![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 7:55:33
|
|
|
|
brkn83
|
Jutro. Delovni vikend za nami in še ena super prespana noč. Tk da bomo spet lahk začeli delovni teden. In ve kako ste preživel vikend? Upam, da ne preveč delovno. Zdej pa zajtrk pred rr, potem pa me čaka čščenje spodaj. smo včeraj še nekaj delali pa je zdej vse umazano.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:10:22
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk....jaz bi imela recept za sarme ....luštno božaj Jančija pri nas mir in tišina ...za kosilo sem naredila makarončke in kar včerejšnjo omako,ki je ostala od čuftov .....po kosilu smo šli pa malo na sonček-smo vzeli voziček s sabo,ampak je mala res veliko sama hodila upam,da bo mirna in prespana nočka ....mene grlo boli pa pa dobiš tekom dneva
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:10:25
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Naša nočka čista katastrofa. Nejc se je ves čas zbujal, premetaval, brcal,... ga je tok srbelo. Sred noči sva vstala in sem ga šla tuširat da se je revček pomiril. Jao me je kr strah današnje nočke. Saj po tuširanju je malce zaspal ampak potem mam pa jaz še Evo ki jo je treba nahranit, potem sem mal zaspala in spet Nejc tko da sem bolj . me je kar strah kako bom jutri sama popedenala vse tri. Sedaj prideta mojedva, bo mami skuhala kosilo, malo polikala, mi prav paše da si z mal spočijeva.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:10:31
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Moji trije sončki še spijo, možek na poti v službo, jaz mam pa kavico in rr. No pa da vidimo kako bo šlo danes s tremi . Nočka za en d.r.e.k, bi najrajš liter kave popila da bi se zbudla. Vas grem mal prebrat predno začnejo kapljat. držim pesti in navijam da ti uspe vse kot je treba...nejca že kaj manj srbi???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:10:37
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ojla babike moje...evo tipkam vam iz mojega domeka ...Zdaj vas bom lahko spremljala in kaj vec sodelovala v debatah...Je bil pa odhod zelo tezek zavse nas ...Kolumbo me je glih klicala v sob ko smo se vse vvreckah mel in zlagali pa sploh nisem vedla kje mi tel zvoni,zato se ji nisem uspela javit...ned,pon,tor sem pa samo jokala Mislila sem da ta bolecina v srcu ne bo nikoli minila...moji starsi so tudi zelo jokali,saj smo 4 leta ziveli skupaj brez prepirov in se zelo lepo razumeli...celo moj moz se je zjokal ...potem smo kar vsi trije sli malo v hrastnik in tam prespali,da smo se vsi skupaj malo potolazili zdaj pa je ze ok in se navajamo pocasi...jaz sem ok,v sredo imam pregled ,tko da bom sla k mojim z mihailom in od tam v trbovlje na pregled,ker je sam 7km stran od hrastnika ,pa se varstvo imam za mihaila...toliko od mene ,lepo se imejte se se javim ...moram pa vas malo prebrati,da bom lahko sodelovala... joooj mihailo...verjamem da ti je hudo...sam sj boste užival skupi, ko bo pa še nov član pršu bo pa sploh akcija....sj se boš navadla...pa vseen mal dj še kakšno slikco od domeka nalož...plizzzz kako nosečnost? si ok? res lepo da se boš več javila....smo te kr mal pogrešale :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:10:42
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo 3je moji že na delovnih mestih...Jurko spi k polh.....z Majklom sta mela dons tajming do minute isti: 4 :27 in pol nismo več spal..... Danes me po 4h mesecih nestrpno pričakuje hotlower, da popeglam goro cot.... .....pa štenge morm nujno pomit, ker je en kup peska in soli....pa še kej bi se najdl. grem zdele mal u akcijo, bom šla pol ob ene 10h spat ahahah...ste mel pa že postro jutrooooo... bo še dolg dan...pa previdno s hot loverjem.....sploh tam okrog rane nej ti preveč ne piha sopara...mene je tašča skor zadavla k me je vidla da peglam po 6 tednih, pa nism mela carskega to to...kr pejt spančkat mal z jurčkom...kako pa je? kaj boljš? je še prehlajen, kaj pa ostala družinica??? kaj ti pušiš,A???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:10:49
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠA pa fuuuuuul upam da jih ne dobi še Eva. Naš Jure je danes zutrsj spet tko grdo smrkal in kašlal, da se mi je skor zrolal....smo pa res fuuul dolgo spali....ko sm mu spucala nos, ga dala mal na inhalator in ornk preluftala sobo, je blo pol ok.....zdele mi je čist čudn k že od 13h spi ....z njim vret spita tudi Rokso in ata Šime......z Majklom debaterava-itak MIHAILO še zate.....bosta pa zdej s sekico več skupaj . Upam d se čim prej uspeva dobit na telefon d te mal u živo slišim. ČEBELA KAKO JE S HANO? Učeri smo šli mal u BTC z Majklom....Rokso in Jure sta ba pri mojih...smo kupil varuško ....smo uzel od Tomija tut na vibro in ista cena, ker je bla Šimetu lepše oblike....men se pa še mal kolca za Aventovo , ker ma 2 funkcije več - merilnik vlage in 3 uspavanke. Pa spet mam neke Lego napade
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:10:54
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ...danes sem zopet rapoložena za poglabljanje...pogljabljane v samo sebe....predvsem od časa,ko sem postala mami....in ker nekako moram to razmišljanje dati iz sebe,bom začela pisati,od danes...v zvezek z debelimi platnicami Nekaj stvari v sebi moram spremeniti,nekaj še bolj utrditi,nekaj preposto obdržati........želim dati svoji punčki (pa tudi bratcu ali sestrci) doto...tisto,ki največ velja...saj veste..tisto tapravo popotnico za v življenje............... hmmm...super zadeva....bravo edino "doto" k jo bom jst evi lahko dala je dnevnik k ga pišem od rojstva dalje...no dokler sm bla na porodniški zlo redno, zj pa kr mal manj...sam res prelomnice še zabeležim noter....in mi je že meni prav prišel...ko nism vedla zakaj ma rdeče očke...pa sm se spomnla da mi je neki znano....in sm šla dnevnik brat in prebrala za nazaj da je bla alergična reakcija na bivacyn kapljice...in od takrat mamo tobrex pa vse res vse nove stvari po tednih sm notr pisala...super zadeva, že zdaj grem včasih mal za nazaj brat, da vidim kako čas beži....pol bom pa pomoje knjigico nardila pa vse to notr lepo napisala pa še slikce zraven, pa bo mela za vedno....sam zj bom mogla mal nadoknadit, k zadnje pol leta sm mal šlampasta
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:11:06
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki ne nisi se zmotla pr imenu . Žiga je imel včeraj en mal vročine ravno toliko da je bila in sem rekla da nej bo kr doma. Če danes ne bo vročine gre jutri v vrtec. Potem bo pa lažje z dvema. Mi je pa tok hudo ker imajo v decembru tak pester program v vrtcu, onadva pa doma. Pri Žigu imamo v sredo eno igrico - sem ravno z vzgojiteljico govorila - moj itak pozabu povedat. Komi čakam da grem mal do vzgojiteljic ker mam občutek da sem čist vn padla. Moj ni nč spraševal , on ju je pripeljal in odpeljal . Pa baje če bo vse po sreči se po novem letu selijo v Nejčkov vrtec ja sj to je največji problem, mene je tud zlomil glih podatek ko sm program za december vidla....sam ko pa se ozrem nazaj na vikend pa vidim, da je rreeeessss vredno da je doma, da lahko v troje uživamo...včer je bla res akcija v kopru.... držim pa pesti, da z žigom ne bo hujšga in boš mela jutr sam še dva sončka doma.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:20:38
|
|
|
|
Čebel@
|
na hitro:obležala sem s trebušno virozo....celo noč in jutro bruhala...Hana je ok-je v vrtcu grem ležat,ker nisem spala niti pol ure
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:24:55
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ na hitro:obležala sem s trebušno virozo....celo noč in jutro bruhala...Hana je ok-je v vrtcu grem ležat,ker nisem spala niti pol ure da čimprej mine... pa glej da boš dovolj pila, da ne dehidriraš.... čaj iz janeža in kumine meni osebno najbolj pomaga
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:27:39
|
|
|
|
petrušk_
|
drugač pa....punce... smo imeli včeri eno preleeepooo nedeljo.....smo šli na morje v koper....+11 stopinj tobogani kavice, morje, ptički....eva je res uživala na polnooooo sva se odločilo da bomo namesto v toplice šli za vikend kar v žusterno....mal plavat in se naužit morskega zraka.... je že kera bla v aquaparku žusterna? včeraj eva spala celo noč do 6h v svoji postelji, pol še pri nama do 7h... danes pa je k nama priracala ob 3h.... res nam gre na bolje... in sva ugotovila, da v svoji sobici veliko manj kašlja kot pri nama...ker ima res fino toplo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:40:42
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ na hitro:obležala sem s trebušno virozo....celo noč in jutro bruhala...Hana je ok-je v vrtcu grem ležat,ker nisem spala niti pol ure ojoj boga. Ti kr pridno počivaj . Pa glej, da se čimprej pozdraviš.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:42:20
|
|
|
|
brkn83
|
petrušk - a ma eva že veliko posteljo, ali še kr ono malo. Namreč zanima me, ker mi zdej razmišljamo, ali bi mu dali kr eno stranico stran, da bi lahk sam ven prišel, ali pa bi mu že kupili veliko posteljo.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:46:46
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 petrušk - a ma eva že veliko posteljo, ali še kr ono malo. Namreč zanima me, ker mi zdej razmišljamo, ali bi mu dali kr eno stranico stran, da bi lahk sam ven prišel, ali pa bi mu že kupili veliko posteljo. oj, ma še malo posteljico 140x70, samo eno stranico sva dol vzela, ker s stranico gor je sploh nisi spravu več v posteljo.... sam naša frajla noče sama ven...se joka sredi noči, da te skoraj kap pol jo grem pa iskat, položim k nama in zaspi naprej kot angelček.... sva pa v fazi nakupa nove sobe in tam bo imela veliko posteljo - širino 120 bova vzela, da zdaj ko bo še en dojenček, če bo eva kaj bolana ali kaj da bo lahko moj zraven spal, da se ne bomo 4 stiskali na 1 postelji
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:51:25
|
|
|
|
brkn83
|
petrušk - superca. No nik pa ima še 120x60 in ma še vse strnice gor, pa gre sicer spat čist fajn, zjutraj ko pa se zbudi pasam pokliče mami, ati in ga grem iskat in dam ven, me je pa strah, da bi kdaj poskusil ven priti in bi se kr ven vrgu, glede na to kak živc je me sploh ne bi čudilo, če bi to naredil.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:57:39
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 petrušk - superca. No nik pa ima še 120x60 in ma še vse strnice gor, pa gre sicer spat čist fajn, zjutraj ko pa se zbudi pasam pokliče mami, ati in ga grem iskat in dam ven, me je pa strah, da bi kdaj poskusil ven priti in bi se kr ven vrgu, glede na to kak živc je me sploh ne bi čudilo, če bi to naredil. aja...ja pol pa probaj dat dol....pr nas čist super funkcionira...sam še vedno jo neki mede in ne more spančkat celo noč...ma sj bo minilo...že to kar je zdaj je res napredek pri nas....se ful fajn naspim, pa tud če sam do 3h....vsaj tistih par urc me noben v rebra ne brca ma se je pa tud fino stisnt pol proti jutru..... če nimata namena cele sobice menjat bi pol res mogoče sam taveliko posteljo kupla ?!!?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:57:45
|
|
|
|
brkn83
|
pri nas rahlo naletava sneg - fajn bi blo če bi ornk začelo snežiti. Grem zdej mal migat.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 8:59:26
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 petrušk - superca. No nik pa ima še 120x60 in ma še vse strnice gor, pa gre sicer spat čist fajn, zjutraj ko pa se zbudi pasam pokliče mami, ati in ga grem iskat in dam ven, me je pa strah, da bi kdaj poskusil ven priti in bi se kr ven vrgu, glede na to kak živc je me sploh ne bi čudilo, če bi to naredil. aja...ja pol pa probaj dat dol....pr nas čist super funkcionira...sam še vedno jo neki mede in ne more spančkat celo noč...ma sj bo minilo...že to kar je zdaj je res napredek pri nas....se ful fajn naspim, pa tud če sam do 3h....vsaj tistih par urc me noben v rebra ne brca ma se je pa tud fino stisnt pol proti jutru..... če nimata namena cele sobice menjat bi pol res mogoče sam taveliko posteljo kupla ?!!? ja ne sobe cele ne bova menjala, sem si pa v ikei nagledala eno posteljo, pa ker greva ravn naslednji teden v avstrijo pa jo bova verjetn kr kupila.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 9:06:47
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 petrušk - superca. No nik pa ima še 120x60 in ma še vse strnice gor, pa gre sicer spat čist fajn, zjutraj ko pa se zbudi pasam pokliče mami, ati in ga grem iskat in dam ven, me je pa strah, da bi kdaj poskusil ven priti in bi se kr ven vrgu, glede na to kak živc je me sploh ne bi čudilo, če bi to naredil. aja...ja pol pa probaj dat dol....pr nas čist super funkcionira...sam še vedno jo neki mede in ne more spančkat celo noč...ma sj bo minilo...že to kar je zdaj je res napredek pri nas....se ful fajn naspim, pa tud če sam do 3h....vsaj tistih par urc me noben v rebra ne brca ma se je pa tud fino stisnt pol proti jutru..... če nimata namena cele sobice menjat bi pol res mogoče sam taveliko posteljo kupla ?!!? ja ne sobe cele ne bova menjala, sem si pa v ikei nagledala eno posteljo, pa ker greva ravn naslednji teden v avstrijo pa jo bova verjetn kr kupila. pol pa kar...sm si jest tud zamislla mamutovo pojstlo k mam že vse od mamuta, pa je precej mejhna in če otročku kej fali ga morš glih k seb nest, zato sva se pa zdaj odločla da bomo kar 120 kupl....pa bo mela še za pol k bo kakšnga dommov prpelala pomoje me bo kap!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 9:36:28
|
|
|
|
sjmm
|
dan! sva se neki dolg stiskala v pojstli z majkijem dons...mami še mau zmatrana, mali pa scrkljan v glavnem noč bol v našem stilu...mu tud posteljica ne leži kaj preveč...mogoče bo treba kaj večjega pogrunat, da se lahk zvečer zravn uležem, da zaspi...pa ga pol ni treba prestavlat...sam men je kr hudo stran dat ta malo posteljico...konc unega nežnega obdobja ...še en velik fant......oh...ja, no cajt beži-...kva čmo sem pa zdele prov potrebna še ene kavice, prej z mojim sva eno na brzake spila....aja pa mali me je poslal po mleko že ob pol5h....sam ko je spil, je pol lepo spančkal naprej...najlepš pa itak spi k moj vstane v glavnem.... kolumbo....pestro že zgodaj, ni kej vidm, da gumbki za turbo še dobr in spet delajo...sam vseen še mau pazi nase petrušk...pridna tvoja miška, super da gre kašelj na bolje čebelc@...počivej in veliko pij....naj hitro mine urša....jz vem, da ti bo uspelo z vsemi tik tak, saj so vsi pridni tko kot mami, pa seveda en koš pošiljamo vsi skupaj
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 9:55:03
|
|
|
|
baki
|
čebel.. čajčka pa malo prepečenca... boga si pa še noseča
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 9:55:58
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 petrušk - superca. No nik pa ima še 120x60 in ma še vse strnice gor, pa gre sicer spat čist fajn, zjutraj ko pa se zbudi pasam pokliče mami, ati in ga grem iskat in dam ven, me je pa strah, da bi kdaj poskusil ven priti in bi se kr ven vrgu, glede na to kak živc je me sploh ne bi čudilo, če bi to naredil. se podpišem.pri nas je isto
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 9:59:14
|
|
|
|
baki
|
kosilo-vse od včeraj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2010 10:08:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.