rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Pušenjak je zakon, najboljši, najlepši, najbolj.... bla, bla. Super, res sem vesela zate, da te je potolažil! Tudi mojo kolegico je, ki jo je njena G fuuuul strašila in paniko delala. In se je na podlagi njegovih nasvetov prav odločila! Ona ji je napovedovala, da bo dvojčici rodila pred 30t, pa ji je hotla dat uno injekcijo za razvoj pljuč (ki pa ustavi rast); Pušenjak pa se ni strinjal... pa je rodila v 35t (sicer z urgentnim CR), ampak nobena od pupik ni rabla inkubatorja, popolnoma zdravi sta! IZVIRNO SPOROČILO: majakla Smo se odločili, da letos več ne gre. Jeeee! Lepoooooo, se boste do naslednjega leta lepo doma cartali Pri nas gresta tudi calpol in prospan (tega prav obožuje) lahko v promet. Sem ji pa zdej kupla kolostrum, pa tabletke drobim, samo jih moram zakamuflirat v gres Sej dobre so ful (sem ji že kako ukradla ) samo tekstura pa ji zihr ni všeč... mM - ja uni leseni poganjalčki so tudi meni ful všeč, itak za pol kasneje. Zdaj bo pa dobila tole (v bistvu je tricikel, no) - tle je ta božansko lepa roza varianta (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211148). Ma si lahko predstavljate mojo taščo - bolj kot je kičasto, oblazinjeno, z odvečnimi pritiklinami (strehca ), kričeče roza (za tamalo)... bolj ji je všeč. Jaz pa total kontra temu... Npr. meni je triptrap varianta zakon, tako preprost, pa tako uporaben, moj nečak sedi na njem, pa je star že 6 let! Ona pa tako skritizirala to stvar - seveda ker ni mehek, oblazinjen, s paski, koleščki in še kakim kičem gor (še preden je vedla, da ga imamo ). Nekaj časa sem jo uspela krotit (in je raje kupla kako malenkost, pa pol dala denar, da sem kar res rabi nabavla), zdej pa se bo treba spet pogovorit očitno... Po eni strani nimam energije za to in ji kao pustim veselje, po drugi strani pa... bi za ta denar dobila vsaj dva čisto dobra tricikla in... Pol je pa fuuuul užaljena če ne prehvalimo vsi vsake neumnosti, kaj šele take zadeve. Mah brezveze, lahko bi bla vesela, al kako že... Moram dat malo ven, sori ker smetim temo
|