Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:03:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ M. tudi spi v svoji posteljci. Od 7 meseca pa celo v svoji sobici. Je zraven najine spalnice in jo takoj slišiva če joka. Pri meni je pa tak, da rabim prostor, da lahko v miru spim, tako, da sva jo vedno dajala v pojstlico. Morem rečt, da mi je moj veliko pomagal in lahko, da če ne bi, da bi mi bilo lažje, da bi kr zaspala ob meni v pojstli. Ne vem, kako bi bilo. Tudi to je en izmed razlogov pri meni. Ker če spi pri nama, se absolutno nič ne naspim, ker samo pazim,da ji ne bom kaj naredla.. ker ko spim, se veliko premetavam, pa še moj se včasih tak napravla, da me skoraj izrine s pojstle Iz lastnih izkušenj vama lahko povem,da si tile naši sončki prav dobro izborijo svoj prostor-sem včasih rabla prostor za spanje-zdaj ga pač imam kolikor ga dobim .Strah me je pa bilo,ko sta bila čisto mala-takrat pa res nista nikoli spala pri meni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:04:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 + tega še kondenzirajo tak, da vse po policah teče pa lahko luftam eno uro, pa bo nekaj časa ok, te pa spet začne Podpis mi tudi nismo zadovoljni Pa imate pod oknom radiator??? ja, mi imamo pod vsakim oknom radiator. a ni to povsod tak? Mi tudi...razen na balkonu-je naknadno zaprt .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:05:16
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Rina: ok, grem gledat. Če katera včeraj ni vidla: doma imam plenice do 9 kg od DMa, jih katera uprablja, no... mislim, z veseljem podarim. Še ena prošnja: mi katera da na zs kaj sta Elevitka in Sacherca na FB, torej "v resnici", ali pa jaz napišem kateri 2 z FB nisem ziher za RR. Joooj, dvomim, da še kdo zna to tak zabluzit, ko jaz - me kdo vsaj malo razume??? jaz sem v resnici jaz ???? T.B
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:07:16
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Rina: ok, grem gledat. Če katera včeraj ni vidla: doma imam plenice do 9 kg od DMa, jih katera uprablja, no... mislim, z veseljem podarim. Še ena prošnja: mi katera da na zs kaj sta Elevitka in Sacherca na FB, torej "v resnici", ali pa jaz napišem kateri 2 z FB nisem ziher za RR. Joooj, dvomim, da še kdo zna to tak zabluzit, ko jaz - me kdo vsaj malo razume??? jaz sem v resnici jaz ???? T.B a so te zmedla imena otrok od obeh???... ja obema je ime Tai (mojemu in od sacherce-N.Š.)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:07:58
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Rina: ok, grem gledat. Če katera včeraj ni vidla: doma imam plenice do 9 kg od DMa, jih katera uprablja, no... mislim, z veseljem podarim. Še ena prošnja: mi katera da na zs kaj sta Elevitka in Sacherca na FB, torej "v resnici", ali pa jaz napišem kateri 2 z FB nisem ziher za RR. Joooj, dvomim, da še kdo zna to tak zabluzit, ko jaz - me kdo vsaj malo razume??? do 9 kg - smo že preredili to plenico pred tremi meseci. So mi pa DM plenice všeč načeloma, pa Hoferjeve tudi. Največ pa tak pampers uporabljamo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:08:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Se strinjam z obojim,kar si napisala,nič se ne motiš! Saj zdaj če imama drugačne sisteme vzgoje in nege otrok,ne pomeni,da ima katera prav in druga narobe. Tudi priznam,če bi mulca takrat pustila v svoji sobi,bi imeli mogoče zdaj manj problemov,kar se našega spanja tiče,ampak dejstvo je,da si vsak uredi tak,kot mu najbolj paše-kolikor je to možno seveda . Tako si si ti zamislila sobico za T. jaz pa skupno sobo za moja dva-drugo leto ja, vem, da to ne pomeni, da ima ena prav, druga pa narobe. to sem bolj mislila, da ne vem, če se res to tak obnese, kot razmišljam se pa absolutno strinjam, da si vsak uredi tak, kot mu ustreza in hvala bogu, da si lahko Tu ti pe res ne znam pomagat-sem že preveč zarečenega kruha pojedla pri vzgoji mojih dveh otrok Grem sedaj rajše po liniji najmanjšega odpora-sicer imam par načel od katerih NIKOLI ne odstopam ostalo pa je bolj v smislu "ke sera,sera"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:08:40
|
|
|
|
majakla
|
Rina: zdaj pa mi je vse jasno in vse razumem, tebe in njega. Hvala. Za radiatorje sem vprašala, ker ko smo mi doma (pri mamici in tatiju) menjali okna, je tudi kar na1x teklo, pa v svoji sobi nisem imela r. spodaj, pa sem mislila ... Nova okna preveč dihtajo, zato so eni ful za les, pa take pa to. Jaz ne. Imajo pa tudi nova okna neko prezračevanje, ampak res nova nova. Bom raje tiho, se mi nekaj zapleta.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:10:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz sem v resnici jaz ???? T.B No, te pa sem prav mislila, samo ziher je ziher.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:11:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ M. tudi spi v svoji posteljci. Od 7 meseca pa celo v svoji sobici. Je zraven najine spalnice in jo takoj slišiva če joka. Pri meni je pa tak, da rabim prostor, da lahko v miru spim, tako, da sva jo vedno dajala v pojstlico. Morem rečt, da mi je moj veliko pomagal in lahko, da če ne bi, da bi mi bilo lažje, da bi kr zaspala ob meni v pojstli. Ne vem, kako bi bilo. Tudi to je en izmed razlogov pri meni. Ker če spi pri nama, se absolutno nič ne naspim, ker samo pazim,da ji ne bom kaj naredla.. ker ko spim, se veliko premetavam, pa še moj se včasih tak napravla, da me skoraj izrine s pojstle Iz lastnih izkušenj vama lahko povem,da si tile naši sončki prav dobro izborijo svoj prostor-sem včasih rabla prostor za spanje-zdaj ga pač imam kolikor ga dobim .Strah me je pa bilo,ko sta bila čisto mala-takrat pa res nista nikoli spala pri meni to sem tudi že ugotovila, ja samo vseeno me je malo strah, da se ne bi kje kak nerodno obrnila, pa bi ji kaj naredila..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:14:59
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Rina: zdaj pa mi je vse jasno in vse razumem, tebe in njega. Hvala. Za radiatorje sem vprašala, ker ko smo mi doma (pri mamici in tatiju) menjali okna, je tudi kar na1x teklo, pa v svoji sobi nisem imela r. spodaj, pa sem mislila ... Nova okna preveč dihtajo, zato so eni ful za les, pa take pa to. Jaz ne. Imajo pa tudi nova okna neko prezračevanje, ampak res nova nova. Bom raje tiho, se mi nekaj zapleta. hvala, da razumeš glede oken - moj pravi, da so oni že v dijaškem meli tolep prezračevanje na oknih, pa veš da so pol to starejša okna... tu pa tega ni pa je stavba grajena l. 2009 to je po moje odvisno, kake kupiš... mi mamo take - malo dnara, malo muzike.. stanovanje pa prodajajo po taki ceni, da bi jim vrat zavil da ne govorim o parketu bom raje tiho.. pol pa ni čudno, da grejo k mislim tole podjetje gradbeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:16:03
|
|
|
|
rina22
|
katera bo odprla 16. del?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:16:08
|
|
|
|
majakla
|
Mislim, da je prav, da otročki spijo sami, v svoji poslici, svoji sobici, je Nik tudi od 1. dne doma do 1. zobkov, morja, ... Zdaj pa ga ne dama. Je moj, moj. Je pa res, da imava reees veeelikooo posteljo in vsi komot spimo, tudi Nik z lahkoto izvaja svoje nočno-spalne akrobacije - res, vedno, ko ga pogledam je odkrit in drugje. Tak da niti ne bi v svoji poslici imel dovolj prostora.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:16:27
|
|
|
|
elevitka
|
BTW.... odprla sem 16. del..... vabljene
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:16:55
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katera bo odprla 16. del? sem žeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:20:02
|
|
|
|
majakla
|
malo dnara, malo muzike.. stanovanje pa prodajajo po taki ceni, da bi jim vrat zavil da ne govorim o parketu bom raje tiho.. pol pa ni čudno, da grejo k mislim tole podjetje gradbeno Mi ne rabiš govorit, toti k... parket bom plačevala še 5 let, pa je ....! (Beri: dragi parket - naret pa ... bi ga sama boljše, da so o tem, kak so ploščice položene niti ne menimo - mi še zdaj gre na jok.)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:21:12
|
|
|
|
rina22
|
šibam... se je t zbudila.. seveda pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:21:56
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katera bo odprla 16. del? Novi del - Kje, kje? Murko - oooo to bo smeha al' ne? sem žeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 12:34:56
|
|
|
|
ly117
|
Vidim da ste že na 16-ki. Te se pa grem tja prestavit.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka BTW.... odprla sem 16. del..... vabljene kje pa je ... res ga ne najdem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?