![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 11:07:18
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URA je 11 nism nardila NIČ ....me je obsedla ena telenovela in sm na you tubu gledala za nazaj in za naprej ....groza uživaj
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2010 11:09:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 11:14:21
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URA je 11 nism nardila NIČ ....me je obsedla ena telenovela in sm na you tubu gledala za nazaj in za naprej ....groza a sta columbo in lucero...jz sm vsak dan zalimana zvečer vsaj 1 urco...sm čist u romantiki
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 11:14:59
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika kok so luštni se mi zdi da ti je Tristan najbolj podoben Ne vem pa kako ti jih rata tkole postrojit, res bravo mami
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 11:16:11
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo v mojem planu dons sploh ni da bi kej delala ti kr uživaj. Drugače sem pa jaz tud v eno telenovelo padla sedaj k sem mela mojga na očetovskem, no dons mi je odpadla
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 11:16:49
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo a boš kej v mother care hodila te dni? Če boš a te lahko prosim da mal pokukaš če majo kako majčko od vlakca tomažka za mojedva (št.92 in 110) hvala JUTRI GREM TE POKLIČEM KO BOM " NA KRAJU ZLOČINA" Zlata si
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 11:17:06
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj gremo pa juhico pojest
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 11:39:14
|
|
|
|
sjmm
|
tamika...vau kok ste fleni..sploh ne vem kaj jim obljubiš, da tkole pozirajo....super res..vsi skupaj
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 11:48:40
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce moje...smo zjutraj vstali ob 8h,mozek je sel v sluzbo ,midva z mihailom sva pa zajtrkovala in kosilo dala kuhat tko da mava ze gotovega in zdaj malo pocivam...sem ga zjutraj dvignila da sem ga iz spalnice nesla v dnevno ,da ga oblecem in me je kar vsinilo v hrbtu da sem santala ,tko da danes bom pocivala koker bom lahko... PETRUSK hvala,ja sej je ze bolje glede tega ,to pa zato ,ker vem da se bom videvala z mojimi in sej nismo na koncu sveta...slike od stanovanja bom dala sam morm najprej slikat,ta teden jih bom dala... KOLUMBO sem prebrala za pajacek ga z veseljem sprejmem... URSA sem kar vredu ce lezim ,ce morm pa kaj naredit me pa takoj vse boli...glede cotk pa se javim ,zmeraj prav pridejo Kako je Eva? se dojite? A ima krceke,upam,da ne... P a eno vprasanje imam ---Ko smo tu prvo noc spali sem jaz dala posteljico v otrosko sobo in takrat sta tudi moja dva starsa tu spala pa sem hotla ,da ko se mihailo zbudi da me samo zbudijo in da tako spozna pot do najine sobe,ker vcasih spi celo noc ,kar veckrat pa pride zgodaj zjutraj k nama in spimo skupaj...pa mi je mami rekla da ne morem tega prvo noc narediti,da e bo vstarsil itd...in potem je se moz zacel komplicirAT tko da je posteljico dal v naso spalnico in je zdaj tam...povejte mi kako naj to naredim ,ga lahko dam zdaj probat tja spat...koker ga jaz poznam ,bo pomoje ce se zbudi me klical pa verjetno bi zdaj ze nasel tudi najino sobo,ker zdaj smo ze en teden tukaj in se je navadila kje je kaj...Vesela bom vasih nasvetov ,ki so vedno PRAVI!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 11:49:41
|
|
|
|
MIHAILO
|
TAMIKA tako ste lepa druzinica...pr fantih mi je pa vsec ,da so isto obleceni
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 11:51:04
|
|
|
|
MIHAILO
|
morm it mihaila uspavat ,ker je tok tecen ,in se vrnem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2010 11:57:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 12:11:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
evo sem uspavala Mihaila zdaj pa pocivam,me tako boli v hrbtu ...komaj cakam ,da rodim in da ne bo vec teh nosecniskih bolecin...moja sestra je pa sla z maso k zdravniku ,ker ji nekaj bruha ,pa sluzasto slino ma in se ji pol kr zaleti ,da jo je vceraj morala obracat da je zadihala...me skrbi ,ko se nic ne sporoca upam,da ne bo kaj hudega...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 12:19:31
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URA je 11 nism nardila NIČ ....me je obsedla ena telenovela in sm na you tubu gledala za nazaj in za naprej ....groza a sta columbo in lucero...jz sm vsak dan zalimana zvečer vsaj 1 urco...sm čist u romantiki ne Behlul pa Bihter na pop ob 14h sm šla prevert na YT...hja...isto sr.... drgo pakovanje.. ..mene čist zasvojijo tele romantikuš zadeve...verjetn zato k so bol pravljične kt pa resnične
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 12:29:29
|
|
|
|
sjmm
|
uffff...mene pa spet sušilc heca...že včeri je sam na pol posušil...bom znorela...pol mi pa ful kupi ostajajo, pa na vseh radiatorjih mam cote...mislim d ga bom zdele en dan čez okno zabrisala
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 12:31:54
|
|
|
|
sjmm
|
kaj dobrega kuhate danes??
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 12:37:05
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm kaj dobrega kuhate danes?? zrezki v omaki in riz
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 12:38:47
|
|
|
|
MIHAILO
|
me je sestra klicala da morjo v bolnico na opazovanje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 12:41:52
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ojla punce moje...smo zjutraj vstali ob 8h,mozek je sel v sluzbo ,midva z mihailom sva pa zajtrkovala in kosilo dala kuhat tko da mava ze gotovega in zdaj malo pocivam...sem ga zjutraj dvignila da sem ga iz spalnice nesla v dnevno ,da ga oblecem in me je kar vsinilo v hrbtu da sem santala ,tko da danes bom pocivala koker bom lahko... PETRUSK hvala,ja sej je ze bolje glede tega ,to pa zato ,ker vem da se bom videvala z mojimi in sej nismo na koncu sveta...slike od stanovanja bom dala sam morm najprej slikat,ta teden jih bom dala... KOLUMBO sem prebrala za pajacek ga z veseljem sprejmem... URSA sem kar vredu ce lezim ,ce morm pa kaj naredit me pa takoj vse boli...glede cotk pa se javim ,zmeraj prav pridejo Kako je Eva? se dojite? A ima krceke,upam,da ne... P a eno vprasanje imam ---Ko smo tu prvo noc spali sem jaz dala posteljico v otrosko sobo in takrat sta tudi moja dva starsa tu spala pa sem hotla ,da ko se mihailo zbudi da me samo zbudijo in da tako spozna pot do najine sobe,ker vcasih spi celo noc ,kar veckrat pa pride zgodaj zjutraj k nama in spimo skupaj...pa mi je mami rekla da ne morem tega prvo noc narediti,da e bo vstarsil itd...in potem je se moz zacel komplicirAT tko da je posteljico dal v naso spalnico in je zdaj tam...povejte mi kako naj to naredim ,ga lahko dam zdaj probat tja spat...koker ga jaz poznam ,bo pomoje ce se zbudi me klical pa verjetno bi zdaj ze nasel tudi najino sobo,ker zdaj smo ze en teden tukaj in se je navadila kje je kaj...Vesela bom vasih nasvetov ,ki so vedno PRAVI! glede spanja v svoji sobici..moje mnenje..če je sobico že poznal, kolikor sem videla, se je že igral v njej in mu ni bila tuja, pa posteljica tudi ne...bi ga jaz sigurno dala v svojo sobico, če je bil tako že navajen...sej,če bi se zbudil in jokal ali kaj takega...siurno bi ga slišali in potolažili...seveda pa ga vidva najbolje poznata
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 12:42:28
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO me je sestra klicala da morjo v bolnico na opazovanje za malo pikico
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 12:43:36
|
|
|
|
sjmm
|
tko, Majči je pohamsal sadje in skuto...zdej pa mižule mamico pa čaka en kup računov za napisat in ene par nesramnih ljudkov poklicat, če bodo kej svoje obveznosti poravnali
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 12:45:30
|
|
|
|
brkn83
|
evo- končala spodaj z delom za zdej, no dokler ne pride mož iz službe. Uspelo se mi je celo glavo oprati, zdej pa kuham kosilo. No sej mi ni treba kej preveč, ker imam še itak od včeraj.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 12:55:06
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ zato sva se pa zdaj odločla da bomo kar 120 kupl....pa bo mela še za pol k bo kakšnga dommov prpelala pomoje me bo kap!!! jst sm Šimetu rekla, da ko se princi čez kakšne 5 let odselijo v zgornji štuk, bojo vsi mel postle 140 /200.....je reku Šime: Sej takrat še ne bojo bejbe hodile k nam spat ......sm mu rekla: Kakšne bejbe ...tok široke postle bojo mel d bom JST LOH ZRAVEN SPALA hehe....sj pr nas bo tud tko verjetn :)))mami zraven...ma ja nau dvojen strošek za pojstlo nabavlat :)))
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 12:59:08
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ojla punce moje...smo zjutraj vstali ob 8h,mozek je sel v sluzbo ,midva z mihailom sva pa zajtrkovala in kosilo dala kuhat tko da mava ze gotovega in zdaj malo pocivam...sem ga zjutraj dvignila da sem ga iz spalnice nesla v dnevno ,da ga oblecem in me je kar vsinilo v hrbtu da sem santala ,tko da danes bom pocivala koker bom lahko... PETRUSK hvala,ja sej je ze bolje glede tega ,to pa zato ,ker vem da se bom videvala z mojimi in sej nismo na koncu sveta...slike od stanovanja bom dala sam morm najprej slikat,ta teden jih bom dala... KOLUMBO sem prebrala za pajacek ga z veseljem sprejmem... URSA sem kar vredu ce lezim ,ce morm pa kaj naredit me pa takoj vse boli...glede cotk pa se javim ,zmeraj prav pridejo Kako je Eva? se dojite? A ima krceke,upam,da ne... P a eno vprasanje imam ---Ko smo tu prvo noc spali sem jaz dala posteljico v otrosko sobo in takrat sta tudi moja dva starsa tu spala pa sem hotla ,da ko se mihailo zbudi da me samo zbudijo in da tako spozna pot do najine sobe,ker vcasih spi celo noc ,kar veckrat pa pride zgodaj zjutraj k nama in spimo skupaj...pa mi je mami rekla da ne morem tega prvo noc narediti,da e bo vstarsil itd...in potem je se moz zacel komplicirAT tko da je posteljico dal v naso spalnico in je zdaj tam...povejte mi kako naj to naredim ,ga lahko dam zdaj probat tja spat...koker ga jaz poznam ,bo pomoje ce se zbudi me klical pa verjetno bi zdaj ze nasel tudi najino sobo,ker zdaj smo ze en teden tukaj in se je navadila kje je kaj...Vesela bom vasih nasvetov ,ki so vedno PRAVI! moje mnenje glede spanja.... probajta...sj bosta takoj vidla kako in kaj bo šlo? eva dobro pozna vse poti po stanovanju ampak ponoči ko se zbudi joka in to fejst dokler je ne prideva iskat...pol pa prosi, da bi šla spat k nama in seveda jo vzameva...pa sva ji že lučke pustila užgane pa vse, pa še vedno nič ne pomaga....enostavno greva po njo ko se zbudi in jo prineseva k nama, pol pa mirno in pridno spančkamo naprej. veliko uspeha in čimmanj solzic :)))
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 12:59:59
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO me je sestra klicala da morjo v bolnico na opazovanje zakaj pa?? kaj pa sumijo????
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.