Rižkoo
|
Puzzli.... , hm.. Vata gor, vata dol... pri nas puzlli tudi ostanejo. Ja, 15 mesecev jih ima..., kar je prelizal, pregrizel je že.... , zdej ga to več ne zanima. Skratka... , to s puzli mi je tok mim, da mi bolj mimo ne more bit. Ja, res... tko k dude. Pa ni je familije, da nima teh puzzlov... in to leeeeeta! Kakorkoli, pri nas ostanejo. Zobki prihajajo. Tok je tečkast, tok, tok, tok..., da me utruja. Nč ni pridn, po pravici povem. Sicer jih ma pa že dolgo samo 6. Je že čas za še kakšnega. MM, niti v DM, niti v Mullerju nism zasledila te kremce. Moram pa rečt, da je res ok. Če si res za eno pošiljko, bom vesela. Majakla, teb pa pošljem moj ostanek, da sprobaš...., kaj misliš?? Ko ma mali rito rdečko..., garantirano rdečica zgine čez noč. Če si za, povej. Sej veš..., mam tvoj naslov. Pamperske mamo pa tud že doooolgo 4, te ta oranžne. K je bla reklama v DM, pa baby center..pa povsod. Super so. Moram se pohvalit. Dons sm si kupla ..., ja žal, kupla sm ga , zelo doobrega hišnega prijatelja oz. pomočnika. Je moj mož reku, da pa rabmo pomoč. In je pri nas. Sam nafilam ga, jutr dam noge gor, on bo pa posesal, jst pa mokro pomila . Ja, robotka mam..., razvajenka jst. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Se mi je pa zgodil, da sm dons neki vrnila v Baby center.... in rekla naj mi da bone za ta denar. Pa še neki sm kupla..., itaq mi je dala bone, vrečko in sm šla. Mal prej sm ugotovila, da mi je dala nazaj VSE!!! Bone, kar sm kupla in kar sm zamenjala za bone. Najbrž grem jutr nazaj......., poštena žena. Ma ja, da mi spet bajta ne zgori!! Punce, lep, lep vikedn! Bušija pa privoščim vsaki posebej!!