miya84
|
Zdravo punce,se vam javljam iz porodnisnice,kjer sem vceraj 17.11 tocno na rok,ob 11.53 rodila fantka z imenom Nik. :) Moja porodna zgodba je bla pa taka: V torek zvecer ob 20.50 mi odtece voda,kr nenkrat zacne ful lit z mene hehe,in povem mojmu,on pa prec v paniko,hitr se oblec,gremo v P.,pa jst njemu,ja sj greva ja,sam se oblecm se..medtem je bil on v sekundi dobesedno zrihtan,pa men rece,ja a se nisi,dj pejt greva,kera histerija pa panika :D . Pa se odpeljeva,prideva tja,me dajo na ctg,popadkov nc,2cm odprta. Nato me dajo v porodno sobo,kjer smo cakal moje popadke,pa jih kr od nkjer ni blo,sm pa tja kak sibek,tko da se vec ko za 3cm nism odprla par ur...potem mi pa ob 4.30 zacenjajo dajati umetne popadke,ki so bli cedalje hujsi...hec je bil pav tem da nism znala predihavat jih in sm vse narobe delala in jst sm misnla da bom tm umrla,tok je bolel,kr kricala sm tm. In potem le pride ena babica nova,ker je bla smena,in me nadere kaj se derem,ji povem da boli,da ne zdrzim vec,pa mi rece da nej za njo ponavlam predihavat..ja koncno ena k mi je pokzala kako se to prav dela,in potem je blo vse veliko lazje. Ko so se popadki stopnjevali,sm dobila se masko z unim plinom,sm bla res zadeta hehe,kasnej pa se eno injekcijo prot bolecinam,sam jst sm bla se bol zadeta,pijana pa ne vem kaj se vse zravn :D Potem pa le se par pritiskov in moj soncek je bil zunaj:). Imahm oa 2siva,k me kr bolita zdj,skos krvavim:( . Mali Nik je pa priden zelo,kr lepo spancka pa na vsake tok ga podojim. Vsem puncam pa veliko srece,pa pravilno predihavat popadke,to res omili bolecino;)
|