|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
17.11.2010 11:02:15   
arabela*
Eto že drugič pišem, da vidimo, če em spet ne vrže ven....preklemani rr.......da jih ni sram....user posted image

Vreme za user posted image .....
Bila že po opravkih zjutraj..banka, pa podpis aneksa na jmssuser posted image
Moj pa je šel sedaj kupit zimske gume za osebni avto in za kombija, pa še k vulkanizerju mora.....tak da to porihtamo, da ne bo kazniuser posted image
Midve z m pa greva sedaj počivat...no ona...jaz imam delouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 126
17.11.2010 11:05:08   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Nikoli nisem bla neka res suhica. No, do pubertete sem bla res suha, pol pa sem se seveda zredila. No, in dec bova mela z mojim 6 let in v 6.h letih sem si pridelala več kot 20 kg plusa. In sem se res malo zamislila nad tem.. Zakaj sem vedno bolj nesamozavestna, zakaj mam tako in tako mnenje o sebi, o najinem odnosu z mojim,.. in sem v bistvu prišla do zaklučka, da sem res v osnovi nezadovoljna s sabo, kar je v veliki meri kriva teža. In sem se odločla, da bom poskusla delat v to smer, da se znebim nekaj kg.

Hvala za kompliment user posted image Tudi ti si luštna user posted image pa da res ne bi mela kje zaj napačnega mnenja o meni, ker nakladam o teži user posted image ker govorim izključno zase user posted image

Ti kar nakladaj,prav lahko bi govorila tudi zame...sem se nekako našla v tvojem zgornjem odstavkuuser posted image
Tudi jaz dec. praznujem,samo midva imama 9 skupnih let-v tem času sem se zredila za skoraj 50 kguser posted image kar se marsikomu,ki me pozna zdi totalno neodgovorno,ampak jaz sama sem edina,ki poznam vse razloge za to mojo težo in nimam namena se pred bilo kom opravičevat...ko bom shujšala (itak vem,da bomuser posted image ),bom z užitkom gledala povešene surle vseh mrh,ki me sedaj gledajo pomilovalno,ker nisem po JUSU user posted image .

Se opravičujem...morala sem...user posted image user posted image user posted image

Sami,Rina-malo kdo je po JUSU.Obe sta lepi!user posted image user posted image user posted image Na druge pa se  ne ozirat,ker so ponavadi taki še slabši!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 127
17.11.2010 11:05:24   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Eto že drugič pišem, da vidimo, če em spet ne vrže ven....preklemani rr.......da jih ni sram....user posted image

user posted image user posted image user posted image ne,ni jih sram...user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 128
17.11.2010 11:05:51   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Zadnjič so mojega zadržali v bolnici, ker je mogel it na operacijo. Se je kr fejst vrezal.. No, včeraj je bil operiran oz. zašit in je popoldne že lahko šel domov.user posted image Samo da bo zdaj vse ok.

user posted image user posted image user posted image za tvojega user posted image .

Podpis!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 129
17.11.2010 11:07:02   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Kosilo skuhano, kuhnja v 90% spucana, zdaj še pa v mesto skočim na hitro pol pa itak pojest kosilo in spet prej na šiht. Se danes izvaja cepljenje proti gripi in ker je firma tak dobra in mi plača sem se odločla za slednje. Pa držite pesti da me nebo roka bolela in da ne bom kakih hudih stranskih učinkov.
Fajn porihtaj! Pauser posted image user posted image user posted image  za firmo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 130
17.11.2010 11:07:08   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Sami,Rina-malo kdo je po JUSU.Obe sta lepi!user posted image user posted image user posted image Na druge pa se  ne ozirat,ker so ponavadi taki še slabši!user posted image

Hvala,hvala user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 131
17.11.2010 11:07:44   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Pavček pa je itak car med pesniki user posted image

Itak user posted image
Podpis!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 132
17.11.2010 11:07:47   
sami0804

Kosilo skuhano, kuhnja v 90% spucana, zdaj še pa v mesto skočim na hitro pol pa itak pojest kosilo in spet prej na šiht. Se danes izvaja cepljenje proti gripi in ker je firma tak dobra in mi plača sem se odločla za slednje. Pa držite pesti da me nebo roka bolela in da ne bom kakih hudih stranskih učinkov.
Fajn porihtaj! Pauser posted image user posted image user posted image  za firmo!

Podpis!!!user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 133
17.11.2010 11:09:46   
arabela*

Pa držite pesti da me nebo roka bolela in da ne bom kakih hudih stranskih učinkov.

a se morate podnujno to cepituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 134
17.11.2010 11:11:21   
matcar
Evo,jaz nazaj.Mater,pa ta RR,komaj me je noter spustilo sploh.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bli v štacuni,sem šla kr z mojimi.user posted image Pa povedala sem,da pričakujemo,ker mi je mati na veliko članek tišala pod nos,kaki zakon začne veljat z 1.1.2011 za družine z 4 ali več otroki.user posted image Te pa sem kr povedala in za čuda,sta ful z humorjem sprejela.user posted image Sem kr malo šokirana,glede na to,kako moja mati zna vzganjat in je vzganjala,ko sma z mojim za Saš-a povedala.
Tak,da še samo  na šihtu povem,pa sem rešena vsega in bodo vsi vedeli.Naslednji teden pa upam,da mi rata do datuma z apregled prit,ker zaj pa sem že res malo na trnjih.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 135
17.11.2010 11:11:27   
arabela*

user posted image user posted image user posted image ne,ni jih sram...user posted image user posted image user posted image

očitno, ker nas nategujejo tu na suhouser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 136
17.11.2010 11:12:36   
matcar

Ja,lahko bi malo podmazali,da ne bi šlo tak na rodo!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 137
17.11.2010 11:16:34   
sami0804

Ja,lahko bi malo podmazali,da ne bi šlo tak na rodo!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 138
17.11.2010 11:18:18   
matcar
Jaz pa si zdaj jesti delam,bom jedla zabeljeno cvetačo,pa pohan šir,pa pomfri.Aja,pa solatko zeleno.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 139
17.11.2010 11:23:51   
sami0804

Jaz pa si zdaj jesti delam,bom jedla zabeljeno cvetačo,pa pohan šir,pa pomfri.Aja,pa solatko zeleno.user posted image

Dober tek,ko boš tak daleč...user posted image

Milomater,jaz bo pa glih popenila,grem rajše nekaj delat...že celo jutro nekaj meljemuser posted image
Tam sem pametovala o kilah in hujšanju,zaj pa kuj jem,pa jem...požrla sem že pol fižole za kosilo,sem mogla še eno rundo dat kuhat user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 140
17.11.2010 11:25:46   
matcar

Dober tek,ko boš tak daleč...user posted image

Milomater,jaz bo pa glih popenila,grem rajše nekaj delat...že celo jutro nekaj meljemuser posted image
Tam sem pametovala o kilah in hujšanju,zaj pa kuj jem,pa jem...požrla sem že pol fižole za kosilo,sem mogla še eno rundo dat kuhat user posted image
Dober tek tudi tebi.Jest pa grem čez kakih 20 min,ker mam že popek na hrbti.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 141
17.11.2010 11:27:04   
arabela*

Milomater,jaz bo pa glih popenila,grem rajše nekaj delat...že celo jutro nekaj

user posted image ....eh jaz pa nič pametnega nimam doma...drugače tak vse spožerem kaj vidim....sem samo zajtrkovala in eno lučko....
za kosilo pa bo makaronflajš...ker se kopam v testeninah in jih je treba ponucatuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 142
17.11.2010 11:27:53   
arabela*
šefica je zaspala.....jaz sem se pravi čas spokala iz postle, ker sem že napol bila v deželi sanjuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 143
17.11.2010 11:30:15   
sami0804

šefica je zaspala.....jaz sem se pravi čas spokala iz postle, ker sem že napol bila v deželi sanjuser posted image

user posted image user posted image znano...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 144
17.11.2010 12:01:10   
botrca
Meni se pa tak nič ne da. Pa moram it kuhat zdaj, da mi vsaj otrok ne bo šel lačen spat user posted image .

Matcar kakšen zakon pauser posted image

Rina22 in sami0804 če vama paše tako, paše če ne pa koga boli...user posted image . Jaz sem tudi sklenila, da ne bom več večerjala ker me to ubija in redi. Konec...tega naredim danes. user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 145
17.11.2010 12:11:36   
ly117
Evo mene nazaj. Škoda časa in 80 centov kar sem jih zapravla. Ma nimajo nič pametnega, cotik mislim, če je pa je itak mi škoda dat tega dnara ker ne bo ponoso L ponoso. 

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 146
17.11.2010 12:12:22   
ly117
Pauser posted image user posted image user posted image  za firmo!

Je, ne.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 147
17.11.2010 12:12:57   
ly117

Pa držite pesti da me nebo roka bolela in da ne bom kakih hudih stranskih učinkov.

a se morate podnujno to cepituser posted image

Ne je prostovolno.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 148
17.11.2010 12:14:38   
ly117
Pa spet nobene tu in imam samogovore. Bom rajši kosilo do konca pojedla ( dušeno zelje z paradižnikom in papriko in domačo klobaso iz Mercatorija user posted image ).

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 149
17.11.2010 12:37:19   
katy83
dan.

Jao, današnja noč pa katastrofa. user posted image Začelo se je ob 2-eh ko se je T zbudil in mu ni bilo več za spat, meni pa je tak slabo ratalo, da sem šla user posted image . In potem me je do jutra non stop šraufalo po želodcu, pa sem imela tekalne vaje od spalnice do wc-ja. T pa tudi nekaj ni hotel spat. Zjutraj pa se moj razkuri, pa mi naredi kamilčni čaj in končno se spucam vun. user posted image S Timotejem sva ob 9-ih komaj prav zaspala. In ko se zbudim, vesela, da mi ni slabo, po par korakih ugotovim, da me je še vedno. Počutim se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Danes bi se mogla z mojimi aprilčicami dobit, evo spet ne bo nič, pa če bo šlo tak dalje, tudi ne vem kak bo jutri z vami. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ali vas skrbi gospodarska kriza?
Spark

da (60%)

ne (20%)

ne vem zakaj se gre (4%)

vse skupaj je samo blefiranje Amerike (11%)

briga me (6%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!