majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla bila sem ko slon, mi drugega ne preostane hm,jaz sem še vedno... saj pravim, imam še 20 kg viška in jih več nočem, ampak gre vedno bolj počasi, samo da gre. Ko gledam moje slike od poleti, ne morem verjet, da sem bila taka (pa sem še zdaj debela), jaz se nisem videla taaakooo zeeelooo debele. Se pa počutim 100 krat boljše, sploh, ko si oblečem hlače za katere sem že pozabila, da jih imam oz. sem mislila, da jih nikoli več ne bom gor spravila. A ni to zanimivo...potem,ko se dejansko vidiš na sliki,se zamisliš sam nad sabo,prej ponavadi ne Sicer imam še eno vprašanje zate glede hujšanja in telovadbe,če nočeš mi ne rabiš odgovoriti...in sicer,koliko ta telovadba pomaga pri krčenju kože,zategovanju,če me razumeš,kaj me zanima-ker sama imam občutek,da sem že pri -10 nekam...ohlapna(je pa res,da sem totalni antitalent za telovadbo ) Zanimivo in grozno, ne? Zaenkrat pomaga, se krči - upamo na najboljše , tudi tam mi težko rečejo, bomo vidli, ker vsako telo po svoje odreagira. Najbolj me skrbi koža na rokah, veš, one zastavice, ko pomahaš, pa kar mahajo in mahajo in ...
|