Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 23:22:14
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Ječi bom upoštevala tvoj nasvet tudi danes . Sam, da jst bi raje popadke najprej, kot pa da voda odteče. Men pa tamau tak vrta tam spodaj, da ne vem al me lulat al koga. Full nizko v mehurju čutm, prav neko vrtanje. No glede trebuha, meni se zdi, že neki časa spuščen, sam logično se mi pa zdi, da se lahko do tja ko so spodnje hlače, sej drugače je tam nižje že sramna kost in bebi nima kaj tam iskat oz. nima placa. Tak, malinov čaj še spijem, pod tuš in navali deca . Lepo pančite, pa da bo kakšna novička jutri zjutraj. meni je pa čaja danes zmanjkalo...mogoče je to kakšen znak Pusti malčku naj zvrta luknjo ven, kaj misliš kako bo prišel ven??? Moj je prej dal mir zdaj me pa spet nekaj šraufa.. no malo bom še pobrskala po netu in TV pa potem, če ne bo nič grem ajat...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 23:39:37
|
|
|
|
philadelphia
|
Drage moje, lahko noč. Zjutraj pa pričakujem kakega
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 19.11.2010 23:42:55
|
|
|
|
Valentina85
|
Verjetno ze tecna ma mi je dolgcajt. Ctg nic, pritisk 166/100. Dobila tableti za znizat in cez eno uro spet ctg in meritev.doma in do tega tedna sem imela vedno normalen pritisk.we'll see. Cestitke za dojencke
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 8:11:51
|
|
|
|
phelps
|
Dobro jutro! Kaj je zdaj to, bodo kakšni rezultati polne lune? Par strani nazaj smo govorile o dojenju in dodajanju... No midve sva na 1/3 do polovice mojega mleka (delamo res vse, kar je možno), ostalo je Aptamil - navaden... Imamo pa tudi krče in polivanje... Vsega po malem. Ampak je iz dneva v dan lažje, mami se je skulirala in je tako lažje... Kar se tiče obiskov, bodo pač te prve mesece malo omejeni, kasneje bo pa itak že druga hrana in upam, da nam uspe jit vsaj na morje ... Pred porodom so bili neki hudi plani, kam bomo vse šli ... Bo že, ni prva in ni zadnja, ki bo zrasla tako gor... Zdaj se pa šibamo priklopit
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 9:11:39
|
|
|
|
lottyka
|
Dobro jutro, Najprej čestitam vsem novim mamicam!!! Včeraj ni bilo nič časa za pisanje, je bil Žan kar veliko pokonci, ga je nekaj malega zvijalo. Mislim da še niso krči, bolj prdenje . Tako da sva čez dan bolj kot ne na kavču, da je na dosegu roke, ker drugače moram skoz vstajat. In kot kaže bo danes še en tak dan. Mi je tok hudo, ko ga ne morem še imeti veliko po rokah, ker me začne spodaj vse bolet , komaj čakam da bom lahko normalno sedela in imela Žana v naročju. Tako da se sedaj crkljamo bolj kot ne vodoravno. Tudi dojimo se samo v leže, upam da se bomo naučili kasneje tudi v sede. Drugače pa smo bili včeraj zunaj kar ene 2 ure, je tok pasal. Svež zrak, sprehod, naj gre že ta dež stran, da se bomo vsak dan lahko potepali. Evo zdej pa upam da me bo pustil da pojem zajtrk, potem pa bom že prve cunje št.56 pospravila stran. Ja naš tok raste da je pri 3 tednih že prerasel skoraj vse št. 56. No edino od H&M bodiji, pa od Katja&Alen bodo še za kakšen teden ostalo pa je že mal tesno. Tako da gremo počas na št. 62, sam tu ene stvari so o.k. v drugih pa še plava. Kok je res razlika pa čeprav ista št., šele takole vidiš. Je pa Žan dobil polno pikic po obrazu, kaže nič da bi ga kaj motilo, zdej pa ne vem al se mu to koža čisti al je kaj drugega . Kot bi bili drobni mozojčki. Ne vem al naj ga kam peljem pokazat al naj počakam do ponedeljka in kličem patronažno ? Ima pa samo po obrazu. A ima še katera probleme z pikicam po obrazu? Drugače pa vidim da ste naše nosečke že vse v nizkem štartu, vas je tok zanimivo brat. Ampak vseeno pajac, library, škorpijonček, severnica77 šcccc šcccc gremo že v P po .
< Sporočilo je popravil lottyka -- 20.11.2010 9:12:18 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 9:44:22
|
|
|
|
pajac
|
no samo da sporočim, da so ponoči do pol dveh bili popadki na 7 minut, mapak nič kaj močni, tako da sem šla spat in so pošli Zdaj pa gremo v trgovino, pa pripravit za kosilo, pa malo migat.. če ne bo haska pa na rudnik malo se vozit po luknjah.. Ostale pa šccc šccc.. library bejž rezervirat apartma!
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 9:47:22
|
|
|
|
D0aisy
|
Jutro! Jaz sem mislila, da bova danes ponoči že romala v P. Okoli pol petih so me namreč zbudile bolečine v trebuhu, bolel me je cel trebuh, po pol ure so minile za 20 min, nato pa spet, druga runda je držala več kot eno uro, nato pa se je vse umirilo. Zdaj mi le še občasno otrdeva trebuh, kar mi pa tko ali tako že od 6. meseca dalje. Ne vem kaj si naj mislim... Upam, da nas ta vikend čimveč rodi!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 9:51:04
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Jutro, men se je pa mali spet čist pomiril al pa sem že jst panična. Včeri sva z mojim zvečer prav čakala eno uro, pa je rekel moj ko je imel uho na trebuhu, da je čutil neke premike, jst pa nč. Danes zjutraj spet nč ni blo. Prejle pa ene 3x tko, kot bi neki zategnilo trebuh. Kot, da se je pretegnil. Sam gibi pa res nč kaj intenzivni. Potem sva poslušala srčka z AS, pa takoj našla (full je nizko že srček), sam vem, da to ni isto. No, potem kavo spila, pa donat...na WC nisem šla že dva dni. Je možno, da se je že umiril in počasi prihaja. O popadkih sicer ne duha, ne sluha. Ma sem rekla, da bom šla se pokazat v P, zdle moj neki skoči in če nč ne bo do takrat, ko pridemo nazaj, takoj šibamo v P, pa da vidmo in se pomirimo. Pajacka, tebi pa že skor zares šlo .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 9:53:08
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Lottyka...a ta slikca ko jo imaš v avatarju, je tvoj buši na koncu? al se je še pol kaj spustil?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:06:20
|
|
|
|
lottyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Lottyka...a ta slikca ko jo imaš v avatarju, je tvoj buši na koncu? al se je še pol kaj spustil? To je slika 14 dni pred porodom. Se mi je še malo spustil ampak res malenkostno.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:14:11
|
|
|
|
škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Lottyka...a ta slikca ko jo imaš v avatarju, je tvoj buši na koncu? al se je še pol kaj spustil? To je slika 14 dni pred porodom. Se mi je še malo spustil ampak res malenkostno. Aha, se mi je zdelo, da nižje ne more več, jst mam neki tazga že kr neki časa.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:17:09
|
|
|
|
naša beba
|
Dobro jutro še od mene... kava še ni prijela, zajtrk pa že v želodčku... Pri nas je tudi bila bolj čudna noč... beba je sicer full aktivna, ampak ne toklo kot pa prejšnje dva dni ko bi res skor kje drugje ven pogledala mi je tud tko boljš, se vsaj lahko še normalno gibljem in me ni na vsakem koraku strah da me bo zapeklo čez trebuh... Sem pa zato ponoči lepo eno dobro uro sedela na školjki... mu full paše spanja itak ni blo od nikoder, zato sem še malo prelistala stare revije... no fajn, T na obisku, spet gre ena ura, ampak ok....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:17:11
|
|
|
|
Renesme**
|
tale rr meni so zaradi pritiska 160/90, 2cm odprta in na rok, sprožili porod...no pol sem izvedela da naj bi imela tudi proteine v urinu (en dan prej je bil pa urin še čisto bp)...sem imela pa med CTGjem in porodom skoz normalen pritisk in so mislili v porodni, da sem si izmislila visok pritisk....po besedah babice bi bil pa naš tako lahko še ene 3 tedne v trebuhu, glede na velikost - očitno morajo imeti vse okoli 4kg in 52cm
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:32:49
|
|
|
|
tejci1981
|
Jutro! Oblačen pozdrav iz Štajerskega konca! Upam, da se megla dvigne, pa da ugledamo kak sončni žarek! Kako ste kaj? Še vse vztrajate daoma 2v1 ? Mi se gremo danes malo potepat kljub slabemu vremenu! ČESTITKE HIJACINTA!!!!!!!!!! Lottyka - tudi Leon ima take male mozoljčke po obrazu, je patronažna rekla, da se koža čisti, bo zginlo, pa nič se jih ne sme praskat!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:34:21
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac no samo da sporočim, da so ponoči do pol dveh bili popadki na 7 minut, mapak nič kaj močni, tako da sem šla spat in so pošli Zdaj pa gremo v trgovino, pa pripravit za kosilo, pa malo migat.. če ne bo haska pa na rudnik malo se vozit po luknjah.. Ostale pa šccc šccc.. library bejž rezervirat apartma! Ja midva tud greva na Rudnik, samo ne sprožat poroda . Pajac mislim, da boš ti prej rezervirala apartma, zmeni se, da bo all inclusive . Škorpijonček kaj te tale tvoj mali heca, ti barabinček ti. Reči mu, da naj miga, če ne bo izseljen!! Drage mamice sej bomo kmalu z vami, samo še malo manjka
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:34:59
|
|
|
|
Valentina85
|
[sm=sm iley36.gif]Ponoci sem dobila tableti za znizat pritisk in je bil zjutraj nizji vendar so se odlocli da mi dajo svecko in zdaj cakam na popadke. Danes treba rodit je reku dohtar,
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:36:17
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85 [sm=sm iley36.gif]Ponoci sem dobila tableti za znizat pritisk in je bil zjutraj nizji vendar so se odlocli da mi dajo svecko in zdaj cakam na popadke. Danes treba rodit je reku dohtar, Valentina srečno . Kmalu boš imela svojo štruco ob sebi!!! Naj bo res hitro in lahko!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:36:49
|
|
|
|
škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: library Ja midva tud greva na Rudnik, samo ne sprožat poroda . Pajac mislim, da boš ti prej rezervirala apartma, zmeni se, da bo all inclusive . Škorpijonček kaj te tale tvoj mali heca, ti barabinček ti. Reči mu, da naj miga, če ne bo izseljen!! Drage mamice sej bomo kmalu z vami, samo še malo manjka Ej, sej bom verjetn šla se pokazat...boljš tko, kot da sem živčna. A tebi so sam CTG nardil, pa si šla domov?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:39:45
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ IZVIRNO SPOROČILO: library Ja midva tud greva na Rudnik, samo ne sprožat poroda . Pajac mislim, da boš ti prej rezervirala apartma, zmeni se, da bo all inclusive . Škorpijonček kaj te tale tvoj mali heca, ti barabinček ti. Reči mu, da naj miga, če ne bo izseljen!! Drage mamice sej bomo kmalu z vami, samo še malo manjka Ej, sej bom verjetn šla se pokazat...boljš tko, kot da sem živčna. A tebi so sam CTG nardil, pa si šla domov? Ja naredili so ctg in mi izmerili pritisk. Res si bolj pomirjen že, ko prideš tja. Upam, da je tudi tvoj samo len in zaspan!! Sporoči!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:48:10
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Tak mi je po en stran glupo it, ko neki malga zategne včas, sam vseeno zlo malo. No, upam, da me ne bo nadrla tam. Bi pa šla zarad sebe, da bom pomirjena...mojga počakam, pa greva. Pol pa upam, da bo vse OK.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:50:44
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Tak mi je po en stran glupo it, ko neki malga zategne včas, sam vseeno zlo malo. No, upam, da me ne bo nadrla tam. Bi pa šla zarad sebe, da bom pomirjena...mojga počakam, pa greva. Pol pa upam, da bo vse OK. Men je tud blo glupo in pa strah, da me bo nadrla. Sam je bla babica ful prijazna in mi je rekla, da boljš da sem prišla kot, da bi se sekirala. Tak da kr mirno pojdi in se prepričaj, da je vse vredu.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:53:38
|
|
|
|
Eruvande
|
Jaz se samo javim, da sem rodila 12.11. zdravo punčko Hanno, veliko 50cm, težko pa 3040g. Žal ni šlo drugače, kot s CR. V sredo sem prišla domov...sedaj pa se še malo lovimo s spanjem, jokcanjem in dojenjem... Javim porodno zgodbo, ko bo malo več časa in volje za računalnik
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:54:43
|
|
|
|
severnica77
|
Hijacinta čestitke za Filipa!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:56:13
|
|
|
|
severnica77
|
Eruvande čestitke za Hanno!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 20.11.2010 10:56:28
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Jp, sej res nimam kaj zgubit, sam bolje se bom počutla. Eruvande čestitke!!! Potem pri tebi akupunktura ni kaj veliko pomagala, kajne . No, važno, da ste ok.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?