|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
11.12.2010 8:55:13   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: baki

ko si enkrat pri razmišlanju so hitro tu dejanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..čeprav ti si taprava za otroke,tk da nebi bil problemuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, sej po moje nebi tok razmišljala, če bi bla malo mlajša in cajti mau bolši....pol bi bil tud moj takoj za to...sam k pa tkole pride mrk glede dela...pol je pa treba kr bol temeljito razmislit...sva si dala naslednje leto za razmislek, pa še ta velka je že skor 16..morava mau tud mnenje najinih mulčkov upoštevatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 951
11.12.2010 8:55:55   
sjmm
nč, zdej morm it pa mau kuhno u red spravt, pa mogoče še kopalnico preden gremo žuratuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 952
11.12.2010 9:37:40   
sjmm
urša...kako ste kaj???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 953
11.12.2010 10:00:40   
Urša08
jutro

Mi smo komi po zajtrku in v trenerkicahuser posted image smo neki slow danes.

Nejc ima skoz več noric, ga motijo, srbijo. Danes zjutraj mi je rekel da on ne bi mel pikicuser posted image .

Ajvy o kaki peni ti govoriš? Sirup mamo ga je pediatrinja napisala.

Petrušk dojenčki baje težje prenašajo zato ne želim da jih Eva dobi

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 954
11.12.2010 10:02:37   
Urša08
sem potrdila ker drugač je we are sorreyuser posted image

čebela mogoče je pa Hani kaj teže naredilo v želodčku, upam, da ni hujšega.

Sjmm na tvojem mestu bi se kr hitro odločila za še enega , če imata oba željo, da bi imel Maj družbouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 955
11.12.2010 10:05:24   
Urša08
kolumbo ti si dobra dušica, si mi srček pogrela s tem poldijem zame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede cunc in otroške robe imam pa jaz tud namen vse naprej oddati po Eviuser posted image . No kompletke za iz porodnišnice bom obdržalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 956
11.12.2010 10:06:27   
Čebel@
dedec že domauser posted image .....ni hotla skoraj nič kompotauser posted image .....zdele bom še juhico pogrelauser posted image

user posted image  sesalec sprehodit

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 957
11.12.2010 10:06:40   
Urša08

recept za kekse.60 dkg moke+30 dkg masla+20 dkg sladkorja+1 rumenjak+limoninalupina ali vanilijev sladkor+slaba polovica pecilnega.pečeš pri180-200,pa malo not kukaš da se ne zapečejouser posted image user posted image .

Čist tko eno vprašanje a potem to zvalaš al kaj delaš z masouser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem laik pri piškotkih

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 958
11.12.2010 10:20:42   
tanci29
čao bejbe

kako smo kaj...
mi imamo že smrekico...je tooook lepauser posted image
snegec nam kopni..malčka sta super...zdej sta končno prišla do faze da se tudi lepo skupaj igrata oz. da erik uči hano in ji razlaga na veliko pol jo pa sprašuje in njej se to zdi ful dobro

drugače pa nam bo pobegnila hanina pomočnica vzgojiteljiceuser posted image  je tok fajn da mi je zelo hudo
dnevi nam letijo s svetlobno hitrostjo, komaj vstanemo pa smo že za spat naštimaniuser posted image  uglavnem se sama sebe u rit brcamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 959
11.12.2010 10:24:11   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Nejc ima skoz več noric, ga motijo, srbijo. Danes zjutraj mi je rekel da on ne bi mel pikicuser posted image .

o revčki..ste jih dobili...naj bodo čimblažje...pa pazi na evico...
v lekarni se kupi pena CLINPOX...sicer ne vem če kej dost pomaga ampak je fajn k malo pohladi...sirup si pa najbrž cleratine dobila to je pa da ga manj srbi...naši ga niso hotli pit...je pa tam ene 4-5 dni najguje potem pa gre na bolje samo kužni so še 5 dni po tem ko jim zadnja norička poči...
res vam želim da greste skozi po ta lažji potiuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 960
11.12.2010 10:25:31   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dedec že domauser posted image .....ni hotla skoraj nič kompotauser posted image .....zdele bom še juhico pogrelauser posted image

user posted image  sesalec sprehodit

naj se hanči čimprej pozdravi...user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 961
11.12.2010 11:07:15   
sjmm

jutro

to peno in kopel dobiš v lekarni od Avene k je drgač za tiste k majo razne probleme s kožo...sej bojo v lekarni vedli..to kr hladi in ublaži srbenjeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 962
11.12.2010 11:21:07   
Urša08
Tanci in sjmm hvala za informacijo. Bom poslala v lekarno.

Tanci ja res je super ko se tile naši otročki začnejo skup igrat user posted image user posted image user posted image Men je tok lepo se kr topim ko ju gledam in poslušam user posted image user posted image Kako fotko smrekice user posted image user posted image user posted image

Pri nas mamo kar pestro, Eva je bila danes za spremembo budna od pol osmih in pol enajstih in non stop je hotla jest, Žiga ma mal krizice in je ljubosumen nanjo tko da je možek ne sme met v naročju, pa zgleda da je vročino dobil, Nejc trenutno kar dobro prenaša, je priden. Bo pa drug teden pester ko gre moj delat in bom sama z otroki. Raje sploh ne razmišljam tako daleč. Sedaj grem pa čufte iz skrinje vzet, da samo še pire zraven naredimo in imamo kosilo.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 963
11.12.2010 11:37:18   
TAMIKA3
mi smo nazaj user posted image ... je bilo lepo user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 964
11.12.2010 13:52:41   
baki

recept za kekse.60 dkg moke+30 dkg masla+20 dkg sladkorja+1 rumenjak+limoninalupina ali vanilijev sladkor+slaba polovica pecilnega.pečeš pri180-200,pa malo not kukaš da se ne zapečejouser posted image user posted image .

Čist tko eno vprašanje a potem to zvalaš al kaj delaš z masouser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem laik pri piškotkih

zvaljaš,zvaljaš.sam ne pretanko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 965
11.12.2010 17:48:08   
petrušk_

jutro

ojejjj...to panism vedla...no upam,da obide malo evo in ji bo prizanešeno...
za nejca pa ogrooomnoooooooooooooo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 966
11.12.2010 17:52:34   
petrušk_
hej punce...vidim da je kar zatišje in da vse uživate skupaj s svojimi možičkiuser posted image user posted image user posted image

mi smo glih obiske "domov poslali" je dobila eva spet poooolnnnoooo igračkuser posted image user posted image user posted image
pa ful je bla vesela da je babi pršla...tetice pa bolj malo pozna ??!!?? se premalo vidimo...

skuhala sem sarme in so ble vsem fulll všeč, mi jih je pa ostalo še za 2x za v skrinjo, tko da mam spet nakuhanih ni da ni enih kosiluser posted image user posted image user posted image

zzj pa sam še kavč...k sm zmatrana pa morm mal malčka v trebuščku pobožat, sam da sm se vlegla mi je takoj dal znak, da je zadovoljen :)))))

uživajte še naprej pa se beremo kaj

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 967
11.12.2010 19:09:49   
Čebel@
petrušk....jaz bi imela recept za sarmeuser posted image ....luštno božaj Jančijauser posted image

pri nas mir in tišinauser posted image ...za kosilo sem naredila makarončke in kar včerejšnjo omako,ki je ostala od čuftovuser posted image .....po kosilu smo šli pa malo na sonček-smo vzeli voziček s sabo,ampak je mala res veliko sama hodilauser posted image user posted image user posted image

upam,da bo mirna in prespana nočkauser posted image ....mene grlo boliuser posted image

pa pa

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 968
11.12.2010 20:11:08   
sjmm
čer!

smo le pršli domov, smo žural, preveč jedl...seveda..obupuser posted image

sm kr neki zmahana, je blo treba seveda skoz za malčkom letatuser posted image ...sam je bil priden, pa vse je jedel, vse probal...itak d nam je zaspal nazaj grede v avttu...sva mi2 z lubijem še v milerja skočila po par malenkosti..pa je kr spal...zdej pa bo žurka ke do dobrih 10h...sam kva čmo...se bomo pa mau crkljaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 969
12.12.2010 7:13:22   
baki
jutro...nik gleda telebajske..katja še spi.edvin pije kavo jst sem jo pa že.sem dala meso ven iz skrinje.bo pečeno kurje meso-pohano svinjsko-riž z grahom-solatauser posted image jupi.kk sem hitra.gre edvin pop.v službo pa ne gremo na vikenduser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 970
12.12.2010 7:14:09   
baki
evo še ena kavicauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 971
12.12.2010 7:16:38   
Čebel@
jutro

user posted image

spali lepo,mirno....zjutraj je pa mala spet bruhalauser posted image user posted image user posted image ......jutr kličem dohtarco....mož sicer vstraja naj jo dam vseeno v vrtec ker drugače je ok(zjutraj ji zgleda vse pride v grlo),jaz bi jo pa obdržala doma...ma ne vem....pa še ob 8.00 imam cuker test.....midva sva drugače pri kavici,Hana je hotla jest-sem ji dala čokolino ga je pojedla pa le 1 žličkouser posted image

lep danuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 972
12.12.2010 9:27:48   
Urša08
jutro

Naša nočka čista katastrofa. Nejc se je ves čas zbujal, premetaval, brcal,... ga je tok srbelo. Sred noči sva vstala in sem ga šla tuširat da se je revček pomiril. Jao me je kr strah današnje nočke. Saj po tuširanju je malce zaspal ampak potem mam pa jaz še Evo ki jo je treba nahranit, potem sem mal zaspala in spet Nejc tko da sem bolj user posted image . me je kar strah kako bom jutri sama popedenala vse tri.

Sedaj prideta mojedva, bo mami skuhala kosilo, malo polikala, mi prav paše da si z user posted image mal spočijeva.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 973
12.12.2010 9:30:28   
Urša08
Baki hvala za receptuser posted image Pri nas bo pa za kosilo juhica, pečen piščanček, krompir, solatka, pa sladica. Mi je mami že včeraj povedala kaj bomo jedliuser posted image user posted image user posted image

čebela a je možno da ima Hana kako virozico? A bruha sluz al kaj druzga? Ma glede vrtca nisem pametna, mal jo opazujta čez dan, pa držim pestke da se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm super da ste se meli včeraj lepo. Pa upam, da ti je ratalo se malo spočiti user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika sem vesela da ste se meli včeraj superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 974
12.12.2010 9:31:01   
sjmm
dan!

spali mau na obroke...se vidi d je včeri še v avtu zadremau, ob pol5h me je pa po meksija(mlekca) poslal...sm dala vmes od Milupe sračatelino kašico...je čist do podna pocuzal

zdej še mau z Mihcem risanke gleda...k je Pika Nogavička...mi2 pa sva jih gledala ob pol8...pol sva mau nogavice zlagala, pa kavico skuhala...je potem še oči vstal k mu je kavica zadišalauser posted image

zdej je pa oči kužata poštimau, jz Majkija mau nahranim, pol mam pa zmenk z loverjem....k drgač se bom na koncu nedelje spet utapljala u cotahuser posted image

kosilo...ribji filejčki po pariško, gratinirana zelenjava (cvetača, krompir, korenje), zelena solatka s koruzico ki jo Maj obožuje, popoldan pa bo sadna solatka, ker smo včeraj kar dosti sladkega pohamsaliuser posted image

baki...itak pridna in zgodnjauser posted image user posted image

čebelcv...o, kaj pa je zdej s Hanči...našemu se včasih sluz nabere in zjutraj vn bruhne, če je kaj prehlajen...upam, da bo hitro dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..kako pa kaj tvoj prehlad...upam, da že pojenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.