|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
17.12.2010 12:06:34   
malaMravljica
o, ne morem verjet, mali mi spiiiiii. hi hi.. sva se cartala, pol sem ga dala pa v lezalnik in mal pogugala, pa ga je zmankalo. Ta lezalnik je zakon, sedaj se bo izkazal kot oprema za uspavanje.

Rizkoo, kremo dobis, nisem tak hud porabnik, vate pa ne, sem hud porabnik user posted image user posted image  je zakon ves, z vatko in vodo mu umijem ritko recimo in imam full zaloge v previjalni. Pa plenic tudi fulll na zalogi. Sem pa ze hotla vprasat za plenice, so vasi vecinoma se na 4-ki? Jaz sem nekaj mutla in 4+ kupla, pa se bojim, da jih nikol ne bo rabu.  Aja, Rizkoo, tisto kremco ze posljem, sam po moje jo dobis tudi v Müllerju ali DM, ce jo bos vidla, mi poves ce se jo najde dol, da jo jaz ne za brezveze tovorim celi familji dol.

Te puzle pa, ma kaj jih se rabte ? Pa so vam otroci pol na njih, ali imate take mega povrsine s pozlami pokrite. Mi jih nikol nismo neki rabli, na zacetku sem jih takoj vzela stran, ker moj je vse praskal, tudi puzle in to je bil tok blesav zvok. Je pa ze od nekdaj na tleh, odkar nimam vec igralnega loka pac nima nic, se seta po celem stanovanju in to ne morem vse prekrit. Pa nimamo prevec toplega stanovanja, niti ne tepihov, mu ne skodi, ker nic ne zboleva.

Majakla, uzivata doma?

September in Rizkoo, moj mali je pa en redoljub. No, saj vecioma je pri nas kot bi bomba padla, sam vceraj se je pa cist sam spomnil in pospravil igrace. On je lesene kocke metal v skatlo, jaz pa ostale v drugo skatlo, da bo dobil obcutek, da lesene kocke grejo posebej. Pa zvecer tudi skupaj pospravljava in mi zmece cca 50 kock v skatlo. Priden a ne user posted image  bo vsaj en pri hisi, ki bo mal pospravljal poleg mene user posted image  

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 401
17.12.2010 12:15:45   
Anonimen
pr ns so tla LEDENO MRZLA in se tamala igra na njih, k je toplo. Je pod našo sobo soba, katera že vsaj 20 let ni ogrevana, pa bajta taka, da adijo in jo puzle varujejo pred mrazom in ...

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
17.12.2010 12:31:29   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Majakla, uzivata doma?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 403
17.12.2010 13:29:03   
googica
joj kolk se klepeta, se vidi da je slabo vreme :))
mi puzzlov tud ne damo stran. po tej logiki bi blo treba vzet tud dudo, ker majo tud te mehčalce plastike, in pač vse kar je takega gumijastega. js mislim, da dokler je vse v malih količinah, nima kej škodit, ker je itak povsod kej. pravzaprav se mi zdi, da če ga izoliraš od vsega, zna bit še slabš, ko enkrat pride v stik s čem. kaj pa vem... bomo v letih kasneje vidli ane :))
ja, men juš tud pospravla, zdej ko se selmo, pakiramo... še posebi rd raznosi svoje plenice po celem stanovanju :)) eno po eno seveda :) in pol najdem eno pod omaro, eno za wc školjko, povsod kjer se mu zdi prav :)
snegec pada, spet ga bo nametal, mi pa jutri k nam domov... se bomo lahko sankal normalno :)) jupi, pa še krvavc je bliz :)
drgač pa naš tud ni neki na puzzlih, ampak tukej kjer smo zdej bli so bla ful mrzla tla. bomo pa vidli kako bo zdej na gorenjskem. se pa ogrevam, da bi mu mogoče božiček prnesu preprogo z avtocesto
no, pa grem mal počivat, upam da bo tud juš za stvar :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 404
17.12.2010 13:29:37   
lenika83
Jaz na splošno sploh nisem preveč občutljiva na vse te zadeve, kaj vse neke igrače vsebujejo škodljivega. ampak s temi puzzli so pa naredili tako sceno, da so me resno prestrašili. Mi imamo tudi v otroški sobi tapison po tleh in je super.

Mi smo imeli s temi puzzli kar veliko površino pokrito. Itak ni bila samo na njih, ampak je pa imela večino igrač na puzzlih shranjenih in je običajno bila vsaj nekaj časa gor. Pa knjigice je običajno brala na puzzlih.

Moja ima plenice 4+ že ful dolgo časa, se mi skoraj zdi, da so ji že malo tesne. Saj ne vem, če je to problem v znamki plenic, ali v velikosti, da se ji na nogicah zelo močno pozna odtis roba plenice. Jaz sicer doma pazim, da ji zelo ohlapno zaprem pleničko, ampak v vrtcu pa ji bolj tesno naredijo in ima močno rdeče na nogi. uporabljamo pa Pampers Active baby. Ima še katera tak problem? Je možno da je elastika na robu tesna, ali kaj?

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 405
17.12.2010 14:08:14   
najčka
(user posted image we are sorry) bom manj napisala.
Po dolgem času lep pozdrav.
Pri nas smo za enkrat zdravi, razen včeraj je imela mal uček rdeč, pa sem ene 3krat špricnila mleko not po je danes bolje. Ja midve se še kar dojiva ponoči, kerdrugače ni šans da nazaj zaspi, pa zbuja se tud po parkrat ponoč, tko da če sva sam 4krat pokonc se zbudim že naspana. user posted image mislim da je September25 pisala da imajo še vedno nočne-no mi jih mamo tud včasih na eno uro včasih na dve največkrat na 3 več kot3ure zihr ne spi v kosu.
Rižkoo LEP buši in user posted image zauser posted image .
Puzle pri nas ostanejo, ker mislim da če so bile zdaj 14mesecev ok bodo pa še mal oddelale- grize jih pa NE.
no da me spet ne vrže ven bo to za enkrat to.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 406
17.12.2010 14:12:28   
najčka
A ja plenice- mi smo odpoletja že na št 5 pa uporabljam iste kot ti
lenika83 pa se rob ne pozna. 

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 407
17.12.2010 17:08:50   
malaMravljica
moram mojega sineka pohvaliti vam. Sem prinesla prenosnik v kuhinjo na barski pult, da bom mal racune vpisovala kar tukaj     notri, mali je videl, da nekaj resno delam in je sel v lezalnik, sem ga pogledala in se mi je posmejal, pogledam drugic, spet nasmeh, tretjic pa ze spal. In sedaj sem ze konec z delom. Jupiii!

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 408
17.12.2010 17:38:29   
majakla
Čeeer.

Mi uporabljamo Pamperske 4 Premium Care
in jih bomo ziher še dooolgooo.

LM: bravo, kaki as.

Glede puzlov, mi smo imeli one male 3x3, z
račko, tv-jem, medotom, ključem in dodatnimi
robovi - take lepe.
Sem jih včeraj zvečer dala stran, me je videl,
nekaj jamral, danes pa jih nič ni "omenil".

Pri nas ne sneži. Je pa mrzlo ko ..., vem, ker
sem okna odpirala, pa se je v trenutku soba
ohladila.

Neposredna povezava do sporočila: 409
17.12.2010 20:19:31   
googica
AJOJ. vam morm povedat... sm pospravlala sobo juevo za selitev, in sm ven pobrala vse te puzzle... JAO... v enem mescu je blo pod vsemi puzzli vse mokro, eno brisačo sem ponucala, čist jebla premočena.. in seveda plesen. vse puzzle, razen parih, sem zabrisala stran.. JAO :((( in to direkt pod postlco, ker edino tam nism vsak teden tud pod puzzli brisala... je namreč tolk mrzla soba, da smo tud pod postlo dal puzzle... ah dobr da gremo še preden bojo posledice.
plenice, smo tud na +4 še en čas... mam pa pamperske neke iz mullerja... active fit al kaj so, ful so dobre.
mM pridnga otroka maš to ti :))) men pa juš nč kej ne pomaga pospravlat zdele za selitev... pomijem po tleh sobico, in je šel na mokro stat... itak.. :).. pa tolk škatel je, kako bi se upr taki skušnjavi, ane :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 410
17.12.2010 20:37:42   
Februarka08
Čer!

Pri nas bo ena posebna noč, maledva spita 1. skupaj! Me je mal strah, ampak je treba počas. Mal me skrbi, ker se oba kdaj zbudita ponoč in da se ne bi med sabo kaj dosti zbujalauser posted image ma bomo vidl. Če ne bo šlo, ga dam še vedno lahko nazaj v spalnicouser posted image bo pa čuden filing spat danes ...

Joj, tele puzle... jaz sem danes (čist slučajno) vse pospravila. Ker sem nardila na hodniku eno velko igralnico, vse igrače na hodnik, spodaj pa čez cel hodnik tepih ala avtocesta. Tako da sem nardila prostor v otr. sobi še za Blaževo postlo. Joj, jih pa on ful grizel, ma on grize itak vse.user posted image samo kaj zdaj? itak nimaš nič... user posted image

Včer sem bla na nov. službeni žurki in je blo res super, sem se naplesala, nasmejala, najedla, ma ni da niuser posted image user posted image škoda ker ni večkratuser posted image
Aja, rizkoo super lep buši!user posted image
MM tvoj mali je pa res priden!!!user posted image
Bolančki, pozdravite se! user posted image user posted image user posted image
Plenice - mamo 4+, sem mu probala že 5-ko, pa so še prevelike.

Zdaj pa mal pred tv in spat!
Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 411
17.12.2010 21:32:38   
Rižkoo
Puzzli.... , hm.. Vata gor, vata dol... pri nas puzlli tudi ostanejo. Ja, 15 mesecev jih ima..., kar je prelizal, pregrizel je že.... , zdej ga to več ne zanima.user posted image Skratka... , to s puzli mi je tok mim, da mi bolj mimo ne more bit. Ja, res... tko k dude.
Pa ni je familije, da nima teh puzzlov... in to leeeeeta!
Kakorkoli, pri nas ostanejo.

Zobki prihajajo. Tok je tečkast, tok, tok, tok..., da me utruja. Nč ni pridn, po pravici povem. user posted image Sicer jih ma pa že dolgo samo 6. Je že čas za še kakšnega.

MM, niti v DM, niti v Mullerju nism zasledila te kremce. Moram pa rečt, da je res ok. Če si res za eno pošiljko, bom vesela.

Majakla, teb pa pošljem moj ostanek, da sprobaš...., kaj misliš?? Ko ma mali rito rdečko..., garantirano rdečica zgine čez noč. Če si za, povej. Sej veš..., mam tvoj naslov.user posted image

Pamperske mamo pa tud že doooolgo 4, te ta oranžne. K je bla reklama v DM, pa baby center..pa povsod. Super so.user posted image

Moram se pohvalit. Dons sm si kupla ..., ja žal, kupla sm ga user posted image , zelo doobrega hišnega prijatelja oz. pomočnika.user posted image
Je moj mož reku, da pa rabmo pomoč. In je pri nas. Sam nafilam ga, jutr dam noge gor, on bo pa posesal, jst pa mokro pomila user posted image . Ja, robotka mam..., razvajenka jst.user posted image Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

Se mi je pa zgodil, da sm dons neki vrnila v Baby center.... in rekla naj mi da bone za ta denar. Pa še neki sm kupla..., itaq mi je dala bone, vrečko in sm šla. Mal prej sm ugotovila, da mi je dala nazaj VSE!!! Bone, kar sm kupla in kar sm zamenjala za bone. user posted image Najbrž grem jutr nazaj......., poštena žena.
Ma ja, da mi spet bajta ne zgori!!user posted image

Punce, lep, lep vikedn!

Bušija pa privoščim vsaki posebej!!user posted image

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 412
17.12.2010 23:09:56   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Puzzli.... , hm.. Vata gor, vata dol... pri nas puzlli tudi ostanejo.

Zobki prihajajo. Tok je tečkast, tok, tok, tok..., da me utruja. Nč ni pridn, po pravici povem. user posted image Sicer jih ma pa že dolgo samo 6. Je že čas za še kakšnega.

Majakla, teb pa pošljem moj ostanek, da sprobaš...., kaj misliš?? Ko ma mali rito rdečko..., garantirano rdečica zgine čez noč. Če si za, povej. Sej veš..., mam tvoj naslov.user posted image

Pamperske mamo pa tud že doooolgo 4, te ta oranžne. K je bla reklama v DM, pa baby center..pa povsod. Super so.user posted image

Ja, robotka mam..., razvajenka jst.user posted image Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

Najbrž grem jutr nazaj......., poštena žena.

Puzli: jaz sem jih odstranila, jih nihče ne pogreša, tak da,
ni panike, kar pa je blo, pa žal.

Zobki ja, jaz jih čakam že več kot 4 mesece. user posted image

Rižkoo, kaj naj rečem . . .user posted image  prosim. Bo mM imela še več dela. user posted image

user posted image  za robotka.

Prodajalka v BC bo zeloooo veseeelaaa.

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 413
17.12.2010 23:10:30   
malaMravljica
Rizkoo, kok si nesramna nooo, Nik ne bo nic ostankov dobil, njegova mami mi bo dala naslov na zs ali mail in bo dobil cist svojo novo kremico. Tko! Liam pa tudi novo!

Februarka, mogoce bosta pa cudovito spala v eni sobici. Drzim pesti!

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 414
17.12.2010 23:11:39   
majakla
To sem pa jaz, sem pozabila:
  ~  ~  LAHKO NOČ  ~  ~

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 415
17.12.2010 23:12:53   
majakla
Ooooo...  mM, jaz o volku, volk ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 416
18.12.2010 8:02:57   
pinky girll
Glede puzlov sem se pogovarjala z trgovko v BC ( v Velenju, upam, da to velja tudi za druge BC)je moja soseda: puzle lahko vrnete tudi brez računa in embalaže, samo da pribljižno veste kdaj ste jih kupile in bodo poiskale po vaši BC kartici.  Baje, da pri takih stvarih ne komplicirajo, je pa fanj, da pridete dopoldan ker imajo več časa.

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 417
18.12.2010 9:42:17   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: pinky girll

Glede puzlov sem se pogovarjala z trgovko v BC ( v Velenju, upam, da to velja tudi za druge BC)je moja soseda: puzle lahko vrnete tudi brez računa in embalaže, samo da pribljižno veste kdaj ste jih kupile in bodo poiskale po vaši BC kartici.  Baje, da pri takih stvarih ne komplicirajo, je pa fanj, da pridete dopoldan ker imajo več časa.

---------------------------------------
Imam embalažo, nimam računa, pa če jih že več ne uporabljamo,
saj niso bile glih najcenejše - HVALA Pinky.

Poročam v pon. kaj bodo v MB rekli.

DOBER DAN

A pri vas kaj sneži? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 418
18.12.2010 9:45:52   
majakla
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . . meni je ful lepo zunaj,
sploh ker nikamor ne rabim. user posted image

Ati pa deda šauflata, midva z Nikom pa jima mahava.

Hihihi... kaj češ lepšega, hihihi. 

Kak ste kaj spali, mene so že ob 7.30 neki tečkoti
lačni zbudili. user posted image  

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 419
18.12.2010 10:05:43   
majakla
Imam čas, Nik bere. user posted image
user posted image

Je pa tudi že kaj drugega danes počel. user posted image
user posted image  

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 420
18.12.2010 10:09:53   
pinky girll
majakla, sej ni važno če jih več ne uporabljaš. Neseš nazaj in ker lepega izbereš za svojega sinkotauser posted image . Ah mi smo pokonci že od 5:30. Sem tako slabo spala, sem ze zbudila s takim glavobolom. Pa še danes delam. Sej do 13 bo hitro minilo.user posted image

Rižkoo ti ti sam da ti ne bo treba delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image L......user posted image user posted image

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 421
18.12.2010 21:25:48   
frrrr
rozilu, je uporaben... a ne tk kot piše... pr našem je pisalo 5 v 1 al neki takega... pa je super zadeva za potiskat otroka, a sam se pa ne more vozit, ker nima dovolj moči za tako majhna pedalca poganjat. niso to taki tricikli kot so bili naši. vsaj zase vem, da sem divjala s svojim okrog. ta je pa tko za na šetnjo... ko jim ne bo več za v vozičko sedet, je super. nam je prav prišel v zoo, pa do vrtca in nazaj in za k žabarju na sladoled tudi do igrišča smo šli z njim, zadaj na prikolici pa žogo gor in v torbi kakšno vodo, robčke... je uporabno, je. 

mi uporabljamo plenice 4 in še to jih zapnem skoraj čist skup.
smučarske hlače ima št. 74, plašček pa od 9-12 mesecev. manekenka bo.
grem pogledat, če je kakšna lepa fotka dans na snegu nastala, da vam jo pripnem...

Neposredna povezava do sporočila: 422
18.12.2010 21:35:18   
majakla
Čeeer.

Ej babe, ene vas imam na FB, pa nisem za vse ziher,
kak ste tu, kako je tu vaše ime. A me morda lahko
katera razsvetli, pliiis? user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 423
18.12.2010 21:37:18   
majakla
Vem za: Februarko, Ninosiki, Majcy, Googico,
ej, drugo pa več nisem prepričana. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 424
18.12.2010 21:51:11   
frrrr
evo našega piščančka
user posted image

pa še veliki brat
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ime za punčko
Ajra RR

Se ne moreva odločiti za ime za punčko. Katero od teh treh ti je najbolj všeč?

Tinkara (31%)

Julija (38%)

Sofija (31%)

Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!