aleksa83
|
Pozdravljene!! čestitke vsem novopečenim mamicam, očkom ter seveda njihovim srčkom,... Pri meni še tudi ni nič, miruje vse,..., vsak dan me že nekdo kliče po telefonu in sprašuje,... Jutri !19.11 imam zopet kontrolo,.. Mene že ful utruja vsaki drugi dan sem že v Mb bolnišnici in me pregledujejo, pa ctg mi po 2x delajo, pa kri pa vse so pregledali,... Sedaj pa še moram neke tablete za zniževanje pritiska jemat, pa koliko vidim po meritvah so itak takšne kot jih imam vedno doma,...., to je v mejah normale. Ko pa sem tam, pa mi ga spodnjega včasih do 100 nabije,...brezveze, doma pa je tam okoli 132/83. ne vem kaj me ta bolnišnica tako zdela ali kaj mi ga tako nabije,...Torej jutri zopet v Mb in zopet na meritve,... Ni luštno,... Najraje bi šla samo rodit, pa mir, a še nič ne kaže na to,... včeraj so mi na UZ rekli, da naj bi imel 4070 g , do torka pa je še kar nekaj dni, tako, da bo pestro,..., dete pa koliko toliko veliko. Vidim da zdaj že kar veliko vodijo,... lepo bodite, javim kako bo jutri,..
|