|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
28.11.2010 8:58:45   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Spali za silo, lahko bi bilo boljši. Sacherca tudi mi imamo skupno spalnico in moj je isti kot tvoj...malo me to začenja motit ampak kaj čem, če nimava kje narest še eno sobo. Matcar bodi srečna, da imaš otroke vse tako navajene oz. da jih sploh imaš kam za dat. 
Verjemi,da sem srečna glede tega.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
28.11.2010 9:04:09   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Pa ne zdaj mislit,da sem jih namreno ki pustila al pa kaj.user posted image

Ja saj vsi vemo, da si jih namerno puščala da si lahko šča čagat. Me je parkrat prijelo, da bi te socialni prijavla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja,tota bo,ja.user posted image user posted image user posted image

user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
28.11.2010 9:10:22   
matcar
kaj bote kaj danes počele? Mi smo k tašči na kosilo povableni.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
28.11.2010 9:12:19   
botrca

kaj bote kaj danes počele?

kosilo grem počasi kuhat oz. juho gor dat, pa spekla bom piščanca in krompir skupaj v pečici, pa solato...pa za jutri bom naredila kosilo, da mi ne bo treba kuhat. (bosanski lonec)

Moj je danes doma, nikamor ne moremo pa smo mislili it...tak, da bomo kar doma.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
28.11.2010 9:12:46   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Spali za silo, lahko bi bilo boljši. Sacherca tudi mi imamo skupno spalnico in moj je isti kot tvoj...malo me to začenja motit ampak kaj čem, če nimava kje narest še eno sobo. Matcar bodi srečna, da imaš otroke vse tako navajene oz. da jih sploh imaš kam za dat. 
Verjemi,da sem srečna glede tega.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
28.11.2010 9:14:10   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Ja,midva imava v planu iz spalnice narest otrosko sobo,midva pa spat v dnevni sobi...Nekaj ekstra velika spalnica ni,tako,da mogoce bi za silo slo,da bi bila dva otroka notr...Ceprav dvomim...tak,da bomo kar pri enem ostaliuser posted image user posted image user posted image

midva sva že tudi o tem razmišljala, samo kaj ko so sobe že tako in tako majhe...ne vem no kaj bova...zaenkrat pa ne bova nič delala vsaj 2 leti še ne. Mogoče preden začne hodit v šolo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
28.11.2010 9:15:30   
ly117
Rumena ptičica
user posted image
pa ostani taka kot si bila do sedaj

user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
28.11.2010 9:19:02   
Sacherca

Torto grem skup spacat user posted image Kosilo imamo pri dediju,ima tudi rojstni danes....Pa malo ven pa tak....Druzinsko user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
28.11.2010 9:26:00   
ly117

zdaj ko spijem kavo do konca, grem malo pospravljat, pol pa tak pride likanje na vrsto, ko bo pa L spal pa me čaka izdelovanje 11 škatlic.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
28.11.2010 9:27:52   
matcar
Mi se tudi gremo počasi porihtat,pa v štacuno pa na kosilo.kaj pa bomo popoldan,pa še ne vem,doma najbrž,ker s Saš-em tak neki okoli ne morem hodit.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
28.11.2010 9:46:57   
botrca
Grem še v trgovino...juha se pa že kuha. Potem si moram še lase umit.

Lep dan user posted image in radi se imejte user posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
28.11.2010 9:59:26   
tasa_m

Ja,midva imava v planu iz spalnice narest otrosko sobo,midva pa spat v dnevni sobi...Nekaj ekstra velika spalnica ni,tako,da mogoce bi za silo slo,da bi bila dva otroka notr...Ceprav dvomim...tak,da bomo kar pri enem ostaliuser posted image user posted image user posted image

A vidva bosta tu taka revčka, kot midva ko bova počasi proti dnevni šibala z pojštrom pa odejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
28.11.2010 10:01:54   
tasa_m
Dobro jutrooo user posted image

HVALA vsem za lepe želje ali po FB ali RR. HVALA vam punce moje user posted image user posted image

Midve z Lijo pa vama ponudive košček tortice...

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
28.11.2010 10:03:29   
tasa_m
Mi gremo pa ob 12h na fzbal v lukno, po fuzbalu pa na kosilo k tašči. Popoldan pa pride kolegica z družino user posted image  

Aja pa lahko povem, da gre bruder januarja v NK koper za mladince in člane igrat user posted image user posted image user posted image Ma sem tak ponosna nanj, da kar žarim vsa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.11.2010 10:05:03 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
28.11.2010 10:05:38   
majakla
Jutrooo, no, že daaan user posted image .

Jaz še kar v pižami, sva z Nikom sama, te pa ...
Zdaj pa je nečak na obisku, te pa hitro RR čekiram. user posted image

Tasa: vse naj, naj user posted image user posted image user posted image .

Matcar: super, da ste vsi skupaj, držim pesti, da bo čimprej
zares doma. Tinček pa je taaak leeepiii. user posted image

Botrca: kako je Jan, še ima vročino?

Jaz sem taaak zaspana, da grem z Nikom nazaj spat, še
sadni obrok imava in zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,
hb je še zelenjavna juhica od včeraj. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
28.11.2010 10:42:53   
Sacherca
Tasa user posted image user posted image user posted image zA bruderauser posted image user posted image user posted image lepi sta obe user posted image oz vse tri user posted image

Hja,kaj te ces,ce ni vec prostora user posted image bova v dnevni kampirala ja user posted image moja starsa sta tudi,no zdaj imata pa spalnico kjer sem jo prej jaz imela.....vse se dauser posted image mogoce bo treba samo sobo zvocno izolirat cez par let,ker se vse slisiuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
28.11.2010 10:43:15   
Sacherca
majkla dober dan,dober tek in lahko noc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
28.11.2010 11:01:44   
tasa_m

majkla dober dan,dober tek in lahko noc user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
kuj podpis pod to user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
28.11.2010 11:02:36   
tasa_m

Tasa user posted image user posted image user posted image zA bruderauser posted image user posted image user posted image lepi sta obe user posted image oz vse tri user posted image

Hja,kaj te ces,ce ni vec prostora user posted image bova v dnevni kampirala ja user posted image moja starsa sta tudi,no zdaj imata pa spalnico kjer sem jo prej jaz imela.....vse se dauser posted image mogoce bo treba samo sobo zvocno izolirat cez par let,ker se vse slisiuser posted image

Ma, saj v našo spalnico se tud vse sliši. Bo trebe neke namontirat ja. Seveda se vse da, če se le hoče user posted image
Bomo že..

Aja, pa HVALA

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
28.11.2010 11:03:15   
tasa_m
matcar ja res je lepi tamali user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
28.11.2010 11:29:17   
sami0804

Dan!

Tasa še tukaj-vse naj naj in lepo lepo praznuj!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
28.11.2010 11:29:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Dan!

Tasa še tukaj-vse naj naj in lepo lepo praznuj!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala mačkica user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
28.11.2010 11:29:59   
sami0804

Zdaj pa grem za nazaj bratuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
28.11.2010 11:43:20   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

zdaj pa rečte če nimam IN majčke :)  pa sam majčko glejte user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image Lepi obe-majčka in vsebinauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
28.11.2010 11:45:55   
sami0804

Mi vceraj Uspesno pogledali tele dede...Zakon so user posted image user posted image user posted image .... Jaz bi jih lahko se nadaljne dve uri poslusalauser posted image Presmejali se res ogromno.
..Potem pa smo sli na pijaco,eno,dve,tri....Domov prisli ob enih....

Dobro jutro vsem user posted image

Se podpišem pšod to,sicer dedov nisem gledala...sem gledala pred par leti ptičjo gripo,pa smo tudi crkavali od smehauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?