Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 11:53:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sacherca-sem vidla,da si me spraševala,kako to,da sem ga samega pustila? Jaz sem pri njem dokler ne zaspi zvečer,ker on itak spi celo noč,niti ne joka nič,je ful priden.Zraven pa 24 ur ne morem bit,pri nibene,ker imam še doma 2,pa še moj tak dela,ko dela. Saš!Ker je tak priden ponoči,ga z lažjim srcem pustiš ponoči tam... Mojadva sta težji oreh,kar se tiče nočnega spanja
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 11:58:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca Spali za silo, lahko bi bilo boljši. Sacherca tudi mi imamo skupno spalnico in moj je isti kot tvoj...malo me to začenja motit ampak kaj čem, če nimava kje narest še eno sobo. Matcar bodi srečna, da imaš otroke vse tako navajene oz. da jih sploh imaš kam za dat. Ja,midva imava v planu iz spalnice narest otrosko sobo,midva pa spat v dnevni sobi...Nekaj ekstra velika spalnica ni,tako,da mogoce bi za silo slo,da bi bila dva otroka notr...Ceprav dvomim...tak,da bomo kar pri enem ostali No,nas se kar nekaj bodočih pregnancev v dnevno sobo tukaj,nama se sicer zaenkrat še ne mudi-imava to v planu čez enih pet let Bomo pa drugo leto malo menjali sobe,maladva dobita spalnico,ker je večja,midva pa otroško sobo-čez pet ali šest let,ko bosta pa rabila več zasebnosti,pa se starca seliva v dnevno.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 12:01:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ja,midva imava v planu iz spalnice narest otrosko sobo,midva pa spat v dnevni sobi...Nekaj ekstra velika spalnica ni,tako,da mogoce bi za silo slo,da bi bila dva otroka notr...Ceprav dvomim...tak,da bomo kar pri enem ostali A vidva bosta tu taka revčka, kot midva ko bova počasi proti dnevni šibala z pojštrom pa odejo Več nas je,ki si delimo to žalostno usodo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 12:18:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: kako je Jan, še ima vročino? Ma ja, še vedno ima vročino ...jutri bova šla nazaj k P
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 12:19:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja pa lahko povem, da gre bruder januarja v NK koper za mladince in člane igrat Ma sem tak ponosna nanj, da kar žarim vsa čestitke sestrica
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 12:22:51
|
|
|
|
botrca
|
Tak, današnje kosilo je kuhano...tudi za jutri je končano oz. se počasi duši. Pol bo pa ati naredil sladico...jabolčni zavitek . Gremo jest...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 12:46:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ja,midva imava v planu iz spalnice narest otrosko sobo,midva pa spat v dnevni sobi...Nekaj ekstra velika spalnica ni,tako,da mogoce bi za silo slo,da bi bila dva otroka notr...Ceprav dvomim...tak,da bomo kar pri enem ostali A vidva bosta tu taka revčka, kot midva ko bova počasi proti dnevni šibala z pojštrom pa odejo Več nas je,ki si delimo to žalostno usodo aha
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 13:09:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tak, današnje kosilo je kuhano...tudi za jutri je končano oz. se počasi duši. Pol bo pa ati naredil sladico...jabolčni zavitek . Gremo jest... Malo pa sem res dremuckala , bi šeee. Ooo, priden ati, te pa dela on v ... zalivu, mi je moj gnajvil, da kak tvoj brudera pozna ... njega pa ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 13:39:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ooo, priden ati, te pa dela on v ... zalivu, mi je moj gnajvil, da kak tvoj brudera pozna ... njega pa ne? ne ne dela več tam že 3 leta...zdaj je v restavraciji Novi svet...pozna on tudi tvojega in brata in onega z brki...vse pozna ...reci tvojemu, da škodi lepoti če se preveč sekira
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 14:24:49
|
|
|
|
sami0804
|
Počakam,da se gospodična zbudi,potem pa gremo pečt medenjake Pa še recept,če katero zanima; MEHKI MEDENJAKI 50 dag moke kavna žlička sode bikarbone 15 dag masla ali margarine 2 jajci 15 dag sladkorja v prahu 15 dag segretega in ohlajenega medu ščep cimeta ali začimb za medenjake Zamesimo testo,damo za 1 uro ali več v hladilnik.Razvaljamo in izrežemo različne oblike.Pečemo pri 180°C okoli 12-15 minut.Pečene in ohlajene imamo v DOBRO zaprti posodi,pa nam bodo vzdržali tudi do Božiča. Aja,recept sem dobila od ene prijateljice,sprobala ga do zdaj še nisem...poročam o rezultatu kasneje
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 15:57:07
|
|
|
|
Sacherca
|
Mi smo zdaj bili dobro urco zunaj...PRav pasalo je...Je pa zacelo zdaj kar pihat pa smo sli notri se zagret.Kuham caj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 15:58:11
|
|
|
|
Sacherca
|
sami porocaj o medenjakih,da vem,ce si spraim recept
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 17:06:25
|
|
|
|
majakla
|
Zunaj tema, Nik (spet) spi, te pa DOoBEeeR ČEeeVEeeeeeeeR. Kje se skrivate? Samiii, nisi rekla, da bo kakšen do božiča ostal? Botrca - komentar od moj'ga: (po tem, ko sem mu 2. razložla)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 17:36:21
|
|
|
|
Lenči_
|
večeer! danes pa BB! Kdo gre danes ven? Sandra ali Maki? To je zdaj vprašanje! mi smo že cel dan doma. Se skrivamo pred nizkimi tem. in pijemo čajček. za snegec! Še malo pa bomo lahko smčaaaaaaaaaliiiiiiiiii, jeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 17:39:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi gremo pa ob 12h na fzbal v lukno, po fuzbalu pa na kosilo k tašči. Popoldan pa pride kolegica z družino Aja pa lahko povem, da gre bruder januarja v NK koper za mladince in člane igrat Ma sem tak ponosna nanj, da kar žarim vsa Čestitke bratu!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 17:41:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca - komentar od moj'ga: (po tem, ko sem mu 2. razložla) 2x si mu mogla razlagat...pa saj ni blond hehehehe
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 17:44:01
|
|
|
|
botrca
|
Nam pa nič ni dober večer... ...je moj šel z malim k dežurnemu, ker mu vročina nikakor ne preneha, pa skozi ga nekaj boli, pa neke čudne fleke ima po rokah...pa ne vem več kaj mu je. Me je kar strah kaj bo rekel dežurni. Bo zdaj dal urin in kri pa bo malo bolj jasno...upam. .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 17:44:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ danes pa BB! Kdo gre danes ven? Sandra ali Maki? To je zdaj vprašanje! hmmmm ...oba
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?