|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
20.11.2010 18:12:59   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

Punce kolk časa ve skup dojite, koliko je torej en podoj?

majabar - a ti poliva vedno al sam če ga maš vodoravno? Pomaga namreč če ma dvignjeno ležišče ...

user posted image user posted image user posted image če se jaz dobro spomnim, ko sem dojila Petra je bil en podoj komaj fertig ko sva šla na drugega.... user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 801
20.11.2010 18:20:19   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

majabar - a ti poliva vedno al sam če ga maš vodoravno? Pomaga namreč če ma dvignjeno ležišče ...

user posted image user posted image user posted image če se jaz dobro spomnim, ko sem dojila Petra je bil en podoj komaj fertig ko sva šla na drugega.... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ti pa si ej....sam za rodit šeuser posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 802
20.11.2010 18:22:56   
ječi12

cca 20min na eni strani.ampak ponavad se tut naje od ene strani

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 803
20.11.2010 18:28:43   
philadelphia

Library a si šla v Rutarja? Sem videla eno nosečko, ki je bila lahko noseča samo še več kot jaz glede na trebuh user posted image Ogromen, pa pri kolenih user posted image ...

Nisem bila jaz, jaz nimam glih velikega trebuha. user posted image  Pa tud še ni šel do kolen dol user posted image .

Pa kam mi bosta ušle s škorpijončkom, dejmo do miklavža počakat user posted image . (not)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 804
20.11.2010 18:30:37   
philadelphia

Nič grem nazaj uživat ob hrani in mojih dveh.. (danes imava z možekom 14 let najine zveze user posted image tako da pridem gor bolj poredko, pa še bom mogoče, ko bo začel smrčat user posted image

Pa čestitke za vajino obletnico. user posted image  user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 805
20.11.2010 18:30:44   
zori82
Mateja81 sporoča

Danes ob 3:39 uri je na svet prikukala naša Pia težka 3310 gr in velika 49 cm.

še tuki čestitke za pupiko, veliko cartanja in skupnih trenutkov v 4 user posted image

lottyka te pikice oz. mozoljčki so normalni ker se otroku čisti koža...naša Nija jih je tud zdj dobila po obrazeku

hijacinta čestitke za Filipa
eruvande čestitke za Hanno

pikizenc naša se doji vse skupaj 10min včasih nama rata 15 potem pa zakomira in da vse 4 od sebeuser posted image user posted image

pajac čestitke za 14 letuser posted image user posted image

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 806
20.11.2010 18:31:17   
majabar
pikizenc, dojim vcasih leze, vcasih sede, podre kupcek, vcasih takoj polije, vcasih pa tudi sele cez pol ure, ko ze spi. V vozicku je lezisce nagnjeno nekaj stopinj, a ne pomaga. V vodoravnem polozaju sploh ne mara biti. Mi je kar hudo, ker ga dvigujeva toliko pokonci, da ne bi imel potem tezav s hrbtenico, ampak mu tako najbolj pase. Sicer ga nosiva v lezecem polozaju, ampak ima recimo raje avtosedez, ki ima naslonjalo precej dvignjeno. A mu delam veliko skode s temuser posted image ? Glavico dviguje pa ze itak od prvega dneva, prav neverjetno se nama zdi, ker je tako mocan.
pajac, dajmo dajmo;).
pikizenc, pri mojem traja en podoj med pol ure in osmimi urami (vmes samo previjem in podreva kupcek).

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 807
20.11.2010 18:33:46   
philadelphia
Mateja81 čestitke!! user posted image user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 808
20.11.2010 18:52:29   
ječi12
pajac bravo za 14 let.user posted image z mojim tut na polovici od tega še nisva user posted image

majabar sm si slikce pogledala,je mali pravi šarmer.mi je ful smešno k je oblečen v kratke stvari :) hihi. glede polivanja pa bi tut js dvignla ležišče,to da ga dajeta na ramo pa nč se sekirat sj ne leži ure in ure tako. v avtosedežu mu pa tut nič ni.

aja zanima me če ponoči tut podirate kupčke? mi jih ne. že čez dan če zaspi med dojenjem ali flaško ga valda ne dajem na rame in ga pustim. ponoči pa sploh ne ker bi se razbudil,pa če mu dam flaško ga sploh iz pojstlice ne uzamem....

a miklavža bi rade počakale? u madoniš,tole mate pa še neki časa za čakat user posted image

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 809
20.11.2010 18:53:18   
škorpijonček_
Čestitke Mateja!!!

No, jst sem imela zdle na obisk celo familijo, smo pizze jedli, pa so mi kr zaželeli lep porod, če bo kaj...gre za resuser posted image . Je bla pa ludnica, nečakinja 3 leta, nečak 7 mesecev, pa naš user posted image  in ko vse skup zmešaš norenje in dretje.

Pr men nč na novo, mali se giba, nobenega sluha ne duha o popadkih, mi je še dohtarca rekla, da se lahk zgodi, da tud čez dve uri nazaj pridem rodit...nikol ne veš kdaj se začne.

Library, ne bi do miklavža čakala, jst bi kr,,,sem rekla mojmu, da jutr po Big Brotherju (vmes še popadke predihavam), ko je pa konc, pa lahk greva user posted image . Pajac...daj uroči tamale, da začnejo na polno vrtat. Ti to obvladaš user posted image .

Pa čestitke ob obletnici...lepa številkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 810
20.11.2010 18:53:19   
ječi12
Mateja81 ČESTITKEuser posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 811
20.11.2010 19:08:30   
tejci1981
Večer!

Mi smo doma iz celodnevnega potepa,....smo šli v trgovino, pol pa se še k stričku cartat user posted image !

ERUVANDE in MATEJA81 ČESTITKE ZA PUNCI!!!!

Valentina - srečno in hitro!

Škorpijonček
- no fajn, da je vse ok! Mogoče te pa res luna zagrabi user posted image ! Je pa res boljše da se greš pokazat, kot pa da je kaj narobe,...

Lottyka - baje da so user posted image v prvi puberteti ko imajo take mozoljčke,....lahko je tak samo ta puberteta, pa jo zdaj preguramo, nam pol nebo treba user posted image user posted image user posted image (se tolažim ne????user posted image ).

Pajacka - čestitke za obletnico!

Tak grem pred TV,.... če bomo ob vseh teh kanalih našli kaj pametnega (zame je,.... Harry Potteruser posted image ) sam me je moj samo postrani pogledal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 812
20.11.2010 19:10:04   
philadelphia
Škorpijonček jaz mislim, da bi mogla pajac osvežit seznam, ker potem se ziher en user posted image  rodi.
Sej bi se res mogle me user posted image  usmilit naših mamic, da bomo lahko šle na novo temo. Do takrat pa mamice ve kr pište, da se še me seznanimo s stvarmi, da bomo malo bolj poučene. Mene nič ne moti! user posted image  Več glav, več ve.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 813
20.11.2010 19:18:52   
nadinne
mateja81 čestitke za Pio user posted image

No pa sem spet doma...sicer še sama, ampak bo kmalu 22h, pa pride moj user posted image . Sem se popoldne najedla pice, pa še prejle malo, pa kar preveč, ker mi je malo slabo v želodcu...grem po par požirkov donata...ponavadi pomaga.

pajac...čestitke za obletnico. Tudi midva z mojim nisva niti še na pol tega user posted image

Ja, vidim da tale polna luna bolj švoh opravlja delo...nič kaj veliko novih user posted image . Hmmm...a bo treba na mlaj čakat al kako? Sam to je čez 14 dni šele user posted image

Mene pa danes nekaj čudno boli zgornji del trebuha...kot bi mi kdo nategoval mišico ali pa kožo...madona prav skeli me. Upam da neha tole, ker res ni prijetno. Grem pod vroč tuš...mogoče kaj pomaga...ali pa sroži kaj konkretnega user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 814
20.11.2010 20:23:19   
november2010
podiranje kupčkov- Adam skoraj vedno takoj zaspi ko se naje, ampak ga dam vseeno na rame, pa kupčke podirat... ponavad tud v spanju uspe.... če kupčka ne podre se pol kaj hitro zbudi, ker ga po moje tišči....

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 815
20.11.2010 20:28:22   
november2010
ljubljana - a ti ta sling imaš? Kako se obnese? Jaz sicer nisem fenica slingov/rut/kengurujčkov.... ampak zdaj vedno bolj razmišljam v tej smeri....

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 816
20.11.2010 21:47:23   
Majchi
Ojla punce!

Vidim, da vse čakate luno in da se nestrpno prestopate v vrsti za Puser posted image . No, tko kot je ječi pomagal seks, je pri nas delovalo pomivanje okenuser posted image .

V ponedeljek sem še tisto slavno šipo iz dnevne pomila, posesala, pomila po tleh, se lotila še prahu in nekaj strojev cunj, nekaj še popeglala..., zvečer zrihtala Lano in šla ob 22ih spat.
Ob pol enih sem se zbudila, ker je mali spet tok vrtal tam spodaj, kot da bo kar brez popadkov ven ušel. Moj je ravno ves zaspan iz kavča prilezel v spalnico, jaz pa nisem mogla zaspat, ker je mali plesal ne samo makareno, ampak še lambado, tango in čačača zravenuser posted image . Tolk o tem, da se umirijo pred porodom...
No, in 6 min čez 1 zjutraj je bil prvi popadek. malo debelo gledam in čakam. Čez 10 min še eden, čez 7 min tretji. So bili kar takoj konkretni in do dveh so bili že na 4 minute. Skočila sem pod tuš, kjer sem bila zarad britja enih 20 minut. Vmes vsaj 7 popadkov, se pravi so bili praktično že na 3 min.
No, hitro pokličem mami, da je prišla k nama čuvat Lano in okrog 2.45 sva se končno spokala proti P. V sprejemni so me pregledali in rekli, da sem odprta 5 cm. Jupiiii, dober začetek! Me napoti na klistir, ampak je rekla, da dvomi, da mi ga bojo sploh dali. Me tam spet pregleda in sem bla odprta že 6 cm. Ker sem ga hotla, mi ga je na knap dala, ampak me je skoz hodila čekirat. Vmes mi je še rekla, da naj se ne ustrašim, če bom kar tam rodila. Naj ga le primem, da ne bo na tla paduuser posted image . Popadki so ratal svinjsko boleči in ful težko sem jih že v stoje predihavala. Zraven mi je ratal noro slabo. In glih tisti dan sem prebrala, da takšna slabost lahko pomeni hitro odpiranje. Sem upala, da to drži. Skočim še pod tuš, nakar me odpeljejo v porodno. Babca me pregleda in pravi, da sem odprta 9 cm in da bomo kar začel. Ni blo časa ne za kanilo ne za nič proti bolečinam, masko sem imela le pri enih 3 popadkih. V bistvu ne vem, če sem bla eno celo uro notri. Predrli so mi mehur in mislim, da je bilo samo še enih 10 popadkov in mali je bil ob 4.48 zunajuser posted image . Torej 4 ure za prvim popadkom. Moj je šel potem domov in Lano sam odpeljal v vrtec, kao nije bilo ništauser posted image user posted image . Scenarij, kot sem si ga želela. Le, da si nisem drznila upat, da bi bil moj do odhoda v vrtec že domauser posted image .

Moram rečt, da mi je bilo tokrat še bolj noro dobro rodit kot v prvo. Bilo je bolj boleče in noro intenzivno, stvari so mi uhajale izpod kontrole, ampak vsega je bilo konec v 4 urah in hvala bogu za to. Pa še v prvo sploh nisem čutila potisnih popadkov. Se mi je zdelo kot da pritiskam na suho, pač takrat ko mi je babca rekla. Tokrat pa sem te popadke ful dobr občutila, jih izkoristila in potiskala. Kokr mi je od prvega poroda bolj 1.porodna doba v spominu ostala, sem se tokrat ful lepo zavedala iztisa oz. finala. Rezali me niso nič, tud raztrgala se nisem.

Osebje v Lj. porodnišnici je bilo spet ful prijazno. Ampak res, od vratarja ko ponoči vstopiš v P, do sprejemne sestre, dežurnega zdravnika, študentk, sester na oddelku, pediatrinj, fizioterapevtk, pa do čistilkuser posted image user posted image user posted image !!! Tud pregledi ob sprejemu, v porodni, predrtje mehurja je bilo opravljeno tako nežno, kot ni bil še noben ginekološki pregled v nenosečem stanju. Res, vse pohvale! V bistvu sem bila obakrat ful zadovoljna.

Ok, tokle zaenkrat, jutri vam pa še o malemu kaj napišem in kakšno slikco prilepim. Sicer smo vsi v nebesih, tako nam je lepo. Sestrica ga je zaenkrat lepo sprejela, dojenje zaenkrat laufa, spimo ponoči slabo, ampak dobro, saj je šele 5 dni star...

Vse, ki čakate in si želite čimprej v Rim, želim vam srečno, hitro in s čim manj bolečin!
Vsem nosečkam, ki pa ste medtem postale mamice, pa čestitam in želim vse lepo!

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 817
20.11.2010 22:00:13   
tejci1981
Majchi - super zgodba!!!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 818
20.11.2010 22:00:36   
philadelphia
Majchi dobrodošla nazaj med nami. Lepo je slišat, da je dobro šlo na porodu. user posted image user posted image user posted image  Oh ko bi bilo tudi pri meni tako. Pobožne želje vsake bodoče mamice user posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 819
20.11.2010 22:06:28   
škorpijonček_
Majchi, res lep in hiter porod, pa full dobro napisano.

Jst sem že misla, da so šle vse v Rim, ko je tako zatišje tu gor, sam vidim pa, da lahko to res pride kar čez dve uriuser posted image

Pajac se še ni nč javla, še njen ne drnjoha al pa sta šla proti Italijiuser posted image .

Library, ti si tu, Severnico pogrešam...sem ktero pozabla?

Neposredna povezava do sporočila: 820
20.11.2010 22:09:44   
philadelphia
Pajac se gre romantiko user posted image . Nadinne manjka? Pa mislim, da mora še Valentina sporočit dobro novico. Pa mislim, da je še katera.

Neposredna povezava do sporočila: 821
20.11.2010 22:14:34   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: library

Pajac se gre romantiko user posted image . Nadinne manjka? Pa mislim, da mora še Valentina sporočit dobro novico. Pa mislim, da je še katera.

je šla upoštevat ječijev nasvetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 822
20.11.2010 22:15:00   
philadelphia
Ja nov2010 se ni danes nič oglasila.

Neposredna povezava do sporočila: 823
20.11.2010 22:16:37   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: library

je šla upoštevat ječijev nasvetuser posted image

Če ne bo luna, bo pa mogoče user posted image  pomagalo. Sam da ni šla oken pomivat zdajle user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 824
20.11.2010 22:22:18   
pajac
babe žabe tukaj sem.. nikamor ne grem brez vaju user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?