|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
20.11.2010 10:56:28   
philadelphia
Čestitke Eruvande!! user posted image user posted image

Škorpijonček midve bove mogle spoznat najina otroka, ko se rodita, ker nama nagajata na koncu. Sej moj user posted image  izhaja iz tvojih koncev, tak da ne bo problema user posted image .

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 776
20.11.2010 10:57:53   
škorpijonček_
A res? Cool. Ej, sej sem ti poslala, če maš FB, pa mi javi na ZS, če želiš.

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 777
20.11.2010 10:59:07   
severnica77
Dobro jutro!

Tudi jaz sem še tukaj. Se izgleda ni nič ponoči dogajalo user posted image . Škorpijonček fajn porihtaj, sigurno je bolje preveriti, saj to vedno v P govorijo, tako, da ziher ne bodo neprijazni.

Mi je lepo brati kako imate že štruce in se cartate!!! Jaz bi tudi že enkrat!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 778
20.11.2010 10:59:31   
Eruvande

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Jp, sej res nimam kaj zgubit, sam bolje se bom počutla.

Eruvande čestitke!!! Potem pri tebi akupunktura ni kaj veliko pomagala, kajneuser posted image . No, važno, da ste ok.

V bistvu sem se lpo odpirala, sam tamala je imela glavico obrnjeno malo drugače in se ni spustila v porodni kanal, tako, kot bi se mogla... user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 779
20.11.2010 11:00:59   
škorpijonček_
No, sam da se je na koncu vse dobro izteklo. Sej, do konca nikol ne veš.

A še ktero zateguje pod rebram? Men se zdi to tko visoko.

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 780
20.11.2010 11:05:02   
philadelphia
Ja mene še včasih zategne tako visoko, sam otrok pa je baje z glavico kr nizko spodaj. Mogoče je pa otrok tako velik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 781
20.11.2010 11:06:39   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

A res? Cool. Ej, sej sem ti poslala, če maš FB, pa mi javi na ZS, če želiš.

Tvojga sporočila nisem dobila, sam sem ti pa poslala ZS. Očitno tale RR res nagaja.

Neposredna povezava do sporočila: 782
20.11.2010 11:07:33   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

[sm=sm
iley36.gif]Ponoci sem dobila tableti za znizat pritisk in je bil zjutraj nizji vendar so se odlocli da mi dajo svecko in zdaj cakam na popadke. Danes treba rodit je reku dohtar,

SREČNO in naj bo čim hitreje in s čim manj bolečin.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 783
20.11.2010 12:11:40   
ljubljana
Ojla a mogoče katera ve katera tema je pri dojenčkih odprta, da bomo naprej čvekale ko bomo vse imele dojenčke pri sebi.
Naša beba je odprla tole pa ni ravno odziva.
http://www.ringaraja.net/forum/Novemberke_2010_IlI%25_del/m_5460172/tm.htm

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 784
20.11.2010 12:17:34   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Ojla a mogoče katera ve katera tema je pri dojenčkih odprta, da bomo naprej čvekale ko bomo vse imele dojenčke pri sebi.

Ja kot vem smo se zmenili, da ostanemo skupaj tu in počakamo, da vse rodijo, potem pa se preselimo na forum Dojenčki. Meni se zdi tako edino prav. Če sem si narobe zapomnila naj me ena popravi.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 785
20.11.2010 12:21:37   
ljubljana
ok

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 786
20.11.2010 12:23:07   
nadinne
Dan.

uf končno doma...sem imela pestro dopoldne...sva šla z očetom po brata, ki je imel delovno nesrečo...na srečo nič hujšega...sm mislila da bom šla kar rodit, ko mi je oče sporočil, da se je brat poškodoval, tako me je stisnilo v želodcu...ampak sva se z user posted image zmenila, da ni časa, ker je treba bratov avto peljat domov user posted image Tako da pridno čaka, da mu dam dovoljenje user posted image Tega ima od večera naprej user posted image

Jupiiii...spet novi novemberčki...Eruvande čestitke za pupo user posted image

Valentina...tebi pa srečno in čim manj boleče...se že veselimo novičk o novi štručki user posted image

škorpijonček...kako je bilo v P?

pajac...glede pritiska vem ja da škoduje če je previsok...samo kako bodo vedeli da je res in da niso to le moji živci? Ker meni naraste pritisk že samo ko mi omenijo da mi ga bodo merili...ne vem zakaj, ampak takle mamo user posted image Najbolš da me pošljejo domov pa bodo koj videli da sm se skulirala user posted image No si bom zej pridno 2 dni merila, pa bomo videli v ponedeljek.

Jaz pa sedaj čakam da se mi še en stroj opere, da obesim zunaj...celo ne dežuje in upam da danes ne bo! Potem pa letim domov na pico user posted image

Fajno soboto vsem skupaj...upam da še katera napiše kako lepo novico, da smo dobili novo štručko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 787
20.11.2010 12:25:16   
ljubljana
Tole pa jaz priporočam
http://www.da-da.si/node/24

Pa cene so res ugodne drugače jih imajo po 80 eur.
Ja previsok pritisk v porodni res ni fajn saj moraš nonstop ležat.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 20.11.2010 12:27:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 788
20.11.2010 12:49:15   
lottyka
edna povezava do sporočila: 763
20.11.2010 10:32:49

IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Lottyka - tudi Leon ima take male mozoljčke po obrazu, je patronažna rekla, da se koža čisti, bo zginlo, pa nič se jih ne sme praskat!

Hvala, saj se mi je zdelo, da se verjetno samo čisti koža. Sem kar mal pomirjena, da ima še ena isto.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 789
20.11.2010 13:08:06   
severnica77
lottyka - moj malček je kot dojenček imel tudi polno mozoljčkov/izpuščajčkov, kot v najhujši puberteti. So tudi meni povedali, da se koža čisti in res so vsi do zadnjega kmalu izginili.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 790
20.11.2010 13:14:29   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Ja kot vem smo se zmenili, da ostanemo skupaj tu in počakamo, da vse rodijo, potem pa se preselimo na forum Dojenčki. Meni se zdi tako edino prav. Če sem si narobe zapomnila naj me ena popravi.

Sem se v bistvu zmotila z odprtjem te teme, ker sem najprej brskala okol kako se sploh to naredi, pol sem pa preveč hitela z odpiranjem teme... tako da ni nujno, da se ta uporablja...

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 791
20.11.2010 14:22:04   
severnica77
Ste šle rodit? user posted image

Tukaj je tako "tiho"?

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 792
20.11.2010 14:55:44   
ljubljana
Ne rodit, na prvi sprehod pa sem čisto fuč. Pa še daleč nisem šla.user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 793
20.11.2010 15:11:49   
škorpijonček_
Ojla,

evo mene iz P. Nardili so mi CTG, mali full aktiven, a jst teh brc ne čutim...lahko da se je mal bolj bolj v križ prestavil. Bila sem celo uro prklopljena, babica full prjazna...imajo raje, da prideš, kot da kolebaš. Izpisali so mi že vso papirologijo, da potem ne bo treba, ko grem rodit. Potem sem mogla pa še dohtarco čakat, ko je šla ravn na malco in mi je nardila UZ. Vse OK, FS sem imela 38 (a je to obseg glavice?), preverila želodček, poslušala srčka...vse je rekla, da je OK in še vedno fantuser posted image . Plodovnica stopnje 1.

So me spustili lepo domov, v pondelk na rok imam spet, če ne bo prej kakšnih težav...glede na luno, pa so rekli, da še nimajo navala, čeprav se prične en dan prej. Je pa rekla, da se gibi umirijo dva dni pred porodom, tko da, gremo naši.

Naj me kar zagrabi dans ponoči, al pa jutriuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 794
20.11.2010 16:10:32   
ječi12
jou

škorpijonček super da je use okuser posted image  te heca pobalinček....meni se moj ni umiril pred porodom....mogoče pa tvoj se je in bo akcija :)

ljubljana kok pa si po porodu? a si bla šivana.no sj bo kmalu kondicija nazaj.

mi smo bli tut zunaj,ampak ne dolgo ker se je megla začela spuščat pa še mali je kao neki hotu jest,no zdj k smo doma pa spi,tko da očitno je bil lažen alarm...

a je drug teden kej lepga vremena? bom namest sprehoda hodila po trgovinah če bom hotla kej v civilizacijo al kaJ?user posted image  mi je škoda 14 dni starga bejbija bacilom metat pod roke....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 795
20.11.2010 16:26:58   
majabar
user posted image cestitke mamice!! Se nekaj vas je v pricakovanju. Upam, da bo minilo hitro in cim manj bolece.
Dobro jutro!

Mene pa ze dva dnevabskrbi, da mi bo zmanjkalo mleka:(. Mali namrec ogromno je, potem pa tudi velikopolije in je spet lacen, jaz pa po recimo dveh urah dojenja res nimam vec. Kdaj se konca polivanje, kako mu lahko pomagam, da bi vec zadrzal v sebi?

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 796
20.11.2010 17:36:10   
naša beba
mmmmm, dobro jutro še enkrat... kk smo pa zadremali....

Sva šla z user posted image po kosilu na en luštkan sprehod, tak za pol urce. Zunaj tk fajn, čeprav ne maram zime, je že skor dišalo po snegu in prav hladno. Upam, da ne bom več dolgo v paketu, ker nimam kaj oblečt več... že njegov flis mi je čist prav user posted image user posted image user posted image
Pol pa prideva domov, js še do konca spijem mojo kavico in se dam vodoravno, kr naenkrat se pa predramim in ugotovim, da nisem sama prespala celega filma....user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa lakota taka!!!!!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 797
20.11.2010 18:04:53   
philadelphia
Super škorpijonček!!! Pa še UZ so ti delal, kok fajn. Jaz bi tud. Ampak važno je, da je bebica vredu in da se počas pripravlja na prihod user posted image user posted image .

Jaz pa sem bila zdele 4 ure okoli, po trgovinah. Prav hecno pa je, da naju z mojim poznajo že vse trgovke  v vseh trgovinah na Rudniku in na Viču user posted image user posted image , pa nisva glih nekaj veliko zapravila v času nosečnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 798
20.11.2010 18:07:51   
pikizenc
Punce kolk časa ve skup dojite, koliko je torej en podoj?

majabar - a ti poliva vedno al sam če ga maš vodoravno? Pomaga namreč če ma dvignjeno ležišče ...

Neposredna povezava do sporočila: 799
20.11.2010 18:11:47   
pajac
Kuku samo na hiter..

Še 2v1.. ah če boste čakale na mene bo to decembra.. vsaj po 1. nosečnosti sodeč.. Ja razmišljam da pokličem v P in vprašam koliko me morajo popadki bolet, ker sinoči so bili  redno več kot uro in pol ampak niso boleli tako da bi se sekirala (no prvič so me iz prve polno, tako da vem da to ni to), ampak toliko pa, da sem spakirala materinsko knjižico in drobiž za avtomat user posted image Danes pa nič posebnega...
Zdaj smo iz enega hitrega sprehoda pa zopet nič...

Library a si šla v Rutarja? Sem videla eno nosečko, ki je bila lahko noseča samo še več kot jaz glede na trebuh user posted image Ogromen, pa pri kolenih user posted image ...

Škorpijonček, dejva bezat tale najina 2 user posted image ven če hočeva škorpijončke! Šcc šcccc..

Nič grem nazaj uživat ob hrani in mojih dveh.. (danes imava z možekom 14 let najine zveze user posted image tako da pridem gor bolj poredko, pa še bom mogoče, ko bo začel smrčat user posted image

Čestitke novorojenim novemberčkom!

Papa

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?