|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
19.11.2010 13:20:10   
severnica77
IZVIRNO SPOROČILO: nov2010
library nikamor ne grem OSTAJAM Z VAMI!!!!user posted image

No, potem pa še kar malo čvekajmo. Druga nam ne preostane več user posted image

No, po drugi strani pa se čudimo, da dežuje user posted image

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 19.11.2010 13:21:01 >

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 701
19.11.2010 13:21:43   
škorpijonček_
Library, nismo, nismo...več nas je, boljš je. Uno kozo pa kr pozabi.

Jst tud ne vem kakšen obseg glavice ima mali. Nazadnje so delal UZ 15.10. pa j eneka 68 napisana tam. A je to pol 34 (na pol)?

Pa še takrat je bil uradno 34. teden, ustrezala sem pa 36. tednu.

SONČEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK se je pokazal!!!

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 702
19.11.2010 13:21:50   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: nov2010

IZVIRNO SPOROČILO: library

Nov2010 ti pa nam boš tud verjetno ušla, a ne?

library nikamor ne grem OSTAJAM Z VAMI!!!!user posted image

Gremo do konca? user posted image user posted image  Nič nas ne ustavi user posted image user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 703
19.11.2010 13:24:08   
philadelphia
Pri nas je tud sonček user posted image user posted image . Končno!!!

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 704
19.11.2010 13:43:54   
nejka000
Ojla

iii spet novi dojenčki... ČESTITKE MAMICAM IN ŠTRUČKAM!!!!user posted image user posted image

aleunam še tukaj polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

alo mamice, eno user posted image kak ste kaj aktivne glede opravil doma pa te zadeve. jaz bom zaj z jutrišnjim dnem v glavnem po večini sama  in nimam pojma kak bom sfolgala vse.....

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 705
19.11.2010 13:51:25   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

alo mamice, eno user posted image kak ste kaj aktivne glede opravil doma pa te zadeve. jaz bom zaj z jutrišnjim dnem v glavnem po večini sama  in nimam pojma kak bom sfolgala vse.....

To sem enkrat prebralala:
Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel; prah pa vas bo zvesto čakal. ...

Je kar nekaj resnice v tem. Kako bo pa pr nas ti poročam, čez nekaj časa ...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 706
19.11.2010 13:57:00   
maa2010
pozdravljene seuser posted image

se po dolgem casu javljam-a :) Sma bile se celi teden na oddelku za nedonosencke in bolane novorojencke, posledicno sem rabla se 1 teden, da sem prisla k sebi in sedaj so se ze zaceli koliki - casa za net in ostalo prav ni user posted image
So pa trenutki ko user posted image odtehta vse neprespane noci in user posted image trenutke :)
Evo naso pupo s sprehoda
user posted image
in ko jo cuva "veliki" bratec user posted image
user posted image
Porod je bil sprozen, zgodbo sem napisala majibar ze pri oktoberkah. Porod je sel relativno hitro (5ur od predrtja mehurja - amapak meni se je zdelo kot 2 ali 3) in nisem bila nic rezana, raztgana ali sivana user posted image Bolecino sem si lajsala z dihanjem, tens aparatom(full pomaga), toplo vodo - bila sem celo v porodni kadi user posted image , z gibanjem na porodni zogi (full pomaga), predihavanjem iztisnih popadkov na vseh 4 (najbolj sproscajoce, ker me je user posted image kriz bolel). Iztis pa je zal bil v klasicnem polozaju user posted image , noge k sebi, a mene je prijel krc v obeh! misicah na nogi (se popadka nisem cutila tako bolecega), tako, da so mi z blazino improvizirali prucko user posted image . Sem pa pri iztisnih popadkih kricala na ves glas - eni bodo rekli skoda moci, ampak meni je pomagalo user posted image ) Skoda le, da nase slo babice ne znajo varovati presredka se v drugih polozajih :( v teoriji in pogovoru bi se vse dalo, v porodni sobi pa si postavljen pred dejstvo - obstaja samo 1 polozaj rojevanja za varovanje presredka user posted image Za naslednjega user posted image pa bom sigurno imela se boljsi porod user posted image ceprav ze ta ni bil slab.

Vsem ostalim, ki ste se user posted image zelim cim hitrejsi in lazji porod user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 707
19.11.2010 14:03:10   
nadinne
user posted image user posted image   uf klepetuljice...se vidi ja da ste vse neučakane user posted image
Grem mal v šoping pa komaj pol vse preberem user posted image

alunam...hitro se pocajtata user posted image

malajka in zalos čestitke!!! user posted image

Js tud na luno čakam...nov2010 a se medve tud zmeniva za apartam v kr P? user posted image Če me prehitiš prosim za rezervacijo user posted image

A dons bomo pa vse neke golaže jedle? Jaz tud to pripravljam...no ja tašča je golaž naredila, moj pa ravno svaljke kuha...jaz pa naredim sladico: ananas in banane user posted image

Kje mate sonček? Tu ga ni...prej sem celo videla eno mini zaplato modrega neba, zej je pa spet temno da moram luč prižgati user posted image
Ja res najboljš da jo tele dni popokamo v P kar vse skup...bomo pol lahko skupaj organizirale rojstne dneve  user posted image

Mah...grem sadje rezat...

< Sporočilo je popravil nadinne -- 19.11.2010 14:06:28 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 708
19.11.2010 14:13:22   
philadelphia
maa2010 lepa cartika, veliko zdravja vam želim!!!

nadinne dober predlog o skupnem praznovanju user posted image .

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 709
19.11.2010 14:26:07   
škorpijonček_
Ma sem grozna, že vmes ko palačinke pečem jih jem, kot da ne morem počakatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 710
19.11.2010 14:34:28   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Ma sem grozna, že vmes ko palačinke pečem jih jem, kot da ne morem počakatuser posted image

Če je človek lačen .... user posted image  Sam, da bo kej za tvojga ostalo, da ne bo lačen user posted image  

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 711
19.11.2010 14:36:17   
škorpijonček_
A to pa ni strahu, sem jih napekla. Še user posted image  je dobu eno miniaturno, ko mi je ostalo za ne celo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 712
19.11.2010 14:39:07   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

A to pa ni strahu, sem jih napekla. Še user posted image  je dobu eno miniaturno, ko mi je ostalo za ne celo user posted image .

Bravo user posted image !! A vidiš, da te ima lastnica najraje na svetu!! Le glej, da boš user posted image  pazil user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 713
19.11.2010 14:49:24   
zori82
ojla

pajac, library, škorpijonček, severnica77 ste pa res prave čevekice, vas komi folgam brat....šcccc vse rodit

maa2010 iiii lepa pupa

aleunam

malajka in zalos čestitke

no mi smo pa meli mirno noč brez krčkov, mami presrečna in naspana Nija pa tud...sm dala slikco v album

pa ka vam nič ne šteka ta RR...mene skoz vn meče, pa preden pridem nazaj traja in traja user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 714
19.11.2010 14:50:19   
zori82
ojla

pajac, library, škorpijonček, severnica77 ste pa res prave čevekice, vas komi folgam brat....šcccc vse rodit user posted image user posted image

maa2010 iiii lepa pupa

aleunamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malajka in zalos čestitke

no mi smo pa meli mirno noč brez krčkov, mami presrečna in naspana Nija pa tuduser posted image user posted image ...sm dala slikco v album

pa ka vam nič ne šteka ta RR...mene skoz vn meče, pa preden pridem nazaj traja in traja user posted image user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 715
19.11.2010 14:50:48   
zori82
aaaa user posted image user posted image user posted image user posted image tale RR

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 716
19.11.2010 15:01:11   
pesjanarka

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

To sem enkrat prebralala:
Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel; prah pa vas bo zvesto čakal. ...

Je kar nekaj resnice v tem. Kako bo pa pr nas ti poročam, čez nekaj časa ...

Good one!!

No, jaz imam PDP šele čez 9 dni, pa sem že vseeno nestrpna. Že dober teden me vsak večer kaki 2h zvija v spodnjem delu trebuha in v križu, samo potem se vedno umiri. Upam, da to pomeni, da se že odpiram in da bom šla potem v P samo še 3x potisnit user posted image .

Sem dobila ukaz, da moram do torka še tiščat noge skupaj, potem pa lahko rodim strelko user posted image . Jaz sem sicer riba, tako da bbi pasala s škorpijonom, a so po mnenju nekaterih ti malo preveč zahtevni.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 717
19.11.2010 15:28:13   
bucka13
Lep pozdrav vsem skupaj in seveda čestitke vsem novim in ponovnim mamicam, malim štručkam pe veliko zdravja.!!!!
Po tako dolgem času se mi je nabralo kar precej strani za prebrat, pa bom že ob priliki.
Mi smo doma, se cartamo, jokamo, podnevi spimo, ponoči ne..... Imamo probleme z dojenjem, pa s flaško, pa bo že, zato imam tudi manj časa za RR. Ob priliki napišem mojo zgodbo, na seznamu pa sem videla, da jaz kura nisem napisala kako je naši štručki ime.
Za seznam torej - Prosim, napišite, da je naša pupa NELI.

Lepo se imejte.

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 718
19.11.2010 15:59:25   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

pa ka vam nič ne šteka ta RR...mene skoz vn meče, pa preden pridem nazaj traja in traja user posted image user posted image

Pri nas je RR obupal user posted image . Smo kot Chuck Norris user posted image user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 719
19.11.2010 16:28:44   
škorpijonček_
Ma res skoz šteka tale RR.

Jst pa grem še zdle mal v Spar, da hladilnik nafilamo, če me kaj preseneti, da ne bo dec lačn user posted image .

Se beremo zvečer...mam še kavico s poročno pričo na dnevnem reduuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 720
19.11.2010 16:56:26   
aleksa83
iiii, sami mali user posted image ! Kako lepo!!! čestitke!

Sem imela danes kontrolo v MB ctg, pa kontrola meritev zaradi povišanega pritiska. Povišan je samo, ko sem tam, doma je vse normalno,... Tablet ne rabim jesti, meritve moram redno izvajati in domov sem lahko šla,...
Predviden rok imam 23.11 in že res komaj čakam,...

Ko mi je trebuh merila je bil rezultat :FS 39, glavica fiksirana-kaj to pomeni?

sem neka zmedena in utrujena, ker sem danes neko tableto mogla vzeti zaradi pritiska in večino dneva preajčkam, ker sem ko neki sanjač, ki komaj hodi,... Upa, da me kmalu kaj prime, ker mi gre na živce vsak teden tolikokrat v Mb, pa na preiskave in sem že od tega utrujena,...

Naslednja kontrola in ctg :23.11 na dan termina

Lepo bodite, grem ajo naprej, ker komaj gledam,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

Neposredna povezava do sporočila: 721
19.11.2010 16:58:43   
Valentina85
Pri meni use po starem. Pritisk visok. Izvidi krvi in urina Ok. ostat moram v P in bodo vidli kaj bo ju3. Ctg ne kaze nic. Me pa ful spika spodaj in u krizu. Cestitam za dojenčke.

Neposredna povezava do sporočila: 722
19.11.2010 17:19:23   
philadelphia
Valentina baje včasih pred porodom naraste pritisk. Mogoče pa bo kej user posted image .  Naj bo hitro in lahko. Držim pesti zate!!! user posted image user posted image

Jaz grem pa baje v kino in v shopping user posted image . Naš user posted image  se pa odkrito strinja, saj me je ene parkat pobuckal zdele.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 723
19.11.2010 18:09:43   
bejo2010
Zdravo,

jaz se od poroda sploh še nisem javila, ker ste toliko vmes napisale, da nisem vedela, kao se naj vklopim.

Midve sva vredu, lepo rasteve, pretežno z adaptiranim mlekom. Porod je trajal 2,5 uri in je kar šlo, šivana nič!!

Čez dan je pridna, ponoči pa jo kar nekaj šraufa, včeraj je bila prva noč, ko sva jedli in spali - brez jokanja in budnega stanja. Bratec jo je tudi lepo sprejel.

Aleunam----mislim nate, vem, da ni fajn biti spet nazaj v bolnici, tolaži se s tem, da bo minilo in ko bomo imeli že ritem hranjenja in spanja, se bomo z nejko dobile na kavici user posted image user posted image user posted image .

Bom kaj več napisala kakšen dan, nevem sploh o kateri temi pišete, ker res ne morem vsega prebrat.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 724
19.11.2010 18:11:16   
bejo2010
še to,

čestitke vsem mamicam za majhne štručke!!!! Vidim, da jih je že kar dosti.

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?