Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 9:49:47
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka pajac maš prav, pa da ne bomo komplicirali glede teh zimskih datumov, bom počakala kar na svoj roj dan (16.3.) pa bo tamala že tolk velika in razvita, da bo šla lahko iz porodne sobe kar sama peš. potem pa imaš RD zelo blizu mojega s krepko zamudo v letih predvidevam... Seveda, ti kar počakaj, jaz pa grem rodit, pa bova videli, kaj je boljše.. kateri prej shodi , pa še na pleničkah prišparaš...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 9:56:57
|
|
|
|
tejci1981
|
Dobro jutro punce! Vidim,da ste že fejst aktivne danes,.....na forumu mislim, v P se pa nobena noče spravit ! Pajacka - pusti ježe, si pripravljajo ozimnico Danes sma z knedlčkom pokonci že od 6, ker se njemu več ne da spati, pol pa se malo pocartama, pa pomenima, pol pa zadrnjoha, mama ti pa tak ne rabiš.... Čakam patronažno, baje da se bomo kopali danes , upam, da mu bo pasalo, pa da se nebo drl zraven ko mala zverinica ! ČESTITKE SEVERNICA IN NOV2010!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 9:58:10
|
|
|
|
pesjanarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac potem pa imaš RD zelo blizu mojega s krepko zamudo v letih predvidevam... Ne, mislim, da sem pri starejših tukaj gor. Segam v pozna sedemdeseta - 1977 . Če vprašaš moje starše, sem ujela zadnji vlak za otroke .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:00:00
|
|
|
|
nadinne
|
pesjanarka...vedno sem se sama vozila na preglede, sedaj pa me je moj peljal...za vsak slučaj in sem zelooo vesela da mi ni bilo treba sami voziti...sej ne da ne bi mogla, samo vsaka najmanjša grbina na cesti je bila grozna! Sem se večino poti peljala na rokah in nogah, se sploh nisem orenk vsedla na zic...če bi vozila bi to bolj čudno zgledal V četrtek me na srečo spet lahko moj pelje, ker spet dela popldne. Če pa ne bi šlo drugače bi pa šla sama...bi preživela. Sicer pa...itak nameravam prej rodit
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:01:18
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka IZVIRNO SPOROČILO: pajac potem pa imaš RD zelo blizu mojega s krepko zamudo v letih predvidevam... Ne, mislim, da sem pri starejših tukaj gor. Segam v pozna sedemdeseta - 1977 . Če vprašaš moje starše, sem ujela zadnji vlak za otroke . no pa jim povej da vlaki niso to kar so nekdaj bili Te vseeno lahko po čike pošljem, kot pravijo... Katera mi je že rekla mama Pajac
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:02:29
|
|
|
|
nadinne
|
mama pajac
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:05:31
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981 Pajacka - pusti ježe, si pripravljajo ozimnico no bodo vadili na meni
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:07:33
|
|
|
|
pajac
|
mene bo tudi moj danes peljal.. sicer ne vidim razloga, ampak ok.. ne bom se razburjala, ker mi je fajn, da me vozijo okoli, samo vem, pa da bi bilo treba iti po Petra, bi se vsedla in peljala... saj sem se do pred parimi dnevi... V prvi nosečnosti pa nisem mogla.. mi je sedež bil prenizko, pavolan me je oviral.. saj ne vem ali zato, ker je zdaj drugi avto, ali zato, ker sem namesto 20 kg dobila le 7??
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:10:45
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac namesto 20 kg dobila le 7?? si bla pa pridna zdaj. A nisi nič jedla? Verjetn pa punčko pričakuješ . A ti folk kaj ugiba kaj bo? Pri meni so kar 50/50.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:15:25
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Allo, evo me. No, pa da vidmo čirule čarole. Men se je kr igla tam ena upognila, pa je trda ko kamen, mogoče je pa to kak znak. Našpikala me je po hrbtu, pa sedaj čakam če bo kaj. Še južno nardim dans, pa za juter, če bi blo kaj, pol se bo pa že moj znašel. Še vedno imam spodaj feeling, da bo pršla menstruacija, pa še kakat me neki tišči. Pajacka, mogoče te pa dans zadržijo. Pesjanarka...tud jst sem 77, to so fajn letniki, pa vlak že dolgo vozi tudi starejšim, tak da nč sekirat. Library, se pripravljaš na sredo? Nadinne, ti pa največ čez rok od nas...kaj čakaš .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:16:37
|
|
|
|
škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: library IZVIRNO SPOROČILO: pajac namesto 20 kg dobila le 7?? si bla pa pridna zdaj. A nisi nič jedla? Verjetn pa punčko pričakuješ . A ti folk kaj ugiba kaj bo? Pri meni so kar 50/50. Srečke, jst sem dobla 18 kil, pa sej bo šlo dol...kaj čmo...dac bo močen in velik po mami
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:20:40
|
|
|
|
philadelphia
|
Škorpijonček na katero sredo? Pa da se naše pajace usmilim, potem lahko greva kr to sredo. Pajaca a slišiš? Ubogaj kaj! Greva v sredo. Škorpijonček sam se pri tebi nekaj dogaja. Kmalu bomo izvedeli kaj lepega. Nadinne ti se pa tud nehaj upirat, do novega leta ne bo šlo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:23:07
|
|
|
|
nadinne
|
škorpijonček...ja sem rekorderka trenutno po dnevih čez rok, pa še po pridobljenih kg jih tudi...samo 4kg sem dobila gor...no ja na 20kg preveč podlage no mama pajac ...eno skromno mnenje...ravno sem bila na wc-ju...ko sem se obrisala je bilo na papirju malo rjavo rdeče sluzi...a bi to čist slučajno bil lahko kak del čepa? Zgledalo je kot pri menstri, ko se izloči sluz. Joj molim vse bogove da bi blo to to in da grem malo v južne kraje Al pa je to mogoče samo ostanek mesarke amnie od včeraj?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:25:27
|
|
|
|
pajac
|
ma nisem.. tudi nimama občutka, da bi se kaj nazaj držala.. pač drugačna nosečnost.. Napovedovanje spola? .. vsak, ki ima 5 sekund časa Bomo videli. najini občutki pa so takile: jaz sem ila ziher da bo pupa, no pol sem ugotavljala, da ima večjo glavo in bi naj to bilo bolj značilno za fante Samo še vedno se ne dam... Moj pa je rekel, da je fant.. in sem rekla da greva stavit (prvič nisva mogla, ker sva oba bila za fanta), pa še ni izbral za kaj staviva.. Sem mu sinoči rekla, da bom ga pustila pred porodno, dokler se ne zjasni Škorpijonček pol je podobno kot da te napade trop ježev... No kakorkoli ti tvoji občutki so spodbudni.. pa še misel, da skuhaš za jutri.. Če boš šla, ko bom na pregledu, srečno!
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:27:31
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: library Škorpijonček na katero sredo? Pa da se naše pajace usmilim, potem lahko greva kr to sredo. Pajaca a slišiš? Ubogaj kaj! Greva v sredo. Škorpijonček sam se pri tebi nekaj dogaja. Kmalu bomo izvedeli kaj lepega. Nadinne ti se pa tud nehaj upirat, do novega leta ne bo šlo. ne ubij mi upanja za danes, da me bo med vožnjo zrukalo Ja Nadinne.. tole pa res ne vem, če bo šlo, samo probaj se s pesjanarko zmenit, kako bo ona do marca
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:29:13
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne no mama pajac ...eno skromno mnenje...ravno sem bila na wc-ju...ko sem se obrisala je bilo na papirju malo rjavo rdeče sluzi...a bi to čist slučajno bil lahko kak del čepa? Zgledalo je kot pri menstri, ko se izloči sluz. Joj molim vse bogove da bi blo to to in da grem malo v južne kraje Al pa je to mogoče samo ostanek mesarke amnie od včeraj? kaj naj ti rečem, saj si že samam ugotovila... lahko je oboje, ker so ti včeraj mesarili spodaj... upajmo in držimo pesti, da je prvo.. Nisem ti prej hotela nič govorit glede amnio, ker .. saj zdaj sama veš zakaj no...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:29:54
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Pajac, tak hiter pa še nemci niso streljal . Veš, pa še neki sem se spomnila...oba z mojim sva rojena na 29., mogoče bi pa naš tamu tud lahk počakal do pondelka, pa bomo tri 29ke .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:32:30
|
|
|
|
naša beba
|
Alo babe, kaj ste znorele... ja ni čudno, da nobena ne gre rodit, če pa vse tu pri računalnikih visimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gremo ven, v naravo, na kofi, na sprehod,....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:38:59
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac ne ubij mi upanja za danes, da me bo med vožnjo zrukalo Pa ne jit po avtocesti, pejta po stranskih cestah in ležečih policajih, vmes še mal na Rudnik, pol pa v gozd, potem pa še kam. Mogoče ti pa rata. IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Veš, pa še neki sem se spomnila...oba z mojim sva rojena na 29., mogoče bi pa naš tamu tud lahk počakal do pondelka, pa bomo tri 29ke . No no, zdej pa nič računat še na to. Kr lepo danes zrihtajte.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:43:55
|
|
|
|
pajac
|
vse sprobano... neučinkovito... mogoče jim pa tako rata dolgčas v trebuhu...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:45:36
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Jaz sem imela pa v sobi eno punco, ki je rodila DVOJČKE po NARAVNI POTI - uvauuuu, fantka in punco, sta pa to njena 3in4 otrok, sva se full dobr zastopili in je tudi pri nama čas minil 1.2.3. Sva si zmenali tel. da se bova kaj dobili še službi imava eno zdraven druge . Pol sem pa zvedla doma, da so prijatelji z mojo svakinjo . Kok je svet majhen a je dvojčkoma ime Nana in Izak? ja nemoreš vrjet, svet je pa res majhen , sploh pa Lj.
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:46:18
|
|
|
|
škorpijonček_
|
No, jst sem obupala, spet sem na čokoladi...včeraj sem jo spustla, pa k..c kaj. Kakcala sem, dol pa ni več nekih zvijanj...pa smo spet na začetk. Ja nč...bo jutri CTG povedal, al gremo še domov za dva dni.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 10:46:42
|
|
|
|
simonmojca
|
Jutro punce kako nič novega - grem malo brat za nazaj, tok napišete čez noč da je kar groza
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 11:03:29
|
|
|
|
nadinne
|
no ravno se mi je izločla orenk konkretna količina krvave sluzi...kot nek smrkelj je zgledalo samo da je blo krvavo. PROSIM naj bo to čep ja simonmojca...to je pa tko ko smo vse že čez rok, pa nimamo nobenga za pedenat ponoči No js sicer več al manj ponoči spim, ampak ene se pa že privajajo na bedenje tudi ponoči
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?