|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
12.12.2010 9:32:17   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Naša nočka čista katastrofa. Nejc se je ves čas zbujal, premetaval, brcal,... ga je tok srbelo. Sred noči sva vstala in sem ga šla tuširat da se je revček pomiril. Jao me je kr strah današnje nočke. Saj po tuširanju je malce zaspal ampak potem mam pa jaz še Evo ki jo je treba nahranit, potem sem mal zaspala in spet Nejc tko da sem bolj user posted image . me je kar strah kako bom jutri sama popedenala vse tri.

Sedaj prideta mojedva, bo mami skuhala kosilo, malo polikala, mi prav paše da si z user posted image mal spočijeva.

bogi ste no...tele pikice so re nadležne...sam sej se hitro začnejo sušit, pa bo boljeuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 976
12.12.2010 9:33:57   
sjmm
no, včeri smo žural...dons je pa treba kej postorituser posted image
user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 977
12.12.2010 9:55:12   
baki
juhica se kuha, meso se peče,zreski spanirani,solata oprana.kosilo je na pol fertik.sem mojga poslala v trgovino.sta šla z nikom peš,da nik dobi malo zraka.ponavadi ob nedeljah pospravljam dons pa morem kuhat in pospravljatuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 978
12.12.2010 11:03:18   
Čebel@
urša...joj se mi smiliteuser posted image ...en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas.....nimam pojma kaj je Hani,ker drugega kot puščanje noska niuser posted image .....bruha pa ubistvu tisto kar ji ostane v želodčku in pa sluzuser posted image ....čez dan je čisto ok,dobre volje,nagajiva,lepo je in pije,.......jutri bo ostala doma in dopoldan bom klicala njeno dohtarco

sjmm...pa te bo spet roka bolela od likalnikauser posted image user posted image ....ja sej bruhne,ko začne kašljat,ampak to le zjutrajuser posted image ....moje zdravje gre pa na boljše-upamuser posted image ....a po pariško je le moka in jajce?

Hana in ati sta vsak en krožnik juhe pojedla....počasi gre mala spančkat....jaz imam pa napad pucanjauser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 979
12.12.2010 11:18:14   
sjmm
mau pauzice....sm že loverja čist razpalila, zdej morm pa zelenjad nad soparo naštimat, da se mi mau pokuha, pa ribice se tud ze v marinadici kopajouser posted image

čebelc@...ja po pariško..mokca, jajce......hja, pri nas se je tud dogajalo to bruhanje....ko se še niso znali dobro odkašljat...jz sm zvečer kr mau inhalacije prštimala, al pa fajn vročo vodo v kopalnici spustila, da so mau to udihovali in je blo počasi bolje...se mi zdi da se malim ful dolg paca tista sluz ...naj hitro mine pri hančiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki...jz tud dons ne vem točn kje nej štartam...mau peglam, mau kuham, mau pospravlam...zdele je moj ta mala 2 peljal vn na luft...morm kr pohitet d tak cajt kej pošlihtamuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 980
12.12.2010 11:30:46   
brkn83
Pozdravčke.

No danes je pa prav fajn mrzlo zunaj. Tk da smo zaenkrat kr notri. Js kuham kosilo, in likam. Prej sva z nikom pekla muffine, zdej pa je šel mal k babici, js pa še cote pospravim in sem gotovo za danes.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 981
12.12.2010 11:42:04   
brkn83
fajne ste ni kaj - sem vas prebrala, ampak vse pozabla, ker se vam tolk velik dogaja.

Kolumbo - superca si. Tvoje besede kar držijo in me ful veseli, da še kdo tko razmišlja. Ko se midva odločiva da bo konec z otroki potem dam tudi vse stvari naprej. Zdej pa jih trenutno še hranim in upam, da jih bom še enkrat potrebovala.

Grem zdej še hitro kompot skuhat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 982
12.12.2010 13:18:39   
sjmm
mi smo pojedl juhco, smo jo imeli še od včeraj...zdej mali spi...jz pa še solatko zrihtam, pa ribice na olje fliknem..pa bo kosilček

popoldna pa še mau na zrak...pol pa upam, da bomo skupaj en Človek ne jezi se odšpilal...pa mau tv pogledal, sta zvečer moja kuharja...sicer sem v reklami vidla d bojo ene klobasice...sam sigurn bo še kaka uporabna ideja zravn tud za zelenjavčke kot smo mi

brkn....ti tud podobn nedelski program...kot vidimuser posted image ..kuhanje , likanje....no...pa lepo popoldne vsem skupajuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 983
12.12.2010 13:30:01   
MIHAILO
Ojla babike moje...evo tipkam vam iz mojega domekauser posted image user posted image ...Zdaj vas bom lahko spremljala in kaj vec sodelovala v debatah...Je bil pa odhod zelo tezek zavse nas ...Kolumbo me je glih klicala v sob ko smo se vse vvreckah mel in zlagali pa sploh nisem vedla kje mi tel zvoni,zato se ji nisem uspela javit...ned,pon,tor sem pa samo jokalauser posted image user posted image user posted image Mislila sem da ta bolecina v srcu ne bo nikoli minila...moji starsi so tudi zelo jokali,saj smo 4 leta ziveli skupaj brez prepirov in se zelo lepo razumeli...celo moj moz se je zjokal ...potem smo kar vsi trije sli malo v hrastnik in tam prespali,da smo se vsi skupaj malo potolazili zdaj pa je ze ok in se navajamo pocasi...jaz sem ok,v sredo imam pregled ,tko da bom sla k mojim z mihailom in od tam v trbovlje na pregled,ker je sam 7km stran od hrastnika ,pa se varstvo imam za mihaila...toliko od mene ,lepo se imejte se se javim ...moram pa vas malo prebrati,da bom lahko sodelovala...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 984
   [Brisano sporočilo]
12.12.2010 15:34:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
   [Brisano sporočilo]
12.12.2010 15:49:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
12.12.2010 16:45:07   
SURF
Pozdravčke....
Evo pa je nedelja že skoraj pri koncu,smo bili skoraj cel dan zunaj,sta prišla boterček in botrca in smo potem še z njima pohajali po vasi,čajčkali v naši vaški gostilni...tako,da Pati je šele malo prejle šla počivat....malo jo pustim,prav dolgo že ne...bom videla.........
No pa je miklavž menda končal z darili za letos,sedaj bo pa Božiček na vrsti....tako ,da tudi mene nekam mikajo duplotiuser posted image

Glede cunjic in vsega ostalega....tudi js bom veliko podarila,ko bo zadnji...nekaj bom spravila za spomin,nekaj pa za mojo sestro,ki je mlajša od mene....z leti se nabere stvari....Sem si pa rekla da dokler ne bomo pri tazadnjem imam vse doma...pa se itak nisem držala,sem veliko že dala v posojo,je tako lepo ko nekdo tako z veseljem to sprejme....banjica,stolček za kopanje,bumbo,ležalnik,za v avto tako žabico,da vidiš nazaj itd....
Je pa žalostno,ko nekateri mečejo stvari pročuser posted image user posted image

Nekaj bi jedla....pa nevem kaj.........hmmmm........

Neposredna povezava do sporočila: 987
12.12.2010 17:36:19   
SURF
...danes sem zopet rapoložena za poglabljanje...pogljabljane v samo sebe....predvsem od časa,ko sem postala mami....in ker nekako moram to razmišljanje dati iz sebe,bom začela pisati,od danes...v zvezek z debelimi platnicamiuser posted image Nekaj stvari v sebi moram spremeniti,nekaj še bolj utrditi,nekaj preposto obdržati........želim dati svoji punčki (pa tudi bratcu ali sestrci) doto...tisto,ki največ velja...saj veste..tisto tapravo popotnico za v življenje...............

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 988
12.12.2010 19:57:36   
SURF
...upam,da razumete...kaj sm hotela napisat...nič strašnegauser posted image tako malo o osebni rasti..ja takole me daje poleg vsegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 989
12.12.2010 20:08:16   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

...upam,da razumete...kaj sm hotela napisat...nič strašnegauser posted image tako malo o osebni rasti..ja takole me daje poleg vsegauser posted image user posted image user posted image

zelo lepo, SURF...podpiram navijam, poznam in ....počnem....mi včasih kar pomaga kako fajn spodbudno zadevo za nazaj prebrat...pa se gre lažje naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 990
12.12.2010 20:10:04   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ojla babike moje...evo tipkam vam iz mojega domekauser posted image user posted image ...Zdaj vas bom lahko spremljala in kaj vec sodelovala v debatah...Je bil pa odhod zelo tezek zavse nas ...Kolumbo me je glih klicala v sob ko smo se vse vvreckah mel in zlagali pa sploh nisem vedla kje mi tel zvoni,zato se ji nisem uspela javit...ned,pon,tor sem pa samo jokalauser posted image user posted image user posted image Mislila sem da ta bolecina v srcu ne bo nikoli minila...moji starsi so tudi zelo jokali,saj smo 4 leta ziveli skupaj brez prepirov in se zelo lepo razumeli...celo moj moz se je zjokal ...potem smo kar vsi trije sli malo v hrastnik in tam prespali,da smo se vsi skupaj malo potolazili zdaj pa je ze ok in se navajamo pocasi...jaz sem ok,v sredo imam pregled ,tko da bom sla k mojim z mihailom in od tam v trbovlje na pregled,ker je sam 7km stran od hrastnika ,pa se varstvo imam za mihaila...toliko od mene ,lepo se imejte se se javim ...moram pa vas malo prebrati,da bom lahko sodelovala...

lepo, da se nam boš lahko večkrat javilauser posted image user posted image user posted image

upam, da se vsi dobro navadite na novo stanovanje, novo življenje....sej kmalu pride še en član....seveda pa so občutki povsem normalni, je le sprememba in seveda še hormončki nardijo svoje.....čim več zdravja in ljubezniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 991
12.12.2010 20:14:18   
sjmm
sm skurla loverja u nulo...tud stat več ne morm...mislim d je šlo ene 4 stroje posteljnine in še ene 3 ostalih cot....zdej sm pa jz ko ena cota...sam filing je pa ful dobr...user posted image user posted image user posted image

sm še neki premajhne cotke pregledovala...ah, ja sem se že neki menila, da jih oddam, pa bom vseeno še en mau počakalauser posted image ...me tok neki sentimentalnost daje....pa Majki tok hitr raste...sej veste kaj mislimuser posted image

zdej še Majkiju mlekca prštimam, pa se greva mau stisnit, ker sva bla bol malo skupaj donsuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 992
13.12.2010 6:38:36   
baki
jutrooooo....user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 993
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 6:47:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 994
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 6:52:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 995
13.12.2010 6:58:24   
Urša08
jutro

Moji trije sončki še spijo, možek na poti v službo, jaz mam pa kavico in rr. No pa da vidimo kako bo šlo danes s tremiuser posted image user posted image user posted image . Nočka za en d.r.e.k, bi najrajš liter kave popila da bi se zbudla. Vas grem mal prebrat predno začnejo kapljat.

Neposredna povezava do sporočila: 996
13.12.2010 6:59:34   
Urša08
Baki in kolumbo jutrouser posted image

Kolumbo vidim da tvoj turbo že deluje user posted image user posted image user posted image user posted image jaz morm baje do novga leta še mal počakatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 997
13.12.2010 7:01:51   
Urša08
Mihailo super da ste se že preseliliuser posted image user posted image user posted image Kako se pa ti počutiš?

Sjmm a nisi rekla da boš mela mal pavze od likanja? Preveč pridna za v nedeljo, a ne veš da je nedelja to se pravi se ne delauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 998
13.12.2010 7:06:22   
baki
jutro urša.....sej boš sfolgala.a maš vse tri doma?a ne gre žiga v vrtec?upam da se nisem zmotla pri imenuuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 999
13.12.2010 7:11:16   
Urša08
Baki ne nisi se zmotla pr imenuuser posted image . Žiga je imel včeraj en mal vročine ravno toliko da je bila in sem rekla da nej bo kr doma. Če danes ne bo vročine gre jutri v vrtec. Potem bo pa lažje z dvema. Mi je pa tok hudo ker imajo v decembru tak pester program v vrtcu, onadva pa doma. Pri Žigu imamo v sredo eno igrico - sem ravno z vzgojiteljico govorila - moj itak pozabu povedat. Komi čakam da grem mal do vzgojiteljic ker mam občutek da sem čist vn padla. Moj ni nč spraševal , on ju je pripeljal in odpeljaluser posted image user posted image user posted image . Pa baje če bo vse po sreči se po novem letu selijo v Nejčkov vrtecuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.