|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
15.12.2010 12:16:55   
lenika83
rozilu to pa je kolo in pol user posted image  Saj ceno ima pa za 3 kolesa user posted image  Meni se zdi, da sem jaz za moje kolo plačala manj user posted image

Mi imamo poganjalec na 4 kolesa (avto) in je super, mala se vozi brez težav. Sicer ne zna volana obračati, ampak je to ne ovira, pač dvigne avto in ga obrne, potem pa gasa dalje user posted image  Poganjalec na 2 kolesi pa bo za 2. rojstni dan, kot je že mM napisala.

Za hojo se pa res nič ne sekirajta. Moja je tudi šred kratkim začela, pa hodi precej lepo in skoraj nič ne pada. Se mi zdi da nekateri, ki hitro shodijo, dosti bolj padajo. Eni otročki so pač bolj previdne sorte in se hočejo najprej prepričati, da so sposobni nekaj narediti, šele potem to naredijo. Moja je že takšna. PRedvidevam, da ji bo v življenju to še koristilo.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 376
15.12.2010 14:11:24   
majakla
Nik spi že od 12h, ne vem kak mu to uspeva
s fuuul zabasanim noskom. Njegovi šmrklji so
kot vesolje - neskončni.
KAK TO REŠITE?

Dop. bla pri P, stanje gre na boljše, dobila še
eno dozo AB in bolniško do božiča. Jeeeeeee!
No, bomo pa kar do novega leta doma. user posted image

KATERA VE, KAK JE ZDAJ TO Z ZNIŽANIM
PLAČILOM  VRTCA???
Dec. bil v vrtcu le 2 dni.
Kaj moram naredit???

Joj, aja ... ne vem kdo mi sedi na lajtngi - DOBER DAN. user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 377
15.12.2010 20:04:06   
lenika83
majakla, evo za vrtec: http://www.maribor.si/povezava.aspx?pid=4532

Nosek pa ji jaz čistim s sesalcem in gre super ven. Najprej ji fajn navlažim s fiziološko, potem pa posesam in je običajno nekaj časa mir.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 378
15.12.2010 21:08:20   
Rižkoo
Joj majakla, jst sm lih kak teden nazaj preštudirala vse te zakone in plačila vrtca. Me je skor kap, ko sm položnico dobila. Za dva meseca 628 EUR .
Liam mel bronhitis, mel rota virus..., bil dooolgo doma in sm itaq pričakovala, da bo manj za plačat. No, sm se zmotla. Za dan odsotnosti so mu odbili 1,5 EUR, kar je u bistvu po dolgem raziskovanju, ok. V javnih vrtcih odbijejo pod euro. Skratka...., plačaš tud če otročka cel mesec ni, tko je.

Nosek tudi jaz tako kot lenika. Velik fiziološke, pumpica, sesalec in... smrklčkov več ni. Sam baje pa to ni dobr delat, večx na dan. 1x do 2x max. Tko mi je pediatrinja svetovala.

Liam spi 1x na dan po 2-3h. Zdej tako že 7 dni v vrtcu, doma je blo pa tud tko sam ne lih 3h. Popoldan ne spi..., zato pa zaspi kot top ob 19-20. Spi celo nočkooooo. Zjutraj ga revčka kr na silo zbujamo, je tko jezn.

Hoja pa res nebi smela bit problem. Ko bodo pripravljeni, bodo shodili. Nič se sekirat. Naš je še prehitro glede na to, da je nedonošenček. Sm pričakovala da bo s 15, 16 mesecem ampak je pač prej. Ni smotan, je kr stabilen.
Če e ne hodi, ne pomeni, da je kaj narobe.... so pač v ospredju druga zanimanja. Mogoče govor, mogoče... karkoli.... vse naenkrat pa ne gre. Liam, ko je shodil sploh nič ni govoril. Je kr trajal, da je začel komunicirat, zdej pa ne neha.

rozilu, čist fletkan kolo je. Tašče pa itaq. Tebe tvoja vsaj vpraša, naša pa kr prvleče in.... je men velikokrat karkoli prinese, čisto mimo. Ne vejo kaj pomeni sodelovanje. Bi ble obe strani velikox bolj zadovoljne. Jst sm en kup cunjic kr na stran dala.., pa tud naprej jih ne dam, ker so tko grde stvari, da joj. Mogoče se sliš, da sm mal... ne vem, taka ali drugačna ampak ej, ja grdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee so in moj sin jih ne bo oblekel in tudi sin kake moje prijateljice ne. Tako!!! Toliko o taščah in šopinguuu!

Drugače pa pri nas.... lepo, lepo. Sm dons 3h popoldan spala. Zdej si to še lahko privoščim. Mmmm je pasalo.

NOČKA

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 379
15.12.2010 22:07:50   
Rižkoo
Evo.... moj buši z lulčkom user posted image
Upam, da se ga še kateri zalušt meeett user posted image
user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 380
16.12.2010 10:57:12   
september25
Rižkoo čudovit buši....

Naš škrat spi, kosilo se kuha, zdej pa hitr še mal pospravit, d abo lahk pol škrat spet nazaj stvari raznosiluser posted image

pa sneži... že spet!
lp

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 381
16.12.2010 16:59:02   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Evo.... moj buši z lulčkom user posted image
Upam, da se ga še kateri zalušt meeett user posted image
user posted image

iiiiiiii kok lep trebuscek. Tooooook lepa slikca, res. Saj jo bos povecala in dala na steno? In ja, jaz bi spet imela trebuh, sam saj ves kako je pri nas, ne delaj lustov user posted image   Pa se to, imas kaj spicast trebuh? Sedaj ze lahko vprasam, ker vsi ze vejo.

Drugace pa, moj mali ne rabi vec spanca user posted image user posted image user posted image  vceraj spal do 4 zjutraj, pol sem ga sicer se nekaj dala spat ampak ne neki full. Pol cez dan mogoce 1 uro spanja, zvecer ni hotu zaspat. Spal do 4h in konec, pa se to se je do takrat enkrat prej zbudil in bil pri nama nekaj casa. Ob 10h dopoldan na tleh zaspal, ga sla previt in se zbudil, popoldan v avtu spal 10 minut, sedaj sem ga hotla uspavat, se sicer nosi v rokah, sam sem vidla, da sam uziva, zaspan nic, torej spet dirja okol. Zakaj moj otrok ne rabi spanca???? In ja, ni nic tecen zrave, cist priden, nasmejan, vse ok, sam ne spat.

Lenika, nekaj sem te hotal ze nekajkrat vprasat. Ker si zadnjic pisala, da tvoja mala je tako pridna na obiskih itd. Kaj si ti zelo umirjena mami, nic povzdignjenega glasu, nic kricanja pri hisi in dobiva mala veliko miru pri tebi?

Drugim pa lep dan. Saj to tudi majakla vedno na koncu zazeli user posted image  

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 382
16.12.2010 17:51:28   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Drugim pa lep dan. Saj to tudi majakla vedno na koncu zazeli user posted image  

Ponavljaš, ponavljaš user posted image

user posted image user posted image    Od včeraj zvečer Nik brez vročine, driskica se tudi počasi
poslavlja, danes je pojedel že za vse dni nazaj, nosek tudi pikico
boljši, bo, nimaš kaj - vsi srečni. user posted image

Ima pa od te driskice (in svečk in AB - verjetno tudi) vneto ritko, no,
ne glih ritko, bolj ritnici, KAJ svetujete, ker tega problema še nismo
imeli??? user posted image

Rižkoo: lepi trebušček, zelo. In sploh čudovita slikica. user posted image

(mM) user posted image   Lep večer vsem skupaj

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 383
16.12.2010 19:42:49   
pinky girll
Majakla mi smo pri driski imeli isti problem v lekarni sem kupla eno kremico, ki je narejena posebej za poškodovano kožo. Povedala sem kakšen problem imamo in mi je dala to kremico, drugače pa tudi hrastovo lubje, s tem se rita umiva.

Rižkoo lep banči, fotka od pirelike?

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 384
16.12.2010 20:57:43   
muca*maca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ima pa od te driskice (in svečk in AB - verjetno tudi) vneto ritko, no,
ne glih ritko, bolj ritnici, KAJ svetujete, ker tega problema še nismo
imeli??? user posted image

Probaj s SUDOCREM. Nam vedno in hitro pomaga pri vneti ritki. Namažeš tanko plast na čisto kožo, vsakič ko previjaš, dokler se ne pozdravi.

LP

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 385
16.12.2010 21:08:34   
googica
ola. kaj je s to rr dans, sploh ne piše za pijavo, samo za včlanitev?? šele zdele sm se lahko prijavla :(((
vneta rita.. sudocrem tud pri nas ja...
rižkoo leeeep buhi, lep :) lušte delaš s takimi slikcami, ni kej :)
sneži? že nisem cel popoldne nič skos okn pogledala. bom zdele. jutr spet delam, zmeri taket k je sneg napovedan... JAO...

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 386
16.12.2010 21:10:17   
majakla
Čeeer,

grem brat, ne me motit. user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 387
16.12.2010 21:13:05   
majakla
Sem že. Prvaaaaa!

googica, pipi1, muca*maca, lenika83, tassika
kaj še kr berete???

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 388
16.12.2010 21:56:20   
Rižkoo
Čer!
Liam bruhal..., hm....

MM, joj... nč ni špičast, res ne. Pa čist drugačen je buši od prejšnjič. Eh.. to tak s punčko, tak s fantkom...., mislim da ne drži no... al pa.sm
Ne sanja se mi zakaj ti LM ne spi. Res ne. Se bliža kaka polna luna??!!
Mi spimo od večera do jutra. Sicer se zbudi, ker je žejn ampak... to je to.

Mam pa problem s hrano. V vrtcu pravi, da po dve porciji kosila poje...., skoz je..., no, doma noče nič. Ni mi jasn. A je možno, da je tok sit, da doma kr nč ni lačn??!
Pa tok si zmišljuje kaj bi in kaj ne.... joj, včasih je blo tko lahko ga nahranit.user posted image

majakla..., super, da se izboljšuje. Bogi user posted image tamalčki so...
Za rito ti priporočam praško pasto, dobiš v lekarni. Res mamo pa mi tud eno iz Nemčije od MM, ta je res super kremca.

MM počas mi jo zmanjkuje!!!user posted image
Aja... ej, če ti je kej vate ostalo..., ti kr pošlji.user posted image Sam dvomim, ti kr porabiš hm??!user posted image

Hvala za pohvale bušija... No, zdej je že večji. Počasi se počutim ko kit. Sploh zvečeruser posted image . Ma nej se vam zlušta... že to noč!! Pa veselo na delo!user posted image Lepo ga je met, pa čutit to premikanje... Mali je aktiven ponoči, pa mami ne spi velik. Zato pa zjutri spokam moja dva deca, pa spat... in ga pošteno podaljšam.user posted image

Pinky, ja pirelika je!user posted image

september25... sm se nasmejala. Ja, zato moj mož misli, da nikol ne pospravim za Liamomuser posted image

NOČKA

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 389
16.12.2010 22:01:16   
muca*maca
 Ne, Majakla, zdej pa ne berem več, zdej grem spaaaaaat....
Moj otrok je prejšnji teden lepo pančkal do 7h, zdaj (glih ko kuhanci padajo) pa se je očitno odločil, da nama preveč prizanaša in se spet zbuja pred šesto. Seveda zbudi tudi naju, najprej čisto tiho šepeta, potem se pa stopnjuje do tega, da se zviška usede name in zraven vriska od veselja, ko mami zatuli. user posted image Res fuuul smešen,  a ne?!
- tok ma pa energije že zjutri.
Ufff, skratka - grem spat.
LN

< Sporočilo je popravil muca*maca -- 16.12.2010 22:03:25 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 390
16.12.2010 22:04:06   
muca*maca
Ma ja, mi noče smeškotov not nametat, sam ta grda sivo zelena faca je ostala.
no ja

Neposredna povezava do sporočila: 391
16.12.2010 22:14:48   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Lenika, nekaj sem te hotal ze nekajkrat vprasat. Ker si zadnjic pisala, da tvoja mala je tako pridna na obiskih itd. Kaj si ti zelo umirjena mami, nic povzdignjenega glasu, nic kricanja pri hisi in dobiva mala veliko miru pri tebi?

Ne bi ravno rekla. Ne me narobe razumeti, saj se ne derem na njo nonstop, ampak se tudi zgodi, da kdaj dvignem glas, ni pa to ravno pogosto. Drugače pa na splošno nisem preveč umirjenega karakterja, niti preveč tihega ne, bi prej rekla, da sem kar precej eksplozivna. Res pa je, da sem bila tudi jaz kot majhna kar umirjena na obiskih.

Pri spanju se ti pa skoraj moram podpisati. Sicer naša zdaj ponoči lepo spi, ampak čez dan pa skoraj nič.

majakla možno je da ima tako ritko od ab, sem že večkrat to slišala od koga. Drugače pa nimam ravno izkušenj s tem, mogoče če probaš malo več luftati ritko.

Jaz berem že celo večnost, ker mi možek cel čas nekaj govori zraven user posted image  Sem že dvakrat naredila refresh, ker se je toliko postov na novo pojavilo vmes.

Rižkoo s hrano je pri nas povsem enako. Sem prav v vrtcu rekla, da jim skoraj ne morem verjeti. Ravno danes mi je rekla, da je pojedla dve veliki porciji za kosilo. Doma pa 2 fruchtzwerga v celem popoldnevu in flašo mleka pred spanjem. Ah, drugače bi pa najraje jedla sladkarije, vse ostalo je bljek user posted image  Ej, s tem bušijem pa ne delaj več luštov, še meni se je začelo luštati, pa sem po eni strani še vedno v dilemi, če bi sploh še imeli kakega otročka user posted image  Zmedla si me...

Boste ve dale stran penaste puzzle? Jaz jih bom kar zdaj odmaknila, samo zdaj pa ne vem kaj naj dam namesto njih. Tla imamo kar hladna in bi bilo fino nekaj položiti na tla. Mogoče kakšen tepih... Kaj pa vem.

Tako zdaj pa sem tako dolgo brala, da se mi je začelo spati zraven. Grem... Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 392
16.12.2010 22:50:54   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

majakla možno je da ima tako ritko od ab, sem že večkrat to slišala od koga. Drugače pa nimam ravno izkušenj s tem, mogoče če probaš malo več luftati ritko.

Boste ve dale stran penaste puzzle? Jaz jih bom kar zdaj odmaknila, samo zdaj pa ne vem kaj naj dam namesto njih. Tla imamo kar hladna in bi bilo fino nekaj položiti na tla. Mogoče kakšen tepih... Kaj pa vem.

Tako zdaj pa sem tako dolgo brala, da se mi je začelo spati zraven. Grem... Lahko noč!

Težko je več luftat, če pa tooolko lula. user posted image

Ritka: mislim, da so AB, pa driska, pa zobki ... uf.

Puzle: jaz sem jih danes odstranila. Pa taki lepi so bili,
ej, pa ful sva bla gor, pa grizel jih je tudi - popuser posted image !

Lahko noč

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 393
17.12.2010 7:04:14   
lenika83
Jaz sem puzzle danes ob 6 zjutraj nosila v kontejner user posted image  Mi smo tudi veliiiiiiko časa preživeli na njih, pa grizli smo jih tudi user posted image  Bomo zdaj našli neko alternativo, druge izbire ravno nimamo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 394
17.12.2010 7:04:38   
lenika83
Aja, dobro jutro! user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 395
17.12.2010 8:52:33   
tassika
Jutro. Jaz sem pa v dilemi glede puzel. Sicer sem jih pospravila, ampak že prej, ker mi je šlo na živce vsa svinjerija spodaj, matr kako se je to nabiralouser posted image  V dilemi sem pa zato, ker enostavno v zdajšnjih časih itak ne najdeš več nobene čisto ok zadeve. Za tepihe bodo pa na koncu ugotovili, da so barvani z nevarno barvo. V zdajšnjem času, ko vse temelji na denrju vsi šparajo in delajo z najmanjšimi stroški, ni važno s kakšnih materialov. Lenika, kaj pa če bi dala čez kakšno dekico, samo potem se pa to zvija, pa lahko pade. REs ne vem kaj dati namesto njih. Jaz nimam trenutno nič, ker v dnevni imamo tapison, v sobi pa ima ta šotorček z žogicami in če se tam igra je notri in ne sedi veliko na tleh.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 396
17.12.2010 9:56:47   
rozilu
Uhhh, včeraj ste pa ble pridne! user posted image jaz nisem mela časa pisat, ker sem morala dat razvit slike - tam enkrat od januarja al februarja  naprej user posted image

Vneta ritka in AB - sigurno je povezava, verjetno koristijo kaki probiotiki (ala Biogaia), na splošno za prebavo. Ampak mi imamo zadnje čase tudi kar vneto ritko (baje so zobki krivi al kaj). Sudocrem pomaga samo delno, zadnjič sem situacijo na koncu rešla s Canestenom.

Puzzle - jaz se kar strrinjam s Tassiko, ampak nisem mela prava glasanja, je moj kr vse odstranil. Pol se je pa pritožil, da je mrzlo in trdo na tleh user posted image Mislim da Marušo trdota ne moti, sej je vedno na tleh... Mogoče bom zdaj dala tisto piknik dekico (in obujala spomine na poletje user posted image ), samo tisto se zvija in guba... Pa kdove kaj je v tisti plastiki spodaj user posted image

Tassika kako se obnese šotorček z žogicami? Jih imate povsot?

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Moj otrok je prejšnji teden lepo pančkal do 7h, zdaj (glih ko kuhanci padajo) pa se je očitno odločil, da nama preveč prizanaša in se spet zbuja pred šesto. Seveda zbudi tudi naju, najprej čisto tiho šepeta, potem se pa stopnjuje do tega, da se zviška usede name in zraven vriska od veselja, ko mami zatuli.

Faca Maks user posted image user posted image user posted image

Rižkoo - reeeees lep buši! Mene pa nič ne grabi da bi še enega mela, enkrat kasneje mogoče... Zdej imam toooooolko nosečk naokoli, da sem vsa srečna, ker jim lahko dajem stvari (in nasvete user posted image ).

Frrr - nisem dobro štekala kaj si hotla napisat - da ni uporaben? Veš to je postranskega pomena, važno da je UAU!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 397
17.12.2010 10:10:03   
tassika
Rozilu šotor je zakon, se rada igra notri, žogice so pa tako, malo jih je po njeni sobici, ker jih meče vn, v kuhinjo mogoče kakšna pomotoma zaide, če pa v dnevni kakšno najdem, je pa to zato, ker jo je sabo prinesla pikiju pokazat, še dobro, da je ne more dati v kletkouser posted image  Zdaj je ugotovila, kako se kletka odpre, pa smo že zaščitili, da ne bi imeli en dan pobeg činčil v stanovanjuuser posted image  in ker zdaj tega ne more več, notri meče, vse kar gre skozi rešetke, ponavadi kakšen svinčnik ali pa svojo žličkouser posted image  Jaz sem s šotorom zadovoljna, je pa tudi res, da če jih znosi po celem stanovanju, jih imam v max 5min vse pospravljene, pač v 60m2 ne more ravno veliko raznosituser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 398
17.12.2010 10:48:36   
Anonimen
mi pa puzle mamo in jih ne damo stran, ker jih ne grize pa še deka je čez ... pa puzle so ž e tok dolg v prodaji, pa so  šele zdj ugotovl ... ne vrjamm ... mogoče je samo ta serija taka ... pa kukr sm prebrala ma sam  1 proizvajalc ( probleme, mi pa nimamo njihovih puzl ... tko da dokler ne povejo kako in kaj, ne damo stran!!!

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
17.12.2010 11:47:24   
majakla
Dan

Evo mene na prvem tiru. 

Nikova rita bila zjutraj skoraj kot nova, po 2. kakanju
pa je spet rahlo rdeča.

Mi oz. jaz in Nik, ati se je delala, da ne sliši, nikak spala,
Nik vsake toliko (beri 4 ali 5x v noči), jokcal - prav tulil, je
še mene bolelo, ko sem ga gledala - 100% zobki, kaj pa
bi blo.
Zato pa spi že skoraj urco. Mami pa user posted image  (zabušava).

Vas grem brat - babe lapaste user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Kako nanašate kremico za ritko?
endrina

ob vsakem previjanju (61%)

pri vsakem drugem previjanju (3%)

občasno, po potrebi (31%)

sploh je ne nanašam (6%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!