|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
17.11.2010 22:34:06   
philadelphia
pajac ko boš šla ti rodit, nam bo pa res dolgčas user posted image . Boš mogla kr računalnik s sabo vzet user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 451
17.11.2010 22:41:37   
pajac
user posted image Bom premislila o tem user posted image

Ne da se mi spat.. spet en takih večerov zaradi katerih mi bo žal čez nekaj časa, da le nisem porinila buče v temo in vseeno poskusila zaspat...user posted image Ampak kaj čemo... zdaj malo čekiram, če misli katera rodit in podobno...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 452
17.11.2010 22:45:30   
philadelphia
Vse se branijo P, ne vem zakaj user posted image .
Jaz pa komaj čakam, da grem spat, cel dan preležim, pa sem zvečer kr uboga, ne vem zakaj user posted image . Sej veste tisto: lenoba, lenoba zvest ti bom do groba user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 453
17.11.2010 22:55:28   
Valentina85
Pajac res si faca user posted image

Meni je začel trebuh ful otrdevat, v križu vsake tolko špikne in pa spodaj.... bomo videli kaj bo prinesla noč...

Neposredna povezava do sporočila: 454
17.11.2010 23:05:34   
pajac
library jaz vstanem 5:45 s Petrom in grem spat okoli polnoči..očitno sem se zaciklala v nespanju...user posted image

Valentina85 go baby go!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 455
17.11.2010 23:10:43   
philadelphia
Pajac boš čist lahko prenesla nespanje, ko se rodi user posted image . Jaz bom pa ko zombi okol hodila in kje jokala user posted image .

Valentina naj bo to to in boš kmalu imela svojo štruco ob sebi!! Držim pesti user posted image  

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 456
17.11.2010 23:11:41   
ajne1
oglaša se še ena, pri kateri se absolutno nič ne dogaja in ki močno računa na tole polno luno, ki bo ravno na moj rok. ctg je bil danes raven ko prekmurske ravni, zaprta še čist, tako da... na kontrolo me je naročila šele čez en teden... sem ji rekla, da res upam, da me ne bo user posted image

sicer pa mi je starejša hči danes povedala, da ko je atija vprašala, kdaj me bo peljal v porodnišnico in kdaj bomo KOOOONČNOOOOO dobili dojenčka, ji je rekel, da ko se bo mamica tako odločila user posted image user posted image . no sem ji na hitro razložila, da če bi bilo res tako, bi mi dojenčka imeli že vsaj ene 2 tedna. potem pa sem ji poskušala razložit, da ni tako enostavno in kako približno se začne vse skupaj.

kljub temu, da sama ne morem spat (spim po mojem po ene 5 ur na noč), želim vsem ostalim mirno noč in kakega novega novembrskega dojenčka tudi user posted image . jaz bom pa še malo visela tu gor, da preberem kaj vse ste napisale v zadnjem času, ker sproti vam itak ne uspem slediti (sem namreč šele ta teden res popolnoma ven iz službe... vsaj fizično, na telefonu in mailih sem itak skoz... aaahhhh).

in seveda... last but not least... čestitke vsem mamicam!!!!

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 457
17.11.2010 23:27:24   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: library

Pajac boš čist lahko prenesla nespanje, ko se rodi user posted image . Jaz bom pa ko zombi okol hodila in kje jokala user posted image .

user posted image user posted image Bejži spat...

Ne vem če si zasledila, ko sem pisala o tem kako dejansko boljše funkcioniram pod pritiskom? Pod pogojem da ne traja predolgo? Pa o tem kako se se čez čas lahko skregam še s sabo v ogledalu?? user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 458
17.11.2010 23:27:34   
birdy
Jst sem še ena taka k Pajac... Spat okol polnoči, vstajam pa okol šestih, mal prej. Ampak odkar je Kristi tud v vrtcu grem dopoldne še kako kitico odžagatuser posted image
Valentina, jaaaaa, pejt po dojenčka pa čimlepši poroduser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu ajne1)
Neposredna povezava do sporočila: 459
17.11.2010 23:28:51   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jst sem še ena taka k Pajac...

jah... nočna izmena avgustovk 2007??? user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 460
17.11.2010 23:38:51   
birdy
Ja, pa še lihkar sem eno avgustovko 2007 nazaj spat spravilauser posted image  No, pa še februarko 2009user posted image  Sem sama nase ponosnauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 461
17.11.2010 23:41:01   
birdy
A Peter in možek že spita? Moj dec je na šihtu, pa spet me bo kregu ko ga bom poklicala da grem spat. prvič zarad tega ker grem šele tok pozno, drugič pa ker še ne grem v Puser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 462
17.11.2010 23:51:02   
pajac
Ja.. kočevska medveda smrčita že nekaj ur... no mladiču se nocoj nekaj sanja, tako, da ga hodim gledat, ampak ni nič takega.. Mogoče čuti luno, ki prihaja.. je na polno rojen in od njegovega rojstva vem točno kdaj je polna luna user posted image

A tvoji dve šele zdaj zaspita??? Đizus... jaz umrem prvi dan....user posted image

Ja... ati bi tudi, da user posted image spakira do konca in pride ven.. jaz pravim, da zdaj že lahko, samo naj počaka do jutra na moj scenario.. Samo... očitno je user posted image nostalgičen pa noče ven...

< Sporočilo je popravil pajac -- 17.11.2010 23:55:50 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 463
17.11.2010 23:58:13   
birdy
Ne ne, ne zaspita šele zdele, se mi glih strgauser posted image  Neli se je zbudila in zatulila ko žival, ker sta v isti sobi pa seveda še Kristiuser posted image  Pol ju je blo pa treba umirit pa dat nazaj spat, no, pa sej kakih večjih problemov ne delata... Smo bile hitro fertik, dobrih pet minut ker je Neli šla še lulat...
Ti kak scenarij pa maš? Še to me firbca pol grem pa spat, dons sem ful zmatranauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 464
18.11.2010 0:01:24   
pajac
Zjutraj popadki, Petra odpeljeva v vrtec (ta je pri moji službi), zavijeva na Šlajmerjevo.. Pridem odprta 8 cm.. do porodne sobe do konca, 2x pritisnem in bejbi pade ven, možek pride s Petrom popoldan na obisk, jaz že naspana.. Kul, a ne??? Samo še realizacija ostane... o tem pa v nadaljevanju ...user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 18.11.2010 0:02:13 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 465
18.11.2010 0:07:48   
pajac
no pa grem tudi jaz v mižale...nočko!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.11.2010 0:08:33   
birdy
Ajaaaaa... Super načrt jauser posted image  Tazga bi si tud jst želela, odpeljeva v vrtec, pridem že ful odprta, sem kako urco v porodni, lahko tud dve ali tri (mal bolj realna moram bit, pri men ne gre hitro, če bi blo sam tri ure bi bilo že super duperuser posted image ), popoldne pa že obisk mojih otrok.
V realnosti pa na žalost vem da bo trajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllluser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.11.2010 0:09:15   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

no pa grem tudi jaz v mižale...nočko!

Noč, jst tud odhajam...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.11.2010 5:11:47   
miya84
Zdravo punce,se vam javljam iz porodnisnice,kjer sem vceraj 17.11 tocno na rok,ob 11.53 rodila fantka z imenom Nik. :) Moja porodna zgodba je bla pa taka: V torek zvecer ob 20.50 mi odtece voda,kr nenkrat zacne ful lit z mene hehe,in povem mojmu,on pa prec v paniko,hitr se oblec,gremo v P.,pa jst njemu,ja sj greva ja,sam se oblecm se..medtem je bil on v sekundi dobesedno zrihtan,pa men rece,ja a se nisi,dj pejt greva,kera histerija pa panika :D . Pa se odpeljeva,prideva tja,me dajo na ctg,popadkov nc,2cm odprta. Nato me dajo v porodno sobo,kjer smo cakal moje popadke,pa jih kr od nkjer ni blo,sm pa tja kak sibek,tko da se vec ko za 3cm nism odprla par ur...potem mi pa ob 4.30 zacenjajo dajati umetne popadke,ki so bli cedalje hujsi...hec je bil pav tem da nism znala predihavat jih in sm vse narobe delala in jst sm misnla da bom tm umrla,tok je bolel,kr kricala sm tm. In potem le pride ena babica nova,ker je bla smena,in me nadere kaj se derem,ji povem da boli,da ne zdrzim vec,pa mi rece da nej za njo ponavlam predihavat..ja koncno ena k mi je pokzala kako se to prav dela,in potem je blo vse veliko lazje. Ko so se popadki stopnjevali,sm dobila se masko z unim plinom,sm bla res zadeta hehe,kasnej pa se eno injekcijo prot bolecinam,sam jst sm bla se bol zadeta,pijana pa ne vem kaj se vse zravn :D Potem pa le se par pritiskov in moj soncek je bil zunaj:). Imahm oa 2siva,k me kr bolita zdj,skos krvavim:( . Mali Nik je pa priden zelo,kr lepo spancka pa na vsake tok ga podojim. Vsem puncam pa veliko srece,pa pravilno predihavat popadke,to res omili bolecino;)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 469
18.11.2010 5:58:42   
nadinne
Jutro.

miya84...tud mene je kr mal "strah" da ne bom znala pravilno dihat, čeprov se mi zdi sama tehnika dokaj simpl. No samo da si dobila svojga sončka...ostalo bo minilo. Še enkrat čestitke.

Ja tud jst sm dons zgodnja...pokonc že od 4h user posted image Je moj vstal, ker ni mogel spat...neki je bil siten. Pol sm pa še js vstala...itak non stop na wc, pa še križ me je že bolel od ležanja...pa sem rekla da kr bolš da vstanem...no moj je šel zej na šiht...jst pa na zajtrk user posted image Mogoče bom lažje zaspala s polnim želodcem user posted image

Joj punce kaj bi js dala da bi spala v kosu vsaj 5 ur! Js tega nism doživela že najmanj 3 leta! Moj križ ne zdrži v lego stanju več kot 3-4 ure nepremično, pa če se ubijem! Tak da js spim v kosih po 2-4 ure in to je to...mi moj pravi da se navajam na user posted image He he...že 3 leta? user posted image Upam da se čez par let ne spremenim v zombija user posted image

pajac...ne vem če res ne bi blo fajn da neseš računalnik s sabo v rim...ker nam bo res dolgčas brez tebe user posted image

valentina...če je blo to to...GO GIRL! user posted image Naj bo hitro in s čim manj bolečinami.

Ah nič...grem še malo poskusit obiskat mižovce...upam da mi rata vsaj za kaki 2 urci user posted image

(odgovor članu miya84)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.11.2010 6:56:28   
pesjanarka
Sledim mamicam in pogovorom o kapljicah. Za kake kapljice gre to in kdaj jih je potrebno začet dajat? Ti to pove pedater?

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.11.2010 8:47:32   
škorpijonček_
Grrrr, že drugič pišemuser posted image , tale RR.

V glavnem na hitro, še enkrat...noč ni bla tolk mirna...WC 3-4x, full trd trebuh in spodaj bolečine. Znaki še vedno prisotni, a je to normaln? Malega še danes nisem čutilauser posted image . Noge že tud zatečene, pa sem skoz na riti.

Upam, da gremo kmal v Rim, zunaj j eže sonček, tko lepo za vozičkat, me pa bomo že imele mrzel in moker decemberuser posted image .

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.11.2010 9:36:50   
pajac
jutro!user posted image

Kako misliš, če je to normalno, škorpijonček? user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.11.2010 9:40:04   
nadinne
škorpijonček...če te skrbi, pokliči v P pa ti bodo svetovali. Glede vremena se pa ne sekirat...pri nas je že od nedelje non stop dež...ma kako sonce neki, sploh ne vem več kako zgleda. Pa december je po mojih izkušnjah ponavadi veliko lepši kot pa oktober in november...je res hladneje, ampak ponavadi suho...pa se mi zdi da je lažje user posted image oblečt če je malo hladneje, kot pa sedaj, ko je enkrat 15 stopinj, drugič pa 8. Pod minusom pa itak pomoje letos ne bo še. Tko da don`t worry be happy user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.11.2010 9:54:18   
pajac
jaz sem danes zjutraj spila kavico in nato šla spat user posted image user posted image In evo me user posted image je pasalo...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

n,s ali j na koncu
Amimami

katero ime od teh treh skoraj enakih????

Inan (34%)

Inas (14%)

Inaj (52%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!