|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
28.11.2010 8:11:16   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
28.11.2010 8:11:57   
Sacherca
Mi vceraj Uspesno pogledali tele dede...Zakon so user posted image user posted image user posted image .... Jaz bi jih lahko se nadaljne dve uri poslusalauser posted image Presmejali se res ogromno...Potem pa smo sli na pijaco,eno,dve,tri....Domov prisli ob enih....

Dobro jutro vsem user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
28.11.2010 8:12:14   
matcar
Tasa-vse najboljše,najlepše ti želim za tvoj praznik.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
28.11.2010 8:12:14   
Sacherca
Matcar,jutro,kako je s Sašem??

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
28.11.2010 8:13:47   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Matcar,jutro,kako je s Sašem??
Se je izboljšalo malo,je na izhodu,grema ju3 zjutraj nazaj.Saturacija se mu je končno dvignila na 95.Bom ju3 vidla,če bo lahko že šel domov za stalno al še ne.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
28.11.2010 8:15:06   
Sacherca
Super,sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
28.11.2010 8:15:38   
matcar
Sacherca-sem vidla,da si me spraševala,kako to,da sem ga samega pustila? Jaz sem pri njem dokler ne zaspi zvečer,ker on itak spi celo noč,niti ne joka nič,je ful priden.Zraven pa 24 ur ne morem bit,pri nibene,ker imam še doma 2,pa še moj tak dela,ko dela.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
28.11.2010 8:18:06   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Sacherca-sem vidla,da si me spraševala,kako to,da sem ga samega pustila? Jaz sem pri njem dokler ne zaspi zvečer,ker on itak spi celo noč,niti ne joka nič,je ful priden.Zraven pa 24 ur ne morem bit,pri nibene,ker imam še doma 2,pa še moj tak dela,ko dela.

To pa je super....Priden res user posted image ..... Moj pa se vcasih zbudi ponoci,tolko,da proba - me poboza , ce ze jaz tudi spim....Mogoce ena slaba lastnost,ce imamo skupno spalnico user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
28.11.2010 8:19:30   
matcar
Ja,včeraj je blo noro,cel dan.Najprej pri Saš-u,me je skoro kap,ko je Z na viziti rekla,da gre lahko na izhod do ponedeljka,pol pa še pri svakinji.Smo se menjavali,da smo bli malo pri Saš-u,dokler ni šel domov,pa malo čez v P pri svakinji.Ludo.Zvečer pa smo ga šli zapit,no jaz tak nisem pila,samo kozarček rdečega za nazdravje.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
28.11.2010 8:21:49   
matcar

To pa je super....Priden res user posted image ..... Moj pa se vcasih zbudi ponoci,tolko,da proba - me poboza , ce ze jaz tudi spim....Mogoce ena slaba lastnost,ce imamo skupno spalnico user posted image

Mogoče res,saj pri Maksu tudi nisem bla skozi  čez noč pri njem,ker enostavno,ko imaš več kot enega otroka,ne moreš bit samo pri enem,ostale pa kot da jih ni.HB,pa spijo vsi ponoči in ni težav.user posted image Pa tudi ogromno ostajajo pri babicah po par dni,tak da me takrat tudi ni zraven.So vsi trije navajeni ostat sami čez noč.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
28.11.2010 8:32:05   
Sacherca
Ja nas je danes tudi spal pri dediju in babici,ampak ne vem koliko je to verodostojno,ker so pac v isti hisi user posted image

Aja pa vidi se,da sem ze dalec od pijanskih dni,po tred bandidosih vceraj sem ga kar malo cutila ,ko smo prisli domov user posted image user posted image user posted image Pol pa se zaspat nisem mogla,vstat pa v dnevno pa se mi ni dalo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
28.11.2010 8:34:42   
matcar
To pa je moj nečakec!user posted image

user posted image

user posted image

Ni cuker?user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
28.11.2010 8:36:43   
matcar

Ja nas je danes tudi spal pri dediju in babici,ampak ne vem koliko je to verodostojno,ker so pac v isti hisi user posted image

Aja pa vidi se,da sem ze dalec od pijanskih dni,po tred bandidosih vceraj sem ga kar malo cutila ,ko smo prisli domov user posted image user posted image user posted image Pol pa se zaspat nisem mogla,vstat pa v dnevno pa se mi ni dalo.

Faca si! user posted image user posted image user posted image Ja,saj...Bi ga morala probat dat kam drugam spat,ko te ne bo mogel poiskat ponoči.user posted image Ne vem,moji so vsi taki,da so že od malega ven(beri od nekje 6 mesecev naprej)ostajali drugje in so se navadli.Pa ne zdaj mislit,da sem jih namreno ki pustila al pa kaj.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
28.11.2010 8:45:31   
ly117
Jutro! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
28.11.2010 8:47:00   
ly117

user posted image

Kaki epi. Taki mali bucek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
28.11.2010 8:48:31   
ly117
Pa ne zdaj mislit,da sem jih namreno ki pustila al pa kaj.user posted image

Ja saj vsi vemo, da si jih namerno puščala da si lahko šča čagat. Me je parkrat prijelo, da bi te socialni prijavla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
28.11.2010 8:49:32   
Sacherca

Faca si! user posted image user posted image user posted image Ja,saj...Bi ga morala probat dat kam drugam spat,ko te ne bo mogel poiskat ponoči.user posted image Ne vem,moji so vsi taki,da so že od malega ven(beri od nekje 6 mesecev naprej)ostajali drugje in so se navadli.Pa ne zdaj mislit,da sem jih namreno ki pustila al pa kaj.user posted image

Ja zdaj je drugic ostal doli celo noc...Zjutraj pac,ko se zbudi prisel gor...Sva pa pocakala,da je sam izrazil zeljo za prvic..user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
28.11.2010 8:49:58   
Sacherca

user posted image

user posted image

Res je lubani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
28.11.2010 8:51:51   
botrca
Jutro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
28.11.2010 8:51:52   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ja saj vsi vemo, da si jih namerno puščala da si lahko šča čagat. Me je parkrat prijelo, da bi te socialni prijavla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja,tota bo,ja.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
28.11.2010 8:53:55   
botrca
Spali za silo, lahko bi bilo boljši. Sacherca tudi mi imamo skupno spalnico in moj je isti kot tvoj...malo me to začenja motit ampak kaj čem, če nimava kje narest še eno sobo. Matcar bodi srečna, da imaš otroke vse tako navajene oz. da jih sploh imaš kam za dat. 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
28.11.2010 8:54:52   
botrca

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
28.11.2010 8:56:11   
botrca
Tasa_m še tukaj čestitke za tvoj rojstni dan...veliko zdravja in sreče ostalo si pa sama porihtaj...user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
28.11.2010 8:56:39   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ja,tota bo,ja.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
28.11.2010 8:57:36   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Spali za silo, lahko bi bilo boljši. Sacherca tudi mi imamo skupno spalnico in moj je isti kot tvoj...malo me to začenja motit ampak kaj čem, če nimava kje narest še eno sobo. Matcar bodi srečna, da imaš otroke vse tako navajene oz. da jih sploh imaš kam za dat. 

Ja,midva imava v planu iz spalnice narest otrosko sobo,midva pa spat v dnevni sobi...Nekaj ekstra velika spalnica ni,tako,da mogoce bi za silo slo,da bi bila dva otroka notr...Ceprav dvomim...tak,da bomo kar pri enem ostaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?