Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 12:38:57
|
|
|
|
katy83
|
joj, pa o hrani se menite, jaz sem tak lačna, pa ne upam jest. viška kg - jaz jih podarim, če jih katera slučajno rabi Če je katera zainteresirana, naj mi piše ZS.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 12:48:03
|
|
|
|
majakla
|
Daaan, sem vas res zelo na hitro preletela, sem v službi, delam pa ta p_ vabila, za pop_ ! KG: da se malo pohvalim, od aprila sem lažja za 40 kg, ampak jih imam še 20 viška. Tak da ... vem. Spanje: pa kaj je polna luna??? Zbujanje non-stop, ampak dobre volje, po mojem bi se lahko šli igrat, samo kaj, ko pa sva midva (z možem) komaj gledala. Kaj še? Ne vem, vas zvečer po telovadbi in BB preberem. Pa pa Aja in lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 12:58:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Evo mene nazaj. Škoda časa in 80 centov kar sem jih zapravla. Ma nimajo nič pametnega, cotik mislim, če je pa je itak mi škoda dat tega dnara ker ne bo ponoso L ponoso. ki pa si bila?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 12:59:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 viška kg - jaz jih podarim, če jih katera slučajno rabi Če je katera zainteresirana, naj mi piše ZS. ta je pa dobra
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 13:01:42
|
|
|
|
botrca
|
Kosilo kuhano, še pojeva ga pa malo v horizontalo. Jutri me ne bo na kavi, ker imam sestanek v vrtcu glede Božička . S tečaja na sestanek, tako da žal ne bo šlo.
< Sporočilo je popravil botrca -- 17.11.2010 13:02:11 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 13:08:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan, sem vas res zelo na hitro preletela, sem v službi, delam pa ta p_ vabila, za pop_ ! KG: da se malo pohvalim, od aprila sem lažja za 40 kg, ampak jih imam še 20 viška. Tak da ... vem. Spanje: pa kaj je polna luna??? Zbujanje non-stop, ampak dobre volje, po mojem bi se lahko šli igrat, samo kaj, ko pa sva midva (z možem) komaj gledala. Kaj še? Ne vem, vas zvečer po telovadbi in BB preberem. Pa pa Aja in lep dan vsem. vsa čast
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 13:14:04
|
|
|
|
arabela*
|
Ve katera kje v mestu naj kupim igro človek ne jezi se
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 13:15:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Če je katera zainteresirana, naj mi piše ZS. se priporočam za 5 kg
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 13:17:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ve katera kje v mestu naj kupim igro človek ne jezi se v svetu knjige ali pa mladinski knjigi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 13:17:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Če je katera zainteresirana, naj mi piše ZS. se priporočam za 5 kg ma dobiš, 7 ti dam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 13:18:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ve katera kje v mestu naj kupim igro človek ne jezi se v svetu knjige ali pa mladinski knjigi ja tja pa ne grem...ne živa ne mrtva. ..svet knjige...to je tam zraven h&M?
< Sporočilo je popravil Saraya -- 17.11.2010 13:19:06 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 13:19:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Če je katera zainteresirana, naj mi piše ZS. se priporočam za 5 kg ma dobiš, 7 ti dam ne 5 maksimalno
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 13:20:53
|
|
|
|
arabela*
|
Nič..grem pospravit, M se bo zbudila počasi...hanzika jaz moram še enkrat na banko, ker sem vse dvignila, pa pozabla, da mi jutri kredit trgajo....in grem spet položit nazaj se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 13:22:28
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ve katera kje v mestu naj kupim igro človek ne jezi se v svetu knjige ali pa mladinski knjigi ja tja pa ne grem...ne živa ne mrtva. ..svet knjige...to je tam zraven h&M? ti si menda imela s svetom knjige težave, ne? mladinska knjiga je nasproti mulerja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 13:25:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ve katera kje v mestu naj kupim igro človek ne jezi se v svetu knjige ali pa mladinski knjigi ja tja pa ne grem...ne živa ne mrtva. ..svet knjige...to je tam zraven h&M? ti si menda imela s svetom knjige težave, ne? mladinska knjiga je nasproti mulerja aja...hvala ..
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 13:26:59
|
|
|
|
arabela*
|
a muller pa misliš da nima?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 13:28:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya a muller pa misliš da nima? bi tud znal met, ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 13:47:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ve katera kje v mestu naj kupim igro človek ne jezi se Muller mogoče al pa kak Mladinska knjiga ipd.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 13:48:41
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan, evo samo na hitro vam zaželim lep in prijeten dan. Šibam v massa spet čeveljčke pogledat pol po Lijo in via Lenart na mini holidays Punce, lepo bodite in se kaj tipkamo, če bom do računalnika prišla. Hahah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 15:08:36
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla KG: da se malo pohvalim, od aprila sem lažja za 40 kg, ampak jih imam še 20 viška. Tak da ... vem. Ojooooooj, ti si pa dobra Vsaka ti čast! In kak si to dosegla? Maš kako posebno dieto?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 15:10:16
|
|
|
|
rina22
|
Kje se skrivate? Jaz sem tak lena, ko..... Ne vem, kaj Sploh se mi nič ne da.. Mala tak lepo pridno ajčka, mene čaka full dela, pa nekak nimam motivacije
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 16:07:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kje se skrivate? Jaz sem tak lena, ko..... Ne vem, kaj Sploh se mi nič ne da.. tukaj sem ...sva že dve ki nimata motivacije in se nama nič ne da...mogoče je vreme. Jaz sem še zdaj v pižami. No vsaj kosilo sem skuhala in posodo dala prat.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 16:09:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ve katera kje v mestu naj kupim igro človek ne jezi se povsod jo imajo: baby center, leclerc, spar, mercator...v mladinski knjigi pa jaz ne bi kupla, ker je sigurno svinjsko draga...sem zadnjič kupila slovar nemški pa je bil tam za 3€ dražji kot tam kjer sem kupila...pa se ne spomnim kje . Emšo pa to .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 16:11:28
|
|
|
|
botrca
|
Saraya mislim, da bolj poceni ne more bit: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=20247
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 16:24:57
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ve katera kje v mestu naj kupim igro človek ne jezi se povsod jo imajo: baby center, leclerc, spar, mercator...v mladinski knjigi pa jaz ne bi kupla, ker je sigurno svinjsko draga...sem zadnjič kupila slovar nemški pa je bil tam za 3€ dražji kot tam kjer sem kupila...pa se ne spomnim kje . Emšo pa to . mislim,da je saraya mislila,kje v mestu se lahko kupi. mimogrede, saraya, če se ti da, v mercatorju tudi majo ziher (kaj je že tam, ni gosposvetska, ampak.... kak se že reče tisti ulici? saj veš, kje mislim, ne?)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
boleč spolni odnos po poroduirendraAli ste po porodu imele bolečine ob spolnem odnosu?DA (
57%)
NE (
43%)
Število vseh glasov: 81Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!