Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:58:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Spali za silo, lahko bi bilo boljši. Sacherca tudi mi imamo skupno spalnico in moj je isti kot tvoj...malo me to začenja motit ampak kaj čem, če nimava kje narest še eno sobo. Matcar bodi srečna, da imaš otroke vse tako navajene oz. da jih sploh imaš kam za dat. Verjemi,da sem srečna glede tega.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 9:04:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne zdaj mislit,da sem jih namreno ki pustila al pa kaj. Ja saj vsi vemo, da si jih namerno puščala da si lahko šča čagat. Me je parkrat prijelo, da bi te socialni prijavla. Ja,tota bo,ja.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 9:10:22
|
|
|
|
matcar
|
kaj bote kaj danes počele? Mi smo k tašči na kosilo povableni.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 9:12:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar kaj bote kaj danes počele? kosilo grem počasi kuhat oz. juho gor dat, pa spekla bom piščanca in krompir skupaj v pečici, pa solato...pa za jutri bom naredila kosilo, da mi ne bo treba kuhat. (bosanski lonec) Moj je danes doma, nikamor ne moremo pa smo mislili it...tak, da bomo kar doma.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 9:12:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Spali za silo, lahko bi bilo boljši. Sacherca tudi mi imamo skupno spalnico in moj je isti kot tvoj...malo me to začenja motit ampak kaj čem, če nimava kje narest še eno sobo. Matcar bodi srečna, da imaš otroke vse tako navajene oz. da jih sploh imaš kam za dat. Verjemi,da sem srečna glede tega.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 9:14:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ja,midva imava v planu iz spalnice narest otrosko sobo,midva pa spat v dnevni sobi...Nekaj ekstra velika spalnica ni,tako,da mogoce bi za silo slo,da bi bila dva otroka notr...Ceprav dvomim...tak,da bomo kar pri enem ostali midva sva že tudi o tem razmišljala, samo kaj ko so sobe že tako in tako majhe...ne vem no kaj bova...zaenkrat pa ne bova nič delala vsaj 2 leti še ne. Mogoče preden začne hodit v šolo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 9:15:30
|
|
|
|
ly117
|
Rumena ptičica pa ostani taka kot si bila do sedaj
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 9:19:02
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar kaj bote kaj danes počele? Mi smo k tašči na kosilo povableni. Torto grem skup spacat Kosilo imamo pri dediju,ima tudi rojstni danes....Pa malo ven pa tak....Druzinsko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 9:26:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar kaj bote kaj danes počele? Mi smo k tašči na kosilo povableni. zdaj ko spijem kavo do konca, grem malo pospravljat, pol pa tak pride likanje na vrsto, ko bo pa L spal pa me čaka izdelovanje 11 škatlic.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 9:27:52
|
|
|
|
matcar
|
Mi se tudi gremo počasi porihtat,pa v štacuno pa na kosilo.kaj pa bomo popoldan,pa še ne vem,doma najbrž,ker s Saš-em tak neki okoli ne morem hodit.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 9:46:57
|
|
|
|
botrca
|
Grem še v trgovino...juha se pa že kuha. Potem si moram še lase umit. Lep dan in radi se imejte .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 9:59:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ja,midva imava v planu iz spalnice narest otrosko sobo,midva pa spat v dnevni sobi...Nekaj ekstra velika spalnica ni,tako,da mogoce bi za silo slo,da bi bila dva otroka notr...Ceprav dvomim...tak,da bomo kar pri enem ostali A vidva bosta tu taka revčka, kot midva ko bova počasi proti dnevni šibala z pojštrom pa odejo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 10:03:29
|
|
|
|
tasa_m
|
Mi gremo pa ob 12h na fzbal v lukno, po fuzbalu pa na kosilo k tašči. Popoldan pa pride kolegica z družino Aja pa lahko povem, da gre bruder januarja v NK koper za mladince in člane igrat Ma sem tak ponosna nanj, da kar žarim vsa
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.11.2010 10:05:03 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 10:05:38
|
|
|
|
majakla
|
Jutrooo, no, že daaan . Jaz še kar v pižami, sva z Nikom sama, te pa ... Zdaj pa je nečak na obisku, te pa hitro RR čekiram. Tasa: vse naj, naj . Matcar: super, da ste vsi skupaj, držim pesti, da bo čimprej zares doma. Tinček pa je taaak leeepiii. Botrca: kako je Jan, še ima vročino? Jaz sem taaak zaspana, da grem z Nikom nazaj spat, še sadni obrok imava in zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, hb je še zelenjavna juhica od včeraj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 10:42:53
|
|
|
|
Sacherca
|
Tasa zA brudera lepi sta obe oz vse tri Hja,kaj te ces,ce ni vec prostora bova v dnevni kampirala ja moja starsa sta tudi,no zdaj imata pa spalnico kjer sem jo prej jaz imela.....vse se da mogoce bo treba samo sobo zvocno izolirat cez par let,ker se vse slisi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 10:43:15
|
|
|
|
Sacherca
|
majkla dober dan,dober tek in lahko noc
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 11:01:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca majkla dober dan,dober tek in lahko noc kuj podpis pod to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 11:02:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Tasa zA brudera lepi sta obe oz vse tri Hja,kaj te ces,ce ni vec prostora bova v dnevni kampirala ja moja starsa sta tudi,no zdaj imata pa spalnico kjer sem jo prej jaz imela.....vse se da mogoce bo treba samo sobo zvocno izolirat cez par let,ker se vse slisi Ma, saj v našo spalnico se tud vse sliši. Bo trebe neke namontirat ja. Seveda se vse da, če se le hoče Bomo že.. Aja, pa HVALA
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 11:03:15
|
|
|
|
tasa_m
|
matcar ja res je lepi tamali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 11:29:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Dan! Tasa še tukaj-vse naj naj in lepo lepo praznuj!!! hvala mačkica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 11:45:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Mi vceraj Uspesno pogledali tele dede...Zakon so .... Jaz bi jih lahko se nadaljne dve uri poslusala Presmejali se res ogromno...Potem pa smo sli na pijaco,eno,dve,tri....Domov prisli ob enih.... Dobro jutro vsem Se podpišem pšod to,sicer dedov nisem gledala...sem gledala pred par leti ptičjo gripo,pa smo tudi crkavali od smeha
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?