|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
2.2.2011 10:37:26   
hel32
Meta, spakiraj, rešilca, in idi, da še res kje ne rodiš doma!!!
Pa srećnouser posted image user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
2.2.2011 10:38:22   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Joj, kaj naj naredim. Ne bi rada mojega iz službe zvlekla pol pa nič ne bo. Zdaj me zvija že na 5 minut.user posted image

Glede na to, da si drugorodka, bi se jaz na tvojem mestu kar lepo odpravila v P. Drugače znaš rodit še nazadnje doma user posted image  Kr v akcijo in GO;GO;GO;::::: user posted image user posted image user posted image

Se strinjam. In zgleda, da bo maurica zmagala. user posted image Dajmo Meta! user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
2.2.2011 10:40:29   
Jo@n
Meta, kar v P se spokaj. Pa srečno!!!!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
2.2.2011 10:43:07   
šebela
Meta šibaj.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam za tebe!!!
Jaz pa končno zajtrkujem, weetabix mini choko z banano, pa še vodo za čaj sem pristavla..... lahk bi enkrat skupaj nazdravle s tem malinovim zvarkom!!!!
Hel ne še rodit, k maš isti dan rok kot jaz, pa sem bla v poedeljek še čist zaprta... me bo pl kr strah če boš ti že jaz morem pa še tolk enih stvari nardit... vsaj ta teden morem bit še doma.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
2.2.2011 10:44:58   
Tisia
 pilotgirl user posted image user posted image user posted image čestitke za fantkauser posted image  in prvega februarčkauser posted image
juxy čestitke tudi tebi za fantkauser posted image user posted image
no bo katera sedaj kakšno punčaro rodila da bomo imeli ravnovesje meduser posted image inuser posted image user posted image
 meta no upam da se je pri tebi kaj začelo in boste kmalu cartaliuser posted image ..
suzy ti greš pa lahko tudi danes da ne boste stavo zgubile in boste skupaj dihaleuser posted image user posted image
no meta in little*miss hvala za nočno izmeno,da sem imela kaj prebrati zjutraj..pa še polno humorjauser posted image
mene skoz nekaj zvija, da ne vem kaj naj si mislim,križ in trebuh kot da bom dobila menst.user posted image  dogaja pa nič...tak da komaj čakam petek na CTG da vidim ali se res kaj dogaja al me kar nekaj zezauser posted image
ima katera probleme z bolečinami v zapestju user posted image  mene boli d.zapestje kotuser posted image  da sem si včeraj masirala da sem sploh zaspala...user posted image
trsica ti se kar pridno javljaš me veseli da se dobro počutite in nam lahko kaj sporočaš ouser posted image user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
2.2.2011 10:46:25   
suzy29
Končno sem uspela vse prebrat. Je blo kr dosti user posted image . Prave čveke, ni kaj user posted image .
Zdej grem pa počasi prištimavat kosilo, potem mam pa še v načrtu pospravljanje kopalnice. Bomo vidl, če bo pršla danes na vrsto user posted image

Vse, ki imaste danes preglede - čakamo na fajne novičke user posted image user posted image user posted image user posted image  

Zdej pa res šibam.........se še javim kaj kasnej............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
2.2.2011 10:49:01   
šebela
Biljana mene pa stopala bolijo, kot da bi imela skoz kake hudo visoke neudobne pete obute, po moje da so se nam kite tak zrahljale in si si malo pretegnila zapestje. Tako si jaz mislim za moja stopalčka, ker pač skoz okoli letam, čeprav v udobnih čevljih.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
2.2.2011 10:51:15   
meta21

Joj, kaj naj naredim. Ne bi rada mojega iz službe zvlekla pol pa nič ne bo. Zdaj me zvija že na 5 minut.user posted image

Glede na to, da si drugorodka, bi se jaz na tvojem mestu kar lepo odpravila v P. Drugače znaš rodit še nazadnje doma user posted image  Kr v akcijo in GO;GO;GO;::::: user posted image user posted image user posted image

Sem poklicala zdaj moža in pride domov pa greva v P. Trebuh mam še vedno visoko in o čepu ne duha ne sluha

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
2.2.2011 10:53:00   
Tisia
META SREČNOuser posted image user posted image user posted image  da bosta čimprej cartalauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
2.2.2011 10:54:05   
Urša
Srečno Meta, pa DIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
2.2.2011 10:54:06   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

IZVIRNO SPOROČILO: little*miss
Aja, dober tek user posted image

Hvala! Zdaj pa najboljše da grem po sesalec... Ne, še boljše. Stresla bom na tla pa bo moj jutri sesaluser posted image

hahahahahahah vama je bilo pa ponoči res dolgčas user posted image
super pilotgirl čestitam za prvega februarčka user posted image

Me prav zanima kakšna angora zajčica je little miss danes. No jaz že gledam mal navzkriž, ker nisem skoraj nič spala. Če bomo danas rodili, upam, da ne bo predolgo trajalo, ker nimam moči (no saj tudi druge dneve ne rabi dolgo trajatuser posted image )

Podočnjake imam temno vijolične user posted image , ampak zaspana pa nisem user posted image To mi je ful čudno..lahko grem ob 2 zjutraj spat, se zbudim ob 7 pa bom super, če pa bi šla ob 11 spat, pa bi se komaj zbudila user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
2.2.2011 10:54:17   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Čestitke PilotGirl! user posted image user posted image user posted image  

user posted image

Katera bo pa danes na vrsti? Jaz se javim! user posted image user posted image user posted image

Da nebi kje!! Me je že tamy prehitela user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
2.2.2011 10:55:01   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

hayabusa..sem videla da se na FB nekaj za JUSTOVO kozmetiko pogovarjaš. Še lahko za mene vzameš kremo materina dušica? Bi jo rada sprobala, če jo že vsi tako hvalijo

Jaz imam to kremo doma in jo skoz uporabljam pri prehladih.... sploh pri mali. Če želiš ti jo lahko jaz zrihtam iz katerega konca pa si?!

Iz Ptuja sem. Mi je že hayabusa napisala, da še bo za mene vzela, tako da hvala vseeno.. Morem probat ja, ker ta fitobalm se mi zdi da nič prav ne pomaga. Upam, da bo nam tudi pomagalo. Saj zdaj je mala ok, iz noska ji samo teče (to ji že 3 mesece), ampak če pa jo spet zagrabi pa bi rada bila pripravljena, ker je ful mučno otrokeca gledat kako trpi user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
2.2.2011 10:55:34   
little*miss

Se strinjam. Kak dolgo pa jih že imaš na 5 min? Nevem, jaz bi na tvojem mestu verjetno šla, ker bi me bilo preveč strah, da bi potem v avtu rodila user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
2.2.2011 10:56:57   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

No jaz sem iz amnie, me je kar fajn zabolelo, ker pravi da imam majčkeno luknjo in pravi da ne bo še nič v petek imam pa ponovno amnio, če ne bo kaj prej. glede na napoved naj nebi bilo. Nočem še enkrat amnie k ni fletn. Mi je pa rekel da naj ful hodim če lahko pa naj veliko in to kar notri, da bo kao pripomoglo k temu da bo prej.

A to ti G tam v porodnišnici dela? Baje da to itak samo še v KR delajo, je pa res, da noben UZ tega ne more videt. Upam, da ne bom rabla sprobat. V prvo sem rodila dan pred rokom, pa še v LJ, tko da amnio ni bla potrebna.

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

ima katera probleme z bolečinami v zapestju user posted image  mene boli d.zapestje kotuser posted image  da sem si včeraj masirala da sem sploh zaspala...user posted image

Mene so zapestja  bolela kako leto nazaj in to kar par mesecev - takrat pač še nisem bla noseča, ampak zakaj pa nisem nikol ugotovila. Pol je bil pa kr en dan mir in od takrat naprej nimam več problemov. Je pa res, da nisem šla nč do zdravnika

Meta držimo pesti, da je to to!!!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
2.2.2011 10:57:35   
meta21
Da bom še malo pametna preden grem rodit (pol bom imela pol možganov manjuser posted image )... Bolj se bližamp porodu bolj se sprošča relaksin, hormon, ki pomaga rahljat sklepe, da se lažje razširimo v bokih. Seveda pa ta hormon ne zna vplivat samo na medenico in pač vpliva na vse sklepe-zato nam mimogrede koleno ali zapestje otrdi, kolk klecne ipd. Deluje še nekaj časa po porodu zato menda tudi naj ne bi po turško sedele, ker si širimo boke s tem. Jaz sem že razmišljala, če si lahko noge zravnam s tem hormonom, ker jih mam malo na X user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
2.2.2011 10:59:20   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

no meta in little*miss hvala za nočno izmeno,da sem imela kaj prebrati zjutraj..pa še polno humorjauser posted image

Ni zakaj.user posted image Ampak danes bom očitno sama ostala user posted image meta ti kar idi rodit, si zaslužiš, ker že tako dolgo čakaš user posted image
Če bi bilo isto kot pri prvi, bi mogla jaz tudi it danes rodit (prvič sem rodila 6 dni pred PDP-jem). Ampak žal CTG lep kot rožica, nič ni kazal. No, dvakrat mi je trebuh otrdel in so popadki narastli do 95. Sem si mislila koliko so takrat, ko jih imaš res user posted image V prvo nisem niti CTG-ja gledala, ko sem bila na porodni postelji, tako da pojma nimam kam je skakala ta črta

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
2.2.2011 10:59:57   
meta21
Pa sej grem no ... Sej kar padajo pa otroci tudi ne venuser posted image  Mora še mož iz LJ prit

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
2.2.2011 11:00:14   
Tisia
no jaz sem pa danes začela z 38 t. cool ,....sedaj smo že pripravljeni in bi že lahko kaj pokukali venuser posted image user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
2.2.2011 11:01:49   
little*miss
Pilot girl iskrene čestitke za fantka user posted image Zdaj pa le rešite probleme s tvojo nogo user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
2.2.2011 11:02:13   
little*miss

Pa sej grem no ... Sej kar padajo pa otroci tudi ne venuser posted image  Mora še mož iz LJ prit

Škoda, ne? user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
2.2.2011 11:02:16   
Tisia

Da bom še malo pametna preden grem rodit (pol bom imela pol možganov manjuser posted image )... Bolj se bližamp porodu bolj se sprošča relaksin, hormon, ki pomaga rahljat sklepe, da se lažje razširimo v bokih. Seveda pa ta hormon ne zna vplivat samo na medenico in pač vpliva na vse sklepe-zato nam mimogrede koleno ali zapestje otrdi, kolk klecne ipd. Deluje še nekaj časa po porodu zato menda tudi naj ne bi po turško sedele, ker si širimo boke s tem. Jaz sem že razmišljala, če si lahko noge zravnam s tem hormonom, ker jih mam malo na X user posted image user posted image user posted image

super hvala meta,sedaj mi je bolj jasno zakaj me tako boli zapestjeuser posted image  ...no saj lahko še kakšno pametno poveš preden pride tvoj...sam glej da ne boš rodila kje domauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
2.2.2011 11:02:25   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

Meta šibaj.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam za tebe!!!
Jaz pa končno zajtrkujem, weetabix mini choko z banano, pa še vodo za čaj sem pristavla..... lahk bi enkrat skupaj nazdravle s tem malinovim zvarkom!!!!
Hel ne še rodit, k maš isti dan rok kot jaz, pa sem bla v poedeljek še čist zaprta... me bo pl kr strah če boš ti že jaz morem pa še tolk enih stvari nardit... vsaj ta teden morem bit še doma.

Ej, saj še ne bom rodila sam imam pa čist "spuščen trebuh", no, bomo vidli, kaj bo danes G rekel!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
2.2.2011 11:26:51   
MoSoNi
juxy čestitke!!! user posted image user posted image user posted image
Pilotgirl tudi - za prvega "uradnega" februarčka user posted image user posted image Zdej pa še nogo poštimat, pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa sooončeeek user posted image Paše mal spremembe...

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
2.2.2011 11:29:36   
sisi8
Čestitke Pilotgirl, juxy.
Meta21 srečno!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?