|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
13.12.2010 10:26:35   
birdy
Helovuser posted image
Evo, mi smo vredu, jst sem bla čez vikebnd panična. Mamo "veliko srečo" ker ma Levči že zdej krče. Ker pa jst sploh ne vem kako krči zgledajo, sploh pa ne tako zgodaj pa sem mela sindrom SJMM in Kolumbo: ziher je lačenuser posted image  In sva štimala flaško, mali je pa sam tok spil da se je z cuzlanjem mal pomiril, itak da od 20ml se ni mogu najest, sploh glede na to daje to pil eno uro.user posted image  Dons je pa prišla patronažna, ja revež bogi je bil res ziher lačenuser posted image , se je "sam" 160g zrediluser posted image
Moj je šel zdej rihtat za otroškega, Neli gleda Nodija, Kristi je pa pri tastu zakomirala. Levči pa mal gleda naokol, pa kr nej se mal sam s sabo "ukvarja", ker ma drugač pozornosti koker češ, sploh zvečer ko ga nosiva ko majmuna k ga zvija... Tko da jst sem glih obratno kot Urša, ona ma zdej namanj skrbi, je že ufurana, jst se pa počutim k da mam prvega otrokauser posted image  Pa sej bo bolje. Zdej bom šla pa mal za nazaj prebrat če mi bo uspelo, pa če niste preveč čvekale sevedauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
13.12.2010 10:27:43   
sjmm
no, posodo mi je uspelo poštimat...sm neki slow moušn donsuser posted image

pri nas sneguje..sej ne vem al je to dobr al ne...sam bolš k dež je sigurnuser posted image

sva z Majkijem ene par kolon avtkov in živalic postavla...zdej se greva pa mau igrat, pa mau muzike...pa bouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1027
13.12.2010 10:29:14   
Urša08
evo mene, mam mal časa zame - no vsaj upam user posted image

Eva spančka, tamalima sem pa zdele enga tomažka naštimala , sebi pa kapučinček naredilauser posted image . Sem dala juhico pogret, da bomo kr ob pol 12 jo pojedli predno gre Žiga spat. Sem pa očitno brez kondicije ker sem že zmatranauser posted image Morm mal v kondicijo pridt.

Neposredna povezava do sporočila: 1028
13.12.2010 10:30:55   
Urša08
Kolumbo ja je kar pestro met vse tri in bit samuser posted image user posted image user posted image

Sjmm ah tele vaše nočke upam, da se poštimajo, da se ti mal spočiješuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
13.12.2010 10:31:51   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Helovuser posted image
Evo, mi smo vredu, jst sem bla čez vikebnd panična. Mamo "veliko srečo" ker ma Levči že zdej krče. Ker pa jst sploh ne vem kako krči zgledajo, sploh pa ne tako zgodaj pa sem mela sindrom SJMM in Kolumbo: ziher je lačenuser posted image  In sva štimala flaško, mali je pa sam tok spil da se je z cuzlanjem mal pomiril, itak da od 20ml se ni mogu najest, sploh glede na to daje to pil eno uro.user posted image  Dons je pa prišla patronažna, ja revež bogi je bil res ziher lačenuser posted image , se je "sam" 160g zrediluser posted image
Moj je šel zdej rihtat za otroškega, Neli gleda Nodija, Kristi je pa pri tastu zakomirala. Levči pa mal gleda naokol, pa kr nej se mal sam s sabo "ukvarja", ker ma drugač pozornosti koker češ, sploh zvečer ko ga nosiva ko majmuna k ga zvija... Tko da jst sem glih obratno kot Urša, ona ma zdej namanj skrbi, je že ufurana, jst se pa počutim k da mam prvega otrokauser posted image  Pa sej bo bolje. Zdej bom šla pa mal za nazaj prebrat če mi bo uspelo, pa če niste preveč čvekale sevedauser posted image

o, poznam tele nadležne krče...k se zvečer derejo k majmuni...3x preverjeno, pri Maju pa ne duha ne sluha...ma tale naš ta zadnji je itak neki izvenserijski

v glavnem....veliko crkljanja, pa da kmalu mineuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo si pomagali z Bio gaja kapljicami, pa pol kasneje s sab simplex kapljicami...te so bile najučinkovitejše, pa čajček...janež, pa masiranje bušija...pa seveda smo jih okol nosil d so bli čist scrkljaniuser posted image ..radost bejbijev ni kej..

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
13.12.2010 10:33:25   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

evo mene, mam mal časa zame - no vsaj upam user posted image

Eva spančka, tamalima sem pa zdele enga tomažka naštimala , sebi pa kapučinček naredilauser posted image . Sem dala juhico pogret, da bomo kr ob pol 12 jo pojedli predno gre Žiga spat. Sem pa očitno brez kondicije ker sem že zmatranauser posted image Morm mal v kondicijo pridt.

sej boš hitro nazaj v kondiciji, zdej so le trije za poštimat, ko je tretji ok, bi že prvi spet kaj rad...a ne...sej bo...pri vas je tok ljubezni in umirjenosti in razumevanja, da bo šlo vse lepo skoziuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
13.12.2010 10:33:37   
Urša08
Birdy pa ne krčkov no user posted image user posted image user posted image user posted image jaz srčno upam, da mi bo pri Evi to prihranjeno. Nejc jih je mel in vem kako ti je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nejcu je ful pasalo če sva ga kopala tko da smo vsak dan čebričkal, drugače sva ga pa nosila. Naj ti čim več pomagajo domači user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
13.12.2010 10:34:27   
sjmm
birdy....mi bi pa vseen kako fotko vašega kraljeviča vidliuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
13.12.2010 10:36:24   
Urša08
Birdy v kolkem času se ti je tok poredil? tole ti pa kr zavidam user posted image user posted image user posted image jaz bom jutri vidla kolk je v enem tednu pridobila, upam da bo zadovoljiv rezultatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
13.12.2010 10:37:02   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

birdy....mi bi pa vseen kako fotko vašega kraljeviča vidliuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
13.12.2010 10:38:52   
Urša08
Aja Birdy hahaha ne vem kok sem ulavfana, se pa definitivno pri vsakem kej novga naučimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
13.12.2010 10:42:59   
TAMIKA3
dan user posted image
vse pridne že navsezgodaj user posted image user posted image user posted image user posted image
bolančkom pošiljamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mami ima pauzo

user posted image

kako ste ve? mi smo zdravi in nagajivi user posted image user posted image user posted image user posted image
včeraj smo imeli fotoshoting user posted image user posted image user posted image user posted image ... slikice na FB user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
13.12.2010 10:43:54   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Helovuser posted image

ejjj birdy....eva je dobla krčke 4 dan ko sva prišle iz P, tko da vem kako ti je...
pri nas je res pomagal tale stolček, ki vibrira, da ti ne odpadejo roke...se mi zdi da je prva dva mesca bla več tle gor ko pa kje drugje....res pomaga...sam kr mal stane...odloči se sama če ti znese
pa kapljice ANTIFLAT iz avstrije - vse ostale je bilo kot bi ji vodo dala za pit....smo mel vsak večer od 6h pa do polnoči party - pa je fisher price stolček res olajšal zadeve.....

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167491

user posted image

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
13.12.2010 10:44:26   
Urša08
Tamika dej še sem kako fotko user posted image . Drugače sem pa vesela da ste ZDRAVi (naj tako ostane) pa čeprav nagajiviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si pa ti? Si vzameš kak trenutek samo zase?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 10:45:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
13.12.2010 10:46:08   
Urša08
Petrušk mi imamo tud stolček ki vibrira od fisher pricea - je zakonuser posted image user posted image user posted image Pri Žigu sem ga kar uporabljala, pri Evi zaenkrat bolj malo, je skor skoz v zibki kjer pančka , no pa vmes se mal pomazive user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
13.12.2010 10:47:30   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

zato sva se pa zdaj odločla da bomo kar 120 kupl....pa bo mela še za pol k bo kakšnga dommov prpelalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomoje me bo kap!!!

jst sm Šimetu rekla, da ko se princi čez kakšne 5 let odselijo v zgornji štuk, bojo vsi mel postle 140 /200.....je reku Šime: Sej takrat še ne bojo bejbe hodile k nam spatuser posted image ......sm mu rekla: Kakšne bejbeuser posted image ...tok široke postle bojo mel d bom JST LOH ZRAVEN SPALAuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh ni slaba ideja - midva jih bova selila čez kake 3 - 4 leta. A vidva sta se fiksno zmenila da čez 5 let?

Neposredna povezava do sporočila: 1042
13.12.2010 10:49:09   
TAMIKA3

Tamika dej še sem kako fotko user posted image . Drugače sem pa vesela da ste ZDRAVi (naj tako ostane) pa čeprav nagajiviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si pa ti? Si vzameš kak trenutek samo zase?

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image ... saj sem jaz tudi raje, da so nagajivi in ZDRAVI, ker to mi največ pomeni user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa ja, no ... gre user posted image ... časa, itak ni nikoli dovolj user posted image user posted image user posted image user posted image

pa vi? kako kaže pri Žigcu in Evi s kozicami? preventivneuser posted image user posted image user posted image   in user posted image user posted image user posted image za zlato mamico user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
13.12.2010 10:50:12   
Urša08
Kolumbo a boš kej v mother care hodila te dni? Če boš a te lahko prosim da mal pokukaš če majo kako majčko od vlakca tomažka za mojedva (št.92 in 110)user posted image hvala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
13.12.2010 10:53:13   
Urša08
Tamika pri Žigu in Evi še nič ne kaže - no sej za Evo je še prezgodaj. Pri Nejcu se mi zdi da pa nove ne nastajajo več, jih tud nima ful veliko. Ga pa motijo in ga skoz opozarjam da ne praskat - po Ajvynem nasvetu s tapkanjem. Najhuje je ponoči, ko je čist znerviran in posledično ne spimo. Se zbuja, premetaqva, brca, joka,.... upam, da bo boljše. Mi je pa vse skup čudno. Piše da naj jih ne bi meli po dlaneh in podplatih ampak Nejc jih ima. Upam, da so res nehale nastajat in bo kmalu dober.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 11:03:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1046
13.12.2010 11:03:57   
TAMIKA3
fantje

user posted image

... s sestrično Lino

user posted image

Tristan

user posted image

Mai

user posted image

Tian

user posted image

Marin

user posted image

M-ji user posted image user posted image user posted image

user posted image

T-ji user posted image user posted image user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 11:04:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1048
13.12.2010 11:05:23   
TAMIKA3

Tamika pri Žigu in Evi še nič ne kaže - no sej za Evo je še prezgodaj. Pri Nejcu se mi zdi da pa nove ne nastajajo več, jih tud nima ful veliko. Ga pa motijo in ga skoz opozarjam da ne praskat - po Ajvynem nasvetu s tapkanjem. Najhuje je ponoči, ko je čist znerviran in posledično ne spimo. Se zbuja, premetaqva, brca, joka,.... upam, da bo boljše. Mi je pa vse skup čudno. Piše da naj jih ne bi meli po dlaneh in podplatih ampak Nejc jih ima. Upam, da so res nehale nastajat in bo kmalu dober.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 11:06:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.