Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:02:15
|
|
|
|
arabela*
|
Eto že drugič pišem, da vidimo, če em spet ne vrže ven....preklemani rr.......da jih ni sram.... Vreme za ..... Bila že po opravkih zjutraj..banka, pa podpis aneksa na jmss Moj pa je šel sedaj kupit zimske gume za osebni avto in za kombija, pa še k vulkanizerju mora.....tak da to porihtamo, da ne bo kazni Midve z m pa greva sedaj počivat...no ona...jaz imam delo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:05:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Nikoli nisem bla neka res suhica. No, do pubertete sem bla res suha, pol pa sem se seveda zredila. No, in dec bova mela z mojim 6 let in v 6.h letih sem si pridelala več kot 20 kg plusa. In sem se res malo zamislila nad tem.. Zakaj sem vedno bolj nesamozavestna, zakaj mam tako in tako mnenje o sebi, o najinem odnosu z mojim,.. in sem v bistvu prišla do zaklučka, da sem res v osnovi nezadovoljna s sabo, kar je v veliki meri kriva teža. In sem se odločla, da bom poskusla delat v to smer, da se znebim nekaj kg. Hvala za kompliment Tudi ti si luštna pa da res ne bi mela kje zaj napačnega mnenja o meni, ker nakladam o teži ker govorim izključno zase Ti kar nakladaj,prav lahko bi govorila tudi zame...sem se nekako našla v tvojem zgornjem odstavku Tudi jaz dec. praznujem,samo midva imama 9 skupnih let-v tem času sem se zredila za skoraj 50 kg kar se marsikomu,ki me pozna zdi totalno neodgovorno,ampak jaz sama sem edina,ki poznam vse razloge za to mojo težo in nimam namena se pred bilo kom opravičevat...ko bom shujšala (itak vem,da bom ),bom z užitkom gledala povešene surle vseh mrh,ki me sedaj gledajo pomilovalno,ker nisem po JUSU . Se opravičujem...morala sem... Sami,Rina-malo kdo je po JUSU.Obe sta lepi! Na druge pa se ne ozirat,ker so ponavadi taki še slabši!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:05:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Zadnjič so mojega zadržali v bolnici, ker je mogel it na operacijo. Se je kr fejst vrezal.. No, včeraj je bil operiran oz. zašit in je popoldne že lahko šel domov. Samo da bo zdaj vse ok. za tvojega . Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:07:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kosilo skuhano, kuhnja v 90% spucana, zdaj še pa v mesto skočim na hitro pol pa itak pojest kosilo in spet prej na šiht. Se danes izvaja cepljenje proti gripi in ker je firma tak dobra in mi plača sem se odločla za slednje. Pa držite pesti da me nebo roka bolela in da ne bom kakih hudih stranskih učinkov. Fajn porihtaj! Pa za firmo!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:07:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pavček pa je itak car med pesniki Itak Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:07:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kosilo skuhano, kuhnja v 90% spucana, zdaj še pa v mesto skočim na hitro pol pa itak pojest kosilo in spet prej na šiht. Se danes izvaja cepljenje proti gripi in ker je firma tak dobra in mi plača sem se odločla za slednje. Pa držite pesti da me nebo roka bolela in da ne bom kakih hudih stranskih učinkov. Fajn porihtaj! Pa za firmo! Podpis!!!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:09:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa držite pesti da me nebo roka bolela in da ne bom kakih hudih stranskih učinkov. a se morate podnujno to cepit
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:11:21
|
|
|
|
matcar
|
Evo,jaz nazaj.Mater,pa ta RR,komaj me je noter spustilo sploh. Bli v štacuni,sem šla kr z mojimi. Pa povedala sem,da pričakujemo,ker mi je mati na veliko članek tišala pod nos,kaki zakon začne veljat z 1.1.2011 za družine z 4 ali več otroki. Te pa sem kr povedala in za čuda,sta ful z humorjem sprejela. Sem kr malo šokirana,glede na to,kako moja mati zna vzganjat in je vzganjala,ko sma z mojim za Saš-a povedala. Tak,da še samo na šihtu povem,pa sem rešena vsega in bodo vsi vedeli.Naslednji teden pa upam,da mi rata do datuma z apregled prit,ker zaj pa sem že res malo na trnjih.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:11:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Eto že drugič pišem, da vidimo, če em spet ne vrže ven....preklemani rr.......da jih ni sram.... ne,ni jih sram... očitno, ker nas nategujejo tu na suho
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:12:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Eto že drugič pišem, da vidimo, če em spet ne vrže ven....preklemani rr.......da jih ni sram.... ne,ni jih sram... očitno, ker nas nategujejo tu na suho Ja,lahko bi malo podmazali,da ne bi šlo tak na rodo!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:16:34
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Eto že drugič pišem, da vidimo, če em spet ne vrže ven....preklemani rr.......da jih ni sram.... ne,ni jih sram... očitno, ker nas nategujejo tu na suho Ja,lahko bi malo podmazali,da ne bi šlo tak na rodo!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:18:18
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa si zdaj jesti delam,bom jedla zabeljeno cvetačo,pa pohan šir,pa pomfri.Aja,pa solatko zeleno.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:23:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa si zdaj jesti delam,bom jedla zabeljeno cvetačo,pa pohan šir,pa pomfri.Aja,pa solatko zeleno. Dober tek,ko boš tak daleč... Milomater,jaz bo pa glih popenila,grem rajše nekaj delat...že celo jutro nekaj meljem Tam sem pametovala o kilah in hujšanju,zaj pa kuj jem,pa jem...požrla sem že pol fižole za kosilo,sem mogla še eno rundo dat kuhat
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:25:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa si zdaj jesti delam,bom jedla zabeljeno cvetačo,pa pohan šir,pa pomfri.Aja,pa solatko zeleno. Dober tek,ko boš tak daleč... Milomater,jaz bo pa glih popenila,grem rajše nekaj delat...že celo jutro nekaj meljem Tam sem pametovala o kilah in hujšanju,zaj pa kuj jem,pa jem...požrla sem že pol fižole za kosilo,sem mogla še eno rundo dat kuhat Dober tek tudi tebi.Jest pa grem čez kakih 20 min,ker mam že popek na hrbti.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:27:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Milomater,jaz bo pa glih popenila,grem rajše nekaj delat...že celo jutro nekaj ....eh jaz pa nič pametnega nimam doma...drugače tak vse spožerem kaj vidim....sem samo zajtrkovala in eno lučko.... za kosilo pa bo makaronflajš...ker se kopam v testeninah in jih je treba ponucat
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 11:27:53
|
|
|
|
arabela*
|
šefica je zaspala.....jaz sem se pravi čas spokala iz postle, ker sem že napol bila v deželi sanj
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 12:01:10
|
|
|
|
botrca
|
Meni se pa tak nič ne da. Pa moram it kuhat zdaj, da mi vsaj otrok ne bo šel lačen spat . Matcar kakšen zakon pa Rina22 in sami0804 če vama paše tako, paše če ne pa koga boli... . Jaz sem tudi sklenila, da ne bom več večerjala ker me to ubija in redi. Konec...tega naredim danes.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 12:11:36
|
|
|
|
ly117
|
Evo mene nazaj. Škoda časa in 80 centov kar sem jih zapravla. Ma nimajo nič pametnega, cotik mislim, če je pa je itak mi škoda dat tega dnara ker ne bo ponoso L ponoso.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 12:12:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa za firmo! Je, ne.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 12:12:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa držite pesti da me nebo roka bolela in da ne bom kakih hudih stranskih učinkov. a se morate podnujno to cepit Ne je prostovolno.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 12:14:38
|
|
|
|
ly117
|
Pa spet nobene tu in imam samogovore. Bom rajši kosilo do konca pojedla ( dušeno zelje z paradižnikom in papriko in domačo klobaso iz Mercatorija ).
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 12:37:19
|
|
|
|
katy83
|
dan. Jao, današnja noč pa katastrofa. Začelo se je ob 2-eh ko se je T zbudil in mu ni bilo več za spat, meni pa je tak slabo ratalo, da sem šla . In potem me je do jutra non stop šraufalo po želodcu, pa sem imela tekalne vaje od spalnice do wc-ja. T pa tudi nekaj ni hotel spat. Zjutraj pa se moj razkuri, pa mi naredi kamilčni čaj in končno se spucam vun. S Timotejem sva ob 9-ih komaj prav zaspala. In ko se zbudim, vesela, da mi ni slabo, po par korakih ugotovim, da me je še vedno. Počutim se . Danes bi se mogla z mojimi aprilčicami dobit, evo spet ne bo nič, pa če bo šlo tak dalje, tudi ne vem kak bo jutri z vami.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ali vas skrbi gospodarska kriza?Sparkda (
60%)
ne (
20%)
ne vem zakaj se gre (
4%)
vse skupaj je samo blefiranje Amerike (
11%)
briga me (
6%)
Število vseh glasov: 360Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!