![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 9:32:17
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Naša nočka čista katastrofa. Nejc se je ves čas zbujal, premetaval, brcal,... ga je tok srbelo. Sred noči sva vstala in sem ga šla tuširat da se je revček pomiril. Jao me je kr strah današnje nočke. Saj po tuširanju je malce zaspal ampak potem mam pa jaz še Evo ki jo je treba nahranit, potem sem mal zaspala in spet Nejc tko da sem bolj . me je kar strah kako bom jutri sama popedenala vse tri. Sedaj prideta mojedva, bo mami skuhala kosilo, malo polikala, mi prav paše da si z mal spočijeva. bogi ste no...tele pikice so re nadležne...sam sej se hitro začnejo sušit, pa bo bolje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 9:33:57
|
|
|
|
sjmm
|
no, včeri smo žural...dons je pa treba kej postorit
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 9:55:12
|
|
|
|
baki
|
juhica se kuha, meso se peče,zreski spanirani,solata oprana.kosilo je na pol fertik.sem mojga poslala v trgovino.sta šla z nikom peš,da nik dobi malo zraka.ponavadi ob nedeljah pospravljam dons pa morem kuhat in pospravljat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 11:03:18
|
|
|
|
Čebel@
|
urša...joj se mi smilite ...en kup in za vas.....nimam pojma kaj je Hani,ker drugega kot puščanje noska ni .....bruha pa ubistvu tisto kar ji ostane v želodčku in pa sluz ....čez dan je čisto ok,dobre volje,nagajiva,lepo je in pije,.......jutri bo ostala doma in dopoldan bom klicala njeno dohtarco sjmm...pa te bo spet roka bolela od likalnika ....ja sej bruhne,ko začne kašljat,ampak to le zjutraj ....moje zdravje gre pa na boljše-upam ....a po pariško je le moka in jajce? Hana in ati sta vsak en krožnik juhe pojedla....počasi gre mala spančkat....jaz imam pa napad pucanja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 11:18:14
|
|
|
|
sjmm
|
mau pauzice....sm že loverja čist razpalila, zdej morm pa zelenjad nad soparo naštimat, da se mi mau pokuha, pa ribice se tud ze v marinadici kopajo čebelc@...ja po pariško..mokca, jajce......hja, pri nas se je tud dogajalo to bruhanje....ko se še niso znali dobro odkašljat...jz sm zvečer kr mau inhalacije prštimala, al pa fajn vročo vodo v kopalnici spustila, da so mau to udihovali in je blo počasi bolje...se mi zdi da se malim ful dolg paca tista sluz ...naj hitro mine pri hanči baki...jz tud dons ne vem točn kje nej štartam...mau peglam, mau kuham, mau pospravlam...zdele je moj ta mala 2 peljal vn na luft...morm kr pohitet d tak cajt kej pošlihtam
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 11:30:46
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravčke. No danes je pa prav fajn mrzlo zunaj. Tk da smo zaenkrat kr notri. Js kuham kosilo, in likam. Prej sva z nikom pekla muffine, zdej pa je šel mal k babici, js pa še cote pospravim in sem gotovo za danes.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 11:42:04
|
|
|
|
brkn83
|
fajne ste ni kaj - sem vas prebrala, ampak vse pozabla, ker se vam tolk velik dogaja. Kolumbo - superca si. Tvoje besede kar držijo in me ful veseli, da še kdo tko razmišlja. Ko se midva odločiva da bo konec z otroki potem dam tudi vse stvari naprej. Zdej pa jih trenutno še hranim in upam, da jih bom še enkrat potrebovala. Grem zdej še hitro kompot skuhat.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 13:18:39
|
|
|
|
sjmm
|
mi smo pojedl juhco, smo jo imeli še od včeraj...zdej mali spi...jz pa še solatko zrihtam, pa ribice na olje fliknem..pa bo kosilček popoldna pa še mau na zrak...pol pa upam, da bomo skupaj en Človek ne jezi se odšpilal...pa mau tv pogledal, sta zvečer moja kuharja...sicer sem v reklami vidla d bojo ene klobasice...sam sigurn bo še kaka uporabna ideja zravn tud za zelenjavčke kot smo mi brkn....ti tud podobn nedelski program...kot vidim ..kuhanje , likanje....no...pa lepo popoldne vsem skupaj
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 13:30:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla babike moje...evo tipkam vam iz mojega domeka ...Zdaj vas bom lahko spremljala in kaj vec sodelovala v debatah...Je bil pa odhod zelo tezek zavse nas ...Kolumbo me je glih klicala v sob ko smo se vse vvreckah mel in zlagali pa sploh nisem vedla kje mi tel zvoni,zato se ji nisem uspela javit...ned,pon,tor sem pa samo jokala Mislila sem da ta bolecina v srcu ne bo nikoli minila...moji starsi so tudi zelo jokali,saj smo 4 leta ziveli skupaj brez prepirov in se zelo lepo razumeli...celo moj moz se je zjokal ...potem smo kar vsi trije sli malo v hrastnik in tam prespali,da smo se vsi skupaj malo potolazili zdaj pa je ze ok in se navajamo pocasi...jaz sem ok,v sredo imam pregled ,tko da bom sla k mojim z mihailom in od tam v trbovlje na pregled,ker je sam 7km stran od hrastnika ,pa se varstvo imam za mihaila...toliko od mene ,lepo se imejte se se javim ...moram pa vas malo prebrati,da bom lahko sodelovala...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2010 15:34:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2010 15:49:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 16:45:07
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke.... Evo pa je nedelja že skoraj pri koncu,smo bili skoraj cel dan zunaj,sta prišla boterček in botrca in smo potem še z njima pohajali po vasi,čajčkali v naši vaški gostilni...tako,da Pati je šele malo prejle šla počivat....malo jo pustim,prav dolgo že ne...bom videla......... No pa je miklavž menda končal z darili za letos,sedaj bo pa Božiček na vrsti....tako ,da tudi mene nekam mikajo duploti Glede cunjic in vsega ostalega....tudi js bom veliko podarila,ko bo zadnji...nekaj bom spravila za spomin,nekaj pa za mojo sestro,ki je mlajša od mene....z leti se nabere stvari....Sem si pa rekla da dokler ne bomo pri tazadnjem imam vse doma...pa se itak nisem držala,sem veliko že dala v posojo,je tako lepo ko nekdo tako z veseljem to sprejme....banjica,stolček za kopanje,bumbo,ležalnik,za v avto tako žabico,da vidiš nazaj itd.... Je pa žalostno,ko nekateri mečejo stvari proč Nekaj bi jedla....pa nevem kaj.........hmmmm........
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 17:36:19
|
|
|
|
SURF
|
...danes sem zopet rapoložena za poglabljanje...pogljabljane v samo sebe....predvsem od časa,ko sem postala mami....in ker nekako moram to razmišljanje dati iz sebe,bom začela pisati,od danes...v zvezek z debelimi platnicami Nekaj stvari v sebi moram spremeniti,nekaj še bolj utrditi,nekaj preposto obdržati........želim dati svoji punčki (pa tudi bratcu ali sestrci) doto...tisto,ki največ velja...saj veste..tisto tapravo popotnico za v življenje...............
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 19:57:36
|
|
|
|
SURF
|
...upam,da razumete...kaj sm hotela napisat...nič strašnega tako malo o osebni rasti..ja takole me daje poleg vsega
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 20:08:16
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ...upam,da razumete...kaj sm hotela napisat...nič strašnega tako malo o osebni rasti..ja takole me daje poleg vsega zelo lepo, SURF...podpiram navijam, poznam in ....počnem....mi včasih kar pomaga kako fajn spodbudno zadevo za nazaj prebrat...pa se gre lažje naprej
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 20:10:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ojla babike moje...evo tipkam vam iz mojega domeka ...Zdaj vas bom lahko spremljala in kaj vec sodelovala v debatah...Je bil pa odhod zelo tezek zavse nas ...Kolumbo me je glih klicala v sob ko smo se vse vvreckah mel in zlagali pa sploh nisem vedla kje mi tel zvoni,zato se ji nisem uspela javit...ned,pon,tor sem pa samo jokala Mislila sem da ta bolecina v srcu ne bo nikoli minila...moji starsi so tudi zelo jokali,saj smo 4 leta ziveli skupaj brez prepirov in se zelo lepo razumeli...celo moj moz se je zjokal ...potem smo kar vsi trije sli malo v hrastnik in tam prespali,da smo se vsi skupaj malo potolazili zdaj pa je ze ok in se navajamo pocasi...jaz sem ok,v sredo imam pregled ,tko da bom sla k mojim z mihailom in od tam v trbovlje na pregled,ker je sam 7km stran od hrastnika ,pa se varstvo imam za mihaila...toliko od mene ,lepo se imejte se se javim ...moram pa vas malo prebrati,da bom lahko sodelovala... lepo, da se nam boš lahko večkrat javila upam, da se vsi dobro navadite na novo stanovanje, novo življenje....sej kmalu pride še en član....seveda pa so občutki povsem normalni, je le sprememba in seveda še hormončki nardijo svoje.....čim več zdravja in ljubezni
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 12.12.2010 20:14:18
|
|
|
|
sjmm
|
sm skurla loverja u nulo...tud stat več ne morm...mislim d je šlo ene 4 stroje posteljnine in še ene 3 ostalih cot....zdej sm pa jz ko ena cota...sam filing je pa ful dobr... sm še neki premajhne cotke pregledovala...ah, ja sem se že neki menila, da jih oddam, pa bom vseeno še en mau počakala ...me tok neki sentimentalnost daje....pa Majki tok hitr raste...sej veste kaj mislim zdej še Majkiju mlekca prštimam, pa se greva mau stisnit, ker sva bla bol malo skupaj dons
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 6:38:36
|
|
|
|
baki
|
jutrooooo....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2010 6:47:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2010 6:52:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 6:58:24
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Moji trije sončki še spijo, možek na poti v službo, jaz mam pa kavico in rr. No pa da vidimo kako bo šlo danes s tremi . Nočka za en d.r.e.k, bi najrajš liter kave popila da bi se zbudla. Vas grem mal prebrat predno začnejo kapljat.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 6:59:34
|
|
|
|
Urša08
|
Baki in kolumbo jutro Kolumbo vidim da tvoj turbo že deluje jaz morm baje do novga leta še mal počakat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 7:01:51
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo super da ste se že preselili Kako se pa ti počutiš? Sjmm a nisi rekla da boš mela mal pavze od likanja? Preveč pridna za v nedeljo, a ne veš da je nedelja to se pravi se ne dela
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 7:06:22
|
|
|
|
baki
|
jutro urša.....sej boš sfolgala.a maš vse tri doma?a ne gre žiga v vrtec?upam da se nisem zmotla pri imenu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 13.12.2010 7:11:16
|
|
|
|
Urša08
|
Baki ne nisi se zmotla pr imenu . Žiga je imel včeraj en mal vročine ravno toliko da je bila in sem rekla da nej bo kr doma. Če danes ne bo vročine gre jutri v vrtec. Potem bo pa lažje z dvema. Mi je pa tok hudo ker imajo v decembru tak pester program v vrtcu, onadva pa doma. Pri Žigu imamo v sredo eno igrico - sem ravno z vzgojiteljico govorila - moj itak pozabu povedat. Komi čakam da grem mal do vzgojiteljic ker mam občutek da sem čist vn padla. Moj ni nč spraševal , on ju je pripeljal in odpeljal . Pa baje če bo vse po sreči se po novem letu selijo v Nejčkov vrtec
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.