Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 10:05:22
|
|
|
|
november2010
|
Dojenje - mi smo zaenkrat na do 60ml, razen enkrat je spil 90, je pa res da je bil po moje revček čist sestradan, ker je bil ful velik razmak v urah med flašami, vmes sem pa sam dojila... ampak tist je po moje imel lih za žejo... :S ječi12 - ful dobr, da ti tametil pomaga, eni moji kolegici je tud ful pomagal, po drugi strani pa meni popolnoma nič.... sem malo brala izkušnje drugih žensk s tametilom in so ful različne - enim je tametil res rešil dojenje, nekatere so imele mleko samo v času jemanja, nekaterim pa ni pomagal nič.... Moram pa povedat, da smo imeli mi danes idealno noč :) Smo res včeraj mal Adama animirali, da ni mrknil kar takoj, tam okol pol osmih sem ga nahranila in dala v posteljo in je lepo spal (zbudil sem samo dvakrat za jest) do šestih zjutraj. :) Juhej!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 10:10:48
|
|
|
|
malajka84
|
jutro punce...tole je pa bla noč...od desetih zvečer me je začel zvijat...sm misla prebava..pa me je na pou ure...ampak ok prebava...sm na wc laufala...no pol sm neki zaspala umes zdej me pa že par ur na 10 min...pa nism vč tuk zihr d je prebava:)..mogoč pa to le je to..kr je pa točn..na 10 min, k diham se pomiri, traja minutko al pa dve..tko d to ap so popadki ne? al s emi sanja spt? ko hodm je bolš jih skor ni..k pa rt kam naslonm s epa začne in na 10 min konstantno...mislte d bo končn to to?? U P še nimam namena letet, mam tko 10 min do tja, pa tk je babica rekla k so eno uro na 5 min pa nej pridem, bolš d ddoma čakam..in zdej čakam...kok dolg lhk to traja d bojo na 10 min?...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 10:11:03
|
|
|
|
pajac
|
november2010 tako se dela.. zdaj mu samo probaj vzdržat ritem Škorpijonček mi je očitno pobegnila via Rim Če je pa naj bo hiter in naj sporoči
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 10:19:15
|
|
|
|
Valentina85
|
Dobro jutro! Sem bila očitno prevelik optimist, da se bo kaj začelo. Do 3h ponoči sem bila budna, skoz na wc-ju, špikalo in cukalo me je v križu in spodaj, trebuh otrdeval, samo tko dokaj nežno. Potem sem pa zaspala in ni bilo več nič. Danes je moj PDP, popoldne greva z mojim na dolg sprehod, mogoče se bo pa gospodična odločila, da pride pogledat.... Lep dan
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 10:22:53
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: malajka84 jutro punce...tole je pa bla noč...od desetih zvečer me je začel zvijat...sm misla prebava..pa me je na pou ure...ampak ok prebava...sm na wc laufala...no pol sm neki zaspala umes zdej me pa že par ur na 10 min...pa nism vč tuk zihr d je prebava:)..mogoč pa to le je to..kr je pa točn..na 10 min, k diham se pomiri, traja minutko al pa dve..tko d to ap so popadki ne? al s emi sanja spt? ko hodm je bolš jih skor ni..k pa rt kam naslonm s epa začne in na 10 min konstantno...mislte d bo končn to to?? U P še nimam namena letet, mam tko 10 min do tja, pa tk je babica rekla k so eno uro na 5 min pa nej pridem, bolš d ddoma čakam..in zdej čakam...kok dolg lhk to traja d bojo na 10 min?... no upam, daje karta za Rim v žepu.... BOARDING! Last call miss Malajka! Kar zaposli se z nečim dokler se ne zgostijo, da ne boš v P dolgo čepela... Če si blizu itak ni problem. Ni pravila koliko dolgo traja da se zgostijo.. Mene so v prejšnjo soboto nažigali 3 ure na 15 minut, ampak nič od tega pol.. no vsaj odprla sem se malo.. verjetno bodo močnejši in pogostejši, ko se bo vajina babnica spustila nižje dol... No pokliči svojega in mu reci naj si pusti komad od Roka Trkaja... Dihi z mano
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 10:24:31
|
|
|
|
Valentina85
|
Malajka SREČNO!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 10:24:44
|
|
|
|
philadelphia
|
malajka naj bo to to!!! Jaz sem tud bila zjutraj ob 6ih pokonci, sva z mojim zjutraj jedla, potem sem prebrala mal knjige in eto sem že smrčala do 10ih . Kakšne sanje sem imela, katastrofa. Sanjala sem, da sem imela ob sebi našo štruco (v sanjah je bila punčka), ki sem jo previla in ji dala jest po flaški. Pa ni in ni šlo, ni hotla jest po flaški in skoz se ji je zaletavalo. Potem je pa prišel moj domov in sem ga napizdila (še vedno v sanjah) zakaj še ni poklical patronažno, saj jo je treba klicat do 9ih zjutraj (bil je že petek ura 10 in doma smo bli že 4 dni). In sem bla jezna, pa še strah me je bilo, da mi bo otrok shiral, če ne bo jedel. Dobr, da sem se zbudila . Aja lepo pozdravljene
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 10:27:53
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac No pokliči svojega in mu reci naj si pusti komad od Roka Trkaja... Dihi z mano Ej dobra ideja pajac . Jaz pa zdele predvajam komad Dancing with myself od Billy Idola, sam noben ne pleše zraven .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 10:33:44
|
|
|
|
november2010
|
malajka - držim pesti da je to to, zdaj je pa že res čas, da vajina gospodična na svet prijoka :) Za v P pa res kar še mal počakaj... jaz mam pol urce do P, pa mi je G rekla, da naj grem v P ko bom mela popadke na 10 min (ker je bil prvi porod hiter, da ne bi kje na poti rodila), ampak ker sem mela samo popadke (mi ni voda odtekla), sem lepo čakala na popadke na 5 min pol sva pa počasi šla ;) Pa še to bl zato k je mož paniko zaganjal, jaz bi bla kar še mal doma :) No evo sem se zaplezala, skratka hotela sem rečt, da je lažje doma popadke predihavat pa tko... vsaj men :)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 10:35:12
|
|
|
|
severnica77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac [No pokliči svojega in mu reci naj si pusti komad od Roka Trkaja... Dihi z mano Evo ta komad meni ni šel iz glave ena dva dni nazaj. Sem bila že fuuuul jezna . Danes sem tri dni čez rok, vsak dodaten dan pa se mi bolj vleče. Jutri imam pa CTG in UZ in komaj čakam Malega čutim normalno, še vedno isto kolovrati po trebuhu. Me pa kar nekaj zvija občasno ampak mine in potem je spet mir, včasih celo kak dan ... Pa spet veselica ponoči, pa WC .... Eh, na nič se več ne morem zanesti.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 10:37:00
|
|
|
|
november2010
|
aja, sem gledala vremensko napoved, kdaj bomo loh kej vozičkal....... no... mislm da enkrat februarja, ker nč dobrga ne kaže zaenkrat.... konc novembra še slo en sneg napovedujejo....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 10:38:05
|
|
|
|
philadelphia
|
Sej, če bo zdaj malajka šla, potem boš mogoče pa še ti severnica, držim pesti, da se zares začne tud tebi!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 10:39:53
|
|
|
|
philadelphia
|
Jaz mislim, da bo letos res bolj čudno vreme (itak, če bom jaz rodila, se bo še vremenu zmešalo ), sam iskreno upam, da so se vremenarji zmotili in da ne bo tako hudo!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 10:49:59
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Škorpijonček didnt left the building yet . Still here, Pajacka . S tem, da če je to normaln sem misla, če je normaln, da imam že od ponoči trd trebuh, zdaj je mal manj bolečin spodaj, tudi ena dva giba sem bla deležna, pa sem vseen mal panična bla. Trebuh pa je tudi morda enmal popustil trdoto...na kak moment. Malajka, to je sedaj TO, smo mislili vsi, da boš prva, pa tudi OK, go girl! Danes pa ziher bo. Vreme...jst bi skoz takšne dni čez zimo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 10:53:25
|
|
|
|
philadelphia
|
Škorpijonček ti že, ko pa imate skoz sonce, mi pa .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 11:00:48
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Škorpijonček didnt left the building yet . Still here, Pajacka . S tem, da če je to normaln sem misla, če je normaln, da imam že od ponoči trd trebuh, zdaj je mal manj bolečin spodaj, tudi ena dva giba sem bla deležna, pa sem vseen mal panična bla. Trebuh pa je tudi morda enmal popustil trdoto...na kak moment. Malajka, to je sedaj TO, smo mislili vsi, da boš prva, pa tudi OK, go girl! Danes pa ziher bo. Vreme...jst bi skoz takšne dni čez zimo. po moje je to normalno.. nisem skapirala kaj si mislila... po moje se pripravlja na luno ali prej
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 11:07:26
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Jej, iz tvojih črk, v P čimprej . Mogoče pa pomaga .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 11:15:12
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Škorpijonček didnt left the building yet . Still here, Pajacka . S tem, da če je to normaln sem misla, če je normaln, da imam že od ponoči trd trebuh, zdaj je mal manj bolečin spodaj, tudi ena dva giba sem bla deležna, pa sem vseen mal panična bla. Trebuh pa je tudi morda enmal popustil trdoto...na kak moment. Malajka, to je sedaj TO, smo mislili vsi, da boš prva, pa tudi OK, go girl! Danes pa ziher bo. Vreme...jst bi skoz takšne dni čez zimo. Škorpijonček, jst sem mela iz nedelje na ponedeljek ponoč konstantno trd trebuh. Me je pa zraven še šraufal, pa ne popadki ampak kakanje Zjutraj so se pa začel popadki na pet minut, takrat je pa tud trebuh otrdeval samo na pet minut. In to skor cel dan...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 11:15:25
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Jej, iz tvojih črk, v P čimprej . Mogoče pa pomaga . škoduje ziher ne
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 11:18:16
|
|
|
|
severnica77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Jej, iz tvojih črk, v P čimprej . Mogoče pa pomaga . škoduje ziher ne To ziher ne . Sem pa jaz že obupala nad vsem. Še okna sem predvčerajšnjim umivala ... Laufam 100/h, potem pa se mi že zdi, da vlečem trebuh po tleh
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 11:23:11
|
|
|
|
škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Škorpijonček didnt left the building yet . Still here, Pajacka . S tem, da če je to normaln sem misla, če je normaln, da imam že od ponoči trd trebuh, zdaj je mal manj bolečin spodaj, tudi ena dva giba sem bla deležna, pa sem vseen mal panična bla. Trebuh pa je tudi morda enmal popustil trdoto...na kak moment. Malajka, to je sedaj TO, smo mislili vsi, da boš prva, pa tudi OK, go girl! Danes pa ziher bo. Vreme...jst bi skoz takšne dni čez zimo. Škorpijonček, jst sem mela iz nedelje na ponedeljek ponoč konstantno trd trebuh. Me je pa zraven še šraufal, pa ne popadki ampak kakanje Zjutraj so se pa začel popadki na pet minut, takrat je pa tud trebuh otrdeval samo na pet minut. In to skor cel dan... A to sedaj al v prejšnji nosečnosti?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 11:24:37
|
|
|
|
škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77 IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Jej, iz tvojih črk, v P čimprej . Mogoče pa pomaga . škoduje ziher ne To ziher ne . Sem pa jaz že obupala nad vsem. Še okna sem predvčerajšnjim umivala ... Laufam 100/h, potem pa se mi že zdi, da vlečem trebuh po tleh Sej pravim, da je verjetn zarad taka reakcija. Library, stopnice
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 11:31:35
|
|
|
|
philadelphia
|
Najbrž sem že povedala, da stanujeva v 5. nadstropju brez dvigala. Stopnic še preveč . Tako da vljudno vabljene vse, ki želite čimprej rodit . Meni moji skoz težijo, da naj počivam in počivam in naj ne hodim gor in dol. Ja kdaj pa bom šla potem rodit, če bom samo ležala?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 11:33:58
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Škorpijonček didnt left the building yet . Still here, Pajacka . S tem, da če je to normaln sem misla, če je normaln, da imam že od ponoči trd trebuh, zdaj je mal manj bolečin spodaj, tudi ena dva giba sem bla deležna, pa sem vseen mal panična bla. Trebuh pa je tudi morda enmal popustil trdoto...na kak moment. Malajka, to je sedaj TO, smo mislili vsi, da boš prva, pa tudi OK, go girl! Danes pa ziher bo. Vreme...jst bi skoz takšne dni čez zimo. Škorpijonček, jst sem mela iz nedelje na ponedeljek ponoč konstantno trd trebuh. Me je pa zraven še šraufal, pa ne popadki ampak kakanje Zjutraj so se pa začel popadki na pet minut, takrat je pa tud trebuh otrdeval samo na pet minut. In to skor cel dan... A to sedaj al v prejšnji nosečnosti? Na žalost v tej Pa še kr sem tuki
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 18.11.2010 11:34:43
|
|
|
|
severnica77
|
IZVIRNO SPOROČILO: library Najbrž sem že povedala, da stanujeva v 5. nadstropju brez dvigala. Stopnic še preveč . Tako da vljudno vabljene vse, ki želite čimprej rodit . Meni moji skoz težijo, da naj počivam in počivam in naj ne hodim gor in dol. Ja kdaj pa bom šla potem rodit, če bom samo ležala? Ja glede tega se sedaj res ni več treba pretirano pazit . Saj ne bomo decembra čakale, kaj? Je pa moj en dan že napol v spanju rekel: Zbudi me, če ti bo odtekla voda. Eh, ja?!?!? Sem se prav smejat začela.
< Sporočilo je popravil severnica77 -- 18.11.2010 11:36:14 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?