Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:11:16
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:11:57
|
|
|
|
Sacherca
|
Mi vceraj Uspesno pogledali tele dede...Zakon so .... Jaz bi jih lahko se nadaljne dve uri poslusala Presmejali se res ogromno...Potem pa smo sli na pijaco,eno,dve,tri....Domov prisli ob enih.... Dobro jutro vsem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:12:14
|
|
|
|
matcar
|
Tasa-vse najboljše,najlepše ti želim za tvoj praznik.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:12:14
|
|
|
|
Sacherca
|
Matcar,jutro,kako je s Sašem??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:13:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Matcar,jutro,kako je s Sašem?? Se je izboljšalo malo,je na izhodu,grema ju3 zjutraj nazaj.Saturacija se mu je končno dvignila na 95.Bom ju3 vidla,če bo lahko že šel domov za stalno al še ne.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:15:06
|
|
|
|
Sacherca
|
Super,sem vesela za vas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:15:38
|
|
|
|
matcar
|
Sacherca-sem vidla,da si me spraševala,kako to,da sem ga samega pustila? Jaz sem pri njem dokler ne zaspi zvečer,ker on itak spi celo noč,niti ne joka nič,je ful priden.Zraven pa 24 ur ne morem bit,pri nibene,ker imam še doma 2,pa še moj tak dela,ko dela.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:18:06
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sacherca-sem vidla,da si me spraševala,kako to,da sem ga samega pustila? Jaz sem pri njem dokler ne zaspi zvečer,ker on itak spi celo noč,niti ne joka nič,je ful priden.Zraven pa 24 ur ne morem bit,pri nibene,ker imam še doma 2,pa še moj tak dela,ko dela. To pa je super....Priden res ..... Moj pa se vcasih zbudi ponoci,tolko,da proba - me poboza , ce ze jaz tudi spim....Mogoce ena slaba lastnost,ce imamo skupno spalnico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:19:30
|
|
|
|
matcar
|
Ja,včeraj je blo noro,cel dan.Najprej pri Saš-u,me je skoro kap,ko je Z na viziti rekla,da gre lahko na izhod do ponedeljka,pol pa še pri svakinji.Smo se menjavali,da smo bli malo pri Saš-u,dokler ni šel domov,pa malo čez v P pri svakinji.Ludo.Zvečer pa smo ga šli zapit,no jaz tak nisem pila,samo kozarček rdečega za nazdravje.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:21:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sacherca-sem vidla,da si me spraševala,kako to,da sem ga samega pustila? Jaz sem pri njem dokler ne zaspi zvečer,ker on itak spi celo noč,niti ne joka nič,je ful priden.Zraven pa 24 ur ne morem bit,pri nibene,ker imam še doma 2,pa še moj tak dela,ko dela. To pa je super....Priden res ..... Moj pa se vcasih zbudi ponoci,tolko,da proba - me poboza , ce ze jaz tudi spim....Mogoce ena slaba lastnost,ce imamo skupno spalnico Mogoče res,saj pri Maksu tudi nisem bla skozi čez noč pri njem,ker enostavno,ko imaš več kot enega otroka,ne moreš bit samo pri enem,ostale pa kot da jih ni.HB,pa spijo vsi ponoči in ni težav. Pa tudi ogromno ostajajo pri babicah po par dni,tak da me takrat tudi ni zraven.So vsi trije navajeni ostat sami čez noč.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:32:05
|
|
|
|
Sacherca
|
Ja nas je danes tudi spal pri dediju in babici,ampak ne vem koliko je to verodostojno,ker so pac v isti hisi Aja pa vidi se,da sem ze dalec od pijanskih dni,po tred bandidosih vceraj sem ga kar malo cutila ,ko smo prisli domov Pol pa se zaspat nisem mogla,vstat pa v dnevno pa se mi ni dalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:34:42
|
|
|
|
matcar
|
To pa je moj nečakec! Ni cuker?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:36:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ja nas je danes tudi spal pri dediju in babici,ampak ne vem koliko je to verodostojno,ker so pac v isti hisi Aja pa vidi se,da sem ze dalec od pijanskih dni,po tred bandidosih vceraj sem ga kar malo cutila ,ko smo prisli domov Pol pa se zaspat nisem mogla,vstat pa v dnevno pa se mi ni dalo. Faca si! Ja,saj...Bi ga morala probat dat kam drugam spat,ko te ne bo mogel poiskat ponoči. Ne vem,moji so vsi taki,da so že od malega ven(beri od nekje 6 mesecev naprej)ostajali drugje in so se navadli.Pa ne zdaj mislit,da sem jih namreno ki pustila al pa kaj.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:45:31
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:47:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ni cuker? Kaki epi. Taki mali bucek.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:48:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne zdaj mislit,da sem jih namreno ki pustila al pa kaj. Ja saj vsi vemo, da si jih namerno puščala da si lahko šča čagat. Me je parkrat prijelo, da bi te socialni prijavla.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:49:32
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ja nas je danes tudi spal pri dediju in babici,ampak ne vem koliko je to verodostojno,ker so pac v isti hisi Aja pa vidi se,da sem ze dalec od pijanskih dni,po tred bandidosih vceraj sem ga kar malo cutila ,ko smo prisli domov Pol pa se zaspat nisem mogla,vstat pa v dnevno pa se mi ni dalo. Faca si! Ja,saj...Bi ga morala probat dat kam drugam spat,ko te ne bo mogel poiskat ponoči. Ne vem,moji so vsi taki,da so že od malega ven(beri od nekje 6 mesecev naprej)ostajali drugje in so se navadli.Pa ne zdaj mislit,da sem jih namreno ki pustila al pa kaj. Ja zdaj je drugic ostal doli celo noc...Zjutraj pac,ko se zbudi prisel gor...Sva pa pocakala,da je sam izrazil zeljo za prvic..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:49:58
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar To pa je moj nečakec! Ni cuker? Res je lubani
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:51:51
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:51:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne zdaj mislit,da sem jih namreno ki pustila al pa kaj. Ja saj vsi vemo, da si jih namerno puščala da si lahko šča čagat. Me je parkrat prijelo, da bi te socialni prijavla. Ja,tota bo,ja.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:53:55
|
|
|
|
botrca
|
Spali za silo, lahko bi bilo boljši. Sacherca tudi mi imamo skupno spalnico in moj je isti kot tvoj...malo me to začenja motit ampak kaj čem, če nimava kje narest še eno sobo. Matcar bodi srečna, da imaš otroke vse tako navajene oz. da jih sploh imaš kam za dat.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:54:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar To pa je moj nečakec! Ni cuker?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:56:11
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m še tukaj čestitke za tvoj rojstni dan...veliko zdravja in sreče ostalo si pa sama porihtaj... .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:56:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne zdaj mislit,da sem jih namreno ki pustila al pa kaj. Ja saj vsi vemo, da si jih namerno puščala da si lahko šča čagat. Me je parkrat prijelo, da bi te socialni prijavla. Ja,tota bo,ja.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 28.11.2010 8:57:36
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Spali za silo, lahko bi bilo boljši. Sacherca tudi mi imamo skupno spalnico in moj je isti kot tvoj...malo me to začenja motit ampak kaj čem, če nimava kje narest še eno sobo. Matcar bodi srečna, da imaš otroke vse tako navajene oz. da jih sploh imaš kam za dat. Ja,midva imava v planu iz spalnice narest otrosko sobo,midva pa spat v dnevni sobi...Nekaj ekstra velika spalnica ni,tako,da mogoce bi za silo slo,da bi bila dva otroka notr...Ceprav dvomim...tak,da bomo kar pri enem ostali
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?