Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 16:36:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 mislim,da je saraya mislila,kje v mestu se lahko kupi. muller, pa kakšna papirnica v mestu
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 17:02:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya mislim, da bolj poceni ne more bit: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=20247 imajo v merkatorju..lumpijevega za okoli 2,5 ojra...samo jih ni bilo na zalogi.... pa ta tud ni drag.....pa verjetno je še večji
< Sporočilo je popravil Saraya -- 17.11.2010 17:03:35 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 17:18:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya mislim, da bolj poceni ne more bit: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=20247 imajo v merkatorju..lumpijevega za okoli 2,5 ojra...samo jih ni bilo na zalogi.... pa ta tud ni drag.....pa verjetno je še večji pojdi pogledat
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 17:19:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla KG: da se malo pohvalim, od aprila sem lažja za 40 kg, ampak jih imam še 20 viška. Tak da ... vem. Ojooooooj, ti si pa dobra Vsaka ti čast! Podpis. pa še moj ...res vse pohvale...Je bila kakšna posebna dieta?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 17:23:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya mislim, da bolj poceni ne more bit: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=20247 imajo v merkatorju..lumpijevega za okoli 2,5 ojra...samo jih ni bilo na zalogi.... pa ta tud ni drag.....pa verjetno je še večji pojdi pogledat ja..bom, samo ni beby centra tu v mestu..tak da...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 17:23:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla KG: da se malo pohvalim, od aprila sem lažja za 40 kg, ampak jih imam še 20 viška. Tak da ... vem. Ojooooooj, ti si pa dobra Vsaka ti čast! Podpis. pa še moj ...res vse pohvale...Je bila kakšna posebna dieta? tak je moja tašča shujšala...na brzake..
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 17:52:01
|
|
|
|
botrca
|
Saraya saj pa imaš avto, za tako ceno se pa res splača peljat. Kakšno dieto pa je imela tvoja tašča? Mislim, da je najboljša manj jej, več pij in gibaj se. Kak sem pametna, ko nič od tega ne delam kot je treba .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 17:52:47
|
|
|
|
botrca
|
Grem z Janom k sestri na kavo in klepet. Se tipkamo zvečer .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 20:17:26
|
|
|
|
elevitka
|
čer.... mi smo imeli danes pester dan... zjutraj pediater-v ponedeljek lahk grem delat... potem sva z T. obiskala dedija in babico ... je norel kot navit, potem me kliče moj da pride ob 17 še tašča naokoli (je danes imela RD... midva pa še nisva imela darilo doma)... torej sem mogla še letet nekaj kupit.... pa hitro domov torto spečt (medtem malega uspavat) mater sem imela tajming ko sem končala torto... je mali vklopil alarm ... potem sva papala, pa malega skopat ker je bil itak do zadnje minute pred spanjem okupiran
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 20:33:05
|
|
|
|
botrca
|
Elevitka si pa res imela pester dan. Pa še torto si šla na hitro pečt. Pol imaš taščo, ki je tega vredna ... .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 20:34:20
|
|
|
|
botrca
|
Čer , evo naju doma. Gledam malo BB, Jan večerja.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 20:41:05
|
|
|
|
arabela*
|
čer... jaz pa gledam en fajn film na kanalu A...potem pa še bo en na poptv.... Zdaj med reklamami pa grem kajzarce in žemlje pogret, pa sendviče naredit in koprivov čajek zraven......
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 20:55:53
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Elevitka si pa res imela pester dan. Pa še torto si šla na hitro pečt. Pol imaš taščo, ki je tega vredna ... . ne bom rekla da nimam... upam da se tud ona tega zaveda kolk sem jaz vredna da sem se pripravila do tega
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 20:56:03
|
|
|
|
botrca
|
Kaj bo na pop?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:14:30
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:17:50
|
|
|
|
botrca
|
Grem dat otroka spat. Pridem nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:31:38
|
|
|
|
majakla
|
Glede hujšanja, najprej hvala, hvala (je lepo slišat). Tako, spremenila sem način prehranjevanja, začela jest zajtrke, opustila večerne prigrizke, sladkarije, sendviče, ... in pazim pri ogljikovih hidratih in maščobi. Tu pa tam pa valda grešim, saj drugače ne gre (vsaj meni ne) in najpomembnejše: začela sem hodit vsaj 2x/teden na telovadbo (program hujšanja in oblikovanja postave), tu pa hvala mami, ki je moj pobudnik (me je dobesedno peljala tja), moj financminister oz. moj sponzor. BB: meni je vedno bolj bv.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:37:29
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Glede hujšanja, najprej hvala, hvala (je lepo slišat). Tako, spremenila sem način prehranjevanja, začela jest zajtrke, opustila večerne prigrizke, sladkarije, sendviče, ... in pazim pri ogljikovih hidratih in maščobi. Tu pa tam pa valda grešim, saj drugače ne gre (vsaj meni ne) in najpomembnejše: začela sem hodit vsaj 2x/teden na telovadbo (program hujšanja in oblikovanja postave), tu pa hvala mami, ki je moj pobudnik (me je dobesedno peljala tja), moj financminister oz. moj sponzor. Vauu,ko te berem,se sliši tako enostavno,pa vem da ni...res kapo dol da si tako vztrajna
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:41:57
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Glede hujšanja, najprej hvala, hvala (je lepo slišat). Tako, spremenila sem način prehranjevanja, začela jest zajtrke, opustila večerne prigrizke, sladkarije, sendviče, ... in pazim pri ogljikovih hidratih in maščobi. Tu pa tam pa valda grešim, saj drugače ne gre (vsaj meni ne) in najpomembnejše: začela sem hodit vsaj 2x/teden na telovadbo (program hujšanja in oblikovanja postave), tu pa hvala mami, ki je moj pobudnik (me je dobesedno peljala tja), moj financminister oz. moj sponzor. Vauu,ko te berem,se sliši tako enostavno,pa vem da ni...res kapo dol da si tako vztrajna podpis kam pa to hodiš na telovadbo, če smem vprašat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:42:35
|
|
|
|
rina22
|
čer T je zaspala, jaz pa sem spet ostala sama samcata Pa sem vas malo prišla pokukat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:47:07
|
|
|
|
elevitka
|
A še zdaj si sama??? dragi še dela al kaj?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
OblačilaRahoAli kupujete otrokom rabljena oblačila (second hand)?da (
11%)
ne (
76%)
pogojno, če je ugodna cena (
13%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!