|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
23.11.2010 9:49:47   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka
pajac maš prav, pa da ne bomo komplicirali glede teh zimskih datumov, bom počakala kar na svoj roj dan (16.3.) pa bo tamala že tolk velika in razvita, da bo šla lahko iz porodne sobe kar sama peš.

potem pa imaš RD zelo blizu mojega user posted image   s krepko zamudo v letih predvidevam... Seveda, ti kar počakaj, jaz pa grem rodit, pa bova videli, kaj je boljše.. kateri user posted image prej shodi user posted image user posted image user posted image , pa še na pleničkah prišparaš...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
23.11.2010 9:56:57   
tejci1981
Dobro jutro punce!

Vidim,da ste že fejst aktivne danes,.....na forumu mislim, v P se pa nobena noče spravituser posted image user posted image user posted image !

Pajacka - pusti ježe, si pripravljajo ozimnico user posted image user posted image user posted image

Danes sma z knedlčkom pokonci že od 6, ker se njemu več ne da spati, pol pa se malo pocartama, pa pomenima, pol pa zadrnjoha, mama ti pa tak ne rabiš.... user posted image
Čakam patronažno, baje da se bomo kopali danes user posted image user posted image user posted image , upam, da mu bo pasalo, pa da se nebo drl zraven ko mala zverinica user posted image !

ČESTITKE SEVERNICA IN NOV2010!!!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
23.11.2010 9:58:10   
pesjanarka

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

potem pa imaš RD zelo blizu mojega user posted image   s krepko zamudo v letih predvidevam...

Ne, mislim, da sem pri starejših tukaj gor. Segam v pozna sedemdeseta - 1977 user posted image . Če vprašaš moje starše, sem ujela zadnji vlak za otroke user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
23.11.2010 10:00:00   
nadinne
pesjanarka...vedno sem se sama vozila na preglede, sedaj pa me je moj peljal...za vsak slučaj in sem zelooo vesela da mi ni bilo treba sami voziti...sej ne da ne bi mogla, samo vsaka najmanjša grbina na cesti je bila grozna! Sem se večino poti peljala na rokah in nogah, se sploh nisem orenk vsedla na zic...če bi vozila bi to bolj čudno zgledal user posted image V četrtek me na srečo spet lahko moj pelje, ker spet dela popldne. Če pa ne bi šlo drugače bi pa šla sama...bi preživela. Sicer pa...itak nameravam prej rodit user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
23.11.2010 10:01:18   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka

potem pa imaš RD zelo blizu mojega user posted image   s krepko zamudo v letih predvidevam...

Ne, mislim, da sem pri starejših tukaj gor. Segam v pozna sedemdeseta - 1977 user posted image . Če vprašaš moje starše, sem ujela zadnji vlak za otroke user posted image .

no pa jim povej da vlaki niso to kar so nekdaj bili user posted image Te vseeno lahko po čike pošljem, kot pravijo...
Katera mi je že rekla mama Pajac user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
23.11.2010 10:02:29   
nadinne
mama pajac user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
23.11.2010 10:05:31   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Pajacka - pusti ježe, si pripravljajo ozimnico user posted image user posted image user posted image

no bodo vadili na meni user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
23.11.2010 10:07:33   
pajac
mene bo tudi moj danes peljal.. sicer ne vidim razloga, ampak ok.. ne bom se razburjala, ker mi je fajn, da me vozijo okoli, samo vem, pa da bi bilo treba iti po Petra, bi se vsedla in peljala... saj sem se do pred parimi dnevi... V prvi nosečnosti pa nisem mogla.. mi je sedež bil prenizko, pavolan me je oviral.. saj ne vem ali zato, ker je zdaj drugi avto, ali zato, ker sem namesto 20 kg dobila le 7??user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
23.11.2010 10:10:45   
philadelphia

namesto 20 kg dobila le 7??user posted image

si bla pa pridna zdaj. A nisi nič jedla? Verjetn pa punčko pričakuješ user posted image . A ti folk kaj ugiba kaj bo? Pri meni so kar 50/50.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
23.11.2010 10:15:25   
škorpijonček_
Allo, evo me. No, pa da vidmo čirule čarole. Men se je kr igla tam ena upognila, pa je trda ko kamen, mogoče je pa to kak znak. Našpikala me je po hrbtu, pa sedaj čakam če bo kaj.

Še južno nardim dans, pa za juter, če bi blo kaj, pol se bo pa že moj znašel. Še vedno imam spodaj feeling, da bo pršla menstruacija, pa še kakat me neki tišči.

Pajacka, mogoče te pa dans zadržijo. Pesjanarka...tud jst sem 77, to so fajn letniki, pa vlak že dolgo vozi tudi starejšim, tak da nč sekirat.

Library, se pripravljaš na sredo?

Nadinne, ti pa največ čez rok od nas...kaj čakašuser posted image .

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
23.11.2010 10:16:37   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: library

namesto 20 kg dobila le 7??user posted image

si bla pa pridna zdaj. A nisi nič jedla? Verjetn pa punčko pričakuješ user posted image . A ti folk kaj ugiba kaj bo? Pri meni so kar 50/50.

Srečke, jst sem dobla 18 kil, pa sej bo šlo dol...kaj čmo...dac bo močen in velik po mamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1136
23.11.2010 10:20:40   
philadelphia
Škorpijonček na katero sredo? Pa da se naše pajace usmilim, potem lahko greva kr to sredo. Pajaca a slišiš? Ubogaj kaj! Greva v sredo.

Škorpijonček sam se pri tebi nekaj dogaja. Kmalu bomo izvedeli kaj lepega.

Nadinne ti se pa tud nehaj upirat, do novega leta ne bo šlo. user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
23.11.2010 10:23:07   
nadinne
škorpijonček...ja sem rekorderka trenutno po dnevih čez rok, pa še po pridobljenih kg jih tudi...samo 4kg sem dobila gor...no ja na 20kg preveč podlage user posted image

no mama pajac user posted image ...eno skromno mnenje...ravno sem bila na wc-ju...ko sem se obrisala je bilo na papirju malo rjavo rdeče sluzi...a bi to čist slučajno bil lahko kak del čepa? Zgledalo je kot pri menstri, ko se izloči sluz. Joj molim vse bogove da bi blo to to in da grem malo v južne kraje user posted image Al pa je to mogoče samo ostanek mesarke amnie od včeraj? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1138
23.11.2010 10:25:27   
pajac
ma nisem.. tudi nimama občutka, da bi se kaj nazaj držala.. pač drugačna nosečnost..

Napovedovanje spola? .. vsak, ki ima 5 sekund časa user posted image Bomo videli. najini občutki pa so takile: jaz sem ila ziher da bo pupa, no pol sem ugotavljala, da ima večjo glavo in bi naj to bilo bolj značilno za fante user posted image Samo še vedno se ne dam... Moj pa je rekel, da je fant.. in sem rekla da greva stavit (prvič nisva mogla, ker sva oba bila za fanta), pa še ni izbral za kaj staviva.. Sem mu sinoči rekla, da bom ga pustila pred porodno, dokler se ne zjasni user posted image

Škorpijonček user posted image pol je podobno kot da te napade trop ježev...user posted image No kakorkoli ti tvoji občutki so spodbudni.. pa še misel, da skuhaš za jutri.. Če boš šla, ko bom na pregledu, srečno!user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1139
23.11.2010 10:27:31   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: library

Škorpijonček na katero sredo? Pa da se naše pajace usmilim, potem lahko greva kr to sredo. Pajaca a slišiš? Ubogaj kaj! Greva v sredo.

Škorpijonček sam se pri tebi nekaj dogaja. Kmalu bomo izvedeli kaj lepega.

Nadinne ti se pa tud nehaj upirat, do novega leta ne bo šlo. user posted image

ne ubij mi upanja za danes, da me bo med vožnjo zrukalo user posted image

Ja Nadinne.. tole pa res ne vem, če bo šlo, samo probaj se s pesjanarko zmenit, kako bo ona do marca user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1140
23.11.2010 10:29:13   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

no mama pajac user posted image ...eno skromno mnenje...ravno sem bila na wc-ju...ko sem se obrisala je bilo na papirju malo rjavo rdeče sluzi...a bi to čist slučajno bil lahko kak del čepa? Zgledalo je kot pri menstri, ko se izloči sluz. Joj molim vse bogove da bi blo to to in da grem malo v južne kraje user posted image Al pa je to mogoče samo ostanek mesarke amnie od včeraj? user posted image

kaj naj ti rečem, saj si že samam ugotovila... lahko je oboje, ker so ti včeraj mesarili spodaj... upajmo in držimo pesti, da je prvo..
Nisem ti prej hotela nič govorit glede amnio, ker .. saj zdaj sama veš zakaj no...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
23.11.2010 10:29:54   
škorpijonček_
Pajac, tak hiter pa še nemci niso streljal user posted image .

Veš, pa še neki sem se spomnila...oba z mojim sva rojena na 29., mogoče bi pa naš tamu tud lahk počakal do pondelka, pa bomo tri 29ke user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
23.11.2010 10:32:00   
nadinne
evo zgleda se naslednjič s kako od vas srečam v lj P:

http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042404980

Neposredna povezava do sporočila: 1143
23.11.2010 10:32:30   
naša beba
Alo babe, kaj ste znorele... ja ni čudno, da nobena ne gre rodit, če pa vse tu pri računalnikih visimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gremo ven, v naravo, na kofi, na sprehod,....

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
23.11.2010 10:38:59   
philadelphia

ne ubij mi upanja za danes, da me bo med vožnjo zrukalo user posted image

Pa ne jit po avtocesti, pejta po stranskih cestah in ležečih policajih, vmes še mal na Rudnik, pol pa v gozd, potem pa še kam. Mogoče ti pa rata.

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Veš, pa še neki sem se spomnila...oba z mojim sva rojena na 29., mogoče bi pa naš tamu tud lahk počakal do pondelka, pa bomo tri 29ke user posted image .

No no, zdej pa nič računat še na to. Kr lepo danes zrihtajte. user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
23.11.2010 10:43:55   
pajac
vse sprobano... neučinkovito... mogoče jim pa tako rata dolgčas v trebuhu...user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
23.11.2010 10:45:36   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Jaz sem imela pa v sobi eno punco, ki je rodila DVOJČKE po NARAVNI POTI - uvauuuu, fantka in punco, sta pa to njena 3in4 otrok, sva se full dobr zastopili in je tudi pri nama čas minil 1.2.3. Sva si zmenali tel. da se bova kaj dobili še službi imava eno zdraven druge user posted image . Pol sem pa zvedla doma, da so prijatelji z mojo svakinjo user posted image . Kok je svet majhen

a je dvojčkoma ime Nana in Izak?

user posted image  ja nemoreš vrjet, svet je pa res majhen user posted image , sploh pa Lj.

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
23.11.2010 10:46:18   
škorpijonček_
No, jst sem obupala, spet sem na čokoladi...včeraj sem jo spustla, pa k..c kaj.

Kakcala sem, dol pa ni več nekih zvijanj...pa smo spet na začetk. Ja nč...bo jutri CTG povedal, al gremo še domov za dva dni.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
23.11.2010 10:46:42   
simonmojca
Jutro punce

kako nič novega - grem malo brat za nazaj, tok napišete čez noč da je kar groza

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
23.11.2010 11:03:29   
nadinne
no ravno se mi je izločla orenk konkretna količina krvave sluzi...kot nek smrkelj je zgledalo samo da je blo krvavo. PROSIM naj bo to čep user posted image

ja simonmojca...to je pa tko ko smo vse že čez rok, pa nimamo nobenga za pedenat ponoči user posted image No js sicer več al manj ponoči spim, ampak ene se pa že privajajo na bedenje tudi ponoči user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?