Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 8:55:13
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki ko si enkrat pri razmišlanju so hitro tu dejanja ..čeprav ti si taprava za otroke,tk da nebi bil problem hvala, sej po moje nebi tok razmišljala, če bi bla malo mlajša in cajti mau bolši....pol bi bil tud moj takoj za to...sam k pa tkole pride mrk glede dela...pol je pa treba kr bol temeljito razmislit...sva si dala naslednje leto za razmislek, pa še ta velka je že skor 16..morava mau tud mnenje najinih mulčkov upoštevat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 8:55:55
|
|
|
|
sjmm
|
nč, zdej morm it pa mau kuhno u red spravt, pa mogoče še kopalnico preden gremo žurat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 9:37:40
|
|
|
|
sjmm
|
urša...kako ste kaj???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 10:00:40
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mi smo komi po zajtrku in v trenerkicah smo neki slow danes. Nejc ima skoz več noric, ga motijo, srbijo. Danes zjutraj mi je rekel da on ne bi mel pikic . Ajvy o kaki peni ti govoriš? Sirup mamo ga je pediatrinja napisala. Petrušk dojenčki baje težje prenašajo zato ne želim da jih Eva dobi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 10:02:37
|
|
|
|
Urša08
|
sem potrdila ker drugač je we are sorrey čebela mogoče je pa Hani kaj teže naredilo v želodčku, upam, da ni hujšega. Sjmm na tvojem mestu bi se kr hitro odločila za še enega , če imata oba željo, da bi imel Maj družbo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 10:05:24
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo ti si dobra dušica, si mi srček pogrela s tem poldijem zame Glede cunc in otroške robe imam pa jaz tud namen vse naprej oddati po Evi . No kompletke za iz porodnišnice bom obdržala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 10:06:27
|
|
|
|
Čebel@
|
dedec že doma .....ni hotla skoraj nič kompota .....zdele bom še juhico pogrela sesalec sprehodit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 10:06:40
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki recept za kekse.60 dkg moke+30 dkg masla+20 dkg sladkorja+1 rumenjak+limoninalupina ali vanilijev sladkor+slaba polovica pecilnega.pečeš pri180-200,pa malo not kukaš da se ne zapečejo . Čist tko eno vprašanje a potem to zvalaš al kaj delaš z maso jaz sem laik pri piškotkih
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 10:20:42
|
|
|
|
tanci29
|
čao bejbe kako smo kaj... mi imamo že smrekico...je tooook lepa snegec nam kopni..malčka sta super...zdej sta končno prišla do faze da se tudi lepo skupaj igrata oz. da erik uči hano in ji razlaga na veliko pol jo pa sprašuje in njej se to zdi ful dobro drugače pa nam bo pobegnila hanina pomočnica vzgojiteljice je tok fajn da mi je zelo hudo dnevi nam letijo s svetlobno hitrostjo, komaj vstanemo pa smo že za spat naštimani uglavnem se sama sebe u rit brcam
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 10:24:11
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Mi smo komi po zajtrku in v trenerkicah smo neki slow danes. Nejc ima skoz več noric, ga motijo, srbijo. Danes zjutraj mi je rekel da on ne bi mel pikic . Ajvy o kaki peni ti govoriš? Sirup mamo ga je pediatrinja napisala. Petrušk dojenčki baje težje prenašajo zato ne želim da jih Eva dobi o revčki..ste jih dobili...naj bodo čimblažje...pa pazi na evico... v lekarni se kupi pena CLINPOX...sicer ne vem če kej dost pomaga ampak je fajn k malo pohladi...sirup si pa najbrž cleratine dobila to je pa da ga manj srbi...naši ga niso hotli pit...je pa tam ene 4-5 dni najguje potem pa gre na bolje samo kužni so še 5 dni po tem ko jim zadnja norička poči... res vam želim da greste skozi po ta lažji poti
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 10:25:31
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dedec že doma .....ni hotla skoraj nič kompota .....zdele bom še juhico pogrela sesalec sprehodit naj se hanči čimprej pozdravi...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 11:07:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Mi smo komi po zajtrku in v trenerkicah smo neki slow danes. Nejc ima skoz več noric, ga motijo, srbijo. Danes zjutraj mi je rekel da on ne bi mel pikic . Ajvy o kaki peni ti govoriš? Sirup mamo ga je pediatrinja napisala. Petrušk dojenčki baje težje prenašajo zato ne želim da jih Eva dobi to peno in kopel dobiš v lekarni od Avene k je drgač za tiste k majo razne probleme s kožo...sej bojo v lekarni vedli..to kr hladi in ublaži srbenje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 11:21:07
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci in sjmm hvala za informacijo. Bom poslala v lekarno. Tanci ja res je super ko se tile naši otročki začnejo skup igrat Men je tok lepo se kr topim ko ju gledam in poslušam Kako fotko smrekice Pri nas mamo kar pestro, Eva je bila danes za spremembo budna od pol osmih in pol enajstih in non stop je hotla jest, Žiga ma mal krizice in je ljubosumen nanjo tko da je možek ne sme met v naročju, pa zgleda da je vročino dobil, Nejc trenutno kar dobro prenaša, je priden. Bo pa drug teden pester ko gre moj delat in bom sama z otroki. Raje sploh ne razmišljam tako daleč. Sedaj grem pa čufte iz skrinje vzet, da samo še pire zraven naredimo in imamo kosilo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 11:37:18
|
|
|
|
TAMIKA3
|
mi smo nazaj ... je bilo lepo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 13:52:41
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki recept za kekse.60 dkg moke+30 dkg masla+20 dkg sladkorja+1 rumenjak+limoninalupina ali vanilijev sladkor+slaba polovica pecilnega.pečeš pri180-200,pa malo not kukaš da se ne zapečejo . Čist tko eno vprašanje a potem to zvalaš al kaj delaš z maso jaz sem laik pri piškotkih zvaljaš,zvaljaš.sam ne pretanko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 17:48:08
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Mi smo komi po zajtrku in v trenerkicah smo neki slow danes. Nejc ima skoz več noric, ga motijo, srbijo. Danes zjutraj mi je rekel da on ne bi mel pikic . Ajvy o kaki peni ti govoriš? Sirup mamo ga je pediatrinja napisala. Petrušk dojenčki baje težje prenašajo zato ne želim da jih Eva dobi ojejjj...to panism vedla...no upam,da obide malo evo in ji bo prizanešeno... za nejca pa ogrooomnoooooooooooooo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 17:52:34
|
|
|
|
petrušk_
|
hej punce...vidim da je kar zatišje in da vse uživate skupaj s svojimi možički mi smo glih obiske "domov poslali" je dobila eva spet poooolnnnoooo igračk pa ful je bla vesela da je babi pršla...tetice pa bolj malo pozna ??!!?? se premalo vidimo... skuhala sem sarme in so ble vsem fulll všeč, mi jih je pa ostalo še za 2x za v skrinjo, tko da mam spet nakuhanih ni da ni enih kosil zzj pa sam še kavč...k sm zmatrana pa morm mal malčka v trebuščku pobožat, sam da sm se vlegla mi je takoj dal znak, da je zadovoljen :))))) uživajte še naprej pa se beremo kaj
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 19:09:49
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk....jaz bi imela recept za sarme ....luštno božaj Jančija pri nas mir in tišina ...za kosilo sem naredila makarončke in kar včerejšnjo omako,ki je ostala od čuftov .....po kosilu smo šli pa malo na sonček-smo vzeli voziček s sabo,ampak je mala res veliko sama hodila upam,da bo mirna in prespana nočka ....mene grlo boli pa pa
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 11.12.2010 20:11:08
|
|
|
|
sjmm
|
čer! smo le pršli domov, smo žural, preveč jedl...seveda..obup sm kr neki zmahana, je blo treba seveda skoz za malčkom letat ...sam je bil priden, pa vse je jedel, vse probal...itak d nam je zaspal nazaj grede v avttu...sva mi2 z lubijem še v milerja skočila po par malenkosti..pa je kr spal...zdej pa bo žurka ke do dobrih 10h...sam kva čmo...se bomo pa mau crkljal
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 7:13:22
|
|
|
|
baki
|
jutro...nik gleda telebajske..katja še spi.edvin pije kavo jst sem jo pa že.sem dala meso ven iz skrinje.bo pečeno kurje meso-pohano svinjsko-riž z grahom-solata jupi.kk sem hitra.gre edvin pop.v službo pa ne gremo na vikend
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 7:14:09
|
|
|
|
baki
|
evo še ena kavica
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 7:16:38
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro spali lepo,mirno....zjutraj je pa mala spet bruhala ......jutr kličem dohtarco....mož sicer vstraja naj jo dam vseeno v vrtec ker drugače je ok(zjutraj ji zgleda vse pride v grlo),jaz bi jo pa obdržala doma...ma ne vem....pa še ob 8.00 imam cuker test.....midva sva drugače pri kavici,Hana je hotla jest-sem ji dala čokolino ga je pojedla pa le 1 žličko lep dan
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 9:27:48
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Naša nočka čista katastrofa. Nejc se je ves čas zbujal, premetaval, brcal,... ga je tok srbelo. Sred noči sva vstala in sem ga šla tuširat da se je revček pomiril. Jao me je kr strah današnje nočke. Saj po tuširanju je malce zaspal ampak potem mam pa jaz še Evo ki jo je treba nahranit, potem sem mal zaspala in spet Nejc tko da sem bolj . me je kar strah kako bom jutri sama popedenala vse tri. Sedaj prideta mojedva, bo mami skuhala kosilo, malo polikala, mi prav paše da si z mal spočijeva.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 9:30:28
|
|
|
|
Urša08
|
Baki hvala za recept Pri nas bo pa za kosilo juhica, pečen piščanček, krompir, solatka, pa sladica. Mi je mami že včeraj povedala kaj bomo jedli čebela a je možno da ima Hana kako virozico? A bruha sluz al kaj druzga? Ma glede vrtca nisem pametna, mal jo opazujta čez dan, pa držim pestke da se pozdravi Sjmm super da ste se meli včeraj lepo. Pa upam, da ti je ratalo se malo spočiti Tamika sem vesela da ste se meli včeraj super
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 9:31:01
|
|
|
|
sjmm
|
dan! spali mau na obroke...se vidi d je včeri še v avtu zadremau, ob pol5h me je pa po meksija(mlekca) poslal...sm dala vmes od Milupe sračatelino kašico...je čist do podna pocuzal zdej še mau z Mihcem risanke gleda...k je Pika Nogavička...mi2 pa sva jih gledala ob pol8...pol sva mau nogavice zlagala, pa kavico skuhala...je potem še oči vstal k mu je kavica zadišala zdej je pa oči kužata poštimau, jz Majkija mau nahranim, pol mam pa zmenk z loverjem....k drgač se bom na koncu nedelje spet utapljala u cotah kosilo...ribji filejčki po pariško, gratinirana zelenjava (cvetača, krompir, korenje), zelena solatka s koruzico ki jo Maj obožuje, popoldan pa bo sadna solatka, ker smo včeraj kar dosti sladkega pohamsali baki...itak pridna in zgodnja čebelcv...o, kaj pa je zdej s Hanči...našemu se včasih sluz nabere in zjutraj vn bruhne, če je kaj prehlajen...upam, da bo hitro dobro ..kako pa kaj tvoj prehlad...upam, da že pojenja
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.