|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
21.11.2010 10:16:10   
škorpijonček_
Valentina, tudi tebi čestitke.

Ječi, tvoj nasvet pa pr nas ne pomaga, da vidmo, če bi plan B kaj pomagal. Sem rekla, da dans pa lohka grem, zdaj pa čakamuser posted image .

Pa mojih sogovornic nč ni za brat...le kje sta?  Že v apartmaju?

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 851
21.11.2010 10:26:41   
D0aisy
valentina čestitke za pupo!user posted image user posted image

Meni se je pa pravkar odluščil čep...

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 852
21.11.2010 10:28:37   
philadelphia
Tukaj sem user posted image . Apartma ni na voljo, ker hočeva s pajaco All inclusive, pa ga še niso zrihtal očitno user posted image . Ah tale luna ne bo nič naredila. Očitno je izgubila ves vpliv.

Sam to je pa res, da ko se osveži seznam, imamo nove user posted image -

Čestitke Urša08 in Valentina85 user posted image user posted image user posted image

Sam škorpijonček končno je ena G tolk prijazna, da ni bila proti sladkarijam. Imaš pa srečo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 853
21.11.2010 10:29:41   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 854
21.11.2010 10:29:43   
škorpijonček_

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 855
21.11.2010 10:29:44   
škorpijonček_

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 856
21.11.2010 10:30:14   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Jao....RR.

Daisy, super, neki se dogaja...kdaj imaš pa rok?

Neposredna povezava do sporočila: 857
21.11.2010 10:31:41   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: library

Tukaj sem user posted image . Apartma ni na voljo, ker hočeva s pajaco All inclusive, pa ga še niso zrihtal očitno user posted image . Ah tale luna ne bo nič naredila. Očitno je izgubila ves vpliv.

Čestitke Urša08 in Valentina85 user posted image user posted image user posted image

Sam škorpijonček končno je ena G tolk prijazna, da ni bila proti sladkarijam. Imaš pa srečo user posted image

Hm Library, si ziher, da ti ni Pajac pobegnila? Pa se šla zment, da boš res dobro jedla, imale vse tko kot je treba user posted image .

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 858
21.11.2010 10:35:11   
philadelphia

Hm Library, si ziher, da ti ni Pajac pobegnila? Pa se šla zment, da boš res dobro jedla, imale vse tko kot je treba user posted image .

Sem takoj za, sam da bo dobra hrana user posted image . Sam imam občutek, da se še vedno gre romantiko user posted image .

Daisy ima 30ga rok, tako da nas prehitevajo po levi in desni. Nič škorpijonček, takle imamo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 859
21.11.2010 10:38:29   
škorpijonček_
Jst tud upam, da se dober najem potem...bom kr mojga v McDonalds poslala user posted image .

No, zdle me je pa mama klicala, če me je kej ščipal in itd....jao, sej še roka nimam, upam, da bo čimmanj takih vprašanj...bom že povedla, ko bo mali zunaj, nobenmu ne bo nč ušlouser posted image .

A še ena nas bo prehitela...pa ne no, mali, danes imava oreng pogovor po južni...resen...pogodba se izteče...imaš jo še samo za en dan......tko da!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 860
21.11.2010 10:43:12   
ikin
hej-hoj!
Da se na hitro oglasim!
Tudi mi že zibamo. 8.11 se nam je pridružil NAL, velik 53cm tehtal je 3840g!
Lep pozdrav vsem1
ČESTITKE VSEM PIKICAM IN NJIHOVIM STARŠEM!
Tiste, ki pa še čakate pa vso srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 861
21.11.2010 10:49:57   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: ikin

hej-hoj!
Da se na hitro oglasim!
Tudi mi že zibamo. 8.11 se nam je pridružil NAL, velik 53cm tehtal je 3840g!
Lep pozdrav vsem1
ČESTITKE VSEM PIKICAM IN NJIHOVIM STARŠEM!
Tiste, ki pa še čakate pa vso srečo!

Čestitke!!!

(odgovor članu ikin)
Neposredna povezava do sporočila: 862
21.11.2010 10:56:03   
philadelphia
Škorpijonček moraš bit mal bolj odločna, da te user posted image  ubogal.

Ikin čestitke user posted image user posted image

MIdva greva pa k mojim na kosilo in mi ne bo treba kuhat user posted image user posted image . Ziher bo kej dobrga za jest. Pa vsakič, ko se doma poslovim, rečemo, da naslednjič pa bomo že trije. Pa še zmeraj nismo user posted image . Danes pa ne bomo nič rekli. Mogoče pa potem bo kaj iz tega.

Neposredna povezava do sporočila: 863
21.11.2010 11:00:55   
škorpijonček_

Škorpijonček moraš bit mal bolj odločna, da te user posted image  ubogal.

Ikin čestitke user posted image user posted image

MIdva greva pa k mojim na kosilo in mi ne bo treba kuhat user posted image user posted image . Ziher bo kej dobrga za jest. Pa vsakič, ko se doma poslovim, rečemo, da naslednjič pa bomo že trije. Pa še zmeraj nismo user posted image . Danes pa ne bomo nič rekli. Mogoče pa potem bo kaj iz tega.

Midva greva tud k njegovim, so včeraj vprašali, če še ziher pridem user posted image . No, vsekakor enkrat bodo moral pridet ven, tko al pa drgače. Sam jst bi raje na lepš način.

Neposredna povezava do sporočila: 864
21.11.2010 11:20:43   
nadinne
Dan.

Js sm še zmer tukej...da ne boste same user posted image

Evo pa sem dočakala PDP. Pri meni nobenega šraufanja več...še izcedka se mi zdi da je zadnje dni vedno manj user posted image Ja ne vem, a gre moja nosečnost rikverc? user posted image Mam kar občutek da bom orenk čez rok...seveda če me bodo v P sploh pustili, ampak bom kar sitna da hočem naraven začetek, seveda če bo vse ostalo ok.

ČESTITKE ZA NOVE JENČIJE user posted image user posted image user posted image

Ne vem če ni šla nov2010 že po štručko...se že en cajt ni oglasila a ne?

Js pa danes kuham štruklje za mojega in svaljke z golaćem zame...jaz ne morem skute user posted image Uf saj res...moram še napisat seznam česa vsega ne smem jesti da nesem s sabo v P user posted image Kmal bi pozabila.

Zej grem pa celo stanovanje posesat...mogoče kaj premaknem v smeri Italije user posted image Pobožne želje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 865
21.11.2010 11:29:50   
severnica77
Čestitke Urša08, Ikin in Valentina85!

user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 866
21.11.2010 11:30:49   
severnica77
Tudi jaz se javljam. Še kar nič. 6 dni čez rok ...

Zdaj pa malo likam, sem zbrala malo volje.user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 867
21.11.2010 12:10:50   
pajac
NIč od lune??? user posted image Ja hudiča no babe.. kaj zdaj?.. Da ne bomo vse na enkrat uletele v P, pa bomo skupaj čepele ne v sobah, ampak že pri klistirjih user posted image user posted image user posted image

Samo da ne bomo res Miklavža čakale user posted image

No seznam osvežim enkrat popoldan..

Mo jmožek danes kuha kosilo in bo vsak hip user posted image

Ščianje, otrdevanje, izcedek.. kaj je že to??? Katera je že rekla, da ji nosečnost gre v rikverc?? No moja tudi user posted image Edino ko ležim na boku imam občutek, da user posted image ima že roke zunaj in praska spodaj...user posted image

Grem preverit kuharja user posted image

Če boste šle v Italijo, mi povejte, pa zavijte še v Ikeo, ker nekaj rabim...user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 868
21.11.2010 12:12:26   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77

Tudi jaz se javljam. Še kar nič. 6 dni čez rok ...

Zdaj pa malo likam, sem zbrala malo volje.user posted image

jaz lahko začnem samo čiste cote prat, pa likat.. zdaj se mi moj že smeji, ker mu vsako stvar vzamem izpod roke in pospravim.. Še ko prat dajem, ga kar slečem, če se mi zdi, da bi bilo mogoče za oprat... Se vidi, da je čas da grem...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 869
21.11.2010 12:28:56   
nov2010
Hej,

no jaz sem tudi še vedno tukaj. Od te lune res ni še nobenga učinka. kakor pravite ščipanje, otrdevanje in vse skupaj se je pri meni tud ustavilo. Zgleda da tale naš pobalin res želi biti strelec.

Nadine - tudi jaz bom jutri na amnio vztrajala če bo vse Ok naj me kar domov pošljejo in naj se vse skupaj začne naravno ko bo pravi čas. Ker da bi me pa kar takoj z umetnimi šopal si pa res ne želim. No upajmo na najboljš.

Pajac - pri nas v stanovanju ni nobene umazane cunje, vse speglano, hladilnik in zamarovalnik do polnega naložen tako da je če cel teden vse pripravljeno pa nič od tega da bi krenila proti Italiji, se mi zdi da grem kar proti Madžarski user posted image

library - pri mojih starših smo se ta teden tudi že trikrat poslovil v smislu da naslednjič pa pridemo trije - no pa še vedno samo midva prideva

severnica - ti pa mislim da si res rekorderka - 6 dni čez rok

No lepo nedeljo vsem skupaj in čimprej šššššccccc v Rim!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 870
21.11.2010 12:34:59   
škorpijonček_
Grem na južno, pa ko pridem, da bo kaj novgauser posted image .

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 871
21.11.2010 12:49:35   
nadinne
No pa sem vse posesala...sedaj pečem jabolčno pito...jo je tašča naredila, pa ima polno pečico, pa je mene prosila...upam da je ne zažgem user posted image Ja kmalu bo treba it kosilo delat...kok se mi ne daaaa...

pajac...a tebi gre tud nosečnost v rikverc? user posted image

nov2010...še tukej? Kam je pa treba it jutri na amnio? Men je samo rekla zadnjič nej pridem ob 8h in pri sprejemni rečem da sem za amnio. Za ctg zej vem kam je treba, ostalo pa nimam pojma...no vem kje je porodniški oddelek user posted image No sej potem se pa verjetno srečava jutri.

likanje...jaz tudi lahko zlikam samo še že zlikane zadeve user posted image Mojih cunj je itak bolj malo v pranju...za doma ne rabim likat...ven pa ne hodim toliko, da bi se kaj veliko nabralo za pranje user posted image Lahko pa kera prinese kaj...ker men je dolgčas že počas doma...ni nič za počet. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 872
21.11.2010 13:30:42   
tejci1981
Dan!

Danes smo imeli že zgodnji obisk in zato kasnejše kosilo user posted image ! Je prišla tetka pogledati nečaka - korenjaka user posted image , pa smo od nje pobrali par pametnih nasvetov (ima že 3 user posted image ). Sicer je vsak user posted image svoja zgodba, probamo pa lahko ane?

ČESTITKE URŠA in VALENTINA!!!!!!!!!
ČESTITKE IKIN!!!!

No, zdle me je pa mama klicala, če me je kej ščipal in itd....jao, sej še roka nimam, upam, da bo čimmanj takih vprašanj...bom že povedla, ko bo mali zunaj, nobenmu ne bo nč ušlouser posted image .

To se je pri meni dogajalo dnevno,...kako si, kaj počneš, te že matra kaj?
Pol ko sem jo pa klicala, pa ji povedla da sem v P, je bla pa čisto začudena, pa mi še verjela ni user posted image user posted image user posted image - zdaj pa vedi kaj je prav in kaj ne,.....

Vidim, da luna ni nič vplivala user posted image !

Grem kosilo kuhat, da bomo še danes jedli user posted image !

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 873
21.11.2010 14:04:15   
lottyka
Dober dan,

ČESTITAM novim mamicam .

Vidim da ostale pa še čakate, no sej dolgo ne more več bit. Mogoče pa bo luna le pomagala.

Mi smo vredu, vedrimo notri, ker po tem dežju ne moremo nikamor. Pa še cel teden je napovedano slabo vreme . Se tolažim s tem, da spomladi bo že tok velik da bomo lahko mirno pohajkovali okoli. Danes sem ga hotla prvič dat v varstvo za 1 uro da bi šla na en krajši obisk, pa so otroci tam bolani, tako da odpade in bomo ostali kar doma. Drugače pa je Žan čedalje več buden in veselo gleda naokoli. Še dobro da je to večinoma podnevi, da ponoči kolikor toliko spimo.

Ena je spraševala koliko časa dojimo. Midva se dojiva na eni strani 10-15 minut, nato podiramo kupček in nato še na drugi strani ene 5-10 minut, potem pa mrkne. Ampak se zbudi ko podiramo kupčka. Brez da podre kupčka pa si ga ne upam dat spat.

Imamo pa manjši problem ga obdržat da spi na boku. Se toliko časa rita da pristane na hrbtu in potem spi. Pa ga lahko še tako podlagam, se zrine čist na drugo stran postelje če je treba. Sploh ne vem kaj naj naredim. A katera ve do kdaj morajo spat na boku? in zakaj ne bi smeli spati na hrbtu?

No evo že alarm.

Srečno nosečke, pa čim prej že pejte po svoje zakladke.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 874
21.11.2010 14:04:44   
Soncchhek
kratek pozdravček od mene.
uživamo doma že par dni.
tamali je pravi cuker...čist sem zatreskana vanjga...
je pa en velik zaspanček, zato je na vrsti  bujenje...da se sploh nahraniva....hm...jaz pa mleka da nahranim lahko še par dojenčkovuser posted image .

ni prijetno....ker ga je ful težko zbudit...pa bomo že našli nove in nove načine kako to storit. pridno lula in kaka, joka občasno....ko pride kakšen majčken krček.
se pa dojiva nekje 10-20 min na eni.....kupček...mogoče še majčkeno potem nova runda nekje 5-10 min.......včasih kir obrok samo 10 min na eni...včasih pije več drugič manj....kakor mu paše....pleničke pa pridno lula in kaka

kakorkoli, vse čestitke vsem ki ste tačas rodile in srečno tistim, ki še boste.
porod je prekrasno a hkrati boleče doživetje.....kljub epiduralni, je bil zame ogromen zalogaj....epiduralno popustijo v fazi iztisa in bilo je res....ujej.... blagor tistim ki jom je to easy....meni je bilo zelo zelo boleče....brez bodočega očka mi ne bi uspelo!!!!

kakorkoli..... uživajmo materinstvo !
verjetno se bom oglašala le  tu in tam.....cel čas gledam tega najinega sončka....se mi zdi da nočem zamudit niti sekunde !

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 21.11.2010 14:07:33 >

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?