potem ko ga ven prneses?? kaj ga postopoma odkrivas da pride na normalno temperaturo al kako?? to  me bol zanima. Skopas ga, obleces,KAPO GOR DAS, fajn zadekas in ven neses.. kaj ga pocis takoj v postlo al lahko kaki drugi prostor prvo, da se malo klimatizira.. tole mi ni najbolj jasno..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 17:07:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maurica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 17:10:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2605
1.2.2011 17:26:02   
Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Po kopanju moraš dat user posted image obvezno bombažno kapico gor pa mogoče za kratek čas zaviješ v odejico. In je to to. Vsaj jaz sem tako delala.
Temperatura v kopalnici pri kopanju mora pa biti kar visoka, tam okrog 26 stopinj. V stanovanju pa normalna, prav tako v prostoru, kjer user posted image spi, pretoplo ni dobro.

Jaz pa nimam nobenega bona za porabit. Če ima katera kakšnega viška, se priporočam.
user posted image

no ok kaj pa potem ko ga ven prneses?? kaj ga postopoma odkrivas da pride na normalno temperaturo al kako?? to  me bol zanima. Skopas ga, obleces,KAPO GOR DAS, fajn zadekas in ven neses.. kaj ga pocis takoj v postlo al lahko kaki drugi prostor prvo, da se malo klimatizira.. tole mi ni najbolj jasno..

Ja, tako kot si napisala, je za moje pojme uredu.
Naša mala je po kopanju ponavadi takoj zadremuckala, tako da ja lepo v posteljo položit pa pančat.
user posted image

kaj pa dojenje? nam so pravli pred kopanjem da ni ok. Potem vliknes v postlo da malo zaspi in se "ohladi" potem pa ko je otrok lacn itaq jok pa dojenje... ker meni bi blo smiselno, glede na to da pred dojenjem treba kao plenicke menjat - kak sem pametna od MS ehehe - no sej ne vem.. in potem ko skopas, lepo preobleces podojis in v postlo? lahko tak? al priporocas keri drugi vrstni red? ej hvala za odgovore,ker te tak matram

user posted image user posted image user posted image zdaj pa se je kr samo objavlo??? joj tale RR

Neposredna povezava do sporočila: 2606
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 17:26:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2607
1.2.2011 17:27:37   
Patrisha

Zdaj grem pa k maši... za našega nesrečnega sorodnika, ki je preminil pred kratkim. user posted image
Se sploh ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje. user posted image  

joj moje sozalje.. user posted image glej, da se dobro obleces, odzunaj je user posted image mraz

Neposredna povezava do sporočila: 2608
1.2.2011 17:29:31   
sisi8
Evo kaj sem našla:http://visfeminea.blogspot.com/2010/12/naravni-pospesevalci-inali-sprozilci.html

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
1.2.2011 17:38:10   
little*miss

aaaaaaaaaaaaaaa kremsniteeeeeeeeeeeeeee nam nam nam user posted image
packa ni samo meta ki luste dela, si se tut ti little*miss jazzzzzzzz bi tudiiiiiiii user posted image
sam za danes sem overdose z sladkim, tak da ju3 user posted image

http://www.kulinarika.net/recepti/1855/sladice/super-kremsnite/ Jaz delam po tem receptu, in mi vedno super ratajo. Edino namesto listnatega testa dam na koncu čokolado.

Glede dojenčka po kopanju..takrat je sicer bilo poletje in smo imeli skoz od 25 do 27 stopinj v sobiuser posted image user posted image nikakor se nismo mogli rešit vročine, klime pa nisem preveč rada vklapljala..

Nisem nikoli kapice dajala gor, vedno sem laske fajn obrisala in so bili takoj suhi (tistih par laskov kaj jih ima dojenček se hitro posušijo) Potem pa sem jo en sloj bolj oblekla, potem pa sem jo slekla ko je nekaj časa minilo. Je pa res, da grejo ponavadi po kopanju spat, ali pa na zizo, tako da jim je prijetno toplo user posted image

Patrisha eni pravijo da pred dojenjem previt, drugi pravijo da po dojenju previt, eni pravijo da pred kopanjem jesti dat, ker potem zaspi, drugi pravijo po kopanju jesti dat..boš potem sama najbolje vidla kako vama najbolj odgovarja.
Jaz sem jo previla kak se mi je zazdelo, včasih pred dojenjem, ker je potem šla spat in je nisem hotela budit, včasih pa sem jo mogla potem po dojenju še enkrat ker se je pokakala.

registrirana moje sožalje user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
1.2.2011 17:48:26   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8

Evo kaj sem našla:http://visfeminea.blogspot.com/2010/12/naravni-pospesevalci-inali-sprozilci.html

oooo tnx.. bomo kaj sprobali! user posted image
recinusovo olje pa celo Pusenjak toplo odsvetuje... tak da kako user posted image pa rajcanje pa kaki jajcevci z parmezanom nam nam nam user posted image . Meni so dnevi steti, tak da bom ziher kaj sprobala..

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
1.2.2011 18:04:21   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

ojla,

jaz sem šla pa danes k osebni zdravnici po antibiotike in po syntocinon (posepešuje izločanje mleka). počutje je tako tako, še kar mi je al ful vroče ali pa me ful zebe. vročina pade, pa spet naraste, pa spet pade ... upam, da čim prej mine vse skupaj.

hvala za vse nasvete. si stiskam mleko na vsake 3 ure, pa vroče obkladke dajem gor, pa masiram ... je pa patronažna res super! mi je rekla naj se nič ne sekiram, da tudi če ne bom dojila ne bo konec sveta. meni je tudi brez veze, da mi dojenje predstavlja muko, da me boli, da sem živčna zraven (ker mali ne potegne). raje si izbrizgam in mu dam po flaški in sva oba srečna, pa še očka ga lahko nahrani user posted image . tako da se ne bom sekirala, če bom dojila bom, če ne pa ne.

mi je patronažna povedala za en primer, ko so v bolnici rekli mamici, da je slaba mama ker ne doji in je v tako depresijo padla, da ko je prišla domov, da je spila domestos (čistilo). še dobro, da je bila njena mama doma, da je hitro poklicala rešilca in da so rešli.

hel32; user posted image , povej tvojemu, da smo vse nosečnice tečne. jaz si proti koncu nosečnosti sploh ne predstavljam, da bi imela še enega doma user posted image

tršica; dobro mate to poštimano user posted image

suzy; ti kr še malo počakaj user posted image

joj, maurica user posted image če ne boš dojila, pač ne boš. najbolj važni so prvi dnevi, ko teče ven kolostrum. te pa si že dala čez. kasneje se sestava mleka spremeni, pa potem ni več tako hudo važno če dojiš ali ne. user posted image

mi smo pravkar ugotovili, da davidu milupa ne paše in bomo sprobali s hipp. nadji pa je vseeno. in sem en dan davida samo dojila, nadjo pa samo na flašo.

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
1.2.2011 18:35:42   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Joj, jaz pa ležim oz. sedim (nekaj vmes) na kavču, lap top na kolenih, kar nekaj klikam, s tamalim mečeva vmes plastične kroglice od kinderjajčk v košarico sredi dnevne (itak ležijo že povsod)user posted image . Rižota se že 2 uri skor kuha (no meso in čebula) in jo bo treba it počas končat. Res sem žalosten kupček nesreče. Še najbolje bi se opisala kot 80 letna babi z obrabljenimi kolki in bolečinami v križu, ki ima ob vsem tem še 100 kiluser posted image .

Vprašanje za tiste, ki pričakujete vsaj 2. otroka oz. imate že enega doma. Kaj rečete sorodnikom, ko vas vprašajo, kaj naj vam prinesejo za darilo? Jaz mam toliko cot za malega (40 bodijev za prve 3 meseceuser posted image ) ta veliki pa komaj premore 2-3 hlače pa kakšno trenirko-mislim, saj ima dovolj za oblečt ampak v primerjavi s tamalim tako malo, da bi najrajši rekla naj nosijo številke od 110 naprej. To je pa njbrž malo hecno, če pridejo novorojenčka pogledat, ne?!

Pa kaj pošlješ poleg telegrama drugorodki, če pa ima že vse?

jaz sem že v prvo rekla, da najraje vidim kar plenice ali pa darilni bon - če je to familija. oblekic sem imela dovol, plenice pa vedno rabiš.

kar se tiče telegrama je to meni bol bedarija, ker ni nič pametnega zraven - pliša ne maram, štumfki mi niso všeč (materijal), čokolade mi nihče ni poslal user posted image , za ostalo pa sploh ne vem kaj je še. jaz ponovno predlagam darilni bon

registrirana - pridna sem ga videla, no razen harija sem ostalo že gledala ali pa mi ni všeč, tako da ti bom za herioja poslala kakšen cd. ok?

patrisha v ponedlejek gres notri, no do takrat ti želim čim bol mirno in sproščujoče obdobje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2613
1.2.2011 18:44:49   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: lola_J

Tako pa se je začel naš mesec. Me prav zanima, katera bo uradno naredila otvoritev.

Jaz sem drugače iz pregleda, imela sem CTG pri mojemu G. No moram rečt, da je danes naš mali/a imel podaljšano spanje in sem bila na CTG priklopljena skor eno uro. Kar ni in ni se zbudil. No čez čas, ko je ugotovil, da mami že križ boli od ležanja na tisti ne udobni postelji, se je pa le prebudil in začel malce bolje migati. user posted image Tako, da je zdravnik potem rekel, da je CTG ok. Drug problem pri meni pa je pritisk. Itak mi pri zdravniku naraste v višave, doma imam pa noramlnega. No sedaj imam domačo nalogo in si moram redno merit pritisk in si ga beležit.Naslednji pregled imam 10.2 (na rok) še pri mojemu G.

vipercat:
želim, da ti hitro minejo dnevi v P oziroma da čimprej dobiš svojo štručko v roke. Ker vrjamem, da zna biti smotano ležat v bolnišnici, vsi (skor vsi) že cartajo ti pa čakaš na milost in nemilost kdaj se bo kaj začelo oz. kdaj se bodo spomnili, da te odrešijo trebuščka.

Glede sitnosti: tudi jaz imam kakšen dan vsega dovolj in bi najraje kakšen dan imela čisto za sebe. Tamalga bi poslala k babici. Ampak vem, če bi to naredila, da bi mi bilo že po prvi uri grozno dolgčas, pa še slabo vest bi imela. Ah, nikol nam ni prov, še dober da imamo tokrat izgovor za nosečnostuser posted image

no jaz moram prriznati da ni tako hudo - tukaj imam all inclusive - samo še čakam če me kdo pride stušerat user posted image . poleg mene v sobi je 18leetnica, ki ima en dan pred menoj rok, obiski so, mali me je prišel pogledat  - haha pa po hodniku se je drl da je prišel pogledat niniko - ko bi vsaj tako hitro to šlo ja, revež je bil kar malo razočaran ko me je videl še vedno z trebuhom user posted image . aja pa kar je še najboljše je to, da mi ni treba pomit posode user posted image user posted image user posted image

meta - kako pa to da je soseda rodila v nm? do sedaj sem spoznala eno ki je danes rodila, pa ni prava, bom še kaj pošpijunerala user posted image

trsica - vsaka čast - tudi jaz si ne predstavljam folgat 2 na enkrat. super da je ati zraven in pomaga user posted image

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
1.2.2011 18:45:38   
valek
Tudi jaz sem načeloma najbolj za darilni bon , če me kdo vpraša....

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
1.2.2011 18:55:57   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

mosoni, moja G in trenutna sestra se meni zdi čist ok, o sosednji se pa marsikaj govori user posted image in ravno sestra od sosednje G mi je narobe priklopla...user posted image

suzy, kaj je to v naši okolici kako sevanje danes, da CTG kažejo prekinitve? user posted image

mi je pa danes še sestra rekla, da nas je ogromno februark, da bo vrjetno kr gužva v P (tud termin za naslednji CTG mi je komaj izborila). glede na to, da vipercat tudi občuti gužvo, bo že nekaj na tem... user posted image js si pa tako želim, da bi bila sama v porodni sobi user posted image

ja zjutraj so rekle da je zadnja prosta postelja, potem pa so jih pol poslali domol in je  trenutno kar nekaj sob praznih ko se sprehajam ppo hodniku - tako da ni take panike

meta in valek - ve švicate, jaz pa sem baje začela med nosečnostjo smrčat in to baje zelo zelo naglas user posted image . je prejle moj rekel naj opozorim cimro da danes ne bo nič spala... sedaj me je pa straj jet spat user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
1.2.2011 18:56:13   
sisi8
Ja darilni boni so zakon!

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
1.2.2011 19:00:15   
vipercat

ja samo škoda, ker se jih ljudje neradi poslužujejo... raje kakšno bedarijo kupi samo da nekaj je

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
1.2.2011 19:19:41   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

ja samo škoda, ker se jih ljudje neradi poslužujejo... raje kakšno bedarijo kupi samo da nekaj je

JA TO JE PA NAŽALOST PONAVADI RES TAKO......

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
1.2.2011 19:20:39   
little*miss
Tia je od prababic in pradedka dobila denar (vse skupaj je potem naneslo okrog 300 €, ki sma pa dala na njen varčevalni račun), potem je dobila zvezdico uspavanko od Tommy tippe, vse drugo pa so bila oblačila, jaz sem dobila eno orhidejo in to je bilo to.

Zdaj pričakujem nekaj podobnega.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
1.2.2011 19:34:20   
meta21

Kaj pa ti narediš, ko prideš s tople kopalnice po tuširanju? Jaz sem ponavadi izklopla kalorifer, ko sem ga začela oblačit in ko je bil že na pol oblečen odprla vrata, da se je že prostor, kjer sem ga kopala počasi ohlajal. Saj ti ga bo prvič patronažna kopala pa boš vidla, kaj bo naredila. Meni so pa une čeldaste kape mimo, ker se mi zdi, da mu jo daš na vlažno glavo pol jo ma pa še par ur al pa kar celo noč gor. Jaz sem jo po enih 2 mesecih čist nehala uporabljat al sem jo pa po pol ure dol vzela.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
1.2.2011 19:34:29   
meta21

kaj pa dojenje? nam so pravli pred kopanjem da ni ok. Potem vliknes v postlo da malo zaspi in se "ohladi" potem pa ko je otrok lacn itaq jok pa dojenje... ker meni bi blo smiselno, glede na to da pred dojenjem treba kao plenicke menjat - kak sem pametna od MS ehehe - no sej ne vem.. in potem ko skopas, lepo preobleces podojis in v postlo? lahko tak? al priporocas keri drugi vrstni red? ej hvala za odgovore,ker te tak matram

Ja nam so rekli kopanje-dojenje-spanje oz. previjanje-dojenje-spanje pa sem ene par dni poslušala tisto kričanje pol pa naredila po svoje. Otroci, ki jih opisujejo v MŠ se morajo najprej zbudit zato najprej previjanje in potem med dojenjem zaspijo -to je teorija. Moj Lovro je odprl oči in se začel dret-če ni takoj dobil za jest smo vsi živčnega fasali, tako, da jaz sem sitega kopala oz. 1 uro po hranjenju, da še ni bil lačn pa ne preveč sit. Če sem ga pa pred hranjenjem previla, se je pa vmes obvezno pokakal, tak da sem ga mogla v eni rundi 2x previt.

Ni druge kot da počakaš, da vidiš kakšno izvedbo ste naročili, da spoznaš otroka in delaš tako kot boš ti mislila, da je najbolj prav. MŠ je samo teorija.user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
1.2.2011 19:39:44   
meta21

meta - kako pa to da je soseda rodila v nm? do sedaj sem spoznala eno ki je danes rodila, pa ni prava, bom še kaj pošpijunerala user posted image

Jah z Grosuplja smo pa ni tako zelo dlje kot do LJ. Pa mislim, da ima tam ginekologa, ki je celo nek sorodnik. V 2. nadstropju je v sobi 15 se mi zdi (očka je bil čist naspidiran prej tleleuser posted image )

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
1.2.2011 19:45:15   
meta21

meta in valek - ve švicate, jaz pa sem baje začela med nosečnostjo smrčat in to baje zelo zelo naglas user posted image . je prejle moj rekel naj opozorim cimro da danes ne bo nič spala... sedaj me je pa straj jet spat user posted image

user posted image user posted image user posted image

Najbrž zaradi sluznice-zato tud skoz nekaj smrkamo. Bo minilo ...user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
1.2.2011 19:45:24   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

mi smo pravkar ugotovili, da davidu milupa ne paše in bomo sprobali s hipp. nadji pa je vseeno. in sem en dan davida samo dojila, nadjo pa samo na flašo.

Nadja je punca, me smo itak hitr zadovoljne, sam da je za jestuser posted image  

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?