|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
2.2.2011 14:07:45   
aktak
user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 1.2.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 2.2.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:

7.2.
user posted image hayabusa, 31, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image JAŠA, __, ________, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image little*miss, 20, Ptuj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , CTG: ___
user posted image Urša, 34, Mozirje, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , CTG: ___

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

10.2.
user posted image Lola_J, 24, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

11.2.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , CTG:
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P:
user posted image šebela, 28, Slovenj Gradec, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.2.

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in CTG: 2.2.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image peti2, 30, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

22.2.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 2.2.

24.2.
user posted image samsara04 , 28, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.2.
user posted image biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 4.2.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image METULJ1, 30, Novo mesto, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Akilene, , Slovenj Gradec, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: še 66 user posted image user posted image

user posted image : 17
user posted image : 16
user posted image : 35

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.12.2010
user posted image d3lfink4 (PDP 1.2.2011) user posted image user posted image Neža/Eva 1880g/2180g, 43cm/43cm

3.1.2011
user posted image lil_ (PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Loti/Neli 1830g/1740g ,43cm/43cm

14.1.2011
user posted image maurica (PDP 1.2.2011) user posted image Anže 3140g, 50cm
user posted image ninchi9 (PDP 3.2.2011) user posted image Alex 3550g, 52cm

16.1.2011
user posted image HoneybeeMaja (PDP 6.2.2011)user posted image user posted image Zoja/Maj 3250g/2500g, 51cm/48cm

17.1.2011
user posted image cukica (PDP 5.2.2011) user posted image Nejc 3610g, 53cm

19.1.2011
user posted image foxylady (PDP 4.2.2011)
user posted image Tanaja 3460g, 50cm

user posted image urshy* (PDP 3.2.2011) user posted image Žana 3020g, 50cm

21.1.2011
user posted image Zasi (PDP 14.2.2011)
user posted image Julija 2680g, 47cm

user posted image Lina80 (PDP 3.2.2011) user posted image Ajda 2350g, 49cm

23.1.2011
user posted image sara1986 (PDP 5.2.2011) user posted image Ervin 3630g, 53cm
user posted image rebeka84 (PDP 3.2.2011) user posted image Matej 3040g, 51cm

25.1.2011
user posted image d''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''ori
(PDP 2.2.2011) user posted image Mark 3360g, 53cm

27.1.2011
user posted image trsica
(PDP 14.2.2011) user posted image user posted image Nadja/David 2850g/2900g, 47cm/47cm

28.1.2011
user posted image Teyla
(PDP 6.2.2011) user posted image Teja 3270g, 51cm

30.1.2011
user posted image Nina33 (PDP 13.2.2011) user posted image Nande 2770g, 51 cm

31.1.2011
user posted image Tamy82 (PDP 8.2.2011)user posted image Val 3140g, 52 cm
user posted image petrap
(PDP 10.2.2011) user posted image user posted image Maj/Nal 2960g/2570g, 46cm/51cm
user posted image  Juxy (PDP 7.2.2011) user posted image Niklas 3400g, 53 cm

1.2.2011
user posted image  PilotGirl7 (PDP 22.2.2011)user posted image  Nik 2250g, 45 cm

user posted image = 11 in user posted image =14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ :

user posted image Kaj vzeti s sabo v porodnišnico
user posted image 1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
user posted image 2. očetovski dopust:
user posted image 3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
user posted image 4. priznanje očetovstva:
user posted image 5. otroški dodatek:
user posted image 6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:

user posted image KEGLOVE VAJE, PUNCE!!! user posted image

< Sporočilo je popravil aktak -- 2.2.2011 14:19:18 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 14:11:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aktak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2802
2.2.2011 14:12:10   
Tigrica86
ja jaz imam na kartonu napisano (včeraj) 36+6 tednov, torej danes se je začel 37 teden. kar se tiče kavice ne komplicirajo, ker lahko hodimo, gremo lahko v dnevno sobo, tako da komot lahko prideš če hočeš.

kolikor si jaz razlagam razumem, se gleda "naprej" - potem takem si ti napolnila 37. teden in greš zdaj v 38-tega user posted image   ker če tako gledaš, čisto na začetku si v prvem tednu pa imaš npr. 0t+6d, ko pa imaš 1t+1d si pa že v drugem tednu. sicer pa z zgodovinskega vidika gledano je tudi tako, da je 20. stoletje trajalo od 1900 do 2000, sedaj od 2000 pa do 2100 pa je 21. stoletje user posted image no, morda pa si js napačno vse skup razlagam user posted image

Lina80 in Juxy - čestitke za user posted image   user posted image

PilotGirl7 - user posted image čestitam! pa user posted image in user posted image
, da ti zdj zrihtajo še ostalo!

Meta - dihaj, pa tud teb user posted image

no, js bi tud že počasi šla. sicer me nekaj šipa vsake toliko, pa ne vem a so to že kaki popadki al ne user posted image vse govorite o bolečinah kot pri menstruaciiji, js se pa sploh ne spomnem kaki krči so že bli to, ker je že skor 8 let tega, k me je pri M kj bolelo (pol sm mela dolgo tabletke in neboleče M, ko pa sm s tabletkami nehala, pa M nism mela pol leta sploh M in nato na vsake kvatre malo krvi, ki je komaj spominjala na M, potem sm pa tako zanosla našo user posted image , tak da se po zadnji M nismo nikol mogli orientirat user posted image )

"Teyla sindrom" je še vedno na pohodu user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 14:13:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jo@n)
  Neposredna povezava do sporočila: 2804
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 14:15:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tigrica86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2805
2.2.2011 14:16:58   
Tigrica86
ja če Meta tud že diha (upam pa da že objema Bineta user posted image ) bo treba mal bolj prispevat za dojenčke :)

se bom mal potrudla zdj, dokler sem še 2v1 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2806
2.2.2011 14:20:09   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana
Tako, zdaj grem pa jest, mi že kruli po želodcu...

js sm se pa ravnokar napokala zelenjavne juhice in slivovih cmokov user posted image

sm jih še mogla nardit predno grem rodit, ker vem, da jih pol ne bom jedla dolg cajta, k mi jih noben ne bo naredu (no, razn če se me bo moja babi usmilila, pa mi jih že narejene poslala preko kakšnega sela)user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
2.2.2011 14:22:47   
Tigrica86
naš seznam "februarčkov" se pa vztrajno daljša! user posted image

in user posted image odločno vodijo pred user posted image

me zanima, kak bo končni izid user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2808
2.2.2011 14:25:14   
kiara24
Hvala Valek, ti napišem jaz mojo da boš vedla kdo ti sploh pošilja.

V Gl. šibam po klaro pol lpa po mojga in mal ven na sončka dokler bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2809
2.2.2011 14:26:17   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

Tako, zdaj grem pa jest, mi že kruli po želodcu...

js sm se pa ravnokar napokala zelenjavne juhice in slivovih cmokov user posted image

sm jih še mogla nardit predno grem rodit, ker vem, da jih pol ne bom jedla dolg cajta, k mi jih noben ne bo naredu (no, razn če se me bo moja babi usmilila, pa mi jih že narejene poslala preko kakšnega sela)user posted image

heheheeeuser posted image user posted image user posted image zanimivo, no tudi jaz imam danes v planu narditi več paketkov slivovih cmokov za v skrinjo.,...vedn tak fajn ratajo...oba jih imava zelo rada in vem da jih boma pogrešala če ne nardim....smo pojedli včeruser posted image j zvečer ob tv zadnji paketek

Neposredna povezava do sporočila: 2810
2.2.2011 14:34:30   
mateyci
user posted image PilotGirl7 čestitke za sinčka, upam, da se ti sedaj hitro pozdravi tisti turuser posted image user posted image user posted image

Cukica tebi pa pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image   za čimhitrejše okrevanje.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
2.2.2011 14:40:15   
Tigrica86
tud s sm jih nekaj nardila za v skrinjo user posted image sam mislim da ne bodo dolgo zdržali, ker se nobenmu ne bo dal kuhat namest mene, pa bojo iskal najhitrejšo varjanto user posted image !

Sicer "bo kuhala" potem ko js pridem iz P (sm že povedla, da mi je vseen če vsi od lakote fliknejo, da js ne mislim kuhat par tednov in da men bo že moja mami kj prinesla, če bo kriza user posted image ) sestra od mojga (k smo v isti bajti), sam ponavadi to zgleda tak, da vzame iz zamrzovalnika kakšno omako, ki sem jo jaz (!) v naprej pripravila, pa zraven, kar pač gre... pol ko se pa zaloge spraznijo, pa gre na teren in morm js lepo nardit komplet kosilo (+ še kak paket za "hude" cajte) user posted image

človek bi razumel, če bi bla še ful mlajša, tk je pa sam pol leta mlajša od mene! user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
2.2.2011 14:41:57   
Tigrica86
evo, se že pozna da ni mete, je takoj zatišje tule gor user posted image

a se sam men zdi, al mi je res dolg cajt user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2813
2.2.2011 15:12:33   
valek
Tigrica..... nisi edina..js sm prejle zadremala za dobre pol urce...sedaj pa spet nevem kam bi se dala...sm imela v planu slivove cmoke delat na zalogo za v skrinjo pa se mi še ne ljubi......me malo križ boli, pa v rebrah me neki tišči....ma nevem nisem razpoložena ....
moj je v službi do 23:00 tak da je RR danes moj edini družabnik ker drugega ni v planu....

Neposredna povezava do sporočila: 2814
2.2.2011 15:15:16   
Teyla
Zdravo punce  user posted image

Hvala za spodbudne besede, danes je velikooooo boljše. user posted image Sicer se bo to še ponavljalo, ampak saj vem, da bo šlo. Mogoče je pa tudi vreme krivo, ker je zunaj tak lepi sonček, pa sem polna optimizma. user posted image kakorkoli ponoči smo vstajali samo trikrat, tamalo sem podojila do polnega, kupčke smo podiral kolikor se je dalo (nekako nam ne uspe, čeprav probamo vsakič, ko se mala sama odstavi, pa se vidi, da jo rahlo šraufa). Kakorkoli spala je od 3h do ene pol šestih, nato pa od ene šestih do desetih (vsi smo zaspali), pa še zbudit sva jo mogla. Tako da upanje ostaja. user posted image

Dojke so dosti manj napete, leva še posebej, tako da mislim, da mi ga bo počasi začelo zmanjkovati, ker ko se podojiva na levo, imamo mir kvečjemu za kako 1h ali 1,5h. Desna je ok in ni več tako napeta in trda, tako da lažje diham, bradavice pa so se tudi že okrepile, tako da mi je rpav fajn. Edino, kar me zdaj rahlo skrbi je ta razlika v velikosti dojke in razmaki med obroki_; enkrat 1,5h drugič 3h, tako da komaj čakam, da zopet pride patronažna in mi pove čudežne stvari, da bo vse steklo tak kot je treba. user posted image user posted image
No, danes bo verjetno moj prvi samosotjni odhod iz hiše, ker nujno rabim modrček za dojenje, saj mi je ta iz da-da premajhen okoli prsnega koša kljub "podaljšku".

Aja, nisem vas še uspela prebrat, vsakič ko prižgem RR, se začne kaj dogajat, tak da verjetno še ne bo nič iz tega, da vas nadoknadim. Vidim pa, da lepo rojevate, tako da vsaki posebej čestitam za njihove lepe štručke:

Nina33, Tamy82, petrap, Juxy, Pilotgirl, Lina  user posted image user posted image

Upam, da nisem katere pozabila. Za meto in morebiti še katero, ki rabi dihanje trenutno, pa držim pesti, da bo šlo hitro in brez zapletov. user posted image

Kaj pa če umetni poadki ne bolijo bolj, ampak je samo hudič v tem, ker so tako pogosti, da ti niti dihat ne pustijo? Ne vem, meni se niso zdeli tako grozni, ampak pogosti pa kar. Sem pozabla dodat, da sem mojega tako stiskala za roko, da ni mogel verjet, da imam tolk mišic. user posted image   Pa baje sem samo iskala roko ob začetku popadka in enkrat je nisem našla, pa sem ga baje zagrabla za nadlaket, da je zvezde videl in je rekel, da je od takrat naprej vedno pazil, kje ima roke in mi je takoj ponudil dlan, ko sem začela okol grabit. user posted image user posted image   Bogi revež. No, pa dvakrat sem ga res nadrla, ker je rekel "dihaj, dihaj" jaz pa itak na polno dihala, da mi je prekipelo in bi ga skoraj nekam poslala. Hvalabogu sem mu rekla samo, da saj diham, pa naj ne govori neumnosti. Pa kakšna spodbudna beseda bi mi lahk rekel. Pol je priznal, da ni vedel, če lahko (menda sem mu doma zabičala, da naj bo o tem tam tiho, silly me user posted image ). Potem mi je rekel (in bi se verjetno zjokala, če ne bi bila pod tako dozo), da ni mogel verjeti, da me lahko še bolj ceni. Mi je bilo takoj lažje, pa spodbujati me je začel in potem je bilo res hitro mimo. Tako da meni je zelo pomagal, in imam porod v dobrem spominu, če bi šla pa še enkrat rodit, me pa vprašajte čez kak mesec ali dva, zdajle bi bil odgovor verjetno ne. user posted image user posted image

Aja, pa če vas morebiti zanima (ena vem, da je spraševala) po prihodu iz P sem isti dan namerila skoraj 8kg manj. Takoj po porodu se pa nisem mogla stehtat, ker ni bilo možnosti.user posted image

Aja, a katera ve, kaj pomaga pri takem zvijanju, ker Tejo res zvija včasih in me prav boli, ko jo gledam. Včeraj je bila res kriza, danes pa podobna zgodba približno ob isti uri. Zvečer in ponoči je pa kar ok. obstaja kakšna varianta lažjega podiranja kupčka kot tista na ramenu in trepljanja ter kroženja po hrbtu? Ker naši včasih nič ne pomaga, pa je lahko na ramenu pol ure. user posted image   Pa, če je slučajno kriva (moja) prehrana, koliko časa pa traja, da snovi recimo od zajtrka preidejo v mleko? Mislim, vem da zveni neumno, ampak mogoče sem kaj takega pojedla, pa jo je zato tako šraufalo? Sem si začela delat zapiske kdaj spi in koliko ter kaj jaz jem in ob kateri uri, da bom lažje spremljala te krčke. Koliko valjda še ne morejo biti, jo pa glede na vse do sedaj to kar čaka revico. user posted image

Nič, grem se crkljat k svoji štručki. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2815
2.2.2011 15:24:59   
Patrisha

Pogrešam Patrishouser posted image

Kje se skrivaš, punca?

japaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image tu sem, nikamor ne bom pobegnila pred pondelkom - upam user posted image

sem se sla premigat ko je lepi soncek zacel sijat, in sem sla na mini maraton do pikapolonice da sem vnovcla tiste dobropise in vzela bon, ker so tepci in velja samo do 28.2 in ce zdaj nebi sla bi propadlo.. potem pa ziher nebi lazla okrog..
sem pa kupla rokavicke male pa 2 hozice.. k so cotkane user posted image user posted image .. majo pa zdaj kr lepe popuste, ce bo se sla kera kaj v nabavo..

valek
tut za fantice majo kjut stvari.. idi malo pogledat.. ker itaq pikapolonica je iz Ptuja in mate ziher najvecjo stacuno tam

no pa po mojga sem letela, sem se kr taxist.. popizdis.. bol pravim, da ne bom vozla ker komaj sedim - pa baje se od zarecenega kruha najvec poje.. ocitno se bom se sama v pondelk v P pelala gruuuuuuuuuvi user posted image

oooooo hudo pilotka je rodila ??? ja cestitke.. me je malo presenetla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2816
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 15:27:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2817
2.2.2011 15:29:03   
Patrisha
cak pa meta tut ze diha???  uuu kremsnite so ze ocitno dolocene kdo casti user posted image
jaz se kr zraven povabim user posted image user posted image

teyla user posted image mene caka ista pot kot tebe v pondelk - sam upam, da bom odprta da me katapultirajo direkt v porodno.. sicer MV je ze zmehcan, zdaj pa pravijo HOOOOOOOODIT... aja se podpisem pod to MALINOV CAJ ROX majke mi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 15:32:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2819
2.2.2011 15:36:27   
Patrisha

Mi gremo danes v Baby Center (no moj še nič ne ve o tem user posted image , a ga bom že pregovorila), imam ene 3 kupončke za 20% popust za porabit.

Btw še vedno čakamo na dnevno sobo, in kot zaenkrat kaže sploh ni rečeno, da jo bomo sploh dobili. user posted image   user posted image user posted image user posted image Podjetje (Novoles) ima namreč finančne težave...

ja sem slisala da majo neke probleme... ma vse dobre SLO firme hocejo zagonit... na koncu ti preostane se samo sranje iz rutarja, dipota pa hervija... katastrofa!
fajn zapravlaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2820
2.2.2011 15:36:42   
Tigrica86
sm gledala mal prej seznam, pa ugotovila, da so tiste "največje čvekice" po večini že rodile, al pa sp čist blizu poroda user posted image

zato razmišljam, da bi začela pisat tule kakšne monologe, k mogoče pa ima to kak vpliv... user posted image user posted image

aja, pa glede na to, da vse pijete malinov čaj, sedite na drobirju, pa se masirate spodi, pridno delate keglove vaje, pa user posted image vse po vrsti, pa ne vem kaj vse še, js pa nič od tega (razn "Keglanja" kadar se spomnem), me že rahlo skrbi, da js sploh ne bom nikol rodila user posted image

< Sporočilo je popravil Tigrica86 -- 2.2.2011 15:38:11 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 15:37:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2822
2.2.2011 15:38:59   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
teyla user posted image mene caka ista pot kot tebe v pondelk - sam upam, da bom odprta da me katapultirajo direkt v porodno.. sicer MV je ze zmehcan, zdaj pa pravijo HOOOOOOOODIT... aja se podpisem pod to MALINOV CAJ ROX majke mi user posted image user posted image user posted image

Upam, da ti bo hitro steklo in da ne (pre)hudo. Saj babice in zdravniki so vsi prijazni, mi smo še smejal. user posted image Najboljša fora je bla, ko je rekla, če sem kaj jedla, pa sem rekla, da smao zajtrk ob pol sedmih in je rekla, da mi malico prinese. Sem si mislila "oo, super", ona pa pride nazaj s flaško glukoze. user posted image user posted image
Če maš mat.vrat mehčan, je pa super, se boš hitro odprla. Samo opominji se, da moraš imet obraz zmehčan med popadki, ker potem je tudi medenično dno zmehčano in ni zategnjeno. Se potem hitreje odpreš. mene je pregledala samo dvakrat, prvič je rekla, super, da sem odprta 5cm (pa bila sem notri več kot uro, če ne dve), potem si mislila, da bom do sedmih ziher rojevala, če bo šlo tako počasi. No, naslednjič sem bila že 8cm in potem je bilo kmalu konec. user posted image

Registirana hvala, sem si zapisala vse, kar si naštela. Če ne bomo odkrili vzroka, bom segla po kapljicah, pa upam, da bo boljše. Dokler zadeva ni vsakokrat pri vsakem obroku mislim, da je kriva moja prehrana, tako da bom še posebej previdna kaj smem jest. Itak pa sem ostala na jetrni dieti, ker imam encime povišane, tako da mi kaj veliko ne preostane, kar se obrokov tiče. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
2.2.2011 15:54:17   
Patrisha

aja se podpisem pod to MALINOV CAJ ROX majke mi user posted image user posted image user posted image

Bi mogla danes mojega G videt, ko sem ga povprašala o tem čaju. user posted image Se mi je samo nasmihal. user posted image
Jaz ga še nisem uspela nabavit, mogoče mi danes celo uspe, sicer pa pijem redno Tekkanne čaj za nosečnice. (predvsem ker kao pomaga pri odvajanju vode in za boljšo prebavo)

ja marsikdo pravi, da je lari fari... ampak ne vem.. glej moja pikica je itaq ful mala in skoraj ni varjante, da bi sama od sebe se zmehcalo pa da bi kr tak rodila, kaka voda odtekla... tak da nvem.. jaz sem ga pila na normo, vsak dan strogo po pol litra ce ne kaki deci vec..

teyla tnx, upam, da ko me v pondelk pregledajo recejo da sem ze kaj odprta, da me nebodo filali z tabletkami user posted image .. sicer baje hoja pomaga.. tak, da mam predpisano hojo pa mirovanje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2824
2.2.2011 15:59:03   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

teyla mene caka ista pot kot tebe v pondelk - sam upam, da bom odprta da me katapultirajo direkt v porodno.. sicer MV je ze zmehcan, zdaj pa pravijo HOOOOOOOODIT... aja se podpisem pod to MALINOV CAJ ROX majke mi

Upam, da ti bo hitro steklo in da ne (pre)hudo. Saj babice in zdravniki so vsi prijazni, mi smo še smejal. Najboljša fora je bla, ko je rekla, če sem kaj jedla, pa sem rekla, da smao zajtrk ob pol sedmih in je rekla, da mi malico prinese. Sem si mislila "oo, super", ona pa pride nazaj s flaško glukoze.
Če maš mat.vrat mehčan, je pa super, se boš hitro odprla. Samo opominji se, da moraš imet obraz zmehčan med popadki, ker potem je tudi medenično dno zmehčano in ni zategnjeno. Se potem hitreje odpreš. mene je pregledala samo dvakrat, prvič je rekla, super, da sem odprta 5cm (pa bila sem notri več kot uro, če ne dve), potem si mislila, da bom do sedmih ziher rojevala, če bo šlo tako počasi. No, naslednjič sem bila že 8cm in potem je bilo kmalu konec.

Registirana hvala, sem si zapisala vse, kar si naštela. Če ne bomo odkrili vzroka, bom segla po kapljicah, pa upam, da bo boljše. Dokler zadeva ni vsakokrat pri vsakem obroku mislim, da je kriva moja prehrana, tako da bom še posebej previdna kaj smem jest. Itak pa sem ostala na jetrni dieti, ker imam encime povišane, tako da mi kaj veliko ne preostane, kar se obrokov tiče.

glede tvoje prehrane.. ojej to se mene tut caka.. naprimer eni ful flancajo kak je fin mlecni riz??? JA VES DE , je ja, samo ne v ! Ker je ful tezko prebavljiv.. potem pa itaq klasika kaj napihuje ne smes, kaka jajca, pa take fore.. cim lazje.. probaj z kakimi jogurti navadnimi pa beli kruh pa take.. sircek navadni.. kruh s stoplenim sirom... mislim, da mors tu gledat ko da mas probleme z zelodcem in pol ziher ne mores mimo kiksnit.. sicer pa se je lahko hrana od prej da tamali povzroca krcke.. sicer pa pogooglaj ko bos mela cas, ziher je kr nekaj napisano na to temo.. konc koncev moras sama ugotovit, ker smo tako razlicni, da enim to pase drugim pa to..

ah narobe skopirala.. user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 2.2.2011 16:00:02 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?