Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:49:13
|
|
|
|
sami0804
|
GRRRR napišem roman,pa mi ven vrže.... skratka,hotela sem povedat,da mi tamalča danes ni hotela zaspat in me je poslala v kuhinjo po še eno flašo mleka...samo sem se potem malo "zgubila" pred tv-jem,ko sem malo na bb poškilila in je mala madam zaspala SAMA!!! Jeee,sem kar pred tv-jem obsedela in sedaj gledam film na popu
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:52:59
|
|
|
|
elevitka
|
eh.. rr tak melje da sem jaz prej rodila, preden se tu stran odpre.... to ni za prenašat... zato grem v horizontalo! nočka vsem
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:53:57
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka A še zdaj si sama??? dragi še dela al kaj? ja danes delajo nekje "daleč" in morajo naredit do konca, pa delajo še zdaj. pol pa sem rekla, da naj raje prespi pri starših, da se ne bo še nazaj v mb vozo, da se mu še kaj ne zgodi, ker mora tak ob 6h bit že spet na firmi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:54:33
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 GRRRR napišem roman,pa mi ven vrže.... skratka,hotela sem povedat,da mi tamalča danes ni hotela zaspat in me je poslala v kuhinjo po še eno flašo mleka...samo sem se potem malo "zgubila" pred tv-jem,ko sem malo na bb poškilila in je mala madam zaspala SAMA!!! Jeee,sem kar pred tv-jem obsedela in sedaj gledam film na popu za rr in za punčko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:54:57
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka eh.. rr tak melje da sem jaz prej rodila, preden se tu stran odpre.... to ni za prenašat... zato grem v horizontalo! nočka vsem ma res ga sračka nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:56:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka A še zdaj si sama??? dragi še dela al kaj? ja danes delajo nekje "daleč" in morajo naredit do konca, pa delajo še zdaj. pol pa sem rekla, da naj raje prespi pri starših, da se ne bo še nazaj v mb vozo, da se mu še kaj ne zgodi, ker mora tak ob 6h bit že spet na firmi
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:57:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Glede hujšanja, najprej hvala, hvala (je lepo slišat). Tako, spremenila sem način prehranjevanja, začela jest zajtrke, opustila večerne prigrizke, sladkarije, sendviče, ... in pazim pri ogljikovih hidratih in maščobi. Tu pa tam pa valda grešim, saj drugače ne gre (vsaj meni ne) in najpomembnejše: začela sem hodit vsaj 2x/teden na telovadbo (program hujšanja in oblikovanja postave), tu pa hvala mami, ki je moj pobudnik (me je dobesedno peljala tja), moj financminister oz. moj sponzor. Vauu,ko te berem,se sliši tako enostavno,pa vem da ni...res kapo dol da si tako vztrajna bila sem ko slon, mi drugega ne preostane podpis kam pa to hodiš na telovadbo, če smem vprašat? V Brezju, BodyAtrium (tam je včasih bil fitnes).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:59:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 GRRRR napišem roman,pa mi ven vrže.... (tu pa ga lahko dam jaz) - Podpis.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:59:22
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Glede hujšanja, najprej hvala, hvala (je lepo slišat). Tako, spremenila sem način prehranjevanja, začela jest zajtrke, opustila večerne prigrizke, sladkarije, sendviče, ... in pazim pri ogljikovih hidratih in maščobi. Tu pa tam pa valda grešim, saj drugače ne gre (vsaj meni ne) in najpomembnejše: začela sem hodit vsaj 2x/teden na telovadbo (program hujšanja in oblikovanja postave), tu pa hvala mami, ki je moj pobudnik (me je dobesedno peljala tja), moj financminister oz. moj sponzor. Vauu,ko te berem,se sliši tako enostavno,pa vem da ni...res kapo dol da si tako vztrajna bila sem ko slon, mi drugega ne preostane podpis kam pa to hodiš na telovadbo, če smem vprašat? V Brezju, BodyAtrium (tam je včasih bil fitnes). Obstaja kaka spletna stran? zanimajo me cene, termini,... jaz bi se tudi česa takega udeležila samo to niti ne vem, kje v brezju je to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 21:59:54
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka A še zdaj si sama??? dragi še dela al kaj? ja danes delajo nekje "daleč" in morajo naredit do konca, pa delajo še zdaj. pol pa sem rekla, da naj raje prespi pri starših, da se ne bo še nazaj v mb vozo, da se mu še kaj ne zgodi, ker mora tak ob 6h bit že spet na firmi hvala mi je pa prav muka sami spati
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 22:03:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Obstaja kaka spletna stran? zanimajo me cene, termini,... jaz bi se tudi česa takega udeležila samo to niti ne vem, kje v brezju je to Vpiši samo Bodyatrium, ti jih takoj ven vrže, lahko ti dam telefonsko, je pa to v centru Brezje, tam proti cerkvi, ko je trgovina, mesnica, kafe Nena, lekarna, bankomat, ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 22:04:06
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 hvala mi je pa prav muka sami spati to ti pa verjamem...meni se to zgodi dvakrat v osmih dneh in je prav zoprno... meni se je, ko še nisva mela zgodlo mislim da samo 1x, zdaj se mi pa že malo pogosteje tole dogaja zakaj le
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 22:05:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla bila sem ko slon, mi drugega ne preostane hm,jaz sem še vedno... sami, ne sekiraj se, še ena se javlja(m) bomo že... shujšale 1x
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 22:05:52
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Obstaja kaka spletna stran? zanimajo me cene, termini,... jaz bi se tudi česa takega udeležila samo to niti ne vem, kje v brezju je to Vpiši samo Bodyatrium, ti jih takoj ven vrže, lahko ti dam telefonsko, je pa to v centru Brezje, tam proti cerkvi, ko je trgovina, mesnica, kafe Nena, lekarna, bankomat, ... hvala bom pogledala malo spletno stran ja, to vem, kje je vse to, ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 22:06:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 http://www.bodyatrium.si/ Evo rina,samo za tebe oo, hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 22:06:54
|
|
|
|
rina22
|
uuuuuuuuuuuuuuf, kak je pa to zrihtano
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 22:06:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla bila sem ko slon, mi drugega ne preostane hm,jaz sem še vedno... saj pravim, imam še 20 kg viška in jih več nočem, ampak gre vedno bolj počasi, samo da gre. Ko gledam moje slike od poleti, ne morem verjet, da sem bila taka (pa sem še zdaj debela), jaz se nisem videla taaakooo zeeelooo debele. Se pa počutim 100 krat boljše, sploh, ko si oblečem hlače za katere sem že pozabila, da jih imam oz. sem mislila, da jih nikoli več ne bom gor spravila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 22:08:51
|
|
|
|
rina22
|
majakla, ti maš tole tfm metodo? nikjer ne najdem cen.. lahko kaj o tem izvem?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 17.11.2010 22:09:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 meni se je, ko še nisva mela zgodlo mislim da samo 1x, zdaj se mi pa že malo pogosteje tole dogaja zakaj le Ker imamo vedno bolj gnile in zahtevne službe Ja, najboljše, da živimo za službe, drugo pa ko šiša! Groza! Kam to vodi?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
GHdejziKoliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?1 (
25%)
2 (
26%)
3 (
32%)
4 (
7%)
5 (
11%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!